- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
anonymus89 #42010 üzenetére
Gondolom próbáltad, de esetleg az integrált Gigabyte sata vezérlőről még működhetne a bootolás. Vagy még próbálhatnád PCI-os vezérlőkártyával is. Meg egyébként ha semmit nem dugsz rá, akkor mit csinál? Olyankor nem lenne szabad újraindulnia, csak kiírnia h disk boot failure vagy ilyesmi..
-
Thrawnad
senior tag
válasz
anonymus89 #42007 üzenetére
B verzió
-
Thrawnad
senior tag
válasz
anonymus89 #41993 üzenetére
Pucold meg a memóriát és a videókártyát:
Fogsz egy sima a4 es lapot és azzal "megcsiszolod" az érintkezőket.
Kb 20 éves trükk de sokszor segít. Elég sok oxidot leszed, de nem rongálja a felületet, mert annyira nem érdes.Thrawnad
Ui: B verzió áthozod hozzám és letesztelünk mindent.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
anonymus89 #41993 üzenetére
ha jól értem, a régi vga volt a 96gt?
mi van most benne? régit vissza tudod még tenni próbaképpen, megvan még?
-
csak egy RAM modullal próbáltál indítani?
-
az új proci hibátlan, tesztelt, működő?
-
-
nekem múlt héten volt uez, atomstabil, tuningolt gép, évek óta (2009 óta), és 6 hónap leállás után bekapcsoltam, se kép se hang...
mindent kiszerel, visszarak egyenként, próbálgatás, megmozgatás, végül gombelem _csere_, és indul!
Te még elemet nem cseréltél -
Doom
aktív tag
válasz
anonymus89 #41149 üzenetére
Én is szívtam ezzel, hátha segít:
[link] -
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41147 üzenetére
Nem találkoztam még olyannal, h táp miatt venné vissza a sávszélességet, de ki tudja...
Leginkább lap gyanús... -
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41145 üzenetére
Nos, akkor nekem nincs már ötletem...
Azt nem feltételezem, hogy a VGA tápot nem dugtad rá....
Az ATX 12V csati is rá van dugva a lapra, igaz?Nos, így viszont HW hibának tűnik, de az meg lehet bármi...
- Lap
-VGA
-Táp, sőt táp kábel (lehet akár KH-s is)Ilyenkor jön jól vki ismerős, akinek hasonló gépe van, és cserékkel behatárolható, hogy mivel van gond.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41142 üzenetére
Elvileg igen... de azért fixáld 100MHz-re a PCI-E frekit, az a biztos.
Ha úgy sem OK, akkor áramtalanítás, CMOS Clear, jó hosszan, hogy tuti legyen. -
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41140 üzenetére
Az gáz! Csak x1-en megy!
Így kéne kinéznie. -
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41138 üzenetére
Talán azért, mert az alaplap csak PCI-E 1.1-es... nem?
Nekem úgy rémlik, hogy csak P45-től van 2.0... de ebben nem vagyok biztos, de ne is foglalkozz vele, nincs számottevő különbség a kettő között!
Az a lényeg, hogy x16 -on menjen.No, most megnéztem, az én lapom is csak 1.1-es, gyakorlatban semmi hátrány nincs belőle...
graphic boostert ne piszkáld, ha a VGA-t húzni akarod, azt inkább Win alól..
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41136 üzenetére
Az furi... ha nincs FSB emelés, alapon minden, akkor nem szokott gáz lenni a PCI-E sávszéllel...
No, akkor próbáld fixálni a PCI-E frekit 100MHz-re... ha így sem OK, akkor lépésenként 110MHz-ig érdemes próbálgatni.Persze, kereshetsz priviben.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41134 üzenetére
"A tuning na az, ami lutri még nem próbáltam csak 10x szorzón, 2700 ment xp alatt az win7 alatt el sem indul...."
Nos, ez érdekes... ha stabil volt XP alatt, akkor Win7 alatt mennie kellene...
A szabad fizikai RAM mennyiségét játék + youtube alatt is monitoroztad?A PCI-E 16x-en megy? Van olyan, igaz főleg tuningnál, hogy visszaveszi a sávszélt 1X-re.
Más ötletem már nincs sajnos.
Unokaöcsinek is SLA8Y van, ha jól emléxem, de neki sem megy csak 2.8 GHz-et, mert FSB Wall-os 300 alatt, vagyis a 300MHz FSB-t már nem bírja.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41132 üzenetére
Hmmm...
Alapon ez így rendben van, talán annyi, hogy ha nincs tuning, akkor a CPU-nak ne írj be manuálisan 1,325V-ot, hanem tedd normal-ra. (így is 1,325V-ot, vagyis a VID szerinti értéket fogja neki adni, de így működni fog a C1E) - ettől persze nem fog megoldódni a problémád.
A procid valóban nem a legújabb, és sajnos kevés benne a Cache, + alapon csak 2 GHz... Jó lenne felhúzni olyan 3 GHz körülire.
Win7 alatt a 2GB RAM könnyen kevés lehet... és ha elfogy, akkor ugye a virtuális memot kezdi használni, amitől igencsak belassul a gép.
Azért a Youtube főleg Firefox-al szintén eszi a rendszer erőforrásokat....Az én javaslatom az lenne, hogy próbáld meg felhúzni a procit 3GHz-re. Ha nem megy, akkor lehet a proci nem tud többet, én is kifogtam belőle antitunig példányt, ami csak 2.5GHz-et bírt stabilan.
Aztán vagy tennék még bele 2 GB RAM-ot, vagy XP-t használnék.... de egy rendszer újratelepítés amúgy sem árthat, lehet ott is gondok vannak. -
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41129 üzenetére
Elem merülése nem befolyásolja az órajelet
Vagy megy, vagy leáll... egy bizonyos feszültség szint alatt a beállításaidat is elfelejti és a default beállításokat tölti be, ahogy Jorus mondja. -
válasz
anonymus89 #41127 üzenetére
Ha lemerül az elem, az azt okozza, hogy ha nincs áram alatt a gép, nem tartja meg a CMOS a beállításokat, ergo default BIOS-szal indítasz, plusz nem lesz jó a rendszeridő sem.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41125 üzenetére
Csinálhatnál egy képet a MIT menüről, hogy mit hova állítottál. Hátha látunk valami hibát..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #41122 üzenetére
igazítsd meg az érintkezéseket, vagy próbáld meg a tápokat cserélni a két gép között.
kevés fesz miatt lehet ilyen probléma, pl ha érintkezési hiba van valahol.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
anonymus89 #41122 üzenetére
Ha nem tuningolsz, akkor nem kell adni + feszt az MCH-nak, maradhat normalon, de ha tuningolsz, akkor jobban jársz, ha manuálisan adsz neki egy kicsit, mert különben ilyenkor normálon automatikusan megemeli a feszt és ezt néha túlzásba viszi, jobb, ha te magad kísérletezed ki, mennyi plusz kell neki. Állt. a +0,1V elég szokott lenni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #41120 üzenetére
memóriafüggő is a dolog. a melegedő északi híd függ a videokártyától/házhűtéstől is, a p5kct meg ugyanúgy szidták anno pár éve ddr3makkal. tuningra meg max kétmagossal volt alkalmas a p5kc.
csinálj memtesztet, valami nagyon nem stimmel azzal a konfiggal. táp egyébként milyen és hány éves?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #41118 üzenetére
p35ön jöttek be az első ddr3mas memek. tetejében pár lapnál dual ddr2/ddr3 controller is volt... eléggé gyerekcipőben járt a technológia, tetejében pár gyártó ddr3makkal nem is volt különösen jó (ocz nem véletlenül nem gyárt már memóriát).
hagyd bent éjjelre, utánna okosabb leszel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #41116 üzenetére
aha.
egy kör nem elég, hagyd bent északára. nekem is volt olyan, hogy első kört vígan teljesítette, majd második körben csinált 100 hibát csak az egyik memen.
ddr3mas p35ös giga lapok meg egyébként is elég háklisak voltak a memóriákkal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #41114 üzenetére
wint újraraktad? videokártya csere volt? északi híd mennyire meleg?
ramok rendben vannak?
-
Mankó
veterán
válasz
anonymus89 #39118 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #39080 üzenetére
Finomhangolásra BIOS-os tuning ha csak kicsit megpiszkálnád arra jó a Giga progija is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
anonymus89 #39080 üzenetére
Van aki erre, van aki arra "eszküszik", de én szinte csak ET5-el tuningolok és nem csalódtam benne.
-
belaazallat
addikt
válasz
anonymus89 #39078 üzenetére
Szívesen, ezért is vagyunk itt.
-
brd
nagyúr
válasz
anonymus89 #39069 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy honnan csinálod. Ha hibás a BIOS file, az úgyis kiderül a frissítés folyamán, mert tartozik hozzá CRC adat, és ezt a frissítőprogram ellenőrzi. A BIOS file beolvasásánál pedig még nem frissül a BIOS, tehát nincs hol leakadjon a pendrive miatt.
-
belaazallat
addikt
válasz
anonymus89 #39073 üzenetére
[link] innen a @bios-t kell leszedni telepíteni, majd elindítani.
majd netről leszedni kicsomagolni a bios file-t. Én bios update, from file-ra szoktam kattintani. beadom a bios filet, rákérdezz a progi hogy mehet-e. igen. És drukkolni, hogy ne fagyjon le a gép és ne legyen áramszünet. majd reboot.Egyébként az alaplap könyvében képekkel van illusztrálva, ha nincs meg a könyv, manuál leszedhető innen: [link]
Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan!
Szerk: nem tok írni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Nem szeretnélek rábeszélni semmire, de pendrive-ról vagy 15-20-szor frissítettem BIOS-t és semmi gond nem volt.
Ha esetleg a PCWorld-n olvastad a "mindenféleképp CD-ról" való frissítést, mert az a jó, azon egyáltalán nem lepödök meg ....De természetesen szíved joga eldöntened, hogy neked melyik megoldás a jobb/biztonságosabb.
Amúgy, kiváncsiságból, engem is érdekelne a CD-s frissítés menete.
-
belaazallat
addikt
válasz
anonymus89 #39071 üzenetére
"Még annyi, hogy nem mostanában fagy a gépem win alatt." gondolom a "nem" nem kell oda?
Ahogy kiveszem a többit sem próbáltad, és a win-es csak 3 kattintás. De ha az előbbit jól gondolom, akkor inkább nem javallott.
Hát nem tudom, én csináltam "dos alól" is, meg win alol is. Egyikkel sem volt problem.
-
belaazallat
addikt
válasz
Win alól nem lenne egyszerűbb?
-
emre
veterán
válasz
anonymus89 #39067 üzenetére
Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) leírás ezen az oldalon taláható. Igaz nem cd-ről hanem pendrive-ról megy a fless.
mod: (klikk P35DS4>klikk bios frissítés másként)
-
válasz
anonymus89 #36821 üzenetére
Általában a fagyás ha nem rendszerhiba akkor a proci a felelős(melegedés, újraindulás, fagyás)
-
válasz
anonymus89 #36816 üzenetére
Elég feltűnő hogy mindig a proci nyüstölése alatt áll le a dolog, nem?
-
válasz
anonymus89 #36814 üzenetére
Igen az op rendszer újrahúzása okos dolog lehet és a progik uninnstalálása sem megvetendő.
Ha viszont nem software akkor én a procira gyanakodnék. -
ANT
őstag
válasz
anonymus89 #36811 üzenetére
Hmmm, szerintem a hardveres kísérletezésd hagyd egy kicsit, és folytasd szoftveres vonalon.
A hiba első előfordulását nem tudod valamilyen program telepítéséhez kapcsolni?
Talán próbálkozni kéne progi uninstall+registry takarítás kombinációval.(Hogy melyikkel, azt ne kérdezd, nem tudom, mit mikor, milyen sorrendben telepítettél?)
-
válasz
anonymus89 #36802 üzenetére
Szia!
Ezt nem teljesen értem, ha nincs tuningolva minek neki a plusz 0.1v?
Tegyél vissza mindent alap beállításra és utána újra futtasd le a tesztet.
Ha csak közben el nem romlott a táp akkor szerintem nem ő a ludas, elvileg teljesen jól kéne vinnie a cuccokat.
Üdv -
brd
nagyúr
válasz
anonymus89 #36800 üzenetére
Ha ki tudod nagyobb probléma nélkül próbálni másikkal, tedd meg. Előfordulhat, hogy "ő" a hibás. Esetleg a CPU nincsen tuningolva/alulfeszelve?
-
brd
nagyúr
válasz
anonymus89 #36798 üzenetére
A tápegység milyen? Az a Corsair VX450W lenne az? Milyen idős lehet?
-
válasz
anonymus89 #36784 üzenetére
Futtass le egy system stability tesztet everesten ha bírja egy óráig akkor valószínűleg op rendszer hiba.
Várom az eredményeket
( Ja és nem ártana tudni mi ad ki furcsa hangokat, mert lehet hogy venti és akkor valószínűleg túlmelegedés okozza a problémát.)
Üdv -
válasz
anonymus89 #36781 üzenetére
Elvileg nem gond mivel ez a javasolt/alap érték.
Mik a gép tünetei csak fagyás vagy van előtte valami más is? -
lsc
nagyúr
válasz
anonymus89 #36711 üzenetére
Bioszban a procinak növeld a feszültségét egy vagy két értékkel .
-
lsc
nagyúr
válasz
anonymus89 #36709 üzenetére
Kékhalál vagy lefagy ?
-
fagy53
nagyúr
válasz
anonymus89 #36705 üzenetére
Adj a RAM-nak +0.2V feszt, nekem is így mennek.
-
fagy53
nagyúr
válasz
anonymus89 #36703 üzenetére
Nem biztos, hogy a RAM miatt fagy, de az 1066MHz-es Kingmax 1.9V-ot kér és nagyon örül a 2.0V-nak! Fagyni a proci miatt szokott, de ha alapon hagytad és a feszültséget meg normál-ra tetted, akkor ez kilőve.
-
lsc
nagyúr
válasz
anonymus89 #36701 üzenetére
A ramoknak mennyi feszt adtál ?
-
japy
őstag
válasz
anonymus89 #34698 üzenetére
Próba szerencse de nem biztos hogy bejön! De akkor mind a 2 tedd át hogy dual legyen! Szerintem a ram a hibás úgyhogy valószínű hogy ott is jelentkezni fog! Ez a jobbik eset mert akkor a ram csere és nem a lap memória foglalat a rossz!
-
japy
őstag
válasz
anonymus89 #34676 üzenetére
Remélem bejön!
-
japy
őstag
válasz
anonymus89 #34670 üzenetére
Ha két ram van benn az egyiket vedd ki és úgy próbáld meg!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
anonymus89 #33765 üzenetére
Első körben friss driverekkel próbálkoznék...
-
válasz
anonymus89 #33762 üzenetére
Dúdold... Személy szerint nem tudok igazán elképzelni egy fagyó hangot.
Pontosan mi a jelenség? Alaplapi hangkarit használod gondolom. Driver mien?
-
old gray
addikt
válasz
anonymus89 #32463 üzenetére
Ne keverd a kettőt. A ATA/33 a csatlakozás módjára utal a PIO / UDMA mód pedig az adatmozgatásra a perifériák és memória között. Nézd meg, hogy az eszközkezelőben be van-e állítva, hogy ha van lehetőség, udma-x üzemmódot használjon. Régi a vinyód? Lehet nem is tudja csak a PIO szabványt...És 40 vagy 80 eres kábelt használsz?.
De miért érdekel ez az egész? Lassult a vinyód átviteli sebessége? Vagy igazából mi a probléma?
-
old gray
addikt
válasz
anonymus89 #32451 üzenetére
Nem PIO4-et akartál írni?
Az udma mód teljesen rendben van, ha jól tudom így is kell mennie.
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #27298 üzenetére
Pedig ott van az alaplap szenzor is...ha az SB-t hűtőd, akkor csökken az alaplaphő...
Nincs.
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #27295 üzenetére
VGA sokat számít mennyire fűti fel az SB-t...egyébként ennyire nekem is felmegy...most 38.
-
Acus
tag
válasz
anonymus89 #25963 üzenetére
Szerintem nyugodtan mehet az oldalába 2db 9 centis.
-
Acus
tag
válasz
anonymus89 #25955 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólok. Nem tudom milyen házad van. De szerintem jó megoldás ha teszel oda egy ventit, mert az pont a heat-pipe-ra, hűtőbordákra fújja a levegőt, a hátsó venti meg kiszippantja.
-
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25782 üzenetére
Rakd fel a 10-est, segítséget gorneck kolléga
oldalán találsz! -
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25771 üzenetére
Szia! Bocsi, de biztos, h F8?
Az adatlapod szerint Gigabyte GA-P35C-DS3R rev. 2.1 a lapod. itt azt írják, hogy az a F9 First release.
Örülök, hogy megoldódott a ram probléma! Ezekszerint csak egy kis fesz emelés kellett. -
nike_
addikt
válasz
anonymus89 #25771 üzenetére
Szerintem frissítsd F10-re, úgy hallottam az a legjobb.
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25705 üzenetére
Valszeg igen...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25678 üzenetére
Mehet mind2vel egyszerre...1-2 óra alatt kihozza ha gáz van...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25670 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25668 üzenetére
Mikor? Játék közben vagy spontán netezés közben?
Ramokat kéne tesztelni...
Hőfokok rendben?
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25666 üzenetére
Akkor jó lenne kitalálni, hogy mikor indul újra és miért? Lehet táptól is ez, hogy egyszer csak restartol a gép...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25663 üzenetére
Nem mindegyikkel...de általában igen.
Sípolás még lehet attól is, hogy elsőre nem indul el a cpu ventije és azt jelzi a bios...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25657 üzenetére
Már írtam..."1,9-2,0V kéne a ramnak 1066-hoz és az MCH-nak +0,1V."
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25646 üzenetére
1,9-2,0V kéne a ramnak 1066-hoz és az MCH-nak +0,1V.
A cmos clear semmit nem segít...főleg ha instabil a gép...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25644 üzenetére
Kérdés még mindig uaz! Miért nem az azonos színű slotba van a ram? Annak ott kell lennie...
Amúgy meg van Everest topik ott kérdezd...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #25639 üzenetére
2es 3as? De miért ott van? 3as az eleve DDR3.
Vagy a sárgát vagy a pirosat használd... -
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25602 üzenetére
Ha garis a ram, próbáld visszavinni! Megharapni nem fognak, hátha kicserélik...
-
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25431 üzenetére
Az biztos, hogy teljesen instabil a géped. A töredezettség mentesítés is memória-processzor-vinyó igényes feladat. A memóriákat próbáld 1-3 vagy 2-4 slotba rakni. Ha még mindig instabil, csak 1 csík memóriát rakj be egyszerre. Egy kis sakkozással ki lehet következtetni a hibás ramot, vagy hibás foglalatot. Ha garis a cucc, akkor irány az eladó. Ha látszólag minden ok, akkor jöhet egy cmos clear. Ha nem tudod melyik az a jumper, akkor vedd ki az elemet, majd pár perc után vissza. Egy bios frissítéssel is próbálkozhatsz, a giga oldaláról le tudod tölteni.
Esetleg egy tiszta oprendszer telepítés is jöhet ezek után. Drájverekből csak azt rakd fel, amire valóban szükség van, de abból a frisset. Sok szerencsét a "gyógyítás"hoz!
-
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25402 üzenetére
Amiket eddig állítottál, az nem igazán zavar sok vizet...
Valamilyen hardver problémára gyanakszom
Szóval szerintem nem a biost állítottad el, hanem valamelyik alkatrész nem oké. A memória modulok hibájakor előfordul ilyen relytélyes fagyogatás... Ha bekapcsolod a géped nem sípol néhányat? -
kételkedem
addikt
válasz
anonymus89 #25377 üzenetére
Szia!
Írd le egy kicsit részletesebben, hol mit állítasz mire?
Mi az, hogy átállítasz egy értéket és elsötétül a kép. Úgy értsem, hogy a biost állítod és ott azonnal kikapcsol a gép? Vagy a módosított beállításokkal nem indul, vagy újraindul? Írd le a bios általad beállított értékeit. Ha olyat adsz meg, amit nem bír a proci, vagy a memória, akkor alapbeállításokkal indul újra. A bios helyes beállításához pl itt találsz segítséget. -
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23814 üzenetére
1.1!
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23811 üzenetére
Annyira, mint a régi rev...
-
rumkola
nagyúr
válasz
anonymus89 #23803 üzenetére
biztos viccből van ráírva... :S
-
bim
veterán
válasz
anonymus89 #23581 üzenetére
ddr3 memoval tudtommal még senki nem hasznlta itt igy fingunk sincs hogyan bánik el vele.van rajta inteles raid is.
-
Nescafé
őstag
válasz
anonymus89 #23577 üzenetére
Nekem is kingmax van,és tökéletesen működnek.
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23577 üzenetére
Igen. Nem fogod megbánni...
-
rumkola
nagyúr
válasz
anonymus89 #23493 üzenetére
"lejönnek érte és elviszik"
DDDDDDD
Ilyen biztosan nem csinálnak.
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23496 üzenetére
Ez elég érdekes...DS3P olcsóbb, mint az R?! Az hogy?! 1500 hogy jött ki?
-
karmester
senior tag
válasz
Én még nem vettem náluk hibás Gigabyte alaplapot...komoly nagykerekből hozzák őket... akár AMD-s, akár Intel-es volt a termék, mindegyik ment rendesen...
Aztán, ha valaki jár Pesten, akkor megveheti, csak két nappal előtte add le a rendelést, hogy még visszajöjjön az igazolás mielőtt valaki felkerekedne, hogy eljöjjön utána...
-
Gorneck
legenda
válasz
Kb, mint egy helyi kisker (1-2nap, de lehet egy hónap is)...de sztem annyit nem ér a dolog...helyben vedd...jobban jársz...
-
karmester
senior tag
válasz
anonymus89 #23489 üzenetére
Hosszú távra mindenképp jobb az 1066-os memó. Hallgass a Gorneck23 mesterre! Tudja, hogy mit beszél....
-
Gorneck
legenda
válasz
Háát a procidhoz jó, de később jól fog jönni az 1066-os, ha proci csere lesz. Én azt venném...
-
karmester
senior tag
válasz
A 800 Mhz-esek sem rosszak. Csak komolyabb tuninghoz jobb az 1066-os. Ráadásul a Kingmax 800 Mhz-esek 5-5-5-15-ös időzítésekkel üzemelnek, ami eléggé laza = lassabb a memó. És nem nagyon lehet őket húzni. De ezzel a 800-as memóval is lehet tuningolni, csak kisebb a mozgástér.
-
karmester
senior tag
válasz
anonymus89 #23486 üzenetére
Persze, jó a sima DS3 is! Ha nem fontos a SATA RAID, elég a 6 SATA port (miért ne lenne elég?) és nem fontos a firewire, akkor ez a decka NEKED való!
Itt vehetsz belőle, elég korrekt bolt, 3 év gari, stb...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23486 üzenetére
Miért nem lenne elég?! Van rajta foglalat amibe belemegy...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23483 üzenetére
Ehhez elég egy S3/DS3 is...Kingmaxból 1066-os ami jó.
P35be mivel nincs integrált VGA-s így másik topikban kéne nézelődnöd, vagy 5-6k-ért venni egy éppen képet adó VGA-t P35-ös lapba...
-
karmester
senior tag
válasz
anonymus89 #23480 üzenetére
Intel P35-ös lap nincs integrált vga-val. Azok nem P betűvel kezdődnek. Legtöbbször G, néha Q betűvel.
A P35-DS3P akkor éri meg, ha kell a firewire (video kamera, külső merevlemezek, külső optikai meghajtók, más külső egységek, mint pld. hangkártya firewire csatlakozással), illetve ha valaha akarsz Crossfire-t használni (két azonos ATI chip-es vga egyszerre való használata). Bár ilyenkor a második hosszú PCI-E sín csak 4X-es sebességgel fog "döngetni". Igazi Crossfire-hoz X38-as vagy X48-as decka komál, de azok jó drágák. Crossfire annak való, aki ilyesmire adja a fejét, mindent fullon akar nyomatni, nem sajnálja az áramot zabáltatni egy 600-700 W-os táppal és nem elégszik meg egy darab izmosabb vga-val...
-
Gorneck
legenda
válasz
anonymus89 #23480 üzenetére
Nincs.
Milyen proci? Milyen ram? Mekkora tuning? Vmi infó nem ártana az elképzeléseidről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged