Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
KING1000 #23789 üzenetére
Elég a legutolsó. De a játék feltelepítése után a Live automatikusan frissíti.
(#23788) Adiking: Akkor nem tudom, nem lehet, hogy rossz helyről másoltad ki?
AppData-ban vannak a fáljlok, de emellett az Xlive mappát is le kell menteni, ami az AppData/Microsoft mappában van!(#23787) ittakary: 20ezerért az nagyon jó vétel, bár én használtan nem vennék vga-t, csak ha minimum 1 év garancia van rá.
-
agemate
addikt
válasz
KING1000 #21421 üzenetére
De ez csak a benchmark.
A játékban nem produkál átlag 50 valamennyit.A shadow density 4-esen van, ha afölé rakom, simán lemegy 25 alá az fps, így nem.
Nincs valami módszer arra, hogy az fps-t fixre állítsam (pl mint a Far Cry 2-ben, vagy a CoD-okban, hogy maxfps-30)?
Csak mert nem az zavar, ha 28-32 az fps, hanem az, hogy néha 45, néha 25. Az ugrálás megnehezíti a játékot.
Amúgy nálatok is ennyire ugrál? -
Mariann294
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #21136 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Árnyékok engem nagyon nem érdekelnek, az viszont igen, hogy ha lehet ne essen 30 fps alá soha. Azt a minimál különbséget ami high és very high között van csak akkor veszed észre ha egyhelyben állsz a játékban és közelről figyeled a monitort. Én meg inkább autózni és lövöldözni szoktam.
Amint mozgásban vagy eltűnik/érzékelhetetlenné válik a különbség.
Nekem így néznek ki a beállításaim:
Ezt tartom optimálisnak az én konfigomon.(#21165) fsb1000: Vagy egyszerűen kamunak szánta a képet.
-
fasirTTT
őstag
válasz
KING1000 #21151 üzenetére
jaj hát tudod hogy értem
mert van olyan, hogy 20fps-em van pls és 10sec-enként lemegy 1-2 fps-re
érttedd?Scorpio06
hát sajnálom, de mivel én sokat zúzom ikszfájörel nagyon rászoktam a szmájlikra...
jól van a kedvedért(IS) próbálok leszokni róla :-/
am ha nemsikerül akkór az írásaimat ki lehet hagyni...jobbat nem tudok
(BOCS) -
fasirTTT
őstag
válasz
KING1000 #21130 üzenetére
akk ezt skubizd
am nem max me a textura medium...bocs, de csak most vettem észre
-
Khaal
őstag
válasz
KING1000 #20760 üzenetére
Kis kísérletezgetés után erre állítottam be:
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: Very High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 50
Vehicle Density: 22
Shadow Density: 6
Definition: Off
VSync: OnÉrdekes módon a benchmark csak 3 fps-el adott többet mint az automatikus beállításokon, viszont így most folyamatos a kép játék közben. Úgy néz ki a Texture Quality az ami igazán betesz neki, kár hogy pont az az amitől láthatóan sokkal szebb is lesz a játék
Az árnyékok továbbra is rondák, de ha kinyomom a definitiont akkor jótékonyan elmossa őket, és már kezdek hozzászokni a homályossághoz.
Statistics
Average FPS: 35.52
Duration: 37.61 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 50%Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6973
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) II X3 710 ProcessorHol tudom megnézni fel van-e patchelve a játék? Amit az 1.0.0.4-es patchnél írnak "Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters. " az az opció nekem is megvan a beállításoknál.
-
zH.
senior tag
válasz
KING1000 #20811 üzenetére
Bocsi - rosszul írtam. Be volt kapcsolva. Megnéztem kikapcsolva is -> ugyan olyan szar :S
Először amikor felraktam a gamet 16%ig jutottam ,de újraraktam és kezdtem előröl. Azóta szar. :S
Lehet holnap újrarakom az egész windowst.. felrakok egy 64biteset.Persze a benchmark-on nem jön elő a hiba.
-
Khaal
őstag
válasz
KING1000 #20759 üzenetére
Levettem mindent mediumra,
View Distance: 22
Detail Distance: 38
Vehicle Density: 12
Shadow Density: 4Így 400 mega körülire írja a felhasznált memóriát. Most egész folyamatosan fut, de cserébe nem is néz ki valami túl jól. Főleg az árnyékok nagyon bénák, plusz az átlátszó dolgok néznek ki ótvarul messzebbről. Én azért arra számítottam egy 1 gigás HD4870-el már nem lesz gond a magasabb beállításokkal sem.
Steames verzió van meg, ezt gondolom nem kell patchelni, azt elintézi a steam kliens.
32 bites XP-m van, így max 3 giga ramot tudnék alápakolni, meglehetne érezni a különbséget a 2 gigához képest?
Gondolkoztam hogy beszerzek egy 64 bites Win7-et, azon hogy fut XP-hez képest? -
JetiRulez
őstag
válasz
KING1000 #20779 üzenetére
Ez az újítás tetszik nekem. Kezdtem már megőrülni ettől az esti sötétségtől.
(#20783) Dot
XP nálam is mindig csinál ilyet. Jelszó tárolást állítsd be, OK-ézd le, játékot újraindítod, intro alatt, még mielőtt a menü bejönne, nyomkodd felváltva a Szóközt és az Entert. Nálam bevált. Elvileg nálad is jó lesz. -
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20765 üzenetére
"Megvettem a Steam-en a játékot, szépen LASSAN letöltődött..."
Ebből nem elég egyértelmű, hogy eredeti játéka van?Dot:
SP3 fent van?(#20766) G@bi90MR:
Igen. Ezzel tisztában vagyok. Első része óta játszok a GTA sorozattal. Elég jól kiismertem már a motorját. De itt nem egészen erről van szó, hiszen ha elviszed a kocsit és felrobbantod akkor már nem ülsz benne és az nem is létezik tovább. Mégis kialakul a játékban egy olyan tendencia, ha pénzszállítókat kötsz el, hogy sürűbben fogja utánna beadni azt a típust. Ez nem ugyan az mint a repteres Flyus autó esete amit levezettél.(#20767) KING1000:
Úgy nézem, hogy ez a mod csupán a fényerőt tolja irreálisan föl és attól néz ki így. (Számomra irreális látványt kelt) Multi működik vele? -
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20199 üzenetére
Nem vitatkozom én csak egyáltalán nem biztos hogy a gépével van a baj. Azt írtad nálad 25-30 között van általában. Ha ez neked elég akkor annak én örülök.
Tudna többet is az a 4850 ha nem gyilkolnád meg ezekkel az eszementen kimaxolt beállításokkal. Procid húzva van? Mert alapon az is kevéske egy 4850-nek. Toltam GTA4-et én is 4850-el jódarabig csak nálam egy 3.5Ghz-es E6550, majd egy 4Ghz-es E8400 hajtotta. 1680*1050-ben, medium-high vegyes beállításokkal egész jól ment. Időnként felment 40fps-re is ha jól emlékszem. Bár nálam mindíg az volt a szempont, hogy próbáljam a minimum fps-t minél feljebb tolni. Sajnos ennek a játéknak ez a legnagyobb hibája. Konfigtól függetlenűl időnként leesik 20fps alá.
(#20200) sislaciii: CPU-Z-vel nézd meg hány voltot kap a procid terhelés alatt, mert a Gigabyte lapok hajlamosak túlfeszelni a procit ha auto-n hagyjuk a beállításokat biosban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20195 üzenetére
Én sem akarlak téged elkeseríteni de nincsen nála semmi gubanc. Ez teljesen normális az ő konfigjától.
Nekem az a benyomásom, hogy inkább a te fejedben van nagy gubanc ha a helyenkénti 16-17fps nálad a "nagyon prímán megy" kategória.
Persze, hogy úgy érzed, hogy nálad nagyon jól fut ha ilyen alacsony fps neked megfelel de azért nem kéne hülyeségekkel riogatni azt akinek nem ennyire alacsony az ingerküszöbe.Én már azt észreveszem ha 34 alá esik az fps. Ha eléri a 24-et akkor meg már egyenesen fáj a szememnek a szaggatás. Számomra az az ideális ha 35-60 között mozog.
(#20193) sislaciii: Fölösleges a ramjaidat ennyire végletekig kihajtani. Teljesítményben észrevehetettlen a különbség 800 és 1000Mhz között játékokban. Én is most csupán 872Mhz-en hajtom az 1000Mhz-es ramjaimat és bőven elég ez a sávszélesség a 3700Mhz-es quad kiszolgálásához. Ne a ram sebessége legyen a limitáló tényező. Hajtsd a ramokat 1:1-ben az fsb-vel és úgy húzd a procidat ameddig csak tudod. Feszültségeket biosban ne hagyd auto-n!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20142 üzenetére
Mindenkinek más a szeme. Én biztosan nem tudnék ilyen beállításokkal játszani egy 4850-en. Tegnap óta 1920*1200-ban tolom az adatlapomon lévő konfiggal, ezekkel a beállításokkal:
Bizony még így is beeseik nálam 20 fps környékére néha. Az én szememnek 34fps-nél van a határ. Ha az alá megy akkor már kezd nehezebbé válni az autó irányítása a szűk helyeken és autóversenyben. -
fsb1000
nagyúr
válasz
KING1000 #20142 üzenetére
Na... ez a szaggatás. A 20fps környéke.
Amúgymeg nincs maxon a beállításod.
Igaz, hogy csökkent a memó igény a felbontás függvényévben az új patchekkel, viszont az fps még mindig függ ettől.Ha ezen a beállításon felraknád 1920x1200-ba, akkor már nem tudnál 20 fps főlé menni.
Olyanokat is ismerek, akik nem PC monitoron játszanak (hanem nagyfelbontású HD TV-n, vagy LCD-n vagy mi az izén) és szerintük a 2560x1600 a megfelelő a nagyméretű képfelülethez.Szerintem ilyen felbontáson az említett hardver is lemenne arra a szintre, ahol most a tied van.
A szaggatós 20 fps környékére.Minden csak viszonyítás kérdése.
Én elhiszem, hogy Te úgy érzed 16-17/20-30 fps-nél is primán megy.
Nálam ha leesik 50 alá, akkor az írányíthatóság érezhetően csökken és recegős lesz a kép.
60 felett pedig mintha simán "úszna" és kristálytiszta a kép - rendkivül élvezetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest