Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Újra elővettem a játékot, jelenleg az 1.4-es patch van fent. Ezzel szépen, hibátlanul fut a játék. Mit gondoltok érdemes fel patch-elni 1.7-re? Melyik patch-el megy jobban a játék illetve melyik a szebb? Tapasztalatok a 2 javításról?
-
Negreanuka
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy újból felszeretném külön rakni a patcheket, 1.01- 1.07-ig valaki segíteni,hogy a telepített mappából melyik elemeket töröljem ? Vagy hogy rakhatom,újból a patcheket ?Köszönöm!
-
Geryson
addikt
-
cNpowa
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem az ICE 2.1, de kinek a pap, kinek a paplan
Mindkettő akkor gyönyörű, ha minden max-ra van állítva. 
Geryson: Versus videó
-
cyberkind
félisten
Üdv emberek !
Szerintetek melyik ad jobb grafikát az Enb 0.82 vagy az ICEnancer 2.1 ?
Elvileg mind2 a végleges verzió ! -
Geryson
addikt
válasz
Negreanuka
üzenetére
Nem lehet, de hülyeség is lenne...
Amúgy ha jól emlékszem idővel valamennyire leköveti az autót, de játékra így totálisan alkalmatlan a nézet.
-
Negreanuka
csendes tag
Sziasztok! Ki lehet kapcsolni az egeret ,hogy ne én mozgassam a kamerát, hanem automatikusan kövesse ? Ha igen ,hogy ? Köszönöm!
-
Geryson
addikt
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
De hát ezt már mutattad!

-
ViiiiktorOC
senior tag
Kis unalom volt!
Videó előtt volt teszt, persze akkor is rakétával lőttem meg koktélt is kapott de beindult!!!
Tényleges videofelvételnél meg persze hogy nem.....
De van benne jó rész.
link -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi, hogy rászántad erre a hozzászólásra az időd...

És ha a válasz igen? -
Bjørgersson
félisten
" amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
- használatára buzdít;
- illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
- így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; "
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, miért?
-
Sziasztok.
Tud valaki olyan patch-et amire nem írja ki, hogy fatal error?
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hallgatlak...

-
Dr. Akula
félisten
válasz
Teasüti
üzenetére
Lehet hogy ez volt a megoldás, el se hiszem de valahogy elindult a játék.

Azonban a GFWL letöltés (vmi xbox.com-ról) után vmi marketplace jött fel, a game (re)install után meg a játék közölte hogy a GFLW elavult és updatelné (persze csináljad). Sok újraindítás meg baszakodás (miért kell 4x beírni a mail-pass-t a GFWL-ba hogy végre felfogja, persze ennyiszer újraindítva a játékot?).
Érdekesség hogy kivételesen nem 800x600-azott a 7970 CF miatt, felfogta hogy 1920x1200-ban kéne mennie, de 25/20/25/medium beállítások mellett is szaggat. De legalább megy.

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Néztem most az első hsz-t bővebb infóért, de már nem jók a linkek.
Eddig úgy tudom, hogy a revoke csak a számítógépek közti (windows-ok közti) váltást engedélyezi - mivel hogy egy gépre lehet csak felrakni egy időben -, de ennek amúgy nincs köze a GFWL-hoz, mivel abba meg bárhonnan be lehet jelentkezni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
_kovi_
üzenetére
1000 + postát tudnék ajánlani.
Ahhoz mérten, hogy 2600 körül vettem a Complete Pack-ot steam-en, ráadásul annak a kódjával sem kell vacakolni.
A doboz, a karcos lemez és a véges felhasználású kód nekem nekem csak hátrányt jelent a digitális verzióhoz képest.
Jah igen, és a GWFL accountodat is adod mellé? Vagy a revoke az azt jelenti, hogy GFWL rendszeréből törlik a játékot? Mert ugye elég ragaszkodó rendszer, én nem tudok róla, hogy egy ilyen account-hoz hozzárendelt játékot vissza lehetne vonni bárhogy is.
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a piacra tartozik, de ha valakinek esetleg kell eredeti GTA4, dobozában mindennel, esetleg ismerősnek, akkor írjon egy privit. 3k. Kód rewoke-olva!
-
Dr. Akula
félisten
Mindig így csináltam, ugyanez a patch a régi kártyával még működött. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja. Legalább kiírna vmit, akkor lehetne elmozdulni abba az irányba, de semmi, csak leáll indulás helyett. Még egy képernyőt se hoz be, ikon homokórázás után egyből leáll.
-
hegti
aktív tag
sikerült megcsinálnom a (The Lost and Damned - Collector's Item) küldetést
: most a saját motorral jöttem s mentem s nem a fehér maffia autóval ami ott parkolt a múzeum tövében. A rendőrök is besegítettek,
pár embert lelőttek Ray emberei közül.
Nikohoz nem ugrottam le a földszintre -
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Majd belinkeli neki egy moderátor...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
sajátgép33
üzenetére
A szabályzatot és/vagy a topic első hozzászólását is nagyon fontos lenne elolvasni.
-
sajátgép33
csendes tag
Sziasztok következö lenne a problémám... Letöltötem a Gta IV játékot elkezdtem feltelepiteni ami kb 3-óráig tartott..... crackelni nem kell mert magát crackeli. és amikor inditanám el azt irjaki hogy:SecuLauncher: Failed to
start application [2000] és fingom nincs hogy miért nem indul el....
Ismerösöm elkezdte telepiteni neki is kb 3-óra volt mire feltelepitette a játékot, neki meg mégis elindul...
a gépem: 2 magos 3.0ghz proci, ram 2Gb, vga: asus ati radeon hd 5450 512mb.
Irjátok le hogy mitcsináljak hogy jó legyen??
Nagyon fontos lenne:-D Elöre is kösz -
Dr. Akula
félisten
válasz
modern
üzenetére
6970-el is problémás volt, de ott segített a -norestrictions, itt meg sajnos az se. Ahhoz képest hogy hány ilyen eladott kártya lehet, elég kevés problémás esetet dob ki a goggole, tehát feltételezem van akinek működik (mint láttuk van is). Mostmár csak azt kéne tudni mi van másképp nála mint nálam.
-
hegti
aktív tag
The Lost and Damned Collector's item küldetést nem tudom befejezni: miután Jim megkapja a pénzt a sikátorban, Johnny ráül a motorra, fekete képernyő s töltés....

-
Dr. Akula
félisten
XP-n, vagy 64 bites Win7-en? Nekem utóbbin NEM megy, pedig nemrég volt win reinstall, legfrissebb driverek (12.8 catalyst, alaplapi driverek is legújabbak), semmi buhera, semmi tuning, minden alap ahogy adja - és mégcsak megszólalni se képes. Még annyit se hogy 800x600-ban elinduljon.
-
Geryson
addikt
Ma egy ki multimóka?
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Tudja vki h miért csinálja ezt a játék?
EFLC-ről van szó am, és a lényeg az h betettem kocsikat a játékba (illetve lecseréltem az eredetit) és csak a taxikat, rendőröket látom az utakon, senki mást, sokszor még gyalogos sincs :/
Ötlet? Egyébként nem teljesen min-en játszok és eddig (módosítás előtt) minegyiker láttam.
Illetve még olyan is volt h betettem egy audi terepjárót és csak azt vagy taxikat láttam :/Nem értem, bugos lett vagy mi?

-
Dr. Akula
félisten
Sikerült már itt valakinek Radeon 7970-en elindítani a játékot?
Mert nem indul. Már a 6970-el is szarakodott, de ott csak CF-ben, itt meg szólóban se szólal meg. Konkrétan indítás után kicsit matyizik a kurzor mintha töltene, aztán még annyit se, nem történik semmi. Paraméterezést ismerem, 6970 CF-en is azt kellett hogy ne csak 800x600 minimálban induljon, de ezen az se segít.
Látott már valaki a saját szemével (nem valahol állítólag azt írták) 7970-en működő GTA4-et?
-
Geryson
addikt
A szociális klub nem elérhető. Nem hiszem el...
-
hegti
aktív tag
GTA IV - Like A G6 [link]

-
pakriksz
őstag
mit lehet kezdeni a zöld csillag esőcseppes, és a blokkos átlátszóság(kocsi alatti softshadown-nál és az átlátszó üvegfelületeknél) buggal?
Driver visszaállítás tavalyira nem jöhet szóba. -
Teasüti
nagyúr
Mi a fene srácok?!

Az egy dolog, h én kések, de ti meg nem is voltatok fent egyáltalán gfwl szerint.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem kell nekünk éjfélig nyomni, nekem is korán be kell mennem holnap...
-
Geryson
addikt
Nem akarunk ma egyet multizni?
-
hegti
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
köszi
pedig találtam ilyet: Hamachi 2.1.0.215 (3.31Mb)A Hamachi központilag üzemeltetett VPN-szolgáltatás, amely gondoskodik az eszközök és hálózatok biztonságos összeköttetéséről, és a LAN-hoz hasonló szintű hálózati kapcsolatot biztosít a mobil felhasználók, a különböző helyekről összedolgozó csapatok és az üzleti alkalmazások számára. Könnyen, igény szerint lehet vele biztonságos virtuális hálózatokat létrehozni a nyilvános és magánhálózatokon keresztül. A Hamachi a weben keresztül bárhonnan biztonságosan kezelhető és felügyelhető.
bocsi, úgy értelmeztem a hogy a hamachi nem eredeti neki,
most fogtam fel
-
zizzybika
csendes tag
akit érdekelne egy kis GTA IV EFLC 1.1.2.0 patchen LAN ozás hamachival írjon!
szobám:
4GTAEFLC
jelszo:123 -
modern
aktív tag
Sziasztok!
Tudna vki segíteni?
GTA IV EFLC-hez tudnátok segíteni vagy car packot vagy police modot feltenni?
Nagyon megköszönném mert nekem sehogy se sikerül
-
Geryson
addikt
válasz
empir3
üzenetére
Hát egy picit későn jöttél, szerintem már mindenki a GTA V-re vár!
Amúgy nyáron volt itt nagyobb mozgás, multi részen is akár, de most valahogy nagyon leült a társaság. Pont 2 napja néztem be a játékba, a 20-30 ismerősöm közül 1 volt fent!
Ha úgy alakul én kapható vagyok egy kis multi mókára! 
-
empir3
tag
Sziasztok!
Még új vagyok a GTA IV-ben, s most jutottam el oda, hogy multizgatnék.
Ha lehetséges akkor beszállnék a PH-s GTA multiba. 
Készítettem egy GTA-s videót egy unalmas percemben.

-
hegti
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én mennék, ha be tudnék jelentkezni a social klubba...
-
Bjørgersson
félisten
Ma este, még suli előtt utoljára, jön mindenki egy kicsit szórakozni?

-
ViiiiktorOC
senior tag
Próbáltam TUG-ot legyőzni de nem tudtam.

Videózás előtt persze elindult a hajó, msot meg nem. De nem robbant fel.
-
Teasüti
nagyúr
Én holnaptól lehetek.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én Veled nem akarok játszani...

Az nekem későn van. De holnap nem gond az az időpont sem!

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mé, jól el hülyültünk pár este, nem?
Remélem majd a V ben is bandázunk! Addigra tuti lesz gépem megint.
Az z6 konfigot eladtam, lehet most i7 lesz de lehet megint x6. Mindenesetre laggolni nem fogom, szerintem eddig se volt ilyen gondom, vagy igen? -
Geryson
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Hát ez tényleg az, simán lehetne 16-os cross platformos szobákat létrehozni...

Valamelyik este remélem lesz móka! Még vár ránk a szigetfelfedezés!
És persze az, hogy röhögjetek a kocsiban, amikor gerincre vágom magam a lépcsőn a motorral! 
PS.: De szép kerek számú a hozzászólásod!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De 3 ezerért megvenném.. vidéki vagyok..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgy mondom akkor, hogy akár 8-tól is ráérek max 10-11-ig. Neked mikor lenne jó?