Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Mindenki megnyugodhat, vettem gitart :DDD Mehet tovabb a forum, nem kell mar tovabb aggodni.

Az uj Yamaha FG-TA melle erkezett egy Yamaha FG-375S, illetve annak lett hirdetve, de a cimke szerint FG-375S ii. A gyari szam alapjan meg UFO, mert semmivel nem sikerult kibogaraszni, hogy az alapjan mikori gyartas.
    Azt irjak mindenhol, hogy a Yamaha iszonyat threhany munkat vegzett a gyari szamokkal kapcsoltaban, sok elve hibas, meg a szamozas is 10 evente ismetlodik tehat pl egy 1977-ben gyarott gitar ugyan azon a gyari szamon futhat mint egy 1987-es vagy akar 1997-es. Szoval 3 gitar 30 ev kulonbseggel osztozik ugyan azon a szamon.

A hozza kapcsolodo forumokat,szakirodalmat alaposan atneztem a Yamaha forumokban szinte lebeszelnek rola, mert ugyan gyonyoru a hangja, de az esetleges hibalista amit at kell nezni a vasarlas elott az hosszabb mint a Boeing 747-es hasznalti utmutatoja. Nagyreszuk kivalo lehet fali disznek, tuzifanak, mert a javitasi koltseg joval fole megy az aktualis ertekukkel es jatszhatatlanok.

-> Szoval kell. Instant get. :D

1975-1985 kozotti gyartas, nem mai csirke, 300 dollart kert ert az ember aki nagyon szimpatikus volt az SMS-ek alapjan. Volt pont mellette pont melom, mondom elugrok megnezem, barmi gyanus akkor ott hagyom azt csa. Ami megtetszett benne, az a forumokon az aradozas rola a tulajoktol, hogy a hangja az olyan, hogy ujonnan vette, a mai napig megvan. Gitarok jottek, mentek de ez maradt es maradni is fog amig szet nem hullik.

Na de vissza Dan-hez.
    Kerdezem, hogy mit tudunk a portekarol reszletesebben, mert ez nem az autozas hondaja vagy toyotaja ugye?

Hat 15 eve gitar tanar, egy gitar javito/ ertekesito muhelybol vette, van par olcso extra gitar ami szepen szol, elmeny hallani, diak jon gyakorolni, nem hoz sajat gitart, kell neki valami olcso noralis gitar, stb. aztan Covid, diakok nem jonnek.
    Zoom oktatas van, de az sem veri a plafont, elkezdte eladogatni az extra portekat.

Mondom neki , hogy mi helyzet meg hogy mire kell. 40 eves multam, van 2 melohelyem, 3 gyerek, soha nem gitaroztam, de valami mozgat hogy kene-kene..nyugalom.. kikapcsolodas. kilepes kicsit az allando porgesbol.

.Azt modta, hogy ez annyira meghatotta, hogy engedett egy szemmel lathato osszeget, es radobott meg egy korban kb passzolo kemeny tokot!

Talan takonyzold loncsos kutyaszorrel belelve.
    Az annyira meghatott engem is, hogy akar mikor kinyitom a tokot, kb hallom a odoc Tibi hagja, hogy Vaaaaahhh, csukd le gyorsan,csukd mar le,csukd ar le, ne nezz oda,

Na de a gitar tenyleg szep es a mi alenyeg, hogy tenyleg nagyon bejon a hangja. Magyarorszagon milyen arban mennek az online elo oktatasok.
    Dan azt mondja, hogy O egesz olcso . 40-50dollar/ 60 perc. Attol fuggon mennyit veszel egyszerre.
    Eleg meredek.Viszont tanar tenyleg kene. Van valakinek konkret ismerose aki vallal online tanitas? Milyen arban?
    Ilyen 35 dollar/ 60 perc az indulo amit tlatam 75 dollar/ oraig bezarolag.

Új hozzászólás Aktív témák