- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Pampolini
csendes tag
válasz
Gorneck #1542 üzenetére
Újonann vettem mindet Ramiris-től, igen Box-os fapad venti amit E6600-hoz adnak, de nem akarom most rángatni amíg nem készül el a víz ezért sem szántam erre a célra másik ventit! Mióta működik 30°C nál nem lép feljebb igaz játszani még nem volt időm csak netezek. Hiába volt cmos clear arra sem reagált! Utólag kiváncsiságból ki kellett volna mérni de ez csak utána jutott eszembe, meg már nagyon kellett akkor a gép tanulás miatt.
[Szerkesztve] -
Pampolini
csendes tag
Sziasztok
Pár napja vettem egy DS3 at összeszereltem beukkantottam a biosba elvégeztem a szokásos beállításokat csak alap! Elkezdtem rendszerthúzni gyakran nézegettem a procin lévő gyári ventit nem mozdult csodálkoztam ennyire hideg lenne bele is nyugodtam. Feltelepítettem minden kis segédprogramot majd a SpeedFan-ra tekintve látom hogy 60°C-os a proci mindkét magja de még egyszer sem indult el a venti. Vissza biosba hátha fals értéket mér a speed fan de nem ekkor már 65°C lekapcsoltam. Átdugtam a ventit az SYS_Fan csatira ott elindul visszadugva továbbra sem indul. Vártam egy félórát míg lehült aztán windows os biosfrissités meghozta a gyümölcsét. Azóta sem értem az okát gyárilag is F10 volt rajta most is az van. Ha esetleg a jövőben valakivel ilyen történne gondoltam megosztom hogy ne pánikoljon annyira mint én tettem...
Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest