- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
pinnacle #30356 üzenetére
Nálam tökéletesen működött ez az Adblock a Youtube de közben eltávolították az áruházból, hogy kártékony. Nem tudom tényleg az volt e, vagy csak a google megkezdte a reklámblokkolók irtását.
-
Pano
addikt
válasz
pinnacle #30365 üzenetére
Igazából telefonon és PC-n hallgatom/hallgatnám. iOS-t használok, de azért köszi.
Jelenleg próbaidőszak van, nagyon jól eltalálja az ízlésemet az algoritmus és jók az ajánlások, de a lejátszó egy katasztrófa.
Érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet egyik eszközön se folytatni a lejátszást ott ahol abbahagytam és/vagy átküldeni egyik eszközről a másikra. Bár utóbbi nem hiányozna, de az első tiszta gáz. Ezt még 20-25 éve megírt lejátszók is tudják.
Ha abbahagyom a zenehallgatást és mondjuk később folytatni akarom (vagy másnap) ki kell keresnem az előzményekből hol tartottam, meg a lejátszási listában is hogy most éppen melyik tracknél hagytam abba (már ha emlékszem). Nem is értem, hogy ilyen tök alap funkciót hogy lehet kihagyni? -
junior11
veterán
válasz
pinnacle #30360 üzenetére
Tudtommal sehogy sem lehet kisebbíteni a címsort, a bővítmények közül elég kitűzni azokat, melyek fontosak neked. Mikrofon és kamera letiltható a böngészőben is.
Ha fontos számodra az adat- és a magánszféra védelme, akkor szerintem jobb választás a Firefox, Vivaldi és a Brave, megfelelően beállítva. -
Cs1csó
titán
válasz
Az Ublock Origin igazság szerint egy "tartalomblokkoló" és elsősorban a reklámok kiszűrése a helyük "eltüntetése" tehát amikor törli a reklámot akkor az oldalt is átszerkeszti hogy ne egy nagy üresség legyen ott ahol a reklám volt ez a kozmetikai szűrés.
De blokkol - a szűrőlisták alapján - kártékony adathalász, bányász, stb. oldalakat. -
Cs1csó
titán
válasz
NEM lehetetlen, elgondolkodtató, ezért tartom azt egészségesebbnek, hogy a PC-s mikrofon és webkamera legyen FIZIKAI ki/be kapcsológombbal ellátott rendszerű, tehát áramot csak akkor kapjon ha bekapcsolod TE magad.
Sajnos a telefonodon is aktiválhatják a mikrofont akármikor ez van sajnos. -
Sonja
nagyúr
-
Pipó
őstag
válasz
pinnacle #28538 üzenetére
Igazad van, tényleg visszakaptam a színeket a törléssel. Az a fura, hogy amikor előjött a probléma még Dell monitorom volt, most meg HP, és öröklődött, pedig más volt a monitor drájver. Cserénél rádugtam ugye az új monitort, valószínűleg a win feltett hozzá valamit (plug'n'play-t pl) és mikor feltettem az új monitor drájvert azzal is bekavart a chrome, csak nem vettem észre semmit, mert szoftveresen volt. Mindegy, kösz.
-
Pipó
őstag
válasz
pinnacle #28536 üzenetére
Onnan nem tudom törölni, mert szürke az opció, csak az egész monitor drivert tudnám. Úgy vagyok vele, hogy a képem így is tökéletes, az oldalak görgetése hardveresen egyenletesebb, de ezzel együtt tudok élni. Ha meg is oldódna, akkor sem ez a profil a hibás, mert a 62-es chrome frissítés okozta a problémát nálam, előtte jó volt. Ahogy írtam, akkoriban sokan panaszkodtak erre, de én azóta nem is foglalkoztam vele, mert a szoftveres mód megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest