-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
válasz
spammer #21526 üzenetére
Nem adtam meg telefonszámot és másodlagos e-mail címet sem, de direkt végigmentem volna rajta de amikor az e-mail címemet megadom már akkor kapom a hibaüzenetet, hogy a "A fiók-helyreállítás nem érhető el a fiókjához." szóval ha megadtam volna akkor sem engedné egyiket sem.
A másodikat szintén végigcsináltam arra kaptam a fent említett e-mail-t.
Van esetleg más megoldás?
-
HAX
tag
válasz
spammer #21522 üzenetére
Nem céges fiók.
A más problémára ezt írta ki:
Közben egy másik fiókkal kitöltöttem az űrlapot, remélem megoldódik az ügy mert telefonon is ezt a fiókot használom és minden névjegyzékem, drive-os képem, naptár bejegyzésem elérhetetlen sajnos. (igen buta voltam, hogy nem mentettem le máshova
)
Köszönöm a segítséget!
-
myke01
senior tag
válasz
spammer #21431 üzenetére
Őszintén bevallva nem ilyen válaszra számítottam
, de ebből arra következtetek tőled ,mint G.C. "szakértőtől"
, hogy nem lehet végrehajtani a "fentieket" .
FF-t messziről el akarom kerülni
A G. Chrome mégiscsak a legnaprakészebb böngésző chromium alapból,na meg az Opera ,de az nem jön be nekem . A többivel (C Dragon ,és társaira gondolok) csak a nyűg van
,mint az androidos "főzött" romokkal
.
-
zoltan6
addikt
-
-
golyós
addikt
válasz
spammer #21191 üzenetére
Köszi, de nekem romove nem remove.
Találtam rá én is ilyen leírást de általában mindegyik azt írja, hogy töröljem a programok közűl.
Törölném ha ott lenne de nincs.3 spy és malware elvtávolítót is végigfuttattam de semmi.
Még kipróbálom a böngésző resetelést vagy a teljes Chrome törlést és újratelepítést hátha. -
net91
senior tag
válasz
spammer #21166 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nálam nem megy.
A firefoxra feltelepült, működik, minden OK, de a chrome-nál nem.A savefrom-ot telepítettem jó párszor eredménytelenül, csak valami tampermonkey települt.
Nem jelenik meg a zöld letöltő ikon a böngésző felső sávjában, sem a video alján, illetve a bővítmények között sem található, annak ellenére sem, hogy a telepítés után azt írja, hogy sikeres volt a telepítés.
Kínomban chrome unistall, install, semmi változás.
Passz -
csadi0011
őstag
válasz
spammer #21064 üzenetére
Nem állít már be semmit sehol. Kiirtottam és azóta sem települt, osztódott. Legalábbis fájlokban és registryben nézve. Az előbb is ellenőriztem, de semmi. Valahova beleírta magát, amit nem tudok megtalálni. Azt is csinálta, hogy egy játék indulásával nyílt meg. Szóval tuti nem az utorrent a ludas. Csak abba is beleírta magát. Vagy ahhoz. De most újra megnyitottam az utorrentet és nem hozta be az oldalt. Nagyon rejtélyes.
Egy Picexa nevű programmal kezdődött amúgy az egész. Ha találkoztok ilyennel, kerüljétek el. -
dauphin
aktív tag
válasz
spammer #20982 üzenetére
Köszönöm, próbáltam a leírás szerint eljárni, de valami nem stimmel neki, mert hibaüzenetet dob fel, amikor alkalmazni akarom. Pedig lépésről lépésre követtem az instrukciót, meg a szóközt sem felejtettem el (bár próbaképpen elhagytam, amikor nem akarta az igazságot, úgy sem jött be).
-
goom
senior tag
válasz
spammer #20959 üzenetére
Meg fogsz kövezni.
Így sem működik.
Az AppData-ban nem találtam (uninstall után) Chrome mappát... A ProgramFiles (és ~x86)-ban sem. A ProgramData-ból töröltem, átnéztem a registry-t; amit találtam, töröltem.
Aztán telepítés és a szokott kék képernyő.Ecetes olló jön, igaz? Windows újra?
Nem dőlök a kardomba, ha ez lesz... már amúgy is terveztem a közeljövőben. -
goom
senior tag
válasz
spammer #20954 üzenetére
Szia, köszönöm a segítségedet. Sajnos, nem sikerült.
Megpróbáltam a működő Chrome-ban eltávolítani (látszólag sikerült is; nincs már ott). Nem hozott eredményt. Aztán - ahogy írtad is - könyvjelzők exportálása, mentése, majd az új profil létrehozása.
Semmi. Aztán Chrome újratelepítése, de azzal sem lett jó. -
goom
senior tag
válasz
spammer #20951 üzenetére
Szia, köszönöm gyors válaszod!
Sajnos, a Default mappán belül nem látok Extension-t. Csak Cache, GCM Store, Session Storage és Storage mappa van - meg 27 fájl (engedélyeztem a rendszer- és rejtett fájlokat is).Ha jól végiggondolom, alighanem a Hangouts bővítmény lehet a ludas, mivelhogy azt tegnap tettem fel, mint legutolsó bővítmény (a többiek már régtől fogva megvannak). Próbaképpen rákerestem a saját user-em alatt, de sehol nem talál "hangout" kifejezést.
Az segíthet esetleg, ha a céges gépemen (ahol hozzáférek a bővítményekhez), eltávolítom közülük a Hangouts-ot? -
-
-
trialboj
őstag
válasz
spammer #20136 üzenetére
Szia, elsőre nagyon bonyolultnak tűnt hogy ekkora felhajtás kell, 1 szaros kezdőoldal eltüntetéséhez, de muszáj volt minden lépést végigvenni. Közben olyan érzésem volt mintha csak egyre több vírust telepítettem volna fel, de az utolsó HitmanPro, szerencsére letakarította véglegesen.
Tehát a Istart.webssearches.com egy pofátlan vírus, és a következő módon semlegesíthető: [link]
A Potplayer-es tippet nagyon köszönöm, eddig megvoltam a régi KMPlayerrel, de egyre kevesebb formátumot játszott le, kipróbálom amit mutattál, hátha beválik.
-
Soma01
veterán
válasz
spammer #20077 üzenetére
Esetleg ez nem lenne jó? http://www.chevolume.com/ vagy ez: Vista Audio Changer
-
whbear
senior tag
-
unyadavid
senior tag
-
default.
őstag
válasz
spammer #19910 üzenetére
Nem, félreértettél. Nem marad bejelentkezve, hanem ugye ha gmail-t behozom, akkor a bejelentkezéskor a felh.név,jelszónál nem az általam kívánt fiók adatai jelennek meg alapból, hanem egy másik saját fiókomé, és hiába váltom át másikra, és jelentkezek be azzal, következő alkalommal megint ebbe a fiókba tudnék belépni..
-
trialboj
őstag
válasz
spammer #19887 üzenetére
Egy percre megörültem mert úgy tűnt segít, de csak az állóképes videónál ment 20% alá a proci, bárhogy állítgattam.
A MAGIC ACTIONS FOR YOUTUBE extension-t kikapcsoltam, utána próbáltam okoskodni benne, de egy átlagos FHD videónál is 30-50% között mozog és a 1440p-t már csak szaggatva képes lejátszani 4k-t meg alig viszi.
Ez azért szomorú mert fent van a firefox, ahol 1080p-ben 10-20% 1440p-ben 40-50% és a 4k-t is elviszi igaz ott már akadozik párszor, de közel sem annyira mint a chrome 1440p-ben.
-
laszlohu
addikt
válasz
spammer #19855 üzenetére
Ez így van, ahogy mondod, én is szívtam vele rendesen, de amióta új gépem van, szerencsére ilyen gondom nincs,
ezenkívül a 2. "gépem" egy androidos tablet lett, ami egy régi laptopot váltott,
( más kérdés, hogy a wps office a 4.1 - es androidon mostanában elég rendesen fagyogat,
remélem, hogy idő kérdése, és jó lesz megint )és amin szerencsére szintén rendesen megy a chrome, youtube app.
-
Frod
addikt
válasz
spammer #19758 üzenetére
Legfrissebb Adobe flash plugin és Chrome, bővítmény meg csak Ad-Blocker van semmi más. Azt kikapcsolva sem működik sajnos a gomb.
De érdekes, mert szerintem 1-2 hete még ez nem volt gond, most tűnt fel ismét. Megpróbálok mindent törölni az előzményekből (plug-in adat, gyorsítótár, stb), az hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest