- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
zserrbo #1921 üzenetére
nem tudom hogy mi felfoghatatlan ezen a dolgon?
ha ránézel a lapra rögtön látod hogy a HP-bordák oda és ugy vannak épitve hogy a megfelelő procihütők hűteni tudják azt!
ha a házszellőztető ventivel akarták volna hűttetni akkor oda tették volna a lap bal oldalára egykupacba mndet ugy ahogy pl. az AB9-en az abit tette. -
Palika71
őstag
válasz
zserrbo #1911 üzenetére
Nekem a meg a TT Sharkban nincs is szellőzés, csak a táp, meg a 9500 -as Zalmi, amit kifúj.
Meleg a hítpájp, de nem tökmindegy?
Nagyon jól bírja a tuningot, csak nem annyira, mint a DS3, de azért még BŐSÉGESEN nagyon jó, és nálam borzasztóan stabilan műxik.
Ha újra alaplapot vennék, szerintem megint ezt venném. -
Siriusb
veterán
-
ati2
őstag
válasz
zserrbo #1911 üzenetére
Elosztja a hőt, de venti nélkül nem tudja leadni rendessen.
Nálam egy aerocoolt aeroengine házban van elől hátul 12-es ventivel kereszthuzatban így határeset a hőfok.
A gyári cpu hűtőhöz jó volt a heatpipe elrendezés, mert az mind a 3 lamellasort befújta, de a freezer 7 csak 1-et hűt rendesen...
Hangkarit meg nyugodtan vehetsz mindkét laphoz, és inkább audigy 2 vagy 4 legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest