Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Hidd el hogy semmi köze az NFS-hez, csak annyi hogy az első résznél kiírták a prefixet, azért hogy több fogyjon. Más fejlesztőcsapat, "rendes" fizika, nem NFS-es ész nélkül csapatós, falon autózós.
Shift 2-ben ezek a dolgok fogtak meg: tuning, a változatos pályák és autók kombinációja, a zseniális hangok, és dögös megjelenítés.
Szerk:
Egyébként ha ilyen frankó kormányod van, mindenképp a Shift 2, majd a Project Cars vonalon indulnék el, majd mennnék a frankóbb szimulációk felé. A Grid2, Autosport ezekhez képest nagyon arcade. -
Redneck
nagyúr
A Shift 2-nek annyi köze van az NFS-hez hogy az első rész még viselte a nevet, illetve az engine, eredetileg a ProStreetből eredeztethető. Nagyon jó játék, kicsit furán nehéz irányítással. Én kontrollerrel toltam, miután jól beállítottam, sínautózás ment, még segítségek nélkül is.

Ha most választanom kéne, mindenképp a Shift 2-t venném meg, és csak utána az Autosportot, de tényleg max 5€-ért.
-
Csapoati
nagyúr
A Shift 2 teljesen más, mint a többi NFS (a Shift 1-et kivéve
), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Az Autosportot viszont szerintem érdemes behúzni, szürke oldalakon kb 5 euro. A dlc-k nélkül is el lehet lenni, nekem egyedül a Touring Legends jött csak be a 90-es évekbeli túraautók miatt.Redneck:

-
Redneck
nagyúr
Ez a saját véleményem. El lehet vele játszogatni de 5€-nál többet nem ér, és lehet sokat mondok. Nem néz ki rosszul, de a fizika és a törésmodell nem valami nagy eresztés. A versenytípusok sem olyan változatosak mint az elsőben.
Az Autosportot is hamar leraktam, az első sikerült a legjobban.
-
Csapoati
nagyúr
Hivatalos boltok, illetve szürke források.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban tiltott a warez minden formája.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Parfüm topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Nem valami nagy szám. Ha az elsőt toltad, esélyes hogy csalódás lesz.
Most gyakorlatilag sehol sem olcsó, még a szürkeoldalakon sem.