- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
T.Jones
tag
Hello!Ds3 on 2 hely van ventiknek?van sys fan meg cpu?mert kéne nekem még 1,hogy lehet azt megoldani?
-
T.Jones
tag
Sziasztok sráccok!akadt 1 kis gondom és nem tom hol irjak ily hirtelen: a lényeg h vettem uj gépet,elkezdtem winfos install majd pariticiók,beállitottam 1et és rosszat nyomtam szal tovább lépett,de én 3at akartam és vissza nem lehetett lépni,ugyh restart,azóta meg azt irja ki bootolás előtt h hiba a rendszer betöltésekor:S mit lehet vele kezdeni?nagyon hálás lennék ha segítenétek!(ds-3,e6300,wd2500ks,1gb ram)
-
T.Jones
tag
Sziasztok!Tegnap vettem 1 DS-3at és az volna a kérdésem h kell-e biost frissiteni,és ha igen akkor melyikkel járok a legjobban,az unokatesóm azt mondta hogy ha az eredetivel is megy akkor minek cserélni merth az elronthatja az egész gépet és hogy az újat nem engedi esetleg felülirni 1 régebbivel,na most nem tudom mennyi ebből az igazság?
-
T.Jones
tag
Hello mindneki!van 1 teszt itt ph-n core 2es lapokról és ott azt irják a DS4nek 2 pci-e 16x a van de gondolom ez el van irva mivel a hivatalso oldalon olvastam meg itt a fórumon is h 1 16x és 1 4x,na most ha ilyen lapot veszek és 2 videókártyát rakok bele akkor az sokkal lassabb mintha 1 Slis kártyába menne 2x16on?mekkora a különbség kb?mert ha nem nagy akkor ilyet vennék ha meg nagy akkor inkább csak DS3at vagy sima s3at és majd esetleg később egy Sli-t,előre is köszi!
-
T.Jones
tag
Hello mindenkinek,néztem a tesztet most ph-n,a core 2 duos lapokról,és szinte mindenhol jobban teljesített a sima s3 mint a ds4,eleinte s3at akartam de utána ugy döntöttem ds4,erre most megint elbizonytalanodtam,mert azért nem mind1 hogy 10ezerrel olcsóbb,azt olvastam itt hogy a kondik miatt rosszabb az,a probléma csak az hogy azt se tudom miaz a kondi!Vki elmagyarázná nekem?Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest