- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson #23780 üzenetére
Deeee nem írja a play áruház, hogy jelent volna meg új szept. 16 óta...
Itt gépen látom csak, mobilon nem jelzi. Nem hiszem, hogy a Chrome-mal van gond, hanem az áruházzal inkább, nem?
-
roliat
csendes tag
válasz
donjohnson #22535 üzenetére
Hasonló jellegű problémám van nekem is. Olyan, mintha a Chrome elfelejtette volna a felkeresett weboldalakat. Pl. eddig ha a címsorba beírtam egy 'p' betűt, akkor automatikusan kiegészítette prohardver.hu-ra, vagy ha 'y'-t, akkor youtube.com-ra. Elég kényelmes volt így, beírtam 1-2 betűt, enter, aztán be is jött a kívánt oldal. Mára mindent elfelejtett, "újra kell tanítani" neki az összes ilyen gyakran felkeresett webcímet.
Semmit nem állítgattam a beállításokban, tegnap még jól működött. Nem tudom, mi történhetett.
-
válasz
donjohnson #20339 üzenetére
Köszönöm.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
donjohnson #20231 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok és manapság kb semmit se telepítettem. Csak 2 játékot összvissz.
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson #20203 üzenetére
Memóriát nem zabál, viszont a finomgörgetésre használt Chromium Wheel Smooth Scroller megadta magát, mióta kikapcsoltam, a görgetés jó. Korábban kérdeztem, hogy másnál is akadozik-e a görgetés, de senki sem reagált, de ezek szerint akkor a Chrome-nál lesz valami bibi.
-
Soma01
veterán
válasz
donjohnson #20206 üzenetére
µBlock van nekem is.
-
spammer
veterán
válasz
ABP felejtős. Ezzel érdemes próbát tenni: µBlock
-
válasz
Nekem Scriptsafe/Adblock van fenn. A plusban volt/van valami memóriazabáló bug ezért azt nem használom.
-
válasz
nem eszi, még az asszony notiján is megnéztem, mert az jóval gyengébb az enyémtől, csak 2020m proci és 4 gigabyte ram van benne.
nem valami bővítmény okozza a problémát nálad?
nálunk minden notin fut a chrome alatt (is) az avg do not track, avg secure search és az adblock, ezek mellett sincs gond. -
válasz
Nálam is vannak ilyen beakadások, az új verzió előttről. Oldalak is nehezen jönnek be néha, de nem tudom mire fogni, vagy a routerem, vagy a netem, vagy az adblock/flash blokkoló miatt van. Az is lehet hogy maga a böngésző, nem tudom kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest