Hirdetés
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
PePe G
tag
Nekem még mindig a Giga 945P-G lapja van és az én tapasztalatom is az amit (#828) Bile Demon is írt, hogy nincs itt baj a kimenettel, csak akkor ha kis impendanciájú dolgot kötsz rá, pl a fejhallgatót. Nekem is elég vijjogósnak hallatszanak a hangok a fejhallgatóban, de amint rákötöm a studio hangfelszerelésre a hangot, mintha kicserélték volna. A zene dinamikus lett a mély tartományban is és egyáltalán nincs egy cseppnyi háttérzaj sem.
-
Bile Demon
őstag
A jelenség leírása alapján egyszerűen az van, hogy az alaplap hang kimenete nem képes meghajtani a fejhallgatót, (a fejhallgató kis impedanciás, az alaplap pedig nem elég kis impedanciás, ebből adódóan a fejhallgató hangerő beállításának függvényében változik a terhelő impedancia, ami egy alsó határfrekvenciás töréspontot határoz meg a kimeneti csatoló kondenzátor kapacitásával). Ennek az alaplapnak (és még sok más fajtának) a hang kimenetére aktív hangszórót vagy erősítőt kell kötni.
Nekem is lenne két kérdésem, olvastam több féle problémáról is a DS3/DS4-el kapcsolatban.
1. ha nagyon csendes gépet építek, akkor mennyire lehet hallani az alaplapot sípolni ciceregni, a CPU körüli tekercsekre gondolok, mondjuk valami grafika scrollozásakor szokott előjönni ilyen a régi gépemben.
Mikor jelentkezik ez a probléma, mindig vagy csak erős tuningnál, vagy alaplap példánytól függ?
Van különbség a DS3 és DS4 között ilyen szempontból?
2. Az alaplap memóriának 2.1V-ot ad ha elkezdem állítani az FSB-t? Ezt a jelenséget nem teljesen értem. Ilyenkor felülbírálja az én Vmem beállításomat, ha az FSB-t elállítom a defaultról? Vagy csak bizonyos FSB fölött csinálja?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)