Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Ecet a DS4-en az átpasztázott hütöbordáid hogy viselkednek mostanában, melegebb/ hidegebb?
Én ilyet nem írtam sehol, mármint nem pasztáztam sehol semmit, nekem még minden gyári a lapon.
És egy nagyobb CPU hűtő befér még a heatpipe-tól?
Nekem Gigabyte G-Power van ami szépen elfér, ettől nagyobb is elférhet ami kellően magas. -
slett27
addikt
A dinamikája nem tetszik, minden maxon, a fejhallgatón meg alig hallom az mp3-omjaimat. Azért a P5LD2-nél ez máshogy volt, majdnem leszakadt a fejemről a fejhallgató.
De a 945P-G-s Gigabyte-nál is ez volt, úgy látszik ez Giga betegség.
Ja, a fejhallgatóm hangerőszabályzójából meg ''treble'' potméter lesz.
Tehát nem a hangerőt hanem a hangszínt szabályozza. 

Egyenlőre semmi más bajom nincs ezzel a lappal, csak a hang.
[Szerkesztve] -
R3plica70
aktív tag
Az tudom h pl kóderek egy része már kihasználja a 2 magot, mint pl CCE amit én használok rendszeresen, nagyon meghálálja. Viszont azt nem tudom, hogy a 4 magot ugyanigy le tudja majd kezelni vagy kvázi 2 magosként működik majd rajta...én sem vagyok programozó matematikus, ha hülyeséget mondtam sorry

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Spórolós topik
- Formula-1
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én ilyet nem írtam sehol, mármint nem pasztáztam sehol semmit, nekem még minden gyári a lapon.
Tehát nem a hangerőt hanem a hangszínt szabályozza. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)