Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
egyébként hány menet van a ketrecharcban ( gay tonyban ) ? mert én a 4-ik nél kifekszek..
.... tuti kombó van a harcra ? ...vagy csak space .rugás .ütés
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #23495 üzenetére
ha mégegyszer megynomod a P-t, akkor visszaáll...
Amiért írok: Catalyst 10.4 WHQL driverrel nőtt az fps-em (stabilan 40-50 felett max beállításon, 1680x1050, minden csúszka max és very high) és a micro szaggatás is eltűnt az érzékelhető spektrumból
persze csak akkor ha a Night Shadow-ot leveszem High-ra
-
fsb1000
nagyúr
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Nem olvastam vissza de télleg butitottak a grafikán vagy csak én vettem észre hogy pl:fák nem mozognak, meg ha az elsimítást felveszem maximumra akkor lessz olyan mint a gta4 elsimítás nélkül..ezt az autópályán tapasztaltam hogy a kicsit távolabb levő út kicsit elnmosódott és csak az elsimítás húzigálásával lessz tisztább és csak akkor olyan mint a gta4... -
bendzso
senior tag
válasz
killer1203 #23486 üzenetére
Gay Tonyban nem lehet ruhákat venni.
-
killer1203
senior tag
Ruhát mikor lehet venni Gay Tony-ba? Találtam egy térképet ahol rejta vannak az üzletek de egyikbe sem enged be.
-
artiny
őstag
GTA 4 IV:MP elindításával vannak gondjaim.
Miután feltelepítem a [link] a IVMP-0.1-Alpha-2-R3-Client (Latest).zip és elindítom mindig kijon egy hibauzenet, hogy Unknow Game Version detected. IV:MP only supports version 1.0.0.4 Telepítettem már a 1,4patchot pontossan ezt [link] ,de a hibauzenet nem változott.
Van valmi ötlet a megoldásra? IV:MP működik warrez Gta-n ? -
fsb1000
nagyúr
válasz
cyberkind #23478 üzenetére
Pénz kérdése....
50K-ból tuti 4870X2-öt vennék.... ha van hozzá jó tápom.
Én már 5870-el megégettem magam és nem hiszem hogy a dadogása elmúlna CF-től..Illetve az új peccsel és driverrel is megkéne nézni, mert azért vannak itt furcsaságok.
Ez az egész elég hektikus (GTA4-hez milyen a VGA kérdéskör), de mindenkinek meg kell ttalálni a konfigjához a legjobban játszahtó beállításokat. Szerencsére itt 50 felett nem igazán számít az fps, mint pl. COD-ban vagy más lövöldözős játékokban. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Celebrinator #23473 üzenetére
Szeintem a VGA miatt szaggat... egyszerűen a CPU-d széthajtja....
Próbáld ki CPU-t alpfrekire állítani és 2 magra.
Ugyanazokkal a beállításokkal máis nem fog szaggatni (annyira), igaz az fps is leeseik 40-50%-ot.cyberkind:
Valóban jobban megy 4 maggal mint 2-vel, de ez nem azt jelenti, hogy 4 magra lett írva.
Egyébként csak a 2. pecs óta fut jól több szálon a GTA4.
Akár 8 szálon is megy, csak nem sokat profitál a HT-ból valós magokkal viszont biztos gyorsabb lenne.
De milyen VGA kéne hozzá ilyen CPU teljesítménynél?? -
cyberkind
félisten
válasz
VGA limited van !!!!!!
Nekem prociban volt ilyenem !
Nekem az e8500-ös 4219 MHz-re meghúzott procim kihajt rendesen egy
4870x2+4870 CFX-et, de ebben a játékban avg 35 FPS-em van átlagos beállításokkal !!!!
Ha jól tudom a GTA IV 4 magra lett írva, ennél fogva akinek nem 4 magosa van, annak meggyűlhet vele a baja, pl. mint nekem !!!!!!! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Az nem a játék hibája hanem nálad lesz valami gubanc. Én a videókártyádra gyanakodnék.
Egyébként fölösleges rongyá húznod az i7-et ha csak egy 4870-et hajtassz vele 1680*1050-en. Már 3.6-3.8Ghz is bőven több mint elég neki. Ha egy 5870 vagy egy GTX 480 lenne mellette és 1920 fölött tolnád, akkor lenne értelme 4.1 fölött hajtani a procit de így.....
-
JoolsNOS
veterán
Egyébként ez tényleg vicc, de szerencsére áttanulmányoztam az 1 hsz-t ott megkaptam az instukciókat. De miért lehet akkor a többit kiválasztani nem tudom. Lenne csak uk vagy us.
-
Celebrinator
csendes tag
-
válasz
jancsi8511 #23470 üzenetére
oh, EZT a hszt most olvastam...
Ugye ez Steam account független, és csak Live regnél kell figyelni, hogy milyen országot adok meg? No és mit, UK/US ? -
fsb1000
nagyúr
válasz
killer1203 #23467 üzenetére
Ez nem BUG, hanem az AFC (Anti Cheat Foundation) egyik anonim akciója lehet.
Kicsit bele lesz piszkálva a modba, trénerbe, egyebekbe... és aztán már ez terjed a neten.Én is támogatom öket havi 1 USD-vel.
-
bpx
őstag
válasz
killer1203 #23467 üzenetére
a cheatben/trainerben/tudomisénmiben amit használ...
-
killer1203
senior tag
Valaki nemtudja hogy ez a menü amit előhöz a kocsi kiválasztásánal holvan ?
-
sunny84
senior tag
válasz
Celebrinator #23457 üzenetére
az az érdekes én abszolút nem használok commandline-t ....
nem taknyolok vele...
és az eflc ( tlad + gay tony ) .. ezekkel a beállításokkal [beállítások] ..30-35 fps -el megy...persze win 7 x64 -enegyedül a sima gta4 ben használtam de csak azért mert akkor még a64 3800+ 2,4ghz procim ( 1 magos ) volt + xp x86 sp3.... eltötymőrgöt a commandline -al úgy ahogy
ui : jancsi8511 ... hidd el a dx lesz + a videó kari driver... nekem is volt ilyen bajom 1x és az lett a megoldása amit rup1u5 mondott.....
-
JONAS77
aktív tag
Szevasztok, ma lehetne eggyet multizni, mit szóltok hozzá? Este 18.00-tól szabad vagyok, várom a jelentkezőket, lehetne versenyt is nyomni!
Addig is...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
jancsi8511 #23461 üzenetére
Nem lehet köze hozzá. Nálam is Win 7 64bit van és tökéletesen fut.
Mivel valami D3D hibára hivatkozik ezért szerintem a directX-el lehet baja. Registry cleaner, legfrisebb DX és .net framework telepítéssel próbálkoznék.Egyébként ha beírod a hibaüzenetet google-ba találsz egy csomó lehetséges megoldást.
Mi történt pontosan? Működött rendesen aztán egyszercsak elkezdte csinálni? Adatlapodra írd be a konfigodat és többet fogunk tudni. Esetleg tegyél föl egy új videókártya driver. Egyáltalán milyen videókártyád van? Töltsd ki az adatlapod! -
rup1u5
nagyúr
válasz
jancsi8511 #23458 üzenetére
direct x-et rakd újra.
-
jancsi8511
csendes tag
Sziasztok tudnátok nekem ebben segiteni?
GTA IV FATAL ERROR: DD3D30
GTA IV FATAL ERROR: D3D Error - Please re-boot your systemMár probáltam egy párszor a játékot ujrarakni de semmi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23455 üzenetére
jaja.... a csitet jól nyomja.
Már a címben is benne van: "futo mod tuning king san andreas handling "
Nem túlságosan kedvelem a handlingos gyerekeket. 10-ből nyóc' behozza Race-ba is.
Tudom... használjam én is... de akkor már egyszerübb lenne a verseny eléjén megnyomni a CTRL+F12 autopilot gombot és hátradőlni a karosszékben és végignézni ahogy automatán versenyeznek az autók.Ez lenne a virtuális világ másodszintű virtualizációja. Botok népe...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23452 üzenetére
Ezek:
-norestrictions : ez engedi a graf bármerre való állítását
-noprecache
-nomemrestrict///
A paraméterek további mellékhatása, hogy a VD, DD paramétereknél a 25,25 párosnál szebb képet ad az 50,50. (még szaturáltabbnak is tünik: nonszensz)
Ha a CPU-t és GPU-t 10% tuninggal megtámogatom, akkor még fps-ben is azonos vagy kicsit több az 50,50 beállítás.
75,75 és 100,100 beállításokkal már kicsit romlik a helyzet és esik az fps is....Persze mindez i7-860/GTX470 párosra vonatkozik, ezek a "jelenségek" számomra elég furcsák. Más konfigal lehet másképp viselkedne a GTA4.... kicsit szeszélyes motorja van.
////
Inkább játszom.. mert elveszek a sok tesztelgetésben, de most benn hagyom a commandlinet, hátha hosszabb távon is pozitiv lesz a hatása.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Celebrinator #23447 üzenetére
A commnadline-ról elég rossz véleményem van/volt és többeket lebeszéltem a használatáról, főleg a durva VGA memória limit túllépések miatt. Leggyakrabban az 512 kártyáknál okozott gondott.
Szerencsére az 1.0.0.6 pecs óta a Vmem igény annyira lecsökkent, hogy a csúcs VGA-kon kivül (fullHD)-ban nem is érdemes 1GB főlé vinni. 512-esekkel meg a TQ=HIGH nem állítható be, tehát elég jól ki van találva...
Viszont a délelötti fagyás miatt kénytelen voltam használni a commandline-t (direkt felbontás kikényszerítése miatt - amúgy jó volt minden) és elkezdtem próbálgatni a paramétereket.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy az itt emlegetett 3 paraméter (nem igazán tudom melyik és hogy) jótékony hatással van a képi élményre még erősebb beállításoknál is.
Azaz a mikroakadások, vagy azok kezdeményei is teljesen megszüntek.
Bár fps-ben nem kaptam jobb eredményt, sőt mintha csökkent is volna kicsit, de a kép szebhb lett.
Nekem ez a "leggyanusabb" paraméter: "-noprecache"
A szubjektív érzetet méréssel is tudtam igazolni, szépen kisimultak a stutteringes grafikonjaim Vsync nélkül is!!!Akinek van türelme az próbálgathatja a többit is a gépén, hátha valamit segít a "gyengébb" konfigokon, vagy jobb képi élményt ad az erősebbeken.
////////////////////////////////// COMMANDLINE.TXT ////////////////////////////////////
Command Line Parameters (1.0.0.4-es! néhány paraméter)
Tools
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line optionsGraphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTAAudio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprintSystem
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions -
JanR
addikt
válasz
Celebrinator #23447 üzenetére
Ugy sem megy!
Igen 512-es 4870-em van. De ahogy irtam mar megy ujra tokeletesen a game
-
JanR
addikt
válasz
sunny84 #23444 üzenetére
Sikerult! Koszonom!
Van meg 1 problemam! Szeretnek sajat zeneket betenni, de hiaba masolom be a shortcut-jat az mp3-aknak, ha ramegyek, hogy complete scan 1 zeneszamot sem talal. Probaltam ugy is, hogy bemasoltam magat az mp3-at, de akkor sem volt jo. Quick es Complete scan-el sem mukodik sajnos. Valakinek otlete?
Esetleg nem multizik valaki? Mert nagyon szivesen kiprobalnam. De kozben a kerdesem a kovi: a jatek cd kulcsat hova kell beirni? Mert a steam mindig feldobja, de eddig meg semmi nem kerte.
-
JoolsNOS
veterán
Feltettem az eflcre a patchet is, de sajna még most sincs árnyék, pedig minden highon van
-
sunny84
senior tag
válasz
fsb1000 #23440 üzenetére
amúgy ha shadow quality-t , night shadows-ot : bekapcsolom emelem magasabb szintre az fps leesik 10 körül
... ezért egyiket sem használom off -- ra állítom őket ..
mert a szegény 9600 gt 512 mb - os karim kifeküdneJanR : sztem : commandline segít neked ezen a bajon ....
-
-
sunny84
senior tag
Shadow Q akkor mire van állítva ?
ha tudod akkor low ra v. off ra állítsd ,.
... próbálj egy friss vga drivert leszedni és telepíteni....
sztem a leg 1x űb.... az hogy a rockstar oldaláról az 1.06 patch-et leszeded és felrakod..
ha fent van ez a patch akkor próbáld belőni a optimálisra..esetleg futtass töredezett mentesítést..
elvileg így jó lesz...
üdv..
fsb1000 .. a második autós motoros , emberes robbanós kép nem rossz kép
-
fsb1000
nagyúr
Pedig azt le kéne húzd, mert jelenleg az a paraméter zabálja legjobban a GPU erőforrást.
(linkeltem korábban róla ábrát, de itt is megnézheted: [link] )
Nem kell megnézd a verziót, ha van SHQ-d, akkor a legújabb 1.0.0.6 pecs van fenn.
Korábban nem volt ilyen, újabb pecs még nincs. -
JanR
addikt
válasz
sunny84 #23436 üzenetére
Pl en az SHQ-t nem tudom a HIGH-rol elallitani, se low-ra, se mediumra, se off-ra.
Amugy a tobbit beallitottam ugy, ahogy a kepen van, ma nem huzza egyaltalan, csak nagyon tomegben, de engem meg az is idegesit, mert eddig nem igy ment.Akkor ezt, hogy milyen verzioju a jatekom hol tudom megnezni? Mar mint, hogy melyik patch van fennt?
Meg azt hiszem itt az ideje megcsinalnom a live-omat, hogy multizhassak is
-
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #23436 üzenetére
Pont ilyet akartam linkelni 1680x-vel csak a Shadow Q = LOW.
////
Kiakasztottam a GTA4-et: elinditottam az EFLC.... dolgozik de semmi... aztán rájöttem, hogy nincs benne a DVD. Kilépek a Rockstáros képernyőből és indítom a GTA4-et.
Az már csak fekete képernyő... na mondom összefagytak.
Csak reset segített: Win7 ujraindítása után nem megy a GTA4 -> fekete képernyő.
meglesz a délutáni elfoglaltságom.Egyébként tegnap TLAD-dal multiztunk (kettesben) és egész jó volt.
Rankedben Club Biznisszel gyűjtöttük a pontokat, persze 1-2 marháskodás belefért:
Video: [link] -
JanR
addikt
Van valakinek valami bevalt grafikai beallitasa a GTA4-hez? Egy i7 920 @3.8ghz, 3x2GB ram es egy 4870-em van. Jelenleg minden mediumon van, az alatta levo csuszkak 20-on, a felbontas 1680*1050-en, de a jatek 2 masodpercig folyamatos, akad egyet majd megint 2 masodperc folyamatos es ezt csinalja vegig (persze ez belvaros es ahol sok ember/auto van). Van valami beallitas, amivel ezen tudok valtoztatni?
Azert kerdezem, mert regebben probaltam egy masik verziot es az nem akadt, pedig az meg reszletesebb gragikara is volt allitva. Ami most van nekem ez a steames verzio, ami meg akkor volt az DVD lemezes volt es valami "common line" txt-t is tartalmazott, amiben kukonbozo parancsok voltak. Az a steames verzional is kell?
Csak szeretnek mar normal fps-el jatszani a gta4-el
-
JoolsNOS
veterán
Hi!
A multi karakterünk kinézetét állíthatjuk? Vagy a gép dobja nekünk?
köszi -
sunny84
senior tag
válasz
fsb1000 #23426 üzenetére
amúgy azért lett ez a kombó ..mert hiába uninsalltam semmit sem ért.. akár hányszor csináltam,, telepítettem ugyan az a hiba lett a vége ....
és így hogy regcleaner + driver tőrlés friss telepítése , repair uninsall game csak így lett a faja.. reméljük nem fut senki össze ilyen ganajall..
-
Sanyix
őstag
gta 4 steamen 7,5 eur 8 órán keresztül
én már szerváltam egyet, ennyiért megéri
-
Robi86
senior tag
válasz
front3r #23338 üzenetére
Nekem is onnan hozzák, én még csak egy hete várok...egyszer csak ideér.
Először a single-t viszem végig, utána ebben is megpróbálom a muiltit, hátha jobb lesz, mint amit a "sima" gtaIV-ben tapasztaltam. Bár mire kijátszom, lehet eltűnnek a PH-s multisok, pedig szivesen aprítanék már
-
fsb1000
nagyúr
válasz
YunaAngyal #23417 üzenetére
Multiból? Mikor be akarsz lépni egy szobába?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #23410 üzenetére
Kommy is fent volt!
Őt vele se találkoztam már ezer éve multiban.Bealudtam 10 óra elött így erről most lemaradtam.
-
sunny84
senior tag
hála istennek megoldódott a problémám
... az eflc -vel kapcsolatban amit írogattam .. 2-3 napja, már rinyáltam érte ,,, és nem segített senki benne ,, sebaj .....
de sikerült nekem
... még ennyit taknyólni 1 gameval ........ fúújj
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #23410 üzenetére
Kifogytál? Mert nem mentünk bárba.....
Lesz ez még jobb is. majd megint karaktereket váltunk. meg ilyesmi.Az lehet a gond, hogy Te már teljesen ismered a várost, meg minden poént.
A fiam is ezért unja már a TLAD-ot. XBOX-on már rég kijátszotta meg kimultizta,Az ejtőernyőzésnél nem értettem, hogy pontosan mit akartatok.
-
bognar110
őstag
válasz
Black-core #23406 üzenetére
Directx frissitést probáld
Mariann294Brutalok lettek FŐleg az 5ős
-
Mariann294
őstag
Mai multis résztvevők.Ki korán,ki később lelépett.
Először volt egy "közös" ejtőernyőzés,de ezt nem igazán sikerült közösre kivitelezni.
Aztán jött egy kis verseny.Képek:
1.
2.
3.
4.
5. (ez de jó lett)
Először TLAD-ban voltunk,de ott körülnéztem és mivel semmi új dolgot nem találtam átvándoroltunk TBOGT-ba.Nem volt rossz,de többször nem szervezek multit...
Én már teljesen kifogytam az ötletekből most is egyfolytában fsb adta az ötleteket.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JONAS77 #23400 üzenetére
Ilyen ugye nincs az eflcben? Mert én hiányolom, és fel vagyok háborodva, hogy ezzel a grafikai butítással szarabbul megy mint a sima. Ráadásul kb 20 fpssel megy szarabbul bench szerint, bár mintha mégis folyamatosabbnak tűnne. Ami viszont tényleg furcsa, hogy a warez verzió is vagy 10 fpssel többet nyom benchbe mint az eredeti. (sajna sokat kellett várnom, nem bírtam kivárni az eredetit
) Az eredeti benche tisztára szaggat az elején. Valakinek hasonló? Win7en és xp-n is csinálja.
köszi -
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #23406 üzenetére
Megoldottam. Azért köszi.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni?
Akár hányszor indítom mindig kilép ezzel:
GTA IV FATAL ERROR: DD3D30
GTA IV FATAL ERROR: D3D Error - Please re-boot your system.A játékot már ujraraktam 2x is, Patcheltem is,Kompatibilitást is állítottam,Videokarim legújabb driverét is felraktam,Net framework 3.5 öt is felraktam,Képernyőfelbontást is állítgattam.de semmi eredménye...
Segítsetek.. köszi
-
k4rL^
senior tag
válasz
Mariann294 #23404 üzenetére
Én is megyek, de nem lehetne hamarabb?
-
Mariann294
őstag
Okés,akkor este 10-kor TLAD multi! Aztán majd ha mást akar a többség akkor megyünk máshova.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #23395 üzenetére
Tlad free kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest