- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ArsenalF #3166 üzenetére
" ... az új telefonnál nem mutatott elérhető backupot."
Emiatt annyira mérges tudok lenni az egész Android-os rendszerre, hogy az ...
Az, hogy 2024-ben még mindig nincs gyártófüggetlen, a rendszerbe integrált rendes (ami van én azt nem nevezem annak) backup lehetőség, az szégyen gyalázat.A másik nagy kedvencem az app-ok társítása. Van egy kezdetleges megoldás, de az is kb. annyira átgondolt – és ezáltal működőképes – mint a backup.
Mikor kijöttek az első tesztek, akkor még lelkes voltam: végre egy kompakt(abb) mobil, ami talán válthatja a jelenlegit. Aztán ahogy szembesültem a Tensor chip tudásával, azzal, hogy a tárolók mindegyik kiszerelés esetén "csak" UFS 3.1 (vagy még az se?) és ehhez kapcsolódó árakkal ... hát nem kicsit lelombozódtam.
Nekem tök elég lenne a 9 Pro (XL nekem tepsi), de így, ennyiért – a fenti paraméterekkel (!) – nem is tudom. -
evilskati
aktív tag
válasz
ArsenalF #3033 üzenetére
+ #3026Bazsi84, #3025Hieronymus
Ma voltam bent én is a parndorfi Mediamarktban, rákérdeztem a dologra.
Csak olyan készülékre jár a bónusz a Trade-in akció (#3022 ArsenalF) keretében, ami bekapcsolható, ellenben az nem probléma, ha a kijelző össze van törve, arra is megadják a bónuszt a telefon számított értékén felül.További feltétel, hogy az adott készülék szerepeljen a Foxway listájában.
Elmondásuk alapján jelenleg teljesen elfogyott a raktárkészletük, és csak rendelésre hoznak a 8-as szériából. Két módszer van a trade-in-re:
Helyben egyből levonják a trade-inben szereplő telefon értékét + a bónuszt abban az esetben, ha új Pixelt vásárolsz. Mivel jelenleg nincs raktáron, ezért ez csak úgy lehetséges, ha bemész a boltba megrendelni, ők kb. 1 hét alatt beszerzik, majd újra bemész lebonyolítani a trade-int és a vásárlást.Az online módszer Pixelekre nem érvényes, de leírom, hátha valakinek érdekes lehet. Ebben az esetben rendelkezned kell egy osztrák címmel, ahova a leadandó készülék regisztrációja után kipostázzák azt a címkét, amivel fel kell adnod a régi készüléket. Miután megkapták a készüléket, a számított értékét + a bónuszt elutalják egy általad megadott SEPA számlaszámra.
Samsungokra fut most több ilyen akció, de hasonló van Magyarországon is, ha jól láttam. -
zöldhunyor
csendes újonc
válasz
ArsenalF #3022 üzenetére
Hmm, ez nem rossz azért. Nekem az S21-re 118€-t ír, ami nem sokkal alacsonyabb az itthoni használt áránál, a 150€ kedvezménnyel a 256-os sima 9 pedig 631€-ra jön ki. Nem tudom mikor lehet legközelebb ilyen áron beszerezni, da gyanítom tavasz-jövő nyár előtt már nem nagyon.
Viszont ami kezd zavarni a tesztek alapján inkább, hogy mennyire over-processed a kamera. Mindent kivilágosít a HDR, egekben a kontraszt és élesítés
Ezeket ki lehet kapcsolni, vagy valahogy visszább fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest