- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Egy külső hangkari terheli a procit vagy csak az integrált terheli?
Elosztja a hőt, de venti nélkül nem tudja leadni rendessen.
Nálam egy aerocoolt aeroengine házban van elől hátul 12-es ventivel kereszthuzatban így határeset a hőfok.
A gyári cpu hűtőhöz jó volt a heatpipe elrendezés, mert az mind a 3 lamellasort befújta, de a freezer 7 csak 1-et hűt rendesen...
Hangkarit meg nyugodtan vehetsz mindkét laphoz, és inkább audigy 2 vagy 4 legyen.
Nekem az jön le az egsézből, hogy a DS4 heat-pipe rendszere nélkül az összekötött részek közül az egyik hideg, normál hőmérsékletű lenne, míg a másik forróbb. Akkor sztem igazán hatékony jó szellőzéssel hatékony igazán.
Csak azt nem tudom milyenek a TT Soprano házhűtői hang tekintetében? Gyárilag 21 Dba-t írnak, de van vkinek személyes tapasztala vele?
[Szerkesztve] -
zserrbo
aktív tag
Igen épp azért írtam, hogy annyira nálam nem lesz vészes, mert egy TT soprano házam lesz, de kicsit zavar az, hogy jobban melegszik a DS4 lap heta-pipe rendszere miatt, mint más 965-ös lapok.
Vagy talán amit írtam házzal és a DS4 pipeja elosztja rendesen a hőt és a házventik kiviszik, azaz jobb a hűtése? Hát nem is tudom vagy DS4 vagy Asus P5B Deluxe lesz a befutó végül nálam. Utóbbinál már rögtön vennék (előbbinél csak később) egy hangkártyát (valszeg SB Live).
[Szerkesztve] -
zserrbo
aktív tag
Túl sokat olvasom itt a PH-n is, hogy a DS4 heat-pipeja nagyon melegszik, főleg, ha húzzák. Igaz nekem valszeg egy TT Soprano házam lesz, amiben elől-hátul 12 cmes venti van és oldalt egy 9cmes, de zavar a melegedés lehetősége. Bár nem a DS4 az egyetlen lap, aminek ilyen rendszer heat-pipeja van. Ilyen pl az Abit IN9 32X-MAX [link]. Legalábis nekem hasonlónak tűnt, vagyis azonos részeket kötött össze. Akkor ez a lap vajon mennyire melegszik? Igaz ez nem 965-ös lap.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged