- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
trialboj #32793 üzenetére
Na én is ezért jöttem ide a topikba de úgy látom nincs rá megoldás
Céges gépen csak nemérg frissült le a Chrome, eddig még ment a trükk rajta, de mostmár az sem segít. Remélem egy új verzióba visszarakják mert pont ezért utáltam a Mozillát, sokkal praktikusabb munkához az alsó sáv sok letöltött fájl miatt.
-
cigam
titán
válasz
trialboj #32793 üzenetére
Nyiss egy új fület: chrome://downloads/ Tudom nem ugyanaz, de látod az előzményeket, ill. az aktuális letöltéseket.
Amúgy nekem pont nem volt a szívem csücske, szerintem feleslegesen foglalta a helyet.ArthurShelby
A 32bites rendszer max 4GB RAM-ot tud kezelni W10 esetén, W11 Home már akár 128GB-ot is. Szóval ez op.rendszer verzió függő. Mivel minden egyes fül egy új szál, annyit foglal magának amennyi kell. Még nem láttam olyan fület, ami pár 100MB-nál több RAM-ot eszik, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezhet, mindenesetre nem mindennapos fehasználás/WEBoldal lehet GB-os nagyságrendű memóriafoglalással. -
SP4C3
veterán
válasz
trialboj #31705 üzenetére
En ebben az esetben 2 dolgot lépnék meg:
1.) Backup, mentenem a chrome profilt a gepen.
2.) Nyomnék egy passphrase reset-et, majd újra sync-elnék.
Ha szerecseje van, akkor a google felho resetelodik, majd visszaszinkronizalja a bongeszobol az adatokat, ha bukta, akkor vissza lehet huzni a backup-ot, de nem fogja tudni szinkronizalni. -
SP4C3
veterán
-
Toth_Jani
őstag
válasz
trialboj #28763 üzenetére
Igen mindenem felkerül az idegen gépre, és ha ott bármit módosítok akkor otthon ugyanaz fogad.
De ha kijelentkezem akkor ott mindent töröl, és csak mobilos azonosítás után tudok újra bejelentkezni.
ToBeY
Esetleg próbáld Arab nyelvre állítani vagy szét kell nézni van-e olyan kiegészítő ami engedi a keresőoldal szerkesztését.
Részemről úgy tetszene ha a bal alsó szélétől a jobb felső sarkáig átlósan lennének a képek. -
SP4C3
veterán
válasz
trialboj #26725 üzenetére
chrome://settings/content/pdfDocuments
A kedvedért kipróbáltam, nálam nem nyitja meg, csak letölti. pdf-sample.pdf
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #22729 üzenetére
Szerintem tényleg csak szívatott, mert 1,5 napja már nem jelentkezget ki-be. Kitöröltem mindenhonnan a tárolt email címeket, de ez nem sok segített, ettől eltekintve is folytatta, aztán mikor eldöntöttem h utolsó próbálkozás, és itt lesz hagyva, akkor megjavult...
(#22731) SP4C3
Nekem pont fordítva volt, a chrome címet használom YT-ra is, de mégis egy másikkal jelentkezett be, ami csak az x-notiffierben érhető el, sehol máshol nem használom.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
trialboj #22715 üzenetére
SRII - ez neked is szól:
Chrome tud több fiókot kezelni lásd beállítások...
Vagy másik chromium alapú böngésző?
[link] - Ez portable, adminként futtatva és ebben így működik:
Hozzáadott fiók után a jobb felső sarokban tudtok fiókot váltani, természetesen syncelhető google fiókkal, frissíteni nem lehet, ha ajánlja akkor "skip this update".
-
-
SP4C3
veterán
válasz
trialboj #21454 üzenetére
Ez valami indexed database? Próbáld meg törölni, a cache-el együtt. programfiles/google/chrome/update mappát is komplett törölheted, valamint az programfiles/google/chrome/verziószám/installer mappát is, ezzel viszont hazavágod a frissítést
Hibernálás kikapcsolásával tudsz még helyet szabadítani, esetleg a lapozófájl átméretezésésvel.
Lemezkarbantartó+CCleaner
-
spammer
veterán
válasz
trialboj #20135 üzenetére
[link] És nem árt antivírus/antispyware-malware programmal is átnézni a gépet. Ha nem segít, akkor teljesen le kell pucolni: uninstall+a maradék törlése a Program Files-ból és az APPDATA-ba rakott google/chrome mappát is érdemes legyalulni.
A KMPlayer pedig felejtős! Potplayert kell használni helyette, az eredeti KMPlayer készítője csinálja.
-
spammer
veterán
válasz
trialboj #19885 üzenetére
Alapból a html5-öt erőlteti a gugli és ezáltal a Chrome is youtube-on, de elvileg előfordulhat, hogy flash-ben megy valamelyik videó. Meg kellene próbálnod kényszerített flash-sel, hogy úgy is gyötri-e a gépedet. Valamelyik youtube-os plugin tud kényszerített flasht alkalmazni, volt róla szó többször is, a keresővel biztos megtalálod, talán Youtbe Options vagy a Magic Actions for Youtube tudott ilyesmit, már nem emlékszem pontosan.
-
dunc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gmail
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest