- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
craine12
tag
THX. Bocs, ha félreérthető volt, de a 4-4-4-12 az az, amin járattam, valójában 4-5-4-15-ösök, így a tábla szerint Elpida vagy ProMOS chipekkel lehet szerelve. Különösebben egyik sem mond nekem semmit, de ha hozza azt, ami rá van írva (esetleg felette), és nem olvasztja szét nagy igyekezetében a környezetét, akkor nekem megfelel
Már várom a hétvégét, akkor kísérletezgetek vele egy kicsit. -
-
Qru
MODERÁTOR
Ha kipróbált jó ramok akarsz venni akkor keresd Ősembert. Supertalent 2x1gb ddr2-800 4-4-3-8 (1000-en is) - 37k ___ 2x512 D9GMH 18k/kit ___ OCZ Titanium Alpha VX2 1000 - 44k ___ Crucial Ballistix 1000 - 38k ___ GOODRAM Pro 2x512 @ 1000 cl4 20k ___ G.Skill 2x1GB 6400HZ
Ilyesmiket árul, korrekt megbízható tag.
Nekem Geil Value van, nem rossz Ultra sem tud sokkal többet (bár az új Valuek-et szídják, hogy nagyon gyér chippek vanak rajtuk) de az A-datára többen esküsznek. -
Rick4
félisten
nekem is ilyen lapom van, de nincs gondom vele, bár most egy D805ös proci van benne, 3.8on vidáman megy, 190X20szal, mondjuk nem használom, mert épp várom vissza a C2D-mat a gariból...
oprendszert kapott, kicsit nyaggattam a beállításokat, de nem találtam semmi gubancot...esetleg próbálj meg indításkor egy bios recovery-t elkövetni, lehet, hogy az alap bios vacakol, és csak a pótbios segíti ki..
[Szerkesztve] -
Tomi84
aktív tag
ja, és ami még kissé ''érdekes'': amikor a biosban beállítom az fsbt, feszültésget stb. rámegyek, hogy ''save and exit'' és amit kilépek a gép kikapcsol. Újraindul, eljut post screen-ig, megint kikapcs. Másodperc múlva újraindul, majd ezzel a 284-es fsb-vel megy. (amiben megintcsak nem vagyok biztos, mert Windows és everest 284-es fsb-t mond, cpu-z meg 200-at
)
legújabb F5 bios van rajta, és 4x512 A-data vitesta 533 memória. (simán mennek 850-en)
Amiket beállítottam: FSBVoltage: +0.2, DDRVoltage: +0.2, FSB: 300, memória 1:1, Cpu V 1.275-ről 1.325-re.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest