Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Enclave
üzenetére
Köszönöm, nézem épp!
Ezek most ha jól látom, mindenkori best buy árak, tehát ha én pl. vagy 3 hete szórakozom és nézegetem, hogy mi legyen a kiválasztott telefon, akkor most nyugodtan lehet nyomni a rendelésre?
Ha van itt Pixel 9 szakértő, akkor kérnék egy kis gyors segítséget:
Jól gondolom, hogy a Pro és az Xl csak a kijelző méretében különböznek?
A legjobb fotózási képességgel megáldott telefont keresem, de fáj a szívem azért is, hogy közel 500-ért vegyek bármit (ami leeshet, eltörhet és bumm).
Jelenleg is egy nagyon olcsó, kínai 50 ezres Androidot használok, innen nagyon nagy lépés a Pixel 9-ek után nézelődni, de mivel az összes külföldi tesztet átolvasva is úgy látom, hogy kb. az Iphone XY Pro Max és a Pixel valamelyik újabb generációja az ideális jelölt fotós embernek, úgy nem is akarok belemerülni mindenféle kínai- ám látszólag tökéletes ár-érték arányú mobilokban.
(Mikor a MOtorola 50 Ultra 512GB tárhellyel ad komoly fotós apparáttal felszerelt telefont itt meg -és az Iphone-nál egyaránt- 128Gb az induló és még azok is drágák, akkor bizony szívja az ember a fogát. Gyorstöltés (35W), AmOLED 120HZ, ezeket mind tudja a jelenlegi mobilom is, így kissé nehéz megemészteni a Pixel és csúcs Iphne árakat.
Még egy kérdés:
Jól látom, hogy magyarországon a Pixelek ismertsége a Realme-jével, vagy a Nubia-ével egy szinten mozog, vagyis senkinek nem mond semmit szinte ez a név, tehát ha pár hónap múlva mégis megbánom az egészet és rájövök, hogy elég nekem az olcsó telefon is- az is fáj, ha néha leesik- akkor feltételezem, hogy a későbbi eladhatósága és értékvesztése egy Pixelnek jóval egy bármilyen Iphone alatt lesz, ugye?
Csak, mert jelenleg csak néhány Pixel 9 és jóval több Ihpone 16 van eladóban a hardveraprón is (és a Pixeles eladók nem is reagáltak, akikre eddig írtam)
Viszont ez az Alza BF ár ha nem is ultra Best Buy kategória, talán legalább annyival hangzik jól, hogy már-már használt áron lehet megvenni valamelyiket.
Köszi bármi tippet-tanácsot- segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csepy