- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
Viktor77 #29456 üzenetére
maximum egy air gapped gépen.
amennyire hanyag programozók vannak manapság (belülről látom a szakmát), rengeteg programban lehet találni olyan sebezhetőségeket, amik átjáróházzá tesznek bármit, ami internetre csatlakozik.
ha te kényelmesen elvagy a hamis illúzióban, hogy "megnézem mire kattintok és akkor minden oké lesz", én nem próbállak győzködni, de egy nyilvános fórumon azért ne állítsuk már azt, hogy csupasz hátsóval is biztonságos az internet, még akkor sem, ha az ereidben bináris stream folyik vér helyett
-
Geller72
veterán
válasz
Viktor77 #29456 üzenetére
Az avirát én is a plugin miatt használnám, de így azt hiszem, kihagyom. A win beépített cuccáról annyit,. hogy legutóbb csak úgy lefuttatam sógorom gépén egy stickről egy malware scan-t és kb 150 hernyót fogott egy origi W10 alatt futó up to date rendszeren. És no poresz.
.
-
Geri89
aktív tag
válasz
Viktor77 #29257 üzenetére
Feltettem a telefonra a 78 beta-t, a pc-n a stabil 78-as van, de nem megy továbbra sem..
Lauda: Megpróbáltam én is ezt, de a tárcsázóban nem jelenik meg semmi..
Narxis: Ha kijelölöm a számot, és rámegyek a link küldésére, akkor az egész weblapot átküldi a telefonra, nem csak a számot a tárcsázóba. szóval sajnos ez se jó..
Más ötlet esetleg?
-
kristof123
őstag
-
chopin42
őstag
válasz
Viktor77 #28886 üzenetére
Köszönöm, ez megvan, nekem az a gondom, ha bármelyik oldalon belekattintok a felhasználónév rubrikába, akkor a legördülő menüben ott virítanak a felhasználónevek, emailcímek, stb. Köztük a jelszavam. Onnan hogy tudok törölni valamit, hogy ne töltse többé automatikusan? Vagy akár címsorból? Nem akarnék mindent törölni, csak specifikus dolgokat.
Köszönöm, megtaláltam, shift+del.... -
Pierre75
senior tag
válasz
Viktor77 #28596 üzenetére
Ezt az FF még a v64 táján meglépte, csak ott vissza se állt. Még volt pár húzása az FF-nek: ha fekete volt a win10 téma, akkor átvette a böngésző is (nem opcionális), törölte az addonok közül az S3 trans-t, verzióváltás kényszerítés stb. Így 6 év után ment a szemétbe az FF...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor77 #28530 üzenetére
Köszi Viktor77, Pipó!
Megnéztem egy Toshiba Tecra A10 laptopon, azon tökéletes, nem fakó, és zöld árnyalat sincs.
PC-n Eizo L557 monitoron hasonló, sőt mintha a Chrome embléma színei természetesebbek lennének.
Eizo 2433W-n viszont továbbra is zöldes a Chrome. Ami azért is furcsa, hogy látható, amikor ez nem fotó. Egyébként azért jobb a helyzet, mint ahogy a képeken látszódik.
Illetve azt lenne jó tudni, hogy pl. a Prohardveren milyen színárnyalatok vannak, de gondolom itt sehol sincs zöld.
Digital Vibrance-el lehet javítani, de az meg túl húzza színeket.Tehát úgy néz ki, hogy monitor függő a Chrome megjelenítése. Pipó ha tudod próbáld ki más monitorral. Illetve a monitor mód is számít, én Eye Care-en használom, ami eleve fakóbb, de Firefoxon nem zavaró, illetve zöld árnyalat sincs, sRGB-n már jobb.
Kikapcsoltam a Hardveres gyorsítást, ettől az embléma színei még intenzívebbek is mint a Firefoxon. Akkor ezt így kell használni. Ez nem okoz problémát valahol, pl. videók lejátszásánál?
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor77 #28083 üzenetére
Szuper.
Még egy (hülye) kérdés, mert eddig nem használtam ezt a böngészőt.
Az normális, hogy a beállításokban ki van kapcsolva, hogy szinkronizálja az accom alá a jelszavakat, könyvjelzőket, stb, mégis az accom alatt azt látom, hogy a chrome Teljes mértékben hozzáfér az Ön Google-fiókjához.
Én ezt annyira nem szeretném. De hiába veszem ki, köv. belépésnél megint ott lesz.
FF alatt amúgy nem látom a chrome-t, mint ezt a hozzáférést.
És egy ilyen permission-ellenőrző oldalon sem látni, azaz üres, semmi proginak nincs hozzáférése.Tehát ha FF alatt lépek be a fiókjaimba, akkor nincs ott a chrome (és más sem), mint teljes hozzáférésű program, de ha chrome-ban lépek be, akkor ott van.
Chrome=google termék, gondolom emiatt lehet. -
OldMike
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor77 #27928 üzenetére
EZ igaz és emiatt írtam, hogy mindenképpen jó ha a kulturáltabb reklámok irányába indul meg a reklámipar itt is működhet a kevesebbet markol többet fog elve.
Plusz sokan vannak álságosak. volt egy fickó egy fórumon aki azt akarta tudni hogyan lehet mérni a honlapjának a látogatottságát stb. plusz mennyi reklámra kattintanak stb. aztán eről volt egy beszélgetés - elvileg ha saját az oldal akkor ezekhez az adatokhoz hozzá lehet férni - aztán panaszkodott, hogy kevés reklámra kattintanak és sokan reklmblokkolóval vannak felszerelkezve pedig ő sok munkát ölt bele aztán a végén mások hozzászólásaira reflektálva egyszer csak benyögte, hogy a neten ő is persze csak reklámblokkolóval közlekedik. Erről ennyit. Az tény, hogy számodra fontos oldalakon lehet a reklámokat engedni.
pl. itt a PH-n nekem ha - mint ahogy most is írom az üzenetet - két oldalt lenne valami STATIKUS reklám azzal nem lenne gondom, de a villogó VODAFONE reklámtól középen fent az agyam eldobtam.
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor77 #27926 üzenetére
Bocs de a cikk első mondatánál abbahagytam:"A Google is csatlakozott a Szövetség A Jobb Reklámokért "
Nekem nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb reklám csak teljesen reklámmentes böngészés van.
Természetesen ha nem felugró, berezgő, zajos stb. reklám helyett kulturáltabb lesz a reklám piac azt jó iránynak tartom de ez engem nem érdekel mivel én a teljes reklámmentességet szeretem csak.
-
OldMike
őstag
válasz
Viktor77 #27518 üzenetére
Nálam ilyen: balra a CHROME, jobbra az FF. Az FF-ben valamivel kisebbek a betűk, valószínűleg nem egyformán vannak beállítva.
Amúgy a valóságban a monitoron sokkal élesebbek a betűk, mint a beillesztett képen, de az egymáshoz viszonyított látvány ilyen. Azaz nálam a CHROME-ban kicsit szebb, mint az FF-ben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
Ferenc.
tag
válasz
Viktor77 #26466 üzenetére
Már nem az a videókártyám van, át kell most már írnom az adatlapomon!
De igazad volt amúgy, a videókártyával volt gond.. ( AMD Radeon R7 370 series), túl régi volt az illesztőprogramja, s a gép szólt is, hogy frissítsem,s addig leállította, így elvileg megoldódott a probléma, de még tesztelem. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #25758 üzenetére
Ennyi van feltelepítve. Ebből a HDS, és az AIDA64 nem indul el a rendszerrel, mert muterom nem rendszergazdai engedéllyel internetezik és ezeknek UAC engedély kell. Windows Defender + Windows tűzfal, Adguard for Windows.
Windows 10 alkotói frissítés fázis I-IV. (1703 build 15063.11) 12 éves gépen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest