Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsavermadar

senior tag

válasz Brian_GT #3157 üzenetére

Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi! :K

Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
    Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
    Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
    Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
    Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
    Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
    Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
    Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.

Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!
    :C :C :C :R :R :R :Y :Y :Y

Új hozzászólás Aktív témák