- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
válasz
Gorneck #2105 üzenetére
Na megneztem. Sargan volt. Most raraktam a lilara, ugy megy.
Bekapcs minden AHCI mod plusz Sata native mod engedelyezes, es win ujratelepites nelkul megy.
Csak az idegesito hogy az ahci bios az egy csomo ideig szoszmotol az elejen. Aztan kiirja hogy device not found. Utana meg bejon a gigabyte eszkozok resze a vinyoval meg a dvd iroval egyutt azan megy a win boot. -
ati2
őstag
válasz
Gorneck #2016 üzenetére
Mivel rögtön nyomni kell frissítés után egy load oplimized defaults-ot, így tuti törlődik a cmos
A profile-os biosok saját magukban tárolják a mentett beállításokat (gyári bios-ban a profile rész üres).
Igy ha azt lemented és visszarakod, akkor load optimized defaults után már lehet is visszatölteni a mentett profile-t -
Tomi84
aktív tag
válasz
Gorneck #1713 üzenetére
Everest Ultimate Edition 3.5.761
Valóban elég érdekes, azért tettem fel a kérdést, hogy nem tud-ev alaki valamit erről. Mondhatni a dolog rejtélyes
alapon (a szobában 27 fok van)
jópár perc cpuburn futtatás után:
Minden melegedett rendesen, az Aux nem. gondolom ez kizárja, hogy a tápról legyen szó ugye? -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #1583 üzenetére
ez érdekes, mert nekem a cpu-z írja a kb. 1,1-et, az everest meg 1,28-at, ha csak annyit csinálok, hogy minden alapon és a ramszorzót 3-ra állítom
totál alapon mindkettő azt az 1,1-es értéket látja
most akkor ez, hogy van?
Muréna: az idle cpu-z és everestben is ennyi?
energia ficsörök be vannak kapcsolva?
tuning van?
[Szerkesztve] -
kacsa7
őstag
válasz
Gorneck #1572 üzenetére
1. 6os szorzóval néztem, és nem ment 450 fölé. A proci 3400-ig megy 8-as szorzóval, szal tuti nem az a gond.
2. hát úgy tűnik[link]
3. PC Health -> Intel QST és Voltage
Amikor ezeket lőttem be, akkor előjött biosban is meg everestben is. De nekem előtte jobban tetszettAzt akarom vissza, de sehogy se akar visszajönni
-
Pampolini
csendes tag
válasz
Gorneck #1542 üzenetére
Újonann vettem mindet Ramiris-től, igen Box-os fapad venti amit E6600-hoz adnak, de nem akarom most rángatni amíg nem készül el a víz ezért sem szántam erre a célra másik ventit! Mióta működik 30°C nál nem lép feljebb igaz játszani még nem volt időm csak netezek. Hiába volt cmos clear arra sem reagált! Utólag kiváncsiságból ki kellett volna mérni de ez csak utána jutott eszembe, meg már nagyon kellett akkor a gép tanulás miatt.
[Szerkesztve] -
-
tlac
nagyúr
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Gorneck #1320 üzenetére
1.20-as @BIOS-al frissitettem Windows alatt az F11-esre (előtte mindent kilőttem, virusirtót, tűzfalat, mindent). Felment rendben, újrainditottam a gépet, utána egyből Load Def-eztem, majd mentés és csak eztán állitottam a bios-t vissza tuningra. Ez volt pár napja, azóta semmi rendellenest nem vettem észre (állitgattam is a bios-t, minden normálisan történt, ahogy eddig - ha valami nem tetszett neki egy kikapcs után visszament alapállapotra). Aztán ma egy újrainditás után egyszercsak elkezdte ezt a ki-be kapcsolgatást csinálni. Ha elcseszek valamilyen beállitást, akkor nem csak egyszerűen újraindul + alapra állit, hanem ki-be kapcsolgat, folyamatosan. Sőt, már egy szimpla újrainditás után is ezt csinálja. Egyedül alapórajeleken nem.
Load Def-et minden frissités után megcsináltam és mentettem. MCH-nak próbáltam feszt adni, ram-nak és a procinak is, aztán később még az FSB-nek is, de mindig ugyanez. Ha a feszeket kisebbre vettem, akkor is ugyanez. Ha az időzitések AUTO-n vannak, akkor is. Ha a feszültségek, akkor is.
Tanácstalan vagyok... valami elromlott?
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
Gorneck #1305 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát. Érdekes, hogy ha minimálisat állitok a tuningon, akkor is elkezdi ezt csinálni. Eddig elég volt neki egyetlen újraindulás, maximum egy reset és visszaállt. Azóta viszont, hogy bios-t frissitettem (win alól) elkezdte csinálni ezt (kikapcs-bekapcs-kikapcs-bekapcs... gyors váltakozása és nem bir elindulni). Már az F10-est is visszaraktam, de ugyanaz. Asszem örökre elfelejtem a bios frissitéseket...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged