Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Deeee nem írja a play áruház, hogy jelent volna meg új szept. 16 óta...
Itt gépen látom csak, mobilon nem jelzi. Nem hiszem, hogy a Chrome-mal van gond, hanem az áruházzal inkább, nem? -
roliat
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Hasonló jellegű problémám van nekem is. Olyan, mintha a Chrome elfelejtette volna a felkeresett weboldalakat. Pl. eddig ha a címsorba beírtam egy 'p' betűt, akkor automatikusan kiegészítette prohardver.hu-ra, vagy ha 'y'-t, akkor youtube.com-ra. Elég kényelmes volt így, beírtam 1-2 betűt, enter, aztán be is jött a kívánt oldal. Mára mindent elfelejtett, "újra kell tanítani" neki az összes ilyen gyakran felkeresett webcímet.
Semmit nem állítgattam a beállításokban, tegnap még jól működött. Nem tudom, mi történhetett.

-
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok és manapság kb semmit se telepítettem. Csak 2 játékot összvissz.
-
MadGame
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Memóriát nem zabál, viszont a finomgörgetésre használt Chromium Wheel Smooth Scroller megadta magát, mióta kikapcsoltam, a görgetés jó. Korábban kérdeztem, hogy másnál is akadozik-e a görgetés, de senki sem reagált, de ezek szerint akkor a Chrome-nál lesz valami bibi.
-
Soma01
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
µBlock van nekem is.
-
spammer
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
ABP felejtős. Ezzel érdemes próbát tenni: µBlock
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Nekem Scriptsafe/Adblock van fenn. A plusban volt/van valami memóriazabáló bug ezért azt nem használom.
-
válasz
donjohnson
üzenetére
nem eszi, még az asszony notiján is megnéztem, mert az jóval gyengébb az enyémtől, csak 2020m proci és 4 gigabyte ram van benne.
nem valami bővítmény okozza a problémát nálad?
nálunk minden notin fut a chrome alatt (is) az avg do not track, avg secure search és az adblock, ezek mellett sincs gond. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Nálam is vannak ilyen beakadások, az új verzió előttről. Oldalak is nehezen jönnek be néha, de nem tudom mire fogni, vagy a routerem, vagy a netem, vagy az adblock/flash blokkoló miatt van. Az is lehet hogy maga a böngésző, nem tudom kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt gépen látom csak, mobilon nem jelzi. Nem hiszem, hogy a Chrome-mal van gond, hanem az áruházzal inkább, nem?