Aktív témák
-
ati2
őstag
Hát elég gáz a overclock fail figyelése a lapnak:
- Volt egy fesz ingadozásom (kb 2 sec a szünet mentes csipogásából ítélve), majd rögtön restart-olt a lap.
- Utána 3 post (ki/bekapcs egymás után)
- Miután gyanúsan sok volt a fesz a procinak megnéztem a biost, a backup bios indult el az előző bios-al
- Biosban F8-al megnézve a ''boot from main bios''-ra volt állítva, és mégis a backup indult elsőre
- Mentésre rendesen elindult a main bios, de nem sokáig örültem mert max 30 perc terhelés után szétfagyott a gép (feszek hőmérséklet rendben voltak)
- A végén meguntam, load optimized defaults + újraállítgatás és azóta is stabilan megy minden, mint előtte
Az a furcsa az egészben, hogy amikor kb 1 hónapja szegedig lebénították a németek fél európa villamos hálózatát akkor minden ok volt, pedig akkor min 5x volt pillanatnyi áramkimaradás...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest