Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Nekem terhelés közben felmegy 45 re de nekem EP35-DS3 van....szal mégsem egy kutya
A régebbi gépemben egy P35-DS3 rev 2.1 volt...nah azt visszasírom még sokszor....nekem is 36 körül volt....FSB +0.3v al meg 41 terhelés alatt...
Az nem dobott kékhullát ha túl volt feszelve az FSB -
pizsonka
csendes tag
ezt a konfigot az ipon-ról rendeltem, és nemrég kértem egy garanciafutárt, ami felviszi, és megcsinálják, mivel garis. mivel sokadjára csinálja ezt a gép, gondoltam nem baj ha kicserélnek valamit. aztán most olvastam, hogy ha a terméknek nincsen baja, akkor ki kell fizetnem 2400 Ft futárdíjat. Szerintetek ez elég gond egy garanciás cserére? mivel feszt ezt csinálja! vagy lehet hogy csak annyit mondanak, hogy széria hiba, sajna?
-
pizsonka
csendes tag
ezt a konfigot az ipon-ról rendeltem, és nemrég kértem egy garanciafutárt, ami felviszi, és megcsinálják, mivel garis. mivel sokadjára csinálja ezt a gép, gondoltam nem baj ha kicserélnek valamit. aztán most olvastam, hogy ha a terméknek nincsen baja, akkor ki kell fizetnem 2400 Ft futárdíjat. Szerintetek ez elég gond egy garanciás cserére? mivel feszt ezt csinálja! vagy lehet hogy csak annyit mondanak, hogy széria hiba, sajna?
-
-
F e Z o
veterán
-
Gorneck
legenda
Csekkold pls...jól megy a Yorkocska...
-
tlac
nagyúr
Tuningban jobbak a P45-ös lapok, plusz a chipset támogatja a DDR3-at, a PCI-E 2.0-t, és teljes értékű CF-et tud, szemben a P35-össel.
a p35 is tud ddr3-at
2 magosoknál alig van különbség a tuning szerint, mindkettő simán elmegy 500mhz-ig (ezt jobb 965p is megtudja közelíteni, akár el is érni)
a p45 sem nyújt tökéletesen teljes értékű cf-et, a 2. slot pci-e 2.0 x8 -
-
slett27
addikt
Lehet, hogy a heatpipe jól fog jönni, ugyanis a HD4870 óta kicsit melegebb a déli híd. Sőt, tuning alatt tűz forró, viszont a VGA-tól semmi extra hűtést nem tudok neki adni. Így a heatpipe elviszi a hőt a langyos északi híd felé így talán kiegyenlítődik a dolog. Lehet rosszul gondolom, voltak az alaplapi hőcső működésével kapcsolatban parázs viták már.
-
Gorneck
legenda
-
Yoosku
tag
Jah az lenne
De a csavarhúzó sem túl korekt megoldás
Ha valaki vesz egy új gépet és nem feltételezzük az 5 gépes, nagyon sok gépet szerelő előéletét, akkor a winyo kivételével nem sok szabályos megoldást találunk CMOS-ra, amúgy első nap mikor összeraktam a gépet, Nekem is szívás volt vele. És, ha a winyo SATA, akkor ott sem nagyon találsz jumpert. Szóval egy szépen becsomagolt márkás deszka dobozába bőven beleférne a sok kis biz-basz mellé egy olyan kis fehér CMOS jumper, amit alkalomadtán használni is lehet! Abit AB9 Pro lapon nekem volt hozzá ilyen kis fogantyús cuccliYoosku
-
fsb1000
nagyúr
Ha a fesz auton van, akkor megemeli a lap, ezért lehet helyből stabil a RAM.
Legalábbis nálam ezt tette a RAM gyári beállításának megfelelően 1,9V-re.
(2 x 1 GB CSX-CEC-1066 (DDR2-1066, 5-5-5-15 @ 1,9V)De az AUTO feszt kikapcsoltam, mert enyhe tuningnál is felnyomta a CPU feszt 1,5 V-környékérere !!!!!!
Miközben 1,4-vel is stabilan ment. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest