- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Fuvaros #32314 üzenetére
futtass nekem egy parancsot es az outputot masold be ide.
cmd: ipconfig /allEsetleg kaptál valami kártevőt, ami megváltoztatta a dns szervereket valamilyen kalózra, de ez csak tipp.
A telepített programjaidat is megnézném, hátha látok valami gyanúsat, az ilyen malware szarok több néven futnak, de jellemzően felismerhető a telepített programok között, neten pl. FVD suite néven volt telepítve egyik tagnak.
Ha minden kötél szakad, akkor marad az avast, letöltöd telepíted... -
Cs1csó
titán
válasz
Fuvaros #32016 üzenetére
Szia, futtass pár keresőt pl.: AdwCleaner, Emsisoft EK, esetleg egy másik gépen egy pendrivera létrehozott rescue diskkel pl. Kaspersky.
Esetleg a böngésző ujratelepites de a szi kronizalasnal csak a szuksegesekre szoritkozz nehogy visszamasszon pl.: könyvjelzők (beállításokat, krliegeszitoket majd inkább tiszta telepitessel manuálisan)
A rendszert is frissithetned, legyen naprakész. -
SharpSA
veterán
válasz
Fuvaros #25046 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam tesztelni. Csupán mindig amikor új gépet raktam össze, a gyári hűtőt félreraktam. Már ránézésre is egy vicc...
Akár hiszed, akár nem, a böngészés elég sok erőforrást igényel, ezt egy gyengébb készüléknél hamar észre is lehet venni. Manapság, amikor már az oldalak többsége tele van mindenféle felesleges animációval, reklámmal, beágyazott tartalmakkal, a böngésző dolgozik rendesen, hogy értelmezzen és megjelenítsen mindent. Jó sokáig Firefoxos voltam, de mostanában inkább az Operát használom, mert gyorsabb és van takarékos üzemmódja. A Chrome is fent van a gépen, de nem igazán használom, mert nem tetszik és tele van hibával, hiányossággal. Persze kiegészítőkkel lehet javítani. Viszont a Firefoxban levő Zoom Page nevű kiegészítő sajnos nincs a többire, pedig hasznos és hibátlanul működik. -
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest