Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #36560 üzenetére
Ez itt a klasszik hsz, nem is értem emberek még miért lepődnek meg ezen
10éves játék, de akár milyen high-end konfignál vannak notórius helyek (safe house kijárat), scriptek (hotdog vásárlás) amiknél beesik az FPS. Ez a játék hibája egyértelműen. A tények magukért beszélnek. Ide orvosi papír nem kell
-
buckrogers
csendes tag
válasz
Anulu79 #36544 üzenetére
Igen, az van fent amit linkeltél. Fel is megy, viszont csatlakozni nem akar, azt írtja, nincs net kapcsolat. Tegnap megint nekiugrottam, nem tudtam új fiókot létrehozni, mert mindig azt írta az xbox live, hogy átmeneti probléma lépett fel, próbálkozzak később. Ezt 3/4 óra múlva meguntam.... A jelszó emlékeztető sem működik.A windows rendben.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36477 üzenetére
Más már megcsinálta, úgyhogy nem kell vele vesződnöm.
Nagyon alapos videó! Csak 1-2 apróság van amit hozzá tudnék még adni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36472 üzenetére
Most fölnéztem multiba TBoGT-ban és TLaD-ben is. Egy arccal találkoztam. Vele toltuk mind a két multiban kicsit. Ha biztosra akarsz menni akkor inkább a IV multijára menj rá. Ott mintha nagyobb lenne az élet. Tegnap volt olyan autóverseny ahol 8-an voltunk. Viszont a két DLC-ben más/új játékmódok és jobb fegyverek is vannak. Arról nem is beszélve hogy sokkal simábban és akadásoktól mentesebben fut. Én a multit is 3840*2400-ban tolom és a IV-ben voltak akadások, bár lehet hogy az a több játékos miatt. Ha érdekel a játék akkor érdemes mindegyiket beszerezni. Story szempontból sokkal jobb a IV + DLC, mint az V. Most elkezdtem újra a DLC-ket is. Multis módjaikról itt találsz infókat: [link] [link] [link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36468 üzenetére
Nem. EFLC-nek is van multija. Külön a Gay Tony-nak és külön a Lost and Damned-nek. Szinte ugyan azok a játékmódok de az EFLC valahogy jobban optimalizált. A single és a multi is gördülékenyebben fut.
Ma is elég emberbe botlottam néhány autóversenyhez meg free mode ökörködéshez.
Persze, hogy hintázás lett belőle.Így 3840*2400-ban már egész sima a grafika is.
Legközelebb EFLC multis részét fogom megnézni. -
rup1u5
nagyúr
-
törölt tag
-
laceszgamer
addikt
válasz
Anulu79 #35895 üzenetére
Nem olyan bonyolult mint amilyennek látszik. Kitöltögeted a rendelést, nem kell sok adat. Leokézod, megkapod a visszaigazoló linket e-mailben. Arra klikkelsz, és innen csak annyi dolgod van, hogy várod a futárt. Az meghozza, átadja, te odaadod a pénzt és aláírod, hogy átvetted. Körülbelül ennyi az egész.
-
válasz
Anulu79 #35759 üzenetére
Nos, ha minden jól ment akkor kivégeztük mind a 200 galambot, kaptunk egy achievmentet, 2,5 százalékot a végigjátszásban és egy Annihilátort annak az épületnek a helikopterleszállóján amin a 107-es galamb található. Végül pedig külön köszönet patchaou-nak Niko felsőjéért.
-
válasz
Anulu79 #35756 üzenetére
Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\ -
válasz
Anulu79 #35744 üzenetére
Ezeknel csak arra kell figyelni, hogy 10-szer aktivalhato a kulcs, vegulis nem problema, ha uninstallkor deaktivalod. Mert akkor sosem fogy el, csak hogy amit megveszel, az a kulcs mukodik-e, nem tudom hol ellenorizheto ez. Hogy a dobozos mit jelent, az jo kerdes, nekem a dvd tokban van 2 dvd, tulelesi kezikonyv, liberty city terkep es egy varosi kalauz hatuljan a koddal.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anulu79 #35726 üzenetére
Találkoztunk már igen. Két dolgot tehetsz. Framarate limitálás vagy Fraps-szel ugyanez.
-
looser
addikt
válasz
Anulu79 #29596 üzenetére
Gyakorold a fejlövést, gyakorlatilag 1 lövéssel mindenkit el lehet intézni pisztollyal, néhány kivétellel. Én igyekszem fejre célozni és akkor nem sérül a környezetben senki és semmi. Headshot!
Azért gyakran van para, pld. a bérgyilkos küldetések nem túl emberbarátiak és én pld. 4 csillagból talán egyszer ha ki tudtam szabadulni. Szóval lesz még rosszabb, szerintem :-)
Én is most haladok, régebben játszottam vele, azután egy jó időre elfelejtkeztem róla, de mostanában volt steamen akcióban (10€) így belevágtam újból. Megyek is vissza kocsikázni egy kicsit :-) -
looser
addikt
válasz
Anulu79 #29589 üzenetére
Hosszú ideig (5-6 perc) semmit sem tudtam csinálni, se leugrani se semmit, Niko csak lebegett hátul mint Onedin az orrvitorlán, de se fel, se le. Azután átléptem win desktopra (xp 32bit sp3), megírtam a hozzászólásom, visszaléptem és egyszer csak már fent állt, azután sikerült a tetőre mászni, majd a vezetőfülkébe. Sorozatban nyomogattam a szóközt, szerintem ez a megoldás. Remélem neked is összejön :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest