Hirdetés
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi!

Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen videókártyát?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest