Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
még nem ki is próbálom most.......1.4nél meg azt nem értem még, 1x már felraktam régebben, és akkor is nagy nehezen raktam be a mentéseimet csak az vistán volt, hogy hova ment? mert belelépek elmentem egyszer, aztán felülírom a saját mentéseimmel a dokumentumokban de még mindíg csak az az egy mentés van az uj a játékban, mintha semmit nem csináltam volna....már nem a dokumentumokba ment vagy micsoda?....inkább megnézem az 1.2őt....
-
Źşë'
addikt
ilyen érdekes dolgokat én is tapasztaltam, nekem csak xp van de én úgy vettem észre h mintha függne valamitől az fps, mert sokszor uolyan körülmények között sokkal rosszabbul fut a játék, arra is gondoltam h a gfwl-ba bejelentkezett felhasználók ha sokan vannak fennt akkor lelassul
mert kezeli maga a rendszer a rengeteg online playert és megeszi a prociidőt
lehet oltári nagy baromság de sztem van benne valami, estefelé, éjjel mintha sokkal jobban menne a játék nálam =)
nálad lehet h valami apró program bekavar, vagy ahogy te is említetted driver, sok a lehetséges ok
-
Kommy
veterán
Ha nem mentetted le az Xlive mappát akkor nézd meg az első hozzászólást ott vana megoldás mit kell csinálni.
De van egy saját módszer is, töröld le az appdata mappából a mentésedet lépjél be live-ba, majd csináld meg az első missziót amíg el nem menti a játékot és eztán másold be abba a könyvtárba a mentésed
FPS: evga precision vagy fraps nevű programmaldokee78: amikor írod a hozzáúszólát az a alatt van egy olyan hogy új kép feltöltése a szöveghez ott a tallózás gomb
-
rup1u5
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
Ez egy érdekes kérdés, nem is értem, mert szvsz eléggé egyértelmű.
A képernyő bal alsó sarkában, ahol a térkép is látszik, ott van két csík, a bal oldali mutatja az életerőt ( zöld csík ), a jobb oldali meg a pajzs álapotát ( kék csík ).
A képen is látszik amiről írtam ( a térkép a zöld és kék sávokkal ) [link]Remélem erre gondoltál.
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
-
Źşë'
addikt
én értem, ott cseszted el h nem eredetid van! amugy is 1. hsz olvasd el, de varjal kiemelem a lenyeget, NO WAREZ!
nemtom emberek ilyen nehéz megérteni, amúgy is én nem szívesen olvasom el az ehhez hasonló témájú hszeket, miért kell mindig ilyenekkel jönnötök ide ? ez nem torrent oldal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest