Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
üdv én ezzel tolom EGRE 2.85 és igen meggyözö
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25495 üzenetére
Itt vannak képek és videók is.
Ide valóban gtx 580 kell! -
toldy
őstag
Megint én vagyok, sikerült kiderítenem a címem ( jó mi
)
Nos i3-530, 2x2gb ram és gts 450 1600x900 gyönyörű 35fps átlag ( nincs kimaxolva, de így is jobb mint az előző géppel).
Minden maxon pedig 20-25 közt van. Nagyon tetszik, már 2 hónapja nem játszottam vele így most nagyon.
-
szepsy
senior tag
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=386
Ezt a enb-t próbálta már valaki?meylik a legjobb?
-
icons
addikt
válasz
szepsy #25487 üzenetére
Hehe, nekem GTX 460anam van, és 955ös procim
.
Viszont messze nem fut így a játék.... 1024*768, Texture Quality: Medium, és az első csúszkás (asszem View Distance) pedig 81csak. Így is elvileg túllóg a videokari memóriájánDe egy fontos kérdés felmerült bennem: Valaki használ kilométerórát? Ha igen, melyiket? Amiket én találtam (GIMF), azokhoz mind 2-3 program kellett még... (és akkor sem mértek 300felet, bár lehet, hogy akkor túl szűk lenne a skálázás
)
-
szepsy
senior tag
Na végre midnen kimaxolva és megy simán
és még a procim alpon van, nem tudom bírja e a táp:S
Statistics
Average FPS: 58.13
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 55%
Video memory usage: 93%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Home PremiumVideo Adapter: NVIDIA GeForce GTX 480
Video Driver version: 260.99
Audio Adapter: Hangszórók (2 - High Definition Audio hangeszköz)
AMD Phenom(tm) II X4 965 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
-
TTomax
félisten
válasz
szepsy #25473 üzenetére
Én ezt használom,de még mindig nem konfigoltam be rendesen... az új CoD leköt,bár nem nagyon tetszik sajnos...
GTA4 0.081 SORA
[link]
A guta megütött volna ha az 580 helyett egy 6870CF-et vettem volna és igy szerepelne...ott habzana a szám a barts topicban... az 580-at is lehúznám szívbaj nélkül ha vacakolna.Ennyi pénzért elvár valamit az ember! -
JetiRulez
őstag
válasz
rup1u5 #25479 üzenetére
Azon kívül, hogy más már nem engedett, gondoltam azt a kettőt még ráhúzom. Elméletileg azért nem engedi tovább, hogy ne feküdjön meg ténylegesen. Nem?
A textúra lassú betöltődése engem nem zavar, már hozzászoktam. A GT220 is elég lassan hozza be a textúrákat, pedig úgy szoktam játszani, hogy minden minimálisra van véve. Mindig legyen nekem 30 FPS fölött a játék.
Az automata eszembe se jutott akkor. Meg egyébként is, ki nem állhatom, ha egy gép helyettem dönt, legyen az helyes vagy helytelen.
Ha lesz alkalmam, akkor próbálkozom úgy is, ahogy tanácsoltad. Kösz!bognar110:
Való igaz, nagyon olcsó. Sürgősen kellett neki a pénz és mivel semelyikünk ismerősei nem tartottak rá igényt, behirdettem. Filóztam rajta, hogy öcsémnek ajándékozom, de aztán hagytam, mert egyáltalán nem játékos a srác. Néha elkapja a hév, de annyi.
Már fel is vettem a kapcsolatot valakivel, aki leütötte. Csak nem az a bizonyos barátod? -
rup1u5
nagyúr
Elkerülte a figyelmemet hogy az egy laptop.
Laptopokon szarúl fut.
A laptop grafikus chipsetek nem támogatottak. Aki eddig itt laptopon próbálta az mind anyázott. Asztali gép vagy xbox kell neki.(#25478) JetiRulez:
Bocs de elég szerencsétlen beállításokon nézted. Minek toltad fel a tárgyláthatóságot és a járműsűrüséget 100-ra? Ez a kettő még a 280amat is letérdelteti. Jól láthatóan megfexik tőle a kis gts. Távolban lévő tárgyakat épületeket későn teszi ki. Én gtx280-on 42-n ficáltam mindhárom csúszkát. 8600gts-en is inkább valahova 30 köré kellett volna belőnőd és úgy talán elvitt volna egy közepes árnyékot is. Miért nem választottad az autómata beállítást. Szerintem ez elég optimálisra lövi be. Még kicsit rá is hagy. -
JetiRulez
őstag
A délután felraktam Vaterára egy barátom 8600GTS kártyáját. Csináltam előtte egy tesztet, hogy lássam, biztosan nincs semmi baja. Azt kell mondjam meglepődtem. Csináltam is róla egy rövid kis videót. [link] Kopipészt deszkripsön: "Ahhoz képest, hogy 256-os, kifejezetten jól szerepelt. Majdnem hozta a Zotac GT220 512MB DDR2 kártyám teljesítményét."
-
Mian
aktív tag
Hello!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ez miért van:
Gondolom windows 7-en mennie kéne, bár én vistán játszottam vele eddig csak, már több mint fél éve windows 7 van a gépemen, ez alatt az idő alatt nem játszottam a gta-val, de most amikor fel akartam telepíteni ez fogadott, ötlet? (vistán ment a játék)Mian.
Szerk: amint a képen is látszik a social clubot még felrakja a telepítő, csak amikor a gta-t kezdené el, akkor írja ki ezt
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #25475 üzenetére
Köszönöm,
És ötleted van hogy hogyan lehetne kideríteni a saját címem?
( azért nem akarok újat mert ezen vannak az ismerősök a játékok, pár achievment stb)
-
szepsy
senior tag
Holnap minden igaz GTX 480-am lessz.
Majd beszámolok.
Remélem nem csalódok mint a HD 6870-ben:S -
toldy
őstag
gondom van , anno regisztráltam GFWL-ra rég óta nem voltam fent, újra lett húzva a rendszer és gta iv be kellene jelentkezni, hogy tudom megtudni az regisztrált email címem?
-
Brawn1
csendes tag
A legújabb patch van fent, az 1.1.2.0-ás. Ennél újabbat én az EFLC-re nem látok. Szerintem a processzor nem elég neki. Mert iszonyatosan elkezd zúgni a hűtés, ha elindítom ezt a játékot, ráadásul mikor kilépek belőle, akkor az egérkurzor is akadozva mozog egy ideig. Tehát nagyon megizzad alatta a gép. Mindegy, majd ha lesz lóvém, veszek egy Xbox-ot, azon legalább fut majd rendesen minden.
-
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #25466 üzenetére
notebookon nehezen fog húzni a procin
egyébként én is kipróbáltam notebookomon kíváncsiságból még régebben, egy jóval gyengébb vga-val (nvidia 310M, sőt a proci is gyengébb, mert csak i3-350), azt nem mondanám hogy szépen futott, de azért az "iszonyatosan szaggat"-tól jobb volt
valami szoftveres gond lesz szvsz -
rup1u5
nagyúr
válasz
Brawn1 #25455 üzenetére
A játék Steam-es vagy DVD-s?
Legfrissebb patch fönt van?
Win7-ed karban van tarva? (ccleaner futtatása, töredezetség mentesítés)
Nem tudom pontosan mennyire erős egy HD 5650 de nálam az adatlapomon lévő konfiggal, fullHD-ban, másfél éves Win7 64bit alatt tökéletesen fut.
Kicsit húzhatnál még a procin, úgy 3,2Ghz-köré minimum.
Szerintem a videókártya lesz a ludas. -
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25462 üzenetére
Hát akkor nem tudom, mi tévő legyek. Rákerestem ebben a topicban a "szaggat" szóra, és bizony jó sokan panaszkodtak itt is hasonló problémával. De megoldást senki válaszára nem találtam. Más fórumokon a tagok azt írják, hogy az a baj, hogy teljesen optimalizálatlan a GTA 4 és az EFLC. PC-re elcseszték. De engem ez nem nyugtat, hogy másoknak sem megy, én annak örülnék, ha nálam is normálisan menne. De ha erre nincs semmilyen megoldás, akkor kénytelen leszek hanyagolni ezt a játékot.
-
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25459 üzenetére
Én olvastam olyan júzertől is akadással kapcsolatos gondokat, akinek négymagos procija, és NVIDIA kártyája van. Talán a Windows 7, amit nem szeret? Mert általában XP-s júzereknek megy. Esetleg próbáljak a 64 bites WIN 7-em mellé egy másik partícióra feltenni egy XP-t is? Nagyon bosszant ez a jelenség, mert nagy GTA fan vagyok, és nagyon szeretném végignyomni az EFLC-t is.
-
goodboy007
senior tag
Hétfőn megvettem és mivel végeztem a hétre a sulival, gondoltam, hogy kipróbálom a multit.
Ugye nem rég indult el hivatalosan Magyarországon a GFWL. Most már regisztrálhatok a valódi címemmel vagy használjam a fake generátort?
-
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25457 üzenetére
Igen, töredezettség mentesítést is csináltam, de semmi sem segít. A Config sem. Már nagyon elegem van a GTA-ból, nem tudom, hogy lehet így elcseszni valamit. Látom, nem vagyok egyedül ezzel a szaggatással, kb 10 emberből 8-nak szaggat. Egy röhej, amit a Rockstar kiadott, ugyanis a sima GTA 4 még Xbox-on is akadt. Igaz, nem ennyire látványosan. Sokkal nagyobb gépigényű játékok is normálisan mennek a gépemen, de ez az EFLC valami pocsék. Hiába veszek lejjebb a grafikából, veszem minimálisra a felbontást, akkor is akad. Vagy közületek mindenki NVIDIA-t használ, akiknek fut a gépén rendesen?
-
Brawn1
csendes tag
Ja, és feltettem az 1.1.2.0-ás patchet is, de nem igazán lett jobb a helyzet.
-
Brawn1
csendes tag
Sziasztok! Én a GTA 4-et Xbox 360-on játszottam végig. Azóta nincs Xbox-om, csak egy laptopom, amin a GTA 4 - Episodes From Liberty City-t szeretném játszani, de iszonyatosan szaggat. Hiába veszem lejjebb a felbontást vagy állítok mindent low-ra. Tudtok valami tippet, trükköt erre a gondra? 64 bites WIN 7-em van, Intel Core i5 procival (2,26 GHz - Turbo: 2,56GHz), ATI HD 5650 1GB videókártya, 4GB memórira.
-
Ryder62
őstag
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mariann294 #25452 üzenetére
Köszönöm ez segített, nem kell elölről kezdenem az egészet!
-
Mariann294
őstag
válasz
Crytek #25449 üzenetére
Próbáld így.
Commandline-t meg ne használj.Csak árt mint használ. -
Crytek
nagyúr
Ezt a modot ENB Series 0.077a ismeri/használja valaki??
Az érdekelne nem lehet valahogy beállítani hogy 1920*1080ba fusson ténylegesen??
Mert ugye van az a buzi szorzó azt a game 80% nem is látszik mert lelog a képről. -
válasz
Crytek #25449 üzenetére
Aha kellett volna, mégpedig ezt a könytárat:
XP-n:
C:\Documents and Settings\[USER_NAME]\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiveW7:
X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\@TTomax: aranyos vagy
a jelenlegi legerősebb 1 magos VGA dübörög a gépedben és ilyet szólsz, simán viszi.... -
Crytek
nagyúr
Nemrég új rendszert raktam fel. Az app data local mappából kimásoltam a GTA 4 mentésemet.Most visszamásoltam de nem látja
Kellet volna mást is átmenteni, vagy miért nem látja?
A másik meg hiába van bent a commandline txtben sokféle dolog a menüben nem azt írja hogy 1gb memória van hanem hogy 338Mb ez mitől van?
-
TTomax
félisten
Felraktam az ENB-t.. hát ez valami gyönyörű kimaxolva.... gyönyörű... és simán viszi a GTX580 1920-ban...mennyit ki lehetett volna még ebből hozni ha időt fordítanak rá,,, tűéles kép,chrome csillogású autók... ááá gyönyörű....
-
válasz
Robi86 #25443 üzenetére
naaaaagyon gyenge sajnos
@Ryder62, Bognar110: Jaja, ezt csináljátok utánam
No ma is játszottam vagy 6 órát, kellőképpen ideges is lettem
Ma az Achievementekre mentem rá: sikerült 1 2 3 4 5 6Az utolsó, galambossal ne tudjátok meg mennyit szenvedtem
Megcsináltam 3szor rendesen (trainerrel teleportálgattam) de csak nem aakrta felfogni, hogy mind a 200 le lett lőve, mindig csak 199-et jelzett (volt a trainernek galambjelölője, azon se látszódott a +1)
Aztán rájöttem, hogy az egyik Francis McReary-s küldetésnél a szökőkútjánál lelőttem egyet küldetés közben, na azt nem fogta fel a játék.
Fogtam: New Game, és így már sikerültÚgyhogy nálam, ma senki se lőtt le több galambot: szumma ~1000
A másik: 500e dolcsi közelében már régen is voltam, de volt egy kvanehéz küldetés, aminek nekifutottam kb 20x, és mindig a kórházban kötöttem ki, ami szépen mindig le is vonta a 10e-t. De az ostoba fejemnek meg nem jutott eszébe a "Load Game" gomb,így egy nap alatt megfeleztem az addig gyűjtött pénzt. Így ezt is trainerrel pótoltam
Többiért pedig rendesen megdolgoztam, fegyvert mindig vettem / találtam.
-
Dani811
aktív tag
Helló-halló mindenki.
Na azt szeretném kérdezni, hogy el-e menne a gépemen a GTA4.
Adatok: CPU Intel Celeron CPU 3.20GHz, 1GB RAM, VGA GeForce4 Ti 4400. Nos, tudom hogy nagyon rossz a vidikari, mostanában fogok venni egy újat, Asus HD 4650. Szerintetek elmenne a gépemen? Az új vidikarival. -
szepsy
senior tag
Am most fogom kidobni a dvd-t mert ma telepítettem újra a wint és most se indul
GTA 4 működése leállt
Akkor álljál le ............
....
Vagy felhívjam a galaxiscd-t hogy mi van?
-
Robi86
senior tag
A 10.10e Catalystben lévő MLAA-t próbáltátok már? Persze nem olyan, mintha lenne AA a játékban, de a semminél jobb, annál a "P" betűs megoldásnál meg főleg
Kipróbáltam és nagyjából 1-2fpst eszik,és mégis sokkal szebb így a játék szerintem.
Csináltam volna screenshotot, de azon nem látszik semmi, mert ez egy ilyen technológia, szóval puding próbája az evés, én csak ajánlani tudom -
TTomax
félisten
Egyszerűen ez alá a játék alá nem lehet jó "vasat" tenni... az én konfigommal sem lehet kimaxolni stabil 30fps felett 1920-ban...pedig a proci 4ghz-en megy...az árnyékok nagyon zabálnak ha abból visszaveszek megugrik... a látótávolság nem gáz annyira..én lemondtam róla...
-
JetiRulez
őstag
És természetesen kezdhetem előröl megint, immár harmadszorra, mert szokásomhoz híven elfelejtettem elmenteni a mentéseket.
-
JetiRulez
őstag
Fellőttem a szombati bacsis-lanparti miatt a jó öreg XP-t. Érdekes, de most sokkal jobban fut a játék. Talán kevés a 2,5 Gb RAM a gépben? De akkor mindenképp marad az XP, hiába dinamikusan használható a 7.
-
wednesday
őstag
Sziasztok.
Az mint jelent, hogy a NAT típusom nem megfelelő és problémák lehetnek a multi csatlakozásnál? Valamit be kéne állítani, hogy rendben menjen a multi? -
agemate
addikt
Megnézegettem régebbi feljegyzéseimet, hogyan futott a játék a HD4850 512-es kártyámon. Bármilyen érdekes is, ugyanúgy, mint a GTX460-al, annyi különbséggel, hogy medium textúrával játszottam, mivel nem engedte feljebb állítani. Fura, nem
-
agemate
addikt
Ha teljesen kikapcsolom az árnyékot, fix 60 fps-sel megy a játék, azzal már lehet multizni.
Mondjuk én főleg singleben játszom és ott meg szeretném ha minél szebb és minél gyorsabb lenne. Most az 1.6-os patch-el mindhárom játék (alap+EFLC) minimum 25, átlag 40, max 70 fps-sel megy, a minimumot kicsit keveslem, de ez van.. Ha az első csúszkát 60-ra állítom, akkor ritkán ugrik 30 alá. -
-
agemate
addikt
Érdekes, hogy az alapjáték sokkal jobban fut azonos beállításokon. Minimum 30, átlag 43 max 60.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
agemate #25416 üzenetére
Kapcsold ki a night shadows-t a shadows-t meg vedd le high-ra.
Úgy már repülnie kell azon a konfigon a gigás 460-al!
Különbséget grafikában meg játék közben nem nagyon fogod észrevenni.Night shadows igaz, hogy látványos és szép effekt de zabálja az fps-t.
Nálam gtx 280-al 10-15fps-t jelent minuszban ha akárcsak mediumra kapcsolom. 1920*1200-ben tolom. Annyit meg nem ér meg. Single-ben párszor megnéztem, hogy milyen szép de multiban sokkal fontosabb a stabilan 30 fölötti fps nekem. -
agemate
addikt
Üdv, mivel már végre 2GB helyett 6GB ramom van, újra felraktam a GTA: IV EFLC-t, ezeken a beállításokon játszom:
1920x1080
High textúra
Very High reflection
High Shadows
Very High night shadows
16xAF
100
50
40
Definiton: onFraps-szal mérve 10 perc játék alatt: 22 - 36 - 43 fps
Keveslem. A proci 3.4GHz-en teker, a kártya alapon.(gép a profilomban).Ez alatt a 10 perc játék alatt monitoroztam a processzor illetve a gpu kihasználtságát is.
Az első mag gyakran ment 100%-on. CPU limit állhat fent?
-
zoldal
csendes tag
Hello!
Lehet hogy nem jó helyen tapogatózom, de itt sok segítőkész embert (hozzászólást) találtam a gondokra.
Nekem is van egy: az hogy ugrálnak az emberek a játékban. (ha mozognak)
Olyan mintha szaggatna a, de a táj,járművek,stb nem. Csak a humanoidok.
Ha találkozott valaki ilyesmi hibával légyszi segítsen.!Konfig:AsusM4A88TD... , AMD X3 445@X4 B45, 2x2Gb DDR31333, ATI HD4850
Eddig egy AMD3500+ -al játszottam vele egy Asus M2N-MX-el 2Gb DDR2800-al,
Most Win7-el , de ezzel a konfiggal Xp-n sem ment. (az előzővel Xp-vel játszottam)
DE nem volt ilyen hiba!
(próbáltam már a patch-eket, egy jópár drivert is de semmi )
Please Help ! -
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #25411 üzenetére
Igen ez a cime.KOszi szepen nektek
-
artiny
őstag
Helotok
Mi a címe annak a missionak amikor egy miniszterre kell vigyaznunk? Talan egy hotel elott kell felszedni a testoreivel is beszelunk Nicoval . 50-60˝% korul van ez a missio. Egy haldoklo oregember a korhazban biz meg erre a missiora. -
zsoltinnó
aktív tag
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Konfigommal futna a játék?Milyen felbontással számíthatok akadásmentességre?
Konfig az adatlapomon
Köszi -
zsoltinnó
aktív tag
Majd bringával kipróbálom a palánkot!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25401 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest