Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
A baj az, hogy nem tudok menteni a játékban. Én nem is akarok vidiket felrakni meg multizni, csak még egyszer végigvinni!!!!!!!!!!!! Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem mentHELP PLS
-
fsb1000
nagyúr
válasz
makraipeter1 #23691 üzenetére
Tetszett!!!
A zene is jó vpoét hozzá, csak egy kicsit rövidke a klipp......bár ezek a motoros kunsztok sokkal messzebb álnak a valóságtól, mint az autóké.
De mindegy ilyen a játék. -
artiny
őstag
GTA IV hez van olyan kód amivel nagyot lehet ugorni mint az GTA SA-n volt? vagy valmi amit ha letöltök hozzá nagyobbat ugrik?
-
rup1u5
nagyúr
Édesmindegy a Ram mennyisége a kártyán ha egyszer gyenge GPU van mellette. Nézd meg példáúl az itt lentebb linkelt videón milyen szépen fut a 3870-en a játék. 512-es 8800 GTS-en vagy 9800 GTX-en is szépen el lehet játszadozni vele.
Quad és a 4gb ram erős alap az élvezetes GTA-záshoz de azt a videókártyát le kéne cserélni már.
-
makraipeter1
tag
-
ByB
addikt
Core 2 Quad @3.2 GHz + 4 GB ram + X1900XT + Win 7 (64 bit) konfigurációval zavaróan szaggat a játék alapbeállításokkal is. Ötletek esetleg, hogy mi nem stimmelhet? A játék természetesen eredeti.
-
szepsy
senior tag
HI
Az új EFLC-be hogy kell autókat betenni, spark 4 nekem nem indul el valamiért. -
fsb1000
nagyúr
válasz
mchris13 #23683 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megmondani.... nekem nem egyértelmű melyik jobb.
Én csak XP@32 és Win7@64-el próbáltam.Talán egy kisebb géppel, 2 GB memóval XP-t választanék. Sok memóval és erős VGA-val 64bites win7-et
Mivel külön boot-driveon tartom a játékot, nem szempont, hogy más progik mit szeretnek, vagy mit használok játékon kivül. -
mchris13
csendes tag
válasz
fsb1000 #23665 üzenetére
Helló, és esetleg arról van valami tapasztalatod, hogy írod szűz oprendszer, de az xp vagy a win7 a jobb?
Mondjuk win 7-el meggyűlt már pár játékkal a bajom (scarface, prey,sof3), bár nem volna értelme visszatennem az Xp-t, mert 4 giga ramot meg nem ismeri fel
De ha legalább megvolna az esély hogy xp alatt jobb...most télleg nem akarom röhögtetni magam, mert lehet sokan örülnének hogy minimun 25-30 fps megvan, de nem tehetek róla, hogy ilyen vájtfülü hüjje vagyok...zavar ez az ingadozás,nnna...Ja és a játék beépített benchmarkján kifejezetten jó eredményeket kapok, csak hát ugye az nem igazán fedi a valóságot....
-
EZT(=YouTube) én vettem fel Fraps-szal (ezért laggzik kicsit :/ ) elég durván jól néz ki a napfelkelte... na meg az égő hajó
-
front3r
őstag
Megérkezett a zavvi.com-tól nekem is a csomagom(EFLC), 1 hónapot kellett rá várni sajnos, mert a vulkánkitörés idején valamiért nem érkezett meg a játék, de újat küldtek és az 3 nap alatt megjött.
-
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
Vmi help? Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem ment
Légyszi HELPELJETEK! -
tib-bee
tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy TBOGT mentés küldeni? Megpróbáltam egy trailert felrakni, de eltűnt a mentésem. Köszi.
-
KING1000
tag
Leestem az Empire State Building tetejéről és túléltem!
Aki akarja, az itt csekkolhatja a videomat: [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
makraipeter1 #23668 üzenetére
szép ugratás
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Akkor mehetünk hintázni.....
-
válasz
-
bendzso
senior tag
válasz
Ez nagyon jó!
-
makraipeter1
tag
-
szepsy
senior tag
Hali.
Ezer éve voltam itt
No feltettem az új kiegészítőt.Tetszik csak jól lenne új autókat bele tenni, de ehez a spark4 nekem nem működik!?Ötlet?
Másik.
Feltettem a sima 4-et.Elindult simánDe semmi patch.Láttam a 1.06 a legfrissebb, na most elég ezt feltenni vagy régebbit is kell?Nekem 3 fájlból áll:
Media1.cab
TitleUpdate.msi
UpdateTitle.exe
Akkor az exe-t elindítom és csinálja magától?
Köszi -
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23661 üzenetére
Igen, mivel a nagyobb gépen rendszeresen leesik az fps akár 5-6 secre is és néha meg is akad. Ez lerontja az átlag fpst.
Én nem is tudnék igy játszani vele.Ez az akadás nem tévesztendő össze a klasszikus dadogással, mert az nem befolyásolja az átlag fps-t és csak 1-2 kép megjelenítésre van hatása.
Ez utóbbi inkább csak a szemnek kellemetlen.*****
Egyébként már a topik elején is leírtam, hogy szüz oprendszeren megy igazán jól a GTA4.
És ez a tulajdonsága nem sokat változott.Az külön halála, hogyha VGA-kat cserelgetnek alatta. Ezért én mindig újratelepítettem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
blazsey2 #23659 üzenetére
fsb 1000: sajna nagyon nem szereti az Atit a GTA4...én autoconfig beállítással nyomom, ami nem max, és így is átlag 40-55 fps, de nagy ritkán 30-ra is leesik, de ez szerencsére nagyon ritka. A vicc az egészben, h egy fele ilyen gyors GTX 260-on is hasonlóan futott...
-
bognar110
őstag
gta4 Ballad gay of tony, funny accidents and bloopers and stunts Egykis funnyt csináltam
-
dunc
nagyúr
válasz
Scooby Dou #23656 üzenetére
A gpu,és egyéb hőmérségletet ellenőrizted ?
-
blazsey2
senior tag
Ma egy elég érdekes hibába ütköztem eltűnt az emberem videó,aztán újraindítottam a stem-et és megjavult.Elég érdekes volt így játszani.
-
Speed®
titán
válasz
Scooby Dou #23656 üzenetére
Monitorozd a memóriahasználatot valamivel, val'szeg akkor telik be a 2GB.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scooby Dou #23650 üzenetére
Szerimntem elfogy valamelyik erőforrásod.
Monitorozni kéne pl. rivatunerrel.A 2GB Ram-ra tippelnék, de az ATI kártyákat sem szereti a game.
Tényleg nem akarok senkit lebeszélni a max graf beállításokról, de közepes konfiggal kár ilyesmikkel gyötörni a gépet.
i7-vel és GTX470 messze nem max graffal játszom, csak a felbontás nagy: 1920x1200.
VsynC-es 60 fps-el játszom, szinte sosem megy alá.
Ha felhúzom a graf beállításokat ilyen erőgéppel is lemegy 30-40-re, de legalább nem akad.//////
És tapasztalatból mondom.:
Van egy gépünk C2D@2,66 Ghz + 9800GT/1GB - hibátlanul megy
A másik gép C2Q@3,2 GHz + GTS250 - ez is hibátlanul ment..... és jóval gyorsabban.
Mindkettőn friss XPAztán a II. gép elkezdett lassulni akadni, stb.... valahogy rákerültek GTA4 modok, más gyártók játékai is települtek, steam, skype, meg a fene tudja mi...
2 hét alatt a 9800GT-s gép már kicsit gyorsabb és soha nem akad.Mindenki vonja le a tanulságot.... vagy próbáljon ki egy friss XP-t (win7-et) és egy friss GTA4 telepítést.
Tuti érezni fogja a különbséget. -
dunc
nagyúr
válasz
"ATI 2990HD" ez milyen vga ? Lehet én vagyok tudatlan de nem rémlik
-
Speed®
titán
válasz
De, a konfiggal van a gond, konkrétan a RAM mennyiségével és a proci órajelével is..bővíts legalább 3GBra és a procit pöcköld fel 7x400ra kezdésnek, rögtön értékelhetőbb sebességgel fog futni.
A HD2900(Pro/XT?) ha 512MBos, annyira azért nem tré, bírnia kéne..persze nem mindegy milyen felbontás/részletesség mellett próbálod#23654
Az a Pro 512MBos gondolom, de 256 vagy 512 bites megoldás? Pici tuningot az is elbír, ha van tápod hozzá,ne sajnáld, jól jöhet a +kakaó.
Egyébként mondom, RAM és prociórajel, a VGAn segítesz a low beállításokkal, de a RAMon ill. a procin sajna nem igazán. Nálam az alapon (1.8G) járó E4300al tré, viszont 3GHzre felpöckölve egész korrekt, főleg most, friss patch után. 2GB memóval nem próbáltam, de tudom,hogy hajlamos swappelgetni ennyivel. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
nálam is szokott lenni ilyen,.de utána visszaáll ilyen 30-40 fps-re,néha meg felmegy kint a városban 70 fps-re is,én nem értem mi ez.....
-
Scooby Dou
aktív tag
valaki légyszi segítsen!olyan problémám lenne hogy maxon van a grafika és 10-15percig megy rendesen a game utánna elkezd akadni,de ha lebutitom a grafikát akkor is ugyan ez van.nemhinném hogy a configgal lenne gond. vki tudna segíteni?
configom:ATI 2990HD 512mb ,core2duo E6320,2Giga Ram
-
EZ az autó eszméletlen komoly... lehet valahol ilyet szerezni?
-
janitorov
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, a következő lenne a problémám:
Gyakorlatilag bármelyik patch feltelepítésénél az idő nagy részében lassított felvétel szerűen megy nálam a játék, viszont az 1.0-val játszaható. Állítólag a patcheknek komoly teljesítménybeli javulást kellene okozniuk, nálam ez pont fordítva van. Végülis nem hatalmas probléma, de azért örülnék a javítások pozitívumainak (pl. textúrahibák eltűnése).
Gépem a következő:
Phenom 550 (4 mag beízzítva) alapjáraton
GA-MA785GT-UD3H Ati HD4200 (@900MHz) IGP-vel (egyelőre ez van
2GB 1600MHz DDR3
Windows 7 64bit (eventlog letiltva)1.0-val 20-25 fps körül megy lassulások nélkül minimumnál kicsit jobb beállításokkal.
Itt pedig az illusztráció, bár nem az én videóm, de ugyanez a probléma (40mp körül):
http://www.youtube.com/watch?v=btN6ddlGpFIElőre is kösz!
-
Köszönöm bendzso és szabod,most már nincs időm kipróbálni,de holnap megnézem.
Még egyszer thx
-
szabod
senior tag
válasz
Piloss #23639 üzenetére
A 4 mesterlövészt az elején 4 lövéssel kell lelőni, azaz 1 ember 1 lövés. Célszerű fejre menni, bár annál a puskánál mindegy.
Na vettem kártyát, MSI R4770-t. Gondolkoztam a GTS250-en is, valószínűleg az lett volna a jobb a GTA-hoz, de ahhoz csak 1 év garancia volt, ehhez meg 3. Nem akarok mégegyszer úgy járni mint a 8800 GTS-sel. ( ha 3 év lett volna rá, akkor msot nem kellett volna újat vennem) Meg egyébként is 1-2 év múlva úgyis leváltom ezt is.
-
Hali
A TBoGT-ben a In The Crosshairs küldetésnél mit kell csinálni hogy a végén a 4 shots,4 snipers be legyen pipálva?
Eddig arra gondoltam hogy 4 lövésből kell leteríteni a 4 mesterlövészt,de akkor sem jó,pedig már megpróbáltam 100x.
-
Sanyix
őstag
Nem tud valaki egy little jacob/badman szótárt?
-
mchris13
csendes tag
válasz
fsb1000 #23614 üzenetére
Húh, visszaolvasva, látom te aztán jól belemerültél a témába.
Igazából, nem is lenne olyan probléma az alacsonyabb FPS sem, ha kiegyenlítettebb lenne a dolog, mert nézd, más játéknál is előfordul, hogy egyszer-egyszer lemegy 25-30 ra...
De az, hogy egyik pillantatban 50-el repesztek, a következő másodpercben meg 25-30...rendkívúl idegesítő.Rakhatod Highra, Lowra, mindig ugyanezt játsza.
Két év múlva bármely alsó-közép konfig majd röhögve visszi, de egyelöre gyalázat! -
mchris13
csendes tag
válasz
torogyuri #23613 üzenetére
Kösz a választ.
Hát, akkor nem lesz négymagos a közeljövöben, eddig minden játékom ment, csak ez a
Meg kell hogy mondjam, a Rockstar csapat krerativításban ugyan elől járt mindig is, viszont a programozói tudásuk rendkívűl silány...ahogy visszaemlékszem, az összes gta-val ( mármint a 3-tól) voltak bajok, bughalmaz, optimalizálatlanság....
Rosszindulatú vagyok, de remélem, hogy csödbe mennek.
Hitvány egy cég, minden szempontból, kezdve azzal, hogy szívatják a PC seket( akiknek az első sikerüket köszönhetik). Mindenesetre a GTA egy jó érv a warez mellett-mielött valaki megszólna, eredetiben van meg :S-sajna voltam olyan hülye, hogy megvettem... -
válasz
fsb1000 #23625 üzenetére
nem "sima" szaggatásról van szó, mert bármikor tudom reprodukálni... nem is a teleportálgatáskor van ez, hanem bármikor
(nem net miatti laggról van szó)Ha felrakom Highra SHQ és Refl.Q-t akkor 2 perc után 60-70%al visszaesik az FPS... ha tálcára le, majd vissza akkor újra jó lesz, de csak a köv 2 percig...
virusírtó, msn stbi faszság ki van kapcoslva, egyedül SocialClub, meg Fraps fut... no meg xfire -
-
szabod
senior tag
Segítségre lenne szüségem. Itt leírtam már a problémámat, de berakom ide is, mert kegyelten. Írjatok gyorsan, köszi.
-
Mariann294
őstag
válasz
ittakary #23621 üzenetére
Arra gondoltam hogy videómemória megtelik és ettől megzavarodik a kártya,
Ugyanmár.Ez kizárva.Meg akkor a sima GTA-val is csinálná.
Mondjuk nem zavar túlságosan mert egész nap max 2-3-szor fordul elő és akkor se tart sokáig,de jó lenne rá valami orvsolás.Azthiszem irok a srácoknak.
-
válasz
Mariann294 #23616 üzenetére
nekem az volt, hogy ugye pár napja visszaraktam XP-t, próbából feltoltam ShadowQ-t meg ReflectionQ-t High-ra, ment is faszán, de kb 2 perc után elkezdett eszméletlenül szagagtni, pedig egészen addig ment normálisan 30+ FPS-sel...
Ha leraktam tálcára és visszaléptem akkor újra jó volt, de két perc eltelte után újra ezt csinálta...
Arra gondoltam hogy videómemória megtelik és ettől megzavarodik a kártya, de igazából foggalmam sincs mi lehet a baj... csak az oldotta meg hogy visszavettem Mediumra az említett beállításokatHa valakinek van valami tippje, hogyan lehetne megoldani, ne tartsa vissza
@Bodnar: 2:12-nél az ugratásra emlékszem
ott ültem hátul
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #23618 üzenetére
És milyen időbe csinálja ezt ? Nappal éjszaka ? Esős ?..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #23616 üzenetére
Sajnos kevés a szoba TLAD-ban, pedig nekem is tetszenek azok a multimodok.
Rá kell szervezni.....
//Ha lemegy a VGA hőfok játék alatt az baj...
Nézd meg a GPU frekit is, lehet azt is lejjebb vesszi 3Dlow-ba.
Nekem csak tuningnál volt ilyen jelenség, de utána nem állt vissza, restartolni kellett. -
Mariann294
őstag
Nem kellene akadnia,egyszerűen játszani kell a beállitásokkal és kész.Sokszor leirtam,de leirom mégegyszer.Anno AMD Athlon X2 4000+ 2.1 Ghz-es procival,és Nvidia 9600 GT (512 MB)-al is találtam olyan beállitást ami hozza a 25-30 fps-t.Ilyen volt akkor a beállítás.
Bocs fsb hogy nem mentem,de én csak téged láttalak fennt,aztán szerencsére sikerült kifognom egy palit akivel órákat Mafia Work-oztunk.
TLAD-ben tök jó mindegyik mód,nagyon tetszenek,de soha nincs 1 szeró se,ha meg csinálok akkor senki se jön.Úgyhogy ha valaki akar játszani bármit is (bár a favoritom az a Club busniess) akkor szóljon!
Sima GTA 4-ben is piszok nehéz Mafia Work-os,vagy Deal Breaker-es szobát találni azokról a módokról már nem is beszélek amihez minimum 4 játékos kell.Akiknek ATI videókarijuk van,azoktól kérdezném hogy csinál-e olyat a játék hogy szépen fut és tök véletlen időközönként leesik 20 fps köré?Ilyenkor látom azt is hogy a hőfok lemegy 10 fokkal (80 fokról - 70 fokra).De csak a DLC-kben fordul elő.Sima GTA 4-ben soha...érdekes.
-
bognar110
őstag
Stunts montage2 Nézétek meg
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mchris13 #23611 üzenetére
Igen, a 4mag sokat segít, de csodákat ne várj.
Esőben.... ködben... semmiylen konfig nem elég (majdnem szószerint...)Egyébként GTA4-ben a 9800GT és a GTS250 között érezhetően nagy különbség van.
Ez nem tudom miért van, de innentől felfele, már nem olyan nagyok a lépcsök.
Az egyik konfigunk 1440x900 C2D+9800GT kb úgyanúgy megy mint a C2Q+GTS250 fullHD-ban. Szóval az is sokat számít milyen beállításokkal játszol.***
Mégvalami a múltkori reinstallhoz.
WinXp install elött az autokonfig TexQ=MED és VD=11. DD=8 (!!!!!!!) értékeket adott és kiakadt a GTA4 pár perc után.
Utána a texturaQ HIGH lett és VD=20. DD=15. Ezek jelentősen jobb beállítások és nem tudom mi az oka.Az alacsony DD a C2D miatt van, már tervezem egy Q8x00 beszerzését, mert a másik gépen is sokatsegített. Kb pariban van a GTS250-el.
-
bpx
őstag
válasz
mchris13 #23611 üzenetére
nem a gép hibája, nekem hasonló kaliberű konfiggal a "másik oldalról" (E8400, 4GB, HD4830) tök ugyanezt csinálja
4magost mondják hogy jobb a játék alá, gondolkodtam is a cserén az utóbbi időben (vmi s775 quadra)
de a topicba postolt 4magos minimum fps-ek sem igazán győztek meg -
mchris13
csendes tag
Sziasztok, szerintetek ennyire rossz gépem van, hogy ez az átok játék nem képes normálisan menni?
Phenom 2 XII 550 3,10 Ghz
4 GB RAM
Nvidia 9800 gt 1 GB ramHiába nincs akadásom, és megvan a 40-45 FPS, de bizony előfordul, hogy egyszer csak lemegy 25-re is az FPS !
A DLC-ék meg még rosszabbul mennek,..Szerintetek ha procot lecserélném 4 magosra, hajlandó lenne már végre jól futni? -
Max_218
tag
Sziasztok! Megvan nekemis a sima GTA 4 + a Dlc.-k multizásra jelentkeznék,jólenne magyarokkal játszani. Mert csak 1 haveromnak van eredeti gta 4.-e . Pm.-be várok nevet ,és felvenném azt aki írt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23607 üzenetére
jaja... tényleg jó volt, bár kissé kaotikus.
Ez a játék felszabadít.
(és mindenki egyenlő kb. 10-50 éves korosztály volt jelen.....)Kár hogy Mariann nem jött.
Talán majd csinálok videjót is, bár sokáig a csapattól távol voltam, mert azzal szórakoztam, hogy városlakók kocsijába hátulra üljek (értsd: a gép vezet ... és menekül)
A legnagyobb "stunt" az volt, mikor Kristófék ejtőernyővel tudtak landolni a szab.szobor fején.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23605 üzenetére
Én sajnos gépet "szereltem", de a gyerekeim játszottak.
Most is, úgyhogy megyek én is.****
Tanulság: 2 hónappal ezelött installt XP-n kiakad az EFLC.
Majdnem szűz XP volt, csak neteztek vele, meg talán 1 játék ment rá.
Eredetileg ATI kártya volt benne, de a drivere cleanelve lett.
Kapott új NVIDIA-t legújabb driverrel, és csak utána lett installva az EFLC DVD-ről.
Kicseréltem másik NV karira de azzal is kifagyott, csak kicsit tovább birta.
Hibaüzenet nem volt látható.Csak a winXP reinstall segített rajta.
Most megy mindkét NV karival hibamentesen.
Ez egy GTA4 ficsör.... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
sikerült megoldani ezt a kocsi módos bigyót
-
fsb1000
nagyúr
Ma este jön valaki multizni?
Freeben mehetne az eredeti vagy bármelyik EFLC, de mást is játszhatunk.
Mostanában jópár játékot végigvittünk TLAD-ban. Nekem tetszik a motorról lövöldözös területfoglalós játék is.Kéne még néhány bombasztikus jelenet a következő sefülesefarka filmecskémhez.
-
HaZsolt
őstag
Tudna valaki Linkelni egy térképet vagy linket ahol találhatok Sanchezt? (GTA4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest