- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
buckrogers #36851 üzenetére
Sajnálom. Ha majd lesz egy kis időm és eszembe jut megpróbálom én is.
(#36852) cyberkind:
Nem húzza fel magát a helikopterre és leesel. Ugratás előtt átállítod 1 magos használatra a játékot, felhúzza magát Nico, mint a videón. -
NYPD
aktív tag
válasz
buckrogers #36829 üzenetére
Háát igen... anno volt rá idő pöcsölni vele napokig, most már annyira az sincs. Az interneton azt írják, hogy elvileg lehet 1.0.4.0-re downgradelni, majd ha lesz hozzá humorom akkor lehet h nekiállok.
-
NYPD
aktív tag
válasz
buckrogers #36826 üzenetére
Hogy sikerült működésre bírnod az ENB-t? Jól sejtem, hogy ezt a launcheres verziót nem tudom downgradelni 1.0.4.0-ra?
-
csaba951
veterán
válasz
buckrogers #36553 üzenetére
Szívesen! Amit te néztél abban nincs benne a 2 kiegészítő.
-
csaba951
veterán
válasz
buckrogers #36550 üzenetére
Hajrá! Pont van is akcióban!
Grand Theft Auto IV: Complete Edition;-75%;7,49 USD
Steam-es, tartalmazza a 2 kiegészítőt is. Plusz már benne van az összes patch is, nem kell még ezzel is utólag szöszmötölni. Rendes, hivatalos bolt.Hoppá, hoppá!:
PLEASE NOTE: Microsoft no longer supports creating Games for Windows-LIVE accounts within Grand Theft Auto IV. You can create an account through account.xbox.com and then log into your account in game.Akkor ezt még érdemes megpróbálni vásárlás előtt! Meg amúgy is, mert csak így fog működni vásárlás után is!
-
csaba951
veterán
válasz
buckrogers #36548 üzenetére
Az a Live van fent, mint amit linkeltem?
-
csaba951
veterán
válasz
buckrogers #36545 üzenetére
Szerintem jó helyen vagy. Offline fiókot kell csinálni, mert online-t már nem fog tudni csinálni.
-
Anulu79
addikt
válasz
buckrogers #36545 üzenetére
Ez nem nekem akart jönni szerintem.
De fura, hogy nem akar működni nálad a game.
-
csaba951
veterán
válasz
buckrogers #36541 üzenetére
Fent kell lennie. Tedd fel innen!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
buckrogers #36540 üzenetére
Nem vagyok a gépnél, de sztem biztos fent van. Bár nem tudom, vmelyik patch nem távolítja-e el?
-
Anulu79
addikt
válasz
buckrogers #36535 üzenetére
Én először a nem vásárolt verziót játszottam ki. Aztán meg persze megvettem a kiegészítőkkel együtt. Nekem nem volt gondom semmi.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
buckrogers #36531 üzenetére
Én megvettem újra steam-en egy ezresért. Azzal nincs gondom w10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SzoftverPremium.hu
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest