- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Puma K #24250 üzenetére
Maga a Steam is telepíti a Live-ot, anélkül nem is engedi elindítani a játékot. Képzeld el úgy a Steam-et mint egy letöltőklienst jelen esetben. Amúgy szerintem nem rossz a Live egyáltalán, nekem bejön, jól kezeli a játékosokat. A játék szerverkeresője meg nem Live-os, hanem a Rockstar készítette.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
TBoGT-ban toljátok a multit? Felvehetlek titeket Live-ba? Milyen módban szoktatok játszani?
A Free módnak különösebben mi az értelme? Csak a szórakozás? Mert sok szerveren nem lehet ölni egymást...
-
front3r
őstag
Nálam. De a kiegészítő meg dobozos verzió.... Volt úgy a gépemen hogy csak a steames GTA 4, de volt úgy hogy nincs fent a steam és csak a dobozos EFLC, de így is előjön ez a bug.
Nálam ha 3db mp3-at bemásolsz akkor lejátsza őket, de mi ez hogy 3-at kell bemásolni? Ez bug vagy feature?Tehát nekem eredeti mind az a sima GTA 4, mind az EFLC.
-
front3r
őstag
2200 Ft a Steamen most a GTA 4 ha jól számolom.
Holnap este 7 óráig. -
front3r
őstag
Megérkezett a zavvi.com-tól nekem is a csomagom(EFLC), 1 hónapot kellett rá várni sajnos, mert a vulkánkitörés idején valamiért nem érkezett meg a játék, de újat küldtek és az 3 nap alatt megjött.
-
front3r
őstag
Nektek már megjött a zavvi.com-ról az EFLC? Vagy bármi más? 14.-e óta várok rá. Már hamufelhő sincs, nem értem hol késlekedik.
-
front3r
őstag
Aki rendelt a zavvi.com-ról EFLC-t, annak már megérkezett a játék? Nekem még ma sem, pedig 14.-én rendeltem meg.
-
front3r
őstag
válasz
Zoli-206 #22803 üzenetére
Win7 Core-parking kikapcsolása.
Ez segíthet, nálam nem segített. A 9.11-es Catalyst-al elvileg nem csinálja ezt sűrűn, de nálam az új patch-el ott is sűrűbben csinálja az új patch hatására.Ezen a fórumon is érdemes körülnézni, hátha van valami érdemleges tipp.
Amúgy ha megnézed a Furmark is akadozik ugyanúgy. Arra következtetünk hogy ATi driver hiba lehet.
Vele vedd fel a kapcsolatot, ő nagyon benne volt ebben a dologban, nem tudom jutott-e valamire -- > fsb1000 -
front3r
őstag
válasz
Zoli-206 #22801 üzenetére
Akkor megtalált téged is a MIKRO-SZAGGATÁS réme. Ettől még senki se szabadult meg, csak ha nvidia VGA-ra váltasz. Ha talál valaki megoldást, akkor jelezze!
Nálam is ez a probléma...
Ez a videó jól mutatja a problémát. -
front3r
őstag
válasz
fsb1000 #22735 üzenetére
Nálam Intel Core i7 alatt sajnos továbbra is van stuttering. Az új beállításokkal fullon, nagyon szarul megy, nem csak stuttering a probléma, hanem a textúrákat is akadozva tölti be, így játszhatatlan konkrétan, high-ra tettem az árnyékokat, így viszont kisebb akadásokkal, de már játszható. Lehet AMD processzort kellett volna vennem. :S
-
front3r
őstag
válasz
blazsey2 #20261 üzenetére
Gondolom Online profilt csináltál a Live-ban és nem Offline-t. Ebben az esetben a netre menti a játék a mentéseket, nem a HDD-re. Amúgy a régi mentéseidtől szerintem elbúcsúzhatsz, a G4WL már titkosítja a mentéseket és ha újrahúzod a win-t, vagy talán akkor is mikor újratelepíted a játékot, utána már nem használható a régi mentés.
Ha nem így lenne, akkor valaki írja le hogy kell a régi mentést beimportálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest