Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
na hol vagytok?
sehol senki. -
Na akkor vki segit az elveszett CD kulcs problemammal?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25995 üzenetére
rup1u5 ejtsd: rupiusz
-
Teasüti
nagyúr
Holnap is. 20-tól.
-
szepsy
senior tag
válasz
Mariann294 #25995 üzenetére
Felvettelek GFWL-n
-
Mariann294
őstag
Csak rup1u5-öt láttam,többiek sehol.
Holnap?
-
Mariann294
őstag
Na bocsi,csak most tudok fel menni.Gyertek,gyertek,alig látok valakit!
-
szepsy
senior tag
Valaki ezt próbálta már?
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=386&id=33181
De nem ettől a 62 mb tól lessz ilyen? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25981 üzenetére
mostantól is akár....
-
válasz
kb egész este
kerítsünk még embereket: rup1u5? fsb? bodnar? ti hogy álltok egy kis multival? -
toldy
őstag
Én szeretem a különböző modokat, de EZ már nekem is sok
Jamby18 Igen így van hogy küldetésekkel kb eddig jutsz, ahhoz hogy meg legyen a 100 jön az hogy mindne bűnözőt likvidálni kell ( akik rendőrautókból tudod kik és hol), az 50 ugrató, utcai versenyek, a 250 galamb lelövése. De itt van hogy mi mennyit ér.
-
Jamby18
senior tag
Hali!
60 %-nál járok a játékba, de nincs tovább, nincsenek helyek ahova lehet menni küldetést vállalni néha Roman hív, hogy menjünk valahova és ennyi (korábban 1küldetés befejezése után máris hívtak új emberek) a térképen nincsenek "színes betűk."
Ha felhívok valakit akkor üzenetrögzítő van illetve csak utcai versenyt tudok vállalni.
Egyébként a San Andreassal is így jártam, hogy a vége fele semmit se adott be utcaháborúkat csináltam, hogy minden zöld legyen a térképen, de nem jutottam előrébb
Valaki járt így, az írhatna nekem, hogy mi ez az egész. -
Zolás
addikt
válasz
Ej de rég játszottam multiba
Akár most is
-
Mariann294
őstag
Na akkor ki mikortól ér rá ma?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25978 üzenetére
Faszság. Évekig használtam raid 0-át előző konfigomban, sosem omlott nekem össze. Vagyis egyszer igen, vmiért az alaplap raid bios-a meghülyült, de reset után újra működött és felismerte a raid tömböt is. Adat vesztés nem volt.
Az esélye pedig pont kétszer akkora, mintha egy vinyó lenne.
Ajmár gyerekek, ennyi erővel hdd-n ne is tároljatok semmit, mert egyszer úgyis tönkremegy!
Alaplap meg nem árt ha garis, mert ha cserélni kell, akkor jó eséllyel csak azonos típusú raid chip fogja felismerni a tömböt.Hát nézzétek, családi fotókat nem kell rajta tárolni...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
rup1u5 #25978 üzenetére
Annyit hallatom erről a dologról, hogy ha például beüt akármi, legyen az mondjuk az egyik vinyó elromlik, akkor elvesztesz minden adatot, mivel az adatokat a 2 vinyó közösen osztja meg, így ha valami rosszul sül el, akkor szinte biztos, hogy elvesznek az adatok. Ennyiből én vagy SSD-t vennék, vagy pedig Raid 1 vagy 5, de én ódzkodok a Raid-tól. Az SSD kevesebbet fogyaszt, nem melegszik stb...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #25977 üzenetére
És mennyi a valószínüsége egy esetleges adatvesztésnek?
Úgy értem, hány ilyen esetről hallottál eddig?
Amúgy sem tárolnék rajta semmi fontosat. Csak rendszer meg játékok. De ha nem kapok megfelelő vincsit, hagyom a francba. Amúgy sincs egy darab Hitachi T7K250 sem az apróban.
Nem valami elterjedt a vinyóm de nagyon megbízható darab. -
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25974 üzenetére
De igen, raid 0 esetén összeadódik és egy vinyónak látja az OS.
CPU tuningra rossz hatással? Nem tudok ilyesmiről.Igen, pontosan erre a cikkre gondoltam.
Ha jól rémlik, akkor itt van játék betöltős teszt is, ahol hdd raid alig, vagy nem is marad le a single ssd-től. De olcsóbb annál. (feltételezve, hogy csak egy extra vinyót kell beszerezni, és nem nulláról építeni raid-et, kártyával, meg stb.)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25972 üzenetére
Ha ki tudtad cserélni a processzort a gépedben, akkor egy bios opció nem fog ki rajtad.
Van egy nagyon jó ssd/vinyó raid0 teszt ph-n, érdemes elolvasni.Manapság meg már olcsó a vinyó is. Én mér 4-5 évvel ezelőtt építettem raid 0-át, mikor az athlon 64 még újdonság volt. Hozott akkora gyorsulást betöltésekben, mint most egy ssd.
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25963 üzenetére
Ha hamarabb mondod hogy fennt van akkor hamarabb is szólok, magamtól nem jut eszembe
. A lényeg a többi hsz-t már olvastam, de tőled is megkérdem az ssd mennyit javít a játékon? illetve milyen az az ocz? Azért kérdem mert januárba in is veszek egy 60 gigás ocz vagy corsairt estelge egy 80gb intelt.
-
szepsy
senior tag
válasz
rup1u5 #25960 üzenetére
+ még az is hoz ár fps-t ha a kocsik sürűségét leveszed, én annyira nem szeretem ha sok van.Persze ugy a szép ha 100-on van ,de menni nem lehet
A vsync meg semmit nem számít ugye 60 fps-ig?Mert ugye amennyi hz-en megy a monitorod annyi a max fps-ed, az meg szép lenne ha mindig meg lenne
De a kép meg ne essen szét (néha szokott) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Teasüti #25961 üzenetére
fsb1000 a nickem mindenhol.
Meguntam... kidobtak egy free-ből.
Francia-belga köcsögök el kezdtek lövöldözni és 10 perc után visszarakétáztam.
Amikor 3 egyszerre hullott el, akkor lecsittereztek... jó.
Miért nem DM-eznek? vagy miért lövöldöznek free-ben egymásra?
---Viszont ketten be tudtunk szállni NPC mögé.
nagyon vicces volt.
---Na majd legközelebb.
Az eredetit jobban kedvelem, meg talán abban többen is vagyunk. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #25953 üzenetére
Nincs hát! Bőven nincs kimaxolva! Lenne még 200 mega vmem-em amit tele lehetne pakolni. Pl a night shadows teljesen ki van nálam kapcsolva mert esti jeleneteknél bizonyos szituációkba akár -10fps-t is jelent ha medium-ra vagy highra rakom.
A csúszkákat is ki tudom tolni 100-ig de a detail distace és a view distance szintén fps zabáló effekt. A water qualityvel meg azt tapasztaltam, hogy tök mindegy mire rakom nem nagyon van hatással a sebességre.
Ezek a beállítások váltak be nálam de időnként még így is beesik 30 köré. GTX 570-ig nem is tolok semmit feljebb.Értelemszerűen csak olyan alkalmazásokban érzed meg a 4 mag előnyét amelyik rendesen kihasználja az összes magot. A GTA ilyen. Desktopban is mozgékonyabb bár ott már a vincsi lassúsága limitál. Egy jó SSD-vel karcolna rendesen multitaskban is.
Multkor pl véletlenűl elindítottam a már futó GTA mellé az Assassin's Creed 2-t is és csak amiatt nem indult el mert kifutott a 4giga rendszermemóriából. (ez azért történhetett mert most éppen ki van kapcsolva a virtuális memória)Sennheiser HD 202-essem van és annyit teszek ha azt használom, hogy a Creative control centerben átállítom headphone-ra. Az xtreme gamerrel és ezzel a fülessel pontosan meg tudom még azt is állapítani, hogy egy robbanás után konkrétan hol potyognak le körülöttem a repeszek. Imádom!
Baromi gyorsan levágom, hogy melyik irányból hallom a lövéseket vagy egy autó közeledtét.
(#25956) fsb1000:
Mennék én most szívesen de sajnos nem vagyok otthon. -
mrhitoshi
veterán
Robert Colbi.
Mindjárt fent van a GTA IV, mivel Fatal error kidobott állandóan, aztán nyomhatjuk.
-
fsb1000
nagyúr
hamarosan fenn a TLAD, de nekem az alap GTAIV is ok.
Jön ma valaki multizni, vagy marháskodjak egyedül?
-
mrhitoshi
veterán
Na megvolt az első pofára esésem a játékkal kapcsolatban. Single-ben GTA IV alatt simán megy kimaxolt értékekkel a játék 45-50FPS-el, viszont mikor multira váltok és a belvárosban vagyok és rajtam kívül van vagy 20 ember, akkor összeomlik az egész játék, és 15FPS-el megy. De volt már olyan is, mikor Multiban a reptéren vagyunk 5-en, és 120FPs-el megy a játék. Mitől van ez az iszonyatos nagy ingadozás, pedig gondolom az én gépemmel szépen kéne, hogy menjen a játék.
-
JetiRulez
őstag
válasz
rup1u5 #25952 üzenetére
Ha jövő héten nem lesz minden napra valami meló, akkor talán. Kevés az esélye, hogy későig fent maradjak. Maximum szilveszterkor, de ott is csak úgy, ha nem hívnak bulizni sehova. Addigra még a HDD cserét is meg kéne oldanom, mert nem a jelenlegi 250GB-ossal adom, hanem 80GB-tal.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25952 üzenetére
Ez neked nincs kimaxolva?
A csúszkákat már nem tudnád rátolni mod nélkül.
Én inkább a látótávra gyúrtam rá, nekem a lod bias határvonala sokkal inkább erotikus látvány, mint mondjuk a víz, vagy árnyék: b@ssza a szemem.És gta-n kívül máshol is ilyen tapasztalataid vannak?
Átlag desktop használat közben pl?
Mert én eddig a 2010 Q2 után kezdtem el megérezni a quad hiányát, kb 2-3 játékban.
Még mindig elégnek mondanám a duo-t a játékok 90%-ban. Persze tuningolva, 4ghz alatt már a fájdalomküszöböt kerülgetné.Live-ban hol lehet rákeresni vkire?
szerk: látom neked is x-fi-d van, említetted, h fülessel játszol. A füles az sztereó és cmss-3d-t használsz, vagy surround fülest? Arra vagyok kíváncsi, ha stereó füles+cmss-3d esetén gta-t mire állítottad? Surround back/side vagy headphone?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #25948 üzenetére
Én direkt nem maxolom ki a beállításaimat mert az én szememet már az zavarja ha 34 alá megy az fps.
Ezekkel a beállításokkal tolom, az adatlapomon látható konfiggal. Proci jelenleg 3950mhz-en és a gtx 280-on is van egy szolid tuning. 4ghz-es E8400-ról váltottam erre a quadra és azt kell hogy mondjam nagyon jó döntés volt! Leginkább a minimum fps javúlt és eltűntek a hirtelen fps drop-ok amik föleg az általad felsorolt jeleneteknél hajlamosak előfordulni 2 maggal. Meg akkor ha gyorsan akarsz forgolódni és "rángatod" az egeret. A quad már 3200mhz-en jobban vitte mint a wolfdale 4ghz-en!
Mivel neked is P45-ös lapod van így mindenképpen érdemes elgondolkodnod egy yorkfield-en! Egy Q9550 szépen hasítana nálad is abban a lapban!(#25949) JetiRulez:
Értem. Akkor többet nem is jösz multizni? -
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25943 üzenetére
Quaddal milyen beállításoknál van stabil fps-ed? Mekkora a gyorsulás két maghoz képest? Pl C2D 4 ghz vs C2Q 4 ghz?
(nálam látótáv 100/100, textúra med és minden más low, így avg 55, húzós jelenetekben 20-30)
Mert nálam a C2D most a leggyengébb láncszem és egy quadot még elbírna a rig.
Nagyon szenvedek, mikor multiban kb ötnél több játékos van egyszerre a képernyőn és mindenki szórja az ihletet, meg robbanás, meg törés, meg debris, meg tököm... olyankor már játszhatatlan.Nem emlékszem ilyen nick-re, bár most takarítottam ki a listámat, aki offline-ként volt megjelölve, azt töröltem. (asszem 30 napig jelzi a live az utolsó csatlakozást, utána offline)
Végre tudok játszani úgy ahogy, szívesen beszállnék a mókába!
szerk: sima gta 4 van nekem csak.Egér+bill rulez, igen, de a játék ettől függetlenül egy konzol átirat, ami nagyon érződik a karakter mozgásán.
-
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25901 üzenetére
Kieg. Bazz, Én meg nézek hülye fejjel, hogy ilyen nem volt megbeszélve, de mégis. Megesz a méreg és már 25 perce másol egy backup lemezt (most kiderült, hogy sérült).
Jó, hagyom az egészet a picsába, mert ez már nem lesz meg fél 1-ig. Jóccakát és jó szórakozást! Figyelhetnék...bocsi...megint elbasztam.Azt se tudom, hogy leszek még. Elvileg melózni kell két ünnep között is, akkor meg lőttek az egésznek. Akkor formatálom a lemezt és megy a tulajnak szilveszter előtt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #25938 üzenetére
Lobbyban lehet beállítani játék kezdése elött, a BLIPS menüpontnál.
Az jelenti a kis pöttyöket amik a radaron az ellenséget és a saját csapat tagjait jelölik. Többféle beállítás lehetséges. Az összeset most fejből nem tudom felsorolni de be lehet ugy állítani, hogy csak a saját csapatod tagjait lásd vagy azokat sem, vagy mindenkit aki a játékban van. Vagy hogy csak akkor kezdje el mutatni az ellenséget ha az már a közeledben van de nekem a kedvencem az amikor látod az összes csapattagot a saját csapatodból és az ellenséget csak akkor mutatja amikor az messze van tőled.
Elöszőr kicsit furcsa de ha megszokod és jó a csapat akkor nagyon jó hatással van ez a beállítás a csapatmorálra és a játékra is.
Valahogy azt vettem észre hogy a fiatalabb, csitelős korosztály nem preferálja ezt a radarhasználatot és talán éppen ezért botlok élvezetes pörgős TMW-ökbe.
Persze ez akkor jó ha van minimum 2 csapat, 15-15 fővel legalább.Azt mondom, hogy ez a játékmód áll a legközelebb a valósághoz, mert ha teszem azt a körúton császkálsz akkor sincs egy radar a jobb alsó sarokban és nem tudod melyik sarkon kibe botlasz. (én már csak ilyen hülye realitás-fetisiszta vagyok a játékok terén) Ez egyrészt számomra nagyban növeli a játék realitás érzetét, másrészt sokkal inkább hajlamosak a játékban résztvevők ilyenkor összeállni 3-4 fős csoportokba és ugy együtt nagyon szép akciók kerekednek ki. Baromi jó mikor rendesen fedezzük egymást és nem csak rohangálunk a pályán fel-alá mint a tinik.
A másik érdekes dolog ha így játszol, hogy sokkal nagyobb jelentősége lesz a jó hangkártyának és egy normális fülesnek. Így hogy pontosan nem tudod hol is van az ellen, elkezdessz fülelni, hogy melyik környező utcából jönnek a lövések hangjai. Szintén ezért fontos nekem a stabilan 30 fölötti fps, mert esetenként hirtelen kell kiosztani egy-egy jólirányzott sorozatot. Gyönyörű jelenetek történnek!
Kár hogy sosincs időm F2-t nyomni. Volt mikor hárman fordultak rám egy saroknál, kocsival és baromi szopós helyzetben voltam. A stabil fps-eknek és a szerencsémnek is része volt abban, hogy pillanatok alatt képes voltam kiosztani 3 fejlövést. Kaptam is utánna, hogy biztos csíter vagyok.Ez konzolos kontrollerrel lehetetlen. Amúgy is én bill+egér párti vagyok.
Azt hiszem te fent vagy az ismerőseim között LIVE-on de ha tévedek akkor megtalálsz Ginkrp néven. -
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #25937 üzenetére
Elég nehéz radar nélkül. Véletlenül belefutottam egybe és meg is lepődtem, mert nem tudtam, h ilyen is van. DM volt radar nélkül és nem értettem, h egyeseket miért mutat, míg másokat nem. Leginkább csak vadászat volt belőle, amit nem is lehet jól lereagálni, ha egyszercsak kapod a nyakadba az áldást. Pláne nem ezzel a lassú konzolos irányítással. Volt ám szentségelés.
Amúgy tényleg: hogy lehet megtalálni titeket?
Milyen nevekkel játszotok?
Én pl ugyanezzel. -
rup1u5
nagyúr
Azt meg hogy sikerült összehozni?
(#25921) mrhitoshi:
Nincs ilyen játékmód. Van viszont a Team Maffia Work és a Cops'n Crooks, Team Death Match multiban amik csapat orientált játékmódok és nagy móka!
Nekem kedvencem a TMW olyan beállítással, hogy az ellencsapato\csapatokat nem látod a radaron.Így jönnek össze a legváratlanabb és legintenzívebb tűzharcok. Szerintem sokkal jobb úgy közlekedni a városban, hogy nem látod előre kibe botlassz a következő sarkon. Így sokkal életszerűbb. Pl el is tudsz bujni egy kuka mögé és nem vesz észre az ellen mert nem lát a radarján. Ez az igazi kommandó!
-
LOOOOL Miota van coop a GTA 4-be ES AZT HOGY LEHET?!?!?!
-
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25909 üzenetére
Éjfél körül? Lehet róla szó, csak lehetőleg civil forgalom se autó, se gyalogos formájában ne legyen + ha tiszta az időjárás, már nyert ügyem van. Jó lesz a pingem.
Mariann294:
A Te arcképed az a DLC-s főszereplő a TLaD-ből, nem?Azokat is egyszer ki kéne játszani.
Más: Leszedtem a játékból az Xliveless-t, a First Person mod-ot és kimásoltam a mentést. De ezek a mentések nem mennek az eredeti játékkal. Végülis nem nagy baj, mert a story küldetések már kész vannak.
-
polonic
félisten
-
szepsy
senior tag
100 %-os mentést tud adni valaki?
-
mrhitoshi
veterán
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25915 üzenetére
Start/vezérlőpult/programok eltávolítása/telepített frissítések megjelenítése/ explorer 9 eltávolítás.
Egyébként az előző telepítéseknél is fent volt? És vagy dupla kat de nem indult a játék vagy ha el is indult nagyon hamar gta iv exe hibát észlelt ezért leáll? Mert ezzel szívtam sokat, véletlenül jöttem rá. Nem azt mondom hogy mendig ez a gond de nálam kipróbáltam és működik ( ha eltávolítom az IE9).
Doblós: Games for windows live fennt van/legfrissebb akkor szokta ezt csinálni ( illetve internetexplorer 9 nincs telepítve? )
-
szepsy
senior tag
Na újra is települt a win
Remélem tényleg a IE 9 beta a hibás, de mi köze van hozzá? -
mrhitoshi
veterán
Valakinek van kedve coop módhoz ?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!!
Segítsetek légyszíves,tele a t@köm ezzel a játékkal.Feltelepítettem,1.0.7 patc-t kapta meg magyarítást,eredeti a szoftver,telepítés után tudtam játszani,azóta viszont nem.egyszerűen nem indul el.Semmi hibaüzenet nincs.HELP
-
szepsy
senior tag
Kész eddig bírta
Kidobom az ablakon.
Komolyan ennek kell egy külön gép, amin csak win meg a game van.
Azóta semmit nem tettem fel csak internet explorer 9-et. -
rup1u5
nagyúr
Sajnos ma este nem érek rá de 27.-ét bevésem a naptárba és rákészülök!
Jó lenne ha sokan össze tudnánk gyűlni. Jöjjenek a régi arcok is! fsb1000, Mariann294, Kommy....(#25893) Kommy:
Nekem sem eredeti a Win7 ultimate 64bit-em.Aktiválva van és már lassan 2 éve kifogástalanúl működik.
(#25894) JetiRulez:
grat az avatarhoz!(#25905) fsb1000:
Jó újra itt látni téged!
Most milyen vassal tolod? Megvan még a 470-es?(#25906) zalyy:
Eredeti DVD-s vagy steam-es?
Ha DVD-s akkor benne van a füzetben a serial, ha steam-es akkor a steam-ben meg tudod nézni a serialt.Jó látni, hogy így felpörgött kicsit a topik!
Majdnem olyan mint régen!
Boldog Karácsonyt embörök!
Aztán 27.-én jertek! -
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #25908 üzenetére
Viszont kívánok én is mindenkinek Boldog Karácsonyt!
MA akkor gyertek játszani éjfél körül. -
szepsy
senior tag
Friss win 7-el most jó minden, csak el ne szóljam magam :S
Statistics
Average FPS: 60.76
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 93%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: NVIDIA GeForce GTX 480
Video Driver version: 260.99
Audio Adapter: Hangszórók (2 - High Definition Audio hangeszköz)
AMD Phenom(tm) II X4 965 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
-
Udv!
Valaki segitene en megvettem eredetibe a GTA 4-et es aktivaltam minden es jacottam is vele sokat de elfelejtettem a Serialjat es hogy kaphatnam vissza vagy valami megoldas? Kosz
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #25809 üzenetére
Itt vagyok!
25-én és 27-én is mehet a móka. Meg utána is.
És GRAT a 450-eshez!
---ja.. aztán szeretnék majd olyat is ahol lehet karaktrert váltani.
Csak Trainerrel lehet? Még mindig?
A filmekhez kéneVan egy vidim, amiben azzal szórakozok, hogy beszállok az AI által vezetett kocsikba és Ők visznek. Közben a rendörök üldöznek stb, stb.
Vajon ketten is be lehetne szállni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest