- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Szinte semmi különbség. A 64kibekúrtbit arra szolgál, hogy "4"GB felett is elérhetô legyen egy alkalmazásnak a memóriacímezés. Chrome alapból multiprocess böngészô, had ne ragozzam
Egyszóval felesleges.1 Process ha eléri a 4GB-os memória plafont, akkor ott már gond van (Memory Leak, Memory Spikes)
PL.:Minden egyes weboldal 1 külön "chrome.exe" process-en/folyamaton fut, ehhez még csatolódnak az oldal által futtatott kiegészítők, plugin-ok, stb.
64bites verziónál többet kell a szgépnek betölteni ugyanis hosszabbak a "programsorok".
Remélem érthetőre sikeredett.
-
SP4C3
veterán
Google állítása szerint chrome biztonságosabb. Pont úgy ahogy microfos állítja a "biztonsági" frissítéseiről. Szóval te "le akarod fokozni" a biztonsági szintjét?
Egyébként javaslom a chromiumot!Főként a régebbi verziókat.
Nyalánkság: Chromium based web browsers
Mellesleg: Az új (Chr)Opera, Chromodo, Dragon, és sorolhatnám. Egyik sem tökéletes.
-
jjeahh
nagyúr
Úgy érted automatikusan magától? Ilyen nincs szerintem, mondjuk elég gáz lenne ha 200 új hírt mignyitna új lapon egyszerre, aminek ráadásul a fele nem is érdekel
Old readerben mindenre van gyors billentyű, én ezért szeretem. J-vel, K-val lépegetsz, B-vel megnyitod a hírt és ahogy végignézegeted olvasottá teszi. Ha további billentyűparancsok kellenek H-val éred el őket. Ha az old nem tetszik kipróbálhatod esetleg az aol readert, digg readert és feedly-t is, előbbi kettőből nekem anno hiányzott pár alapvető funkció, utóbbi meg mintha funkcionalitás helyett dizájnra gyúrna, ráadásul folyton változik. De ettől persze a te igényeidnek lehet jobban megfelelnek -
Rototti
senior tag
Ha más böngészőkben szeretné használni az Adobe Flash Playert, akkor külön le kell töltenie az Adobe Flash Playert az adott böngészők számára.
Tehát a Chrome-nak saját Flash-e van, ami persze az Adobe megoldására épül, csak éppen sokaknak van vele problémája, ami az alap Flash-el nincs. (azt hittem, erre irányult a kérdésed)
Ha a saját Flash-en mondjuk egy a Google által fejlesztettet értettél, akkor valóban nincs a Chromenak sajátja. -
Rototti
senior tag
Ez egy nagyon jó kérdés. A Chrome már nagyon régóta beépített Flash-el rendelkezik, a 9-es verziótól kezdve fut homokozóban. De amire Te gondolsz, az szerintem a Pepper Flash, amit Wikipédia szerint a 21-es verziótól kezdve vezettek be.
Cáfoljon meg valaki, ha hülyeséget beszélek.HollyBoni: Sosem tapasztaltam ilyet. Esetleg a bővítmények tiltását kipróbálhatnád, vagy ha semmi sem jó, akkor marad az újratelepítés. Vagy megnézheted egy tök új profillal is (chrome://settings/createProfile)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest