Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Hidd el hogy semmi köze az NFS-hez, csak annyi hogy az első résznél kiírták a prefixet, azért hogy több fogyjon. Más fejlesztőcsapat, "rendes" fizika, nem NFS-es ész nélkül csapatós, falon autózós.
Shift 2-ben ezek a dolgok fogtak meg: tuning, a változatos pályák és autók kombinációja, a zseniális hangok, és dögös megjelenítés.
Szerk:
Egyébként ha ilyen frankó kormányod van, mindenképp a Shift 2, majd a Project Cars vonalon indulnék el, majd mennnék a frankóbb szimulációk felé. A Grid2, Autosport ezekhez képest nagyon arcade. -
Redneck
nagyúr
A Shift 2-nek annyi köze van az NFS-hez hogy az első rész még viselte a nevet, illetve az engine, eredetileg a ProStreetből eredeztethető. Nagyon jó játék, kicsit furán nehéz irányítással. Én kontrollerrel toltam, miután jól beállítottam, sínautózás ment, még segítségek nélkül is.

Ha most választanom kéne, mindenképp a Shift 2-t venném meg, és csak utána az Autosportot, de tényleg max 5€-ért.
-
Csapoati
nagyúr
A Shift 2 teljesen más, mint a többi NFS (a Shift 1-et kivéve
), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Az Autosportot viszont szerintem érdemes behúzni, szürke oldalakon kb 5 euro. A dlc-k nélkül is el lehet lenni, nekem egyedül a Touring Legends jött csak be a 90-es évekbeli túraautók miatt.Redneck:

-
Redneck
nagyúr
Ez a saját véleményem. El lehet vele játszogatni de 5€-nál többet nem ér, és lehet sokat mondok. Nem néz ki rosszul, de a fizika és a törésmodell nem valami nagy eresztés. A versenytípusok sem olyan változatosak mint az elsőben.
Az Autosportot is hamar leraktam, az első sikerült a legjobban.
-
Csapoati
nagyúr
Hivatalos boltok, illetve szürke források.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Nem valami nagy szám. Ha az elsőt toltad, esélyes hogy csalódás lesz.
Most gyakorlatilag sehol sem olcsó, még a szürkeoldalakon sem.