- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tompo92 #23521 üzenetére
Szerintem vedd vissza 30 környékére a VD és DD csúszkákat és MED-re a SHQ-t.
csak próbából...
Igaz nem fogsz olyan messzire látni, de valószinüleg javulni fog a képminőség.
Állítólag van valamilyen dinamikus "minőségállító" része a grafmotornak és az erőforrástól (is) függ hogy állítgat.Egyébként szerintem ua. graf motor van EFLC-ben és eredeti GTA4-ben. (1.0.0.6)
motorhead:
FullHD-ban sokkal jobb a kép PC-n. (persze erőmű kell hozzá)
XBOX-on eleve mosott a kép, majdnem annyira mint amikor "P"-t nyomunk... -
fsb1000
nagyúr
-
bognar110
őstag
válasz
Tompo92 #22243 üzenetére
Ha lejjebb veszem megvan a 52 fps környéke ! DE most veszek új vgat !
Statistics
Average FPS: 52.16
Duration: 36.95 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 65%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 31Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 196.75
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core ProcessorFile ID: Benchmark.cli
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Tompo92 #21904 üzenetére
Én is sokat szenvedtem azzal a küldetéssel. Úgy oldottam meg, hogy a Controls-ba átraktam az ugrást (Space) egy másik bill-re. És azt folyamatosan gyorsan nyomkodtam, és sikerült valahogy felmásznia a helikopterre.
agemate: Nem segítene a 64 bites OS. Csak 3 giga ramja van alapbol, és a VGA-ja is 2 gigás, de a GTA4 mindenféleképpen csak 1 gigát lát abból. Ez van, ezt kell szeretni, talán majd a 6. patchban már jó lesz, de nem hiszem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tompo92 #21372 üzenetére
Melyik driverhez képest?
Hogy mérted? beépített benchmarkkal?Azért akinek cpu limites a konfigja annak elég kicsi a mozgástere VGA vonalon.
KB hasonló a konfigom mint neked, csak kicsit erősebb CPU-val.
GTA4 benchmarkkal elérem 60fps-t 1920x1200/ HIGH beállításokkal. (én ezt tartom összehasonlítási alapnak, mégha a valóságtól különbözik is)
Játék alatt külső progival mérve átlagosan 50-55fps, ha nappal derült idő van.
De néha igy is leesik 30-35-re, ez épp a jól-játszhatóság határa.
Éjszaka esőben meg katasztrófális , 20-45 tartományban mozog az fps, gyakran érezhetően "döcögős" a kép, az irányíthatóság pedig nem mindig jó, azaz nem azonnal reagál a billentyűnyomásra.Tehát ha nem a beépített benchvel mértél, akkor teljesen esetleges a mérési eredmény.
Legalább 3-4 mérést kéne kiátlagolni, mikor azonos pályán, azonos időjárással és napszakban mész rajta végig.Van másik 2 konfigom is, (C2D@3Ghz + 2GB RAM + HD4670/9600GT) azokon mért fps értékek kb. 60% annak amit fent írtam, ráadásul fele akkor pixelszámmal. Szóval 1/4 a teljesitménykülönbség.
Szerintem csodák nincsenek. Az első és a 4. patch hozott némi fps javulást, de ezt inkább a kis felbontásban és relatíven gyengépp konfiggal játszók érezték meg, mert a CPU limit enyhült. -
Kommy
veterán
válasz
Tompo92 #21227 üzenetére
Azokat a xlive fájlokat az x:/Users/felhasználói_neved/AppData/Local/Microsoft/Xlive mappába kell rakni remélem az érthető, hogy itt hova.
(#21226) CHIPman: Akkor az biztos nem eredeti volt, vagy nem tudom, de mindig is az appdata-ban volt a mentés. Az más kérdé , hogy a dokumentumokban is ott van ugyan az a könyvtár szerkezet.
-
Kommy
veterán
válasz
Tompo92 #21146 üzenetére
1. hozzászólás.
De hogy ne kelljen benne keresgélned:Mentések backupolása:
Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.Windows XP:
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Microsoft\XLive\Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\Ha szükségünk van a játék során felvett klippekre akkor azokat a következő mappát mentsük le.
Windows XP:
-X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest