- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Nah..
A googles képen megtaláltam, csak azt nemértem hogy miért az írástól 1,5 cm re van.. ot t nem néztem. Naszal ottvan 2 tű, a leirás szerintnincs rajta fej a hibák elkerülése végett.. hát én találtam 3 kapcsolót, de a vga hűtése alatt van, most nincs kedvem nagy szerelésekbe bocsátkozni, majd holnap
. Ezzel lehet clearelni cmost, de az erase cmos nem ugyanazt jelenti? Ezt ugy lehet elérni ha kiveszem az elemeet, majd visszateszem egy perc után,,, ez felér egy cmos clearrel? Mert ha nem szedhetem ki a gts em
. Hülye gigabyte... ilyen fos elrendezést... Holnap azért elmegyek megkérdem szervizbe hogy azok a pöckök valóban arra jók e.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Ezzel lehet clearelni cmost, de az erase cmos nem ugyanazt jelenti? Ezt ugy lehet elérni ha kiveszem az elemeet, majd visszateszem egy perc után,,, ez felér egy cmos clearrel? Mert ha nem szedhetem ki a gts em
. Hülye gigabyte... ilyen fos elrendezést... Holnap azért elmegyek megkérdem szervizbe hogy azok a pöckök valóban arra jók e.