Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsy
senior tag
Hali
Írja le nekem valaki legyenszíves revokolást, hogy kell csinálni mert már ideje lennenehogy baj legyen.
Bejönegy ablak ugye , két helyre lehet beírni, melyikbe kell az alsóba?manual revocation?
Nem akarom elcseszni
Vagy nem is lehet?
-
Kvazár
őstag
válasz
Mariann294 #24796 üzenetére
Köszönöm!
-
Puma K
nagyúr
válasz
szepsy #24790 üzenetére
Köszi szépen valóban az maradt ki!
Még annyi, hogy hogy lehet úgy betenni kocsit, hogy ne errorozon a játék?
Eddig egy 750-es BMW van bent azzal akkor errorozott mikor megpróbáltam trainerrel megjavítani. Egy kabrió Merci meg akkor errorozott mikor kb mentem vele 50 m távolságot... Szóval addig jók a kocsik míg be nem szállok egybe
Esetleg próbáljam meg azt, hogy húzzam újra a játékot és egyesével nézzem meg a modokat/kocsikat? -
Mariann294
őstag
-
chungee
addikt
Olyan bug-ba ütköztem, hogy ez a tag csak itt gugol és nem követ :@ Pedig kellene neki utánam jönnie :@
-
buherka
addikt
Szasztok GTA4 fanok.
Én tegnap vettem meg a játékot.
Tökéletesen működik. Felment az 1.0.7.0-es Patch is és a magyarosítás is.Csak annyi a gáz hogy a 8800GT-met ahogy elnézem rendesen kifekteti. Volt egy sejtésem, hogy nem fog menni fullban, de néha beesik az fps számláló 20 alá, még a javallott beállítások mellett is...na erre azért nem számítottam. Közepes beállításnál nem is engedi feljebb a textúrákat, mert ugye 512-es a VGA-m
Mostanában nézegettem az új VGA-kat és szemezgetek egy GTX460 1Gb-os verzióval, mert megvenné egyik ismerősöm a 8800GT-t.
Na most annyi a kérdésem, hogy jelenlegi konfigurációm (E8200@3.2GHz -8x400- , 4GB DDR2 -bővebben az adatlapomon-) mennyire fogja kihajtani ezt a VGA-t....vagy ne is erőlködjek.
Vagy csak a procim kevés neki?Ü. Buher
-
szepsy
senior tag
Másik:
Mi van a multival valamit kiír de nemtok angolul 1:00am - 1:00pm-ig van valami, a játék főmenűjében is ezt láttam tegnap:S?Segítsen valaki. -
Puma K
nagyúr
Hali mindenki!
Feltettem ismét a játékot. Először feltettem az 1.0.4-gyes patch-et majd az 1.0.7-eset. Nagyon szépen megy. Játszogattam is majd eszembe jutott hogy lehet cserélni a járműveket.
Le is szedtem a Spark IV-öt valamint jó pár autót. Jelenleg az a problémám, hogy egy VW Passat-ot importáltam a játékba, és az a gondom, hogy a fizika nem úgy hat rá mint kéne. Induláskor az eleje megemelkedik a feneke a földet súrolja, kanyarodni képtelenség vele mert felborul rögtön. Nem tudjátok mi lehet a gond? Eredetileg Schafter helyett tenné be magát, de én átneveztem Chavos-ra és ahelyett tettem be.
Szerintem valahonnan leszedem az eredeti Chavos wtd és wtf fájlját majd kompletten kimentem a gyári verdákat és utána pakolgatom be az újakat.
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #24787 üzenetére
Természetesen nem szemrehányás volt, csak csodálkozom, hogy senkit nem látok. Én nem töröltem senkit, elfér a listámon...
Most jöttem le, de lehet ma nem megyek már vissza, de a következő napokban tuti megint leszek!
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #24784 üzenetére
Azthiszem nem,de ha mégis akkor felveszlek megint.Ha töröltelek akkor valószinúleg azért mert hónapokra eltüntél és már biztos voltam benne hogy nem fogsz jelentkezni.De ha jól emlékszem ott vagy a barátlistámon.Amúgy mostanában este 11 vagy éjfél körül szoktam játszani.
-
Kvazár
őstag
válasz
Casterke #24785 üzenetére
Próbáltam mindent. Mindent levettem min.-re, és még akkor is szaggatott néha.
A felbontást is csökkentettem 1024*1280-ig, de csak a kép lett élvezhetetlen.Azt nem tudom milyen nv driver volt fent, de azt is lefrissítettem. Most egy olyat próbálok meg, hogy leszedem és nem a rendszer vinyóra rakom, hanem egy másikra. Mivel a rendszer partícióm, 2 db eco-s raid1-es vinyó, és nem a leggyorsabb...
De, most már kezdek kifogyni az 5letekből, már a ReadyBoost-okat is megszüntettem, és azzal is nyertem egy csomó szabad memóriát.
Volt már ilyen is:
Statistics
Average FPS: 64.21
Duration: 36.91 sec
CPU Usage: 72%
System memory usage: 63%
Video memory usage: 90%Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1Valahogy nem lehet egy kicsit többet kicsikarni a vidkariból?
Van valami biztonságos vidkari tuningoló progi?
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #24761 üzenetére
Uch, ez komoly. Te töröltél engem amúgy a haverok közül?
Csak azért, mert minden este bent vagyok és soha senki, vagy max. 1-2 ember van, de a régiek közül egyszerűen senkit nem látok. Pedig jókat szoktam murizni, még akár egyedül is. Most a legújabb, hogy elkötök egy hajót és minden zegzughoz odamegyek, másfél év után fedezem fel a pálya részleteit...
-
Kvazár
őstag
válasz
bendzso #24780 üzenetére
Thx. Sikerült frissíteni.!
Most már nem annyira szaggat, de még érezhető.
Próbáltam lejjebb venni a beállításokat, de úgy is.
A teszt alatt ezeket az eredményeket értem el:Statistics
Average FPS: 45.87
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 83%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Microsoft Windows 7 Professional
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 197.45
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHzFile ID: Benchmark.cli
4 giga ram, és másik 8 ReadyBoost van a gépemben. Mi lehet a kevés?
Próbáltam felbontást, és az összes többit is csökkenteni, de haloványkák voltak a sikerek.
A játék eredeti:[link]
-
rup1u5
nagyúr
Emberek!
Annyira baromi egyszerű! Nem értem miért bonyolítjátok fölöslegesen!- játék feltelepít
- első indítás után automatikusan frissíti magát
- játszik
- örűlTermészetesen eredeti játékról van szó!
Én mindíg így csinálom és sosem voltak nálam ilyen megmagyarázhatatlan problémák.
Sufni mod-okat, buherákat, trainereket és egyéb nem hivatalos változtatásokat érdemes kerülni. -
Kvazár
őstag
válasz
tyutyu1983 #24778 üzenetére
Azt hol kell benne elindítani?
(Már elkezdtem újrarakni.
)
-
Kvazár
őstag
válasz
rup1u5 #24776 üzenetére
Azt írja, ha ofline-ban szeretnék játszani, hogy nem vagyok bejelentkezve?
Valahogy a rendes Social keret programot fel lehet tenni külön?
Már 1 javítást lefuttattam, de nincs változás.Tudsz pach-et máshol is hozzá?
(Ez most buta kérdés lesz: Ez a pach az eredetihez van? Mert nekem eredeti gta4-em van.) -
szepsy
senior tag
Az miért van, hogy minden kilépésnél a gta4 műkédése leálltat ír ki és ctrl alt del-el tudok csak kilépni, már unom?:S
-
Kvazár
őstag
válasz
rup1u5 #24767 üzenetére
Hali!
Nekem is szaggatott, és ezért a legfrissebbet a linkelt oldalról fel is tettem, de csak rosszabb lett. Nekem sima GTA4-em van.
A Social Club indítója, és maga a "progi" is eltűnt, és a játék sem indul már le!Van 5leted?
Próbáltam újra rakni a játékot, és ismét szaggatott, ismét feltettem a legfrissebbet, és ismét ugyan ott vagyok... -
Casterke
tag
Van Liberty City-hez is 2 darab, amiből az egyik memóriakezelési hibát javít próbáld ki azzal.
1.1.1.0 patch
1.1.2.0 patch
Mind a kettő full patch, szal szerintem az 1.1.2.0-ával próbálkozz -
szepsy
senior tag
Van az EFLC-hez is patch úgy tudom, 1.1.2. talán, tedd fel azt.
Én is gondolkozok az ssd-s vinyón csak drága:s Meg a 4 mellé + 2gb ram, szerintetek dobna a játékon kicsit?Minden high-on van szépen elmegy a játék de azért kéne még a power
-
Zolás
addikt
A játék élvezhető futtatásához: 4magvas processzor és 4giga ram szükséges. Ellenkező esetben jóval visszább kell venni a beállításokat. Ugyanez volt nekem is E6420as procival felrántva 3.6ghz-re és 2 giga rammal.
Most 6giga ram fekszik a gépben és négy magos proci. A vga ugyanaz a 4770 mint eddig és iszonyatos jól fut a játék gyönyörű grafikával. Sajna ez ilyen. Megkéri a hardvert de felülmúlhatatlan élményt kapsz cserébe. -
rup1u5
nagyúr
Patch 1.0.7.0_
Rakd föl! Nagyon sokat javít a játékon. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24761 üzenetére
Durva!
Én nem is foglalkozom a csillagokkal. Azt hiszem 3 vagy 4 van talán.(#24760) cajn:
Legutolsó patch fönt van? -
cajn
tag
Hahó azért valaki segíthetne.
-
TTomax
félisten
válasz
ADAM1337 #24754 üzenetére
pedig hidd el nekem,az ssd többet hozna....
(#24757) rup1u5
Én két napot olvasgattam,de aztán mégsem azt vettem amit akartam...egy 96 gigás OCZ volt kinézve de a scan-ban a fiuk azt mondták sokat visszahoznak belőle, két márkát ajánlottak intel vagy corsair... intel ára még engem is "lesatuzott" pedig nem szoktam vacakolni,így lett a corsair.Bár még ennek a 230 fontos árára is szívtam a fogam,de így utólag nagyon meg vagyok vele elégedve... nem tudom olyan gyorsan nyitni az ablakokat telepíteni/és törölni hogy meglassuljon a rendszer...meg vagyok vele elégve,mindenkinek melegen ajánlom,még ha csak egy 40-es is vesz az oprendszernek meg 1-2 kedvenc játéknak... arról nem beszélve hogy azóta a "vinyókerepelés" megszűnt... -
mdani01
aktív tag
Hali!
Hallottam erről a SpeedoIV nevű km/h-ról a GTA IV-be. Elmagyaráznátok lépésről-lépésre h kell működésre bírni.
Köszi a segítséget.
-
Mariann294
őstag
Elértem a 9 csillagot!
5 év múlva meg is lesz...
-
cajn
tag
Üdv Mindenki!
Nemrég vettem új gépet és felraktam a GTA 4 Episode from Libery City-t.
Az a bajom vele hogy amikor játszok vele és fordulok a kamerával később tőlti be a textúrát és valahol az árnyékok ugrálnak néhol pedig kicsit leesik az fps.De engem a textúra késése zavar a legjobban.Szal az lenne a kérdésem hogy ez mitől lehet? Kicsi a Fizikai memória,vagy a proci, vagy az hogy 512-es a VGA?
Itt a konfim segítségképp:
CPU: Pentium Dual Core E6300 2.8Ghz X2 (húzva 3.3Ghz-re)
VGA: Gainward HD4850 512MB DDR3 256bit
RAM: 2x1GB Kingmax 1066 Dual-Channel
Alaplap:MSI P45 Platinumjah és 1280x1024 fullon van. De ha vissza veszem 1024x768-ra ugyan ez a szitu.
-
ADAM1337
nagyúr
Gondoltam megmutatom mit tud a gtx 460-asom gta4-ben:
alapórajeles proci és alap vga: (minden high-on van amit nem látni)Statistics
Average FPS: 61.06
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 41%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 96%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 39
Detail Distance: 70Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 460
Video Driver version: 259.32
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHzFile ID: Benchmark.cli
-
szepsy
senior tag
Csak mert alig van valaki amikor multizni akarok, nem hiszem hogy ilyen kevesen lennénk
-
szepsy
senior tag
Hi.
Most akkor van steames gta4 meg windowlives vagy hogy van ez, én most vettem nem rég de windowslives?:SMelyik a jobb?
-
cseng
csendes tag
nem kéne neki szaggatnia ugye?
-
cseng
csendes tag
pedig eredeti
-
cseng
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy full alacsonyra véve a grafot szaggat a game, eredeti, 6-os patch. Laptopom nyomom de szerintem nem kéne neki laggolnia. átlag FPS 15-22, és nem értem mi miatt. Szinte minden mellékes alkalmazást kikapcsolok és még úgyis.
WIn7 64
dual core 2.20
4 giga ram
ATi mobility radeon HD 4670 1 giga -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, és ilyen szédülős effekt van az elején. Az mitől van és hogyan tudom megszüntetni?
Tudom nektek banális, de hát én most kezdtem...
Ettem, meg aludtam már, de nem múlt el.
Thx. -
chungee
addikt
Alihó!
Nekem tegnap frissített a steam. Kérte az újraindítás. Megkapta és azóta sem működik
Rákattintok a steam-re és semmi. Viszont feladatkezelőbe látom, hogy fut. Újratelepítés is megvolt. Mi a gond
-
mdani01
aktív tag
Hali!
Tudnátok segíteni elakatdtam egy küldetésnél a The Puerto Rican Connection küldetés után kaptam egy üzit egy ismeretlentől és hiába meek oda semmi nem történik és ott van még Brucie és Playboy-X-is és hozzájuk is odamegyek és ott sem történik semmi. Legújabb patch van fennt. Tudnátok segíteni???
Köszi
-
-
TTomax
félisten
Gyerekek.. nem tudom volt-e szó róla.tegnap vettem egy SSD-t és raktam uj win7-et... hát mit ne mondjak olyan sima lett a játék mint a vaj,eddig sosem láttam még 90%feletti GPU használatot,és azt sem értettem miért röccen néha egy picit...most már értem a vinyóm volt neki kevés 80-100fps-el megy meg se röccen 1920X1080-ban mint a vaj,nem túlzok.Nagyon élvezem a játékot....nagyon kell ennek a játéknak a gyors vinyó!!!!!amugy minden max,wiev distance 25% a másik két csuszka meg 75%-on....
SSD
-
Zolás
addikt
Végre rendesen tudom futtatni a játékot. Vettem még 2x2 giga ramot igy összesen 6 giga van a gépben. Olyan tisztán és nyugodtan fut mint állat
Már csak egy egygigás vidkarit kellene szereznem és a texturák is felmennének mediumról highra.
-
Scorpio06
aktív tag
-
szepsy
senior tag
Ez a revoke-lást hogy kell, mert már egyszer unistalláltam,remélem nem baj.
Letöltöttem a revoke.zipet, elindítom és hogyan tovább? -
Scorpio06
aktív tag
válasz
szepsy #24717 üzenetére
Minden le van írva pontról pontra az első hsz-ben...
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Nem működik a handling.dat-os "moddolás". Hiába írom át az autók tulajdonságait, a játékban nem lesz semmi változás. Sztem mindent jól csinálok. Kiváncsiságból kipróbáltam h mi történik ha kitörlöm a handling.dat-ot. A játék simán futott nélküle is. Valami ötlet?
-
szepsy
senior tag
Hi.
Na megjött.(most már eredeti vagyok
)Lenne pár kérsésem.
Felteszem, + az 1.07-es patchet amit én szedtem le, crack,(ja meg xlive.dll fájl a főkönyvtárba, ugye?) windows live bejelentkezés és mehet a multi? -
Trcs
csendes tag
Valaki segítsen pls!
Megvettem az új gépet végre valahára, Core i7 870, 4 Giga DDR3 1600 és Radeon 5870.
Megy ezerrel a GTA 4 fullon,csak minden egyes billentyű lenyomásnál beakad egy hangyányit.Főleg gyalog,amikor irányt váltok,egyfolytában akad.Autóval nem szokott, ott ha száguldok, meg se nyikkan, semmi ezredmásodperces lagg.De ha pl lenyomom a space-t, egy picit ott is megáll,és utána satuzik a kocsi....
Nagggyon idegesítő... -
Sonja
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Daffni2 #24704 üzenetére
Gondolom DVD-s játékról van szó.
Azt próbáltad, hogy játék uninstall és serial revoke, majd új us-live acc készítés és új social club acc, majd utánna játék újratelepítés és live acc meg sc acc összekapcsolása?
Attól tartok azért nem működött neked az új live acc-al mert elfelejtetted revoke-olni és autómatikusan a régi live acc-hoz akart belépni. -
Geryson
addikt
-
Daffni2
addikt
válasz
feka007 #24702 üzenetére
Nekem nem sikerült megoldani.
Pedig mindent úgy csináltam ahogy az le van írva több helyen is.
Generált valódi lakcímmel telefoönszámmal, mindennel.Külön erre létrehozva az accunt-ot
Mégse enged.
Hiába lépek be azzal, akkor is nem támogatott országot pofázik.Ezért gondolom, hogy a serialhoz egyszer kötötte, kész.
-
feka007
veterán
válasz
Daffni2 #24701 üzenetére
De vicc, most hogy a picsába van ez az egész? Önkényesen belép a régi accommal az a rohadt Live, és akkor onnantól cseszhetem az egészet, mert nem vagyok elég übermensch nekik hogy nem "támogatott" országban dobott le a gólya? Rohadtul nem értem, de ha akkor most nem tudok multizni, akkor ez volt az utolsó játék, amit vettem.
Szval valahogy meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest