- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
Narxis #16730 üzenetére
Azt csináltam, amit már rég kellett volna. 31.0.1650.57m letöltés, offline telepítés. Google könyvtáron belül "update" könyvtár teljes törlése. Névjegy alatt "frissítés sikertelen". Minden más hibátlan, mint régen. Majd ha észhez térnek, akkor lesz frissítés, addig csak "örömésbótttá' ".
Ne haragudjon aki leírta már itt ezt a módszert, nem emlékszem a nevére.
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
Narxis #16617 üzenetére
nem-nem senki nem írta hogy 21-es hanem az előző 31-es verzióról volt szó, ami tökéletesen működött még 1,5 hete
december elején jött ki am..
csak nem értem, minek kijönni a sok fölösleges fjúcsörel, ha közben szétcsesznek egy már amúgy jó kis böngészőt??
jah a fejlesztőcsapat másképp nem kapna jutalékot / prémiumot.. -
Brian_GT
őstag
válasz
Narxis #16617 üzenetére
én nem vacakolok ilyenekkel.... egyszer csak jó lesz.
Sajnos a többi böngésző a Chrome-hoz képest annyira lassú, hogy használhatatlan. Akkor nyúlok csak a Firefox-hoz ha nincs más megoldás és olyat csinálok aminél hibázik most a Chrome. Majd remélem lesz kb 1 hónap múlva újabb frissítés, addig kibírom vhogy. -
Brian_GT
őstag
válasz
Narxis #16615 üzenetére
Figy semmi vacakolás nincs a gépemmel nekem sem, kb ha 200 ember nem írt ide az elmúlt 1 hétben, hogy szétvágta a frissítés a régi jó kis chrome-ját akkor 1 sem.
Ez olyan, mint az nVidia driver frissítéses mizéria....te lehetsz az az 1 ember a 10.000-ből akinek nincs vele baja. Örülj neki
-
Vasinger!
nagyúr
bekapcsoltam about:flags-ben azt a 2 GPU gyorsítós beállítást
Amikor először olvastam, azt hittem, hogy CF-ed vagy SLI-d van és azért kell a dupla GPU-s gyorsításSzóval akkor érdemes bekapcsolni? Emlékszem FF flash videók alatt pl.: Youtube alatt megemelte a GPU órajelei az IDLE-hez képest.
-
SLYM
veterán
-
-
Fecow
aktív tag
Hát én igazából nem használom a kijelző szinkronizációt, mert nem vagyok nagy kiegészítő fogyasztó, és a 2 gépen amin használom a chrome-ot már rég fent vannak a nekem kellőek, de gondolom ugyanúgy működik, mint a könyvjelzők esetén, vagyis ami nincs meg az egyik gépen azt letölti, illetve elmenti a google docs mappádba a listát. De majd valaki, aki használja élesben biztos jobban el tudja mondani. Én inkább egy saved passwords szinkronizációt szeretnék, de ezt pr okokból szerintem még jó darabig nem fogják meglépni. (Tudom van lastpass, meg egyebek, de nekem google féle, beépített chrome-os kéne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest