Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Hidd el hogy semmi köze az NFS-hez, csak annyi hogy az első résznél kiírták a prefixet, azért hogy több fogyjon. Más fejlesztőcsapat, "rendes" fizika, nem NFS-es ész nélkül csapatós, falon autózós.
Shift 2-ben ezek a dolgok fogtak meg: tuning, a változatos pályák és autók kombinációja, a zseniális hangok, és dögös megjelenítés.
Szerk:
Egyébként ha ilyen frankó kormányod van, mindenképp a Shift 2, majd a Project Cars vonalon indulnék el, majd mennnék a frankóbb szimulációk felé. A Grid2, Autosport ezekhez képest nagyon arcade. -
Redneck
nagyúr
A Shift 2-nek annyi köze van az NFS-hez hogy az első rész még viselte a nevet, illetve az engine, eredetileg a ProStreetből eredeztethető. Nagyon jó játék, kicsit furán nehéz irányítással. Én kontrollerrel toltam, miután jól beállítottam, sínautózás ment, még segítségek nélkül is.

Ha most választanom kéne, mindenképp a Shift 2-t venném meg, és csak utána az Autosportot, de tényleg max 5€-ért.
-
Csapoati
nagyúr
A Shift 2 teljesen más, mint a többi NFS (a Shift 1-et kivéve
), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Az Autosportot viszont szerintem érdemes behúzni, szürke oldalakon kb 5 euro. A dlc-k nélkül is el lehet lenni, nekem egyedül a Touring Legends jött csak be a 90-es évekbeli túraautók miatt.Redneck:

-
Redneck
nagyúr
Ez a saját véleményem. El lehet vele játszogatni de 5€-nál többet nem ér, és lehet sokat mondok. Nem néz ki rosszul, de a fizika és a törésmodell nem valami nagy eresztés. A versenytípusok sem olyan változatosak mint az elsőben.
Az Autosportot is hamar leraktam, az első sikerült a legjobban.
-
Csapoati
nagyúr
Hivatalos boltok, illetve szürke források.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban tiltott a warez minden formája.
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Nem valami nagy szám. Ha az elsőt toltad, esélyes hogy csalódás lesz.
Most gyakorlatilag sehol sem olcsó, még a szürkeoldalakon sem.