- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33668 üzenetére
Ez az. v126 32-bit telepítős.
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33664 üzenetére
Szerintem ki kell próbálni, látatlanban nem sokat lehet mondani róla.
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33660 üzenetére
Más lesz a gond, én is SP3-as verzióval használom. Hibaüzenet vagy valami log fájl?
-
válasz
MaxxDamage #33660 üzenetére
En meg internetre nem engednek XP-s gepet... de Te tudod.
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33657 üzenetére
A Windows Update megszűnt, ennyi.
De úgy látom az MS főtanúsítvány még egy kis ideig érvényes lesz (2036-ig). -
válasz
MaxxDamage #33657 üzenetére
XP-hez mar nincsenek update-ek, teljesen felesleges keresni is.
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33655 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból, felraktam egy XP-t virtuális gépre, arra a Supermiumot és tökéletesen működik. És még az Office (OnlyOffice) is.
Hmm... -
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33653 üzenetére
Tudom, hogy nem erre a válaszra vársz, de a helyedben elgondolkoznék egy kis hardver-igényű Linux felrakásán. Ha még mindig olvasod ezt a posztot, akkor mondok hozzá indoklást is: Egy dolog, hogy az őskövület Windowsok tele lehetnek ki nem javított biztonsági résekkel, de jóval nagyobb gond, hogy a legtöbb site már https-re váltott, miközben lassan lejárnak az operációs rendszerbe felvett biztonsági főtanúsítványok. Onnantól viszont egyetlen weboldal sem fog betöltődni. Mivel egy ilyen gépet aligha használsz játékra, lenne értelme kipróbálni egy Linuxot, amin akár friss, aktuális kiadású böngészőt is használhatsz. Nem kell nulláról újra tanulni a használatát sem.
-
szotadi
tag
válasz
MaxxDamage #33651 üzenetére
Supermium böngésző, Chromium fork for Windows XP/2003 and up
[link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #32772 üzenetére
4.6.2 verzió (ez kimaradt)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32763 üzenetére
az egyik utolsó (vagy legutolsó) szaros muszáj-design-update óta csinálja ezt egyébként..
előtte nem volt ilyen -
Tibiajax
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32761 üzenetére
tökmindegy lesz, sztem. máshol lehet a biib, nem op-szinten.
az viszont megoldás, amit írtál, hogy lerakom tálcára majd vissza. az meghozza a képét az oldalnak
legalább ennyi van... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32757 üzenetére
basszus, pont ezért jöttem, hogy ugyanezt megkérdezzem.. a türelmem már eléggé a véges, elegem van ebből, hogy egyiket se nyitja meg reboot után, csak vagy félóra múlva.. vagy lesz nagyon gyorsan erre megoldás, vagy takarítom le a francba és nézek más böngésző után
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32735 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32732 üzenetére
Én nem linkeltem bővítményt. Én a trükköt írtam be hogy lehet visszakapcsolni a flagsből kivett opciót.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #32729 üzenetére
Hm? És az én módszerem miért nem jó?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #32729 üzenetére
Sajnos ennyi volt?
[kép] -
mikk2000
őstag
válasz
MaxxDamage #32188 üzenetére
Portable ugyanaz minden szoftvernél mint a sima, csak nem települ úgy, hogy integrálódik a rendszerbe. Gyakorlatilag ahová telepíted, azon a könyvtáron belül van minden, a felhasználói adatok is. Ezért portable (hordozható).
Rákereshetsz magad is, amúgy [link]
Ha letöltesz valamit általában, ellenőrizz digitális aláírást, és ellenőrizd víruskeresővel is.
-
mikk2000
őstag
válasz
MaxxDamage #32186 üzenetére
Ha nagyon fix verziót szeretnél akkor egyszerűen tegyél fel egy adott portable verziót. Azt a firefoxszal ellentétben a Chrome nem tudja frissíteni.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #28784 üzenetére
? mi a baj a bövítményekkel? Ublock Origin nélkül olyan a böngészés mint gumi nélkül végigmenni a sziget fesztiválon.
A HTTPS esetén nem látják a tartalmat de a két végpontot láthatják tehát aki akar az megtalál. -
junior11
veterán
válasz
MaxxDamage #28782 üzenetére
Szerintem már régóta mindegyik böngésző alapból a https oldalakat nyitja meg elsődlegesen, viszont még ma is akad http weboldal. Esetleg ott van még a https everywhere bővítmény.
-
junior11
veterán
válasz
MaxxDamage #28779 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen bekapcsolási lehetőség, de tévedhetek. Régebben úgy rémlik azt írták, maga a Google volt, aki a https-t "erőltette" a weboldalakra. A http kapcsolatnál figyelmeztet, mint manapság minden böngésző, hogy nem biztonságos kapcsolat.
-
snakebait
senior tag
válasz
MaxxDamage #28698 üzenetére
about://flags > reader mode triggering és itt a Never vagyis Soha legyen bejelölve és meg sem fog jelenni többet.
Lauda- én meg alulra szeretném a címsort, tudom is about flags - ban hogy kell, de ha újraindul a Chrome visszakerül felülre. Egyszerűen hiába van beállítva.
-
válasz
MaxxDamage #28701 üzenetére
Próbáld meg esetleg lesikálni a programot mindennel együtt és újratelepíteni, lehet beragadt valami. Nekem egyszer alulra került a navigációs sáv, fogalmam sincs mitől. Csak úgy tudtam visszacsinálni, hogy újratelepítettem a chromeot. Azóta megint jó.
-
válasz
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Valaki?
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #28673 üzenetére
Igen, az maradjon a többit lehet törölni. Inkább menj biztosra. Belakod újra gépet és utána már akárhol szinkronizálhatod.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #28671 üzenetére
Majd írd meg mire jutottál.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #28668 üzenetére
Korábban volt egy hasonló problémám - szinkronizálás után visszatért az is amit nem akartam akkor úgy oldottam meg hogy nem MINDENT szinkronizáltam csak ami létszükséglet: jelszavak bejelentkezések, persze utána sok idő volt belakni aztán rájöttem -megtaláltam ezt a részt és itt végre rendbe tettem a szinkronizálandó dolgaimat - kitöröltem minden mást - majd belaktam és azóta tudok újra teljes szinkronizálást csinálni.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #28668 üzenetére
Nyisd meg a Chrome beállításait - alul - speciális fül - adatvédelem és biztonság - alul - böngészési adatok törlése - speciális fül - elvileg alapban ez jön be - és itt FONTOS!!! a JELSZAVAK ÉS MÁS BEJELENTKEZÉSI ADATOK maradjon a "checkbox"-ban a PIPA de a többi elő - itt is értelemszerűen szelektálhatsz - vedd ki a pipát és indítsd el a törlést ezután már elvileg nem kell ott lenni az újabb szinkronizálásnál annak a kiegészítőnek.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
MaxxDamage #27494 üzenetére
De közben ismert lett hogy a PH az elmúlt 2 napban kicsit gyengélkedett főképpen UPC hálózatból, ezért nem biztos hogy a Chrome hibája volt.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #27492 üzenetére
Böngésző bővítményt mit használsz? Esetleg azok letiltásával vagy törlésével is kipróbálhatnád.
A hardveres gyorsítást kapcsold ki hátha az is bezavar.
A chrome elátvolítása után manuálisan törölted a users mappa mélyén : users - user - appdata-n belül lévő - rejtett - google chrome mappákat?
Annyit még megtehetnél ha a fentieket kipróbáltad, tehát a letiltott kiegészítőkkel, és a hardver gyorsítás kikapcsolását és nem segített hogy újra nekifutsz az alapoktól:
1. újra alaposan eltávolítod a chrome-ot - a rejtett mappáit is törlöd gép restart, akár egy ccleaner-t is lefuttathatsz
2. újratelepíted DE amikor belépsz a fiókodba CSAK A LEGFONTOSABBAKAT szinkronizáld!! - kvázi új profilod lesz - ez a kettő: bejelentkezések jelszavak, és a könyvjelzők
(a beállításokat, bővítményeket stb. NE szinkronizáld!!!) és csak ezután kezd el a szinkronizációt.3 ezután ajánlom már kezdésnél tedd fel az Ublock Origin-t (enélkül kimenni a web-re már nem szabad, nem tudom előtte mit használtál de ez tuti jobb) - más kiegészítőt ne - és így próbáld meg használni ha rendben van akkor mehet vissza a többi kiegészítőd is sorban és mindegyik után kezd el tesztelni.
-
válasz
MaxxDamage #20589 üzenetére
Konyvjelzokezelo, rendezes gombot lenyitod, alul exportalas html fileba. Ha erre gondoltal.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20589 üzenetére
A felhőbe nem jó?
-
spammer
veterán
válasz
MaxxDamage #19851 üzenetére
OldApps, innen elvileg le tudsz szedni régebbi verziókat (ha mégsem, akkor gulizz rá előző verziókra, valahonnan biztos leszedhetőek a régiebbiek).
A könyvjelzőidet egyébként át tudod vinni Operába, elvileg támogatja már az importot (Chrome-ból pedig tudsz exportálni), de ha nem, akkor is átvihetőek a profil mappádban található Bookmarks fájl átmásolásával.
_________
(#19844) Morph76: html5 vagy flash? Jobb klikk a videón és kiírja. Egyébként hardveres gyorsítás ki-bekapcsolása, esetleg a chrome://flags alatt keress a videókkal kapcsolatos opciókat, okosabbat sajnos most én sem tudok mondani.
-
spammer
veterán
válasz
MaxxDamage #19849 üzenetére
Ha régi a gép, akkor előfordulhat, én is futottam már bele ilyenbe. Ahogy elnézem ezt a guglis fórumtopikot, azt írják, hogy a 35-ös verziótól emelkedtek a hardverkövetelmények.
"Per the Chrome System Requirements in https://support.google.com/chrome/answer/95411, starting in Chrome 35, the Windows and Linux requirements are computers with Pentium 4 or similar or newer with SSE2 processors.
For AMD processors, this usually means something in the "64" series, eg. Athlon 64.
I don't think an Athlon 2400 supports SSE2 instructions, and unfortunately you won't be able to use current Chrome 35 on your computer if that is the case."
Régebbi Chrome ideig-óráig megoldás lehet, de szerintem jobban jársz, ha váltasz az új Operára, ugyanazt tudja kb., csak még talán stabilabban is.
Mennek rajta a Chrome bővítményei is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #19762 üzenetére
Erre valaki ?
Nem lép tovább....L
-
spammer
veterán
válasz
MaxxDamage #19297 üzenetére
Beállítások - mentett jelszavak?
-
HuMarc
veterán
válasz
MaxxDamage #18117 üzenetére
A hiba oka, hogy valami "összezavarta" a cache-t, és emiatt rosszul töltött be az oldal.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #16737 üzenetére
Könyvjelző exportálás HTML:
Könyvjelzők - Könyvjelzőkezelő. Bal felső sarok tájékán "Rendezés". Klikk rá, majd a legördülő menü alján ott van "Könyvjelzők exportálása HTML-fájlban."
Ez AIO (All In One)
Majd mikor akarod használni, akkor importálod ugyanott és csatlakozol a postafiókodhoz, hogy továbbra is elmentse az új könyvjelzőidet.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #16735 üzenetére
A króm működése ilyen téren nem platform függő. Ha cserélsz op. rendszert és utána feltelepíted újra a böngészőt, majd azon belül a szinkronizálási beállításoknál bejelentkezel újra a postafiókoddal, akkor automatikusan be kell töltse az újonnan elmentett könyvjelzőidet is.
De! Nagy DE! Elsőre exportáld ki HTML-be a könyvjelzőidet és mentsd át valahova biztos helyre, majd játszd el, amiről eddig beszéltünk.
Én rég használtam már és újabban már csak arra leszek figyelmes, hogy itthon minden gép böngészőjében ott a könyvjelző pakkom. Bizonyára azért mert, amint a króm észleli hogy bejelentkezek, akkor automatikus kipakol.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #16726 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy bejelentkezés után automatikusan szinkronizálta.
Postafiókom alapján , melyet előzőleg beállítottam szinkronizálásra, abból betöltötte a könyvjelzőimet az adott böngészőbe.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #16726 üzenetére
Megköszönném, ha valaki tudna esetleg válaszolni a feltett kérdésre !
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest