Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem nehezek, csak fura hogy mittomén 70 órán keresztül egyfolytában glide-oltam, most meg egyszerre nem lehet

-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Mikor tervezel vizezni? Pár karikát nekem is kellene foglalkoznom a vizes boss-szal.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én most lettem AR 45, bár WL-t még nem léptem.
Igazából ahogy látom max a droppok miatt van értelme, mert se karakter, se fegyverszint nem tolódik ki vele. Vizes boss-t kicsit még farmolom hétvégén mert az megbír szivatni ha nem figyelek, aztán ugrom feljebb és rámegyek az artifactokra.Az event meg nekem jobban bejön mint a repülős.
Minden nap van 1 aminek neki kell futnom 2-3szor a többi megvan elsőre.
Jellemzően engem is az elemi hatások végeznek ki, hol egy elektro kristály hol egy kis víz, sebesülés miatt még nem rontottam.Tegnap mondjuk olyan mákom volt hogy pont a geo kockánál a mobil teleportom mellé kellett vinni egy csomagot (ha valami nagyon nem akar összejönni akkor ez egyébként jó megoldás lehet, bár annyira nem voltak nehezek)

-
Sirandrish
legenda
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Én majd két ünnep között leszek AR50 kb...ha jön be 1-2 quest (gondolom), akkor azért gyorsabban megy majd.
A napi kötelezőket csinálom már lényegében hetek óta. A Fenyx Risingot tolom minden szabadidőmben, illetve ha azzal végzek,(nem ma lesz
) akkor megpörkölöm a Switchet is egy kis Paper Marioval.
Mivel ha minden igaz 23.-án jön az új habzsidőzsi, így attól félek hogy pont durván meg fogja tolni mindenki, így 1-2 héten belül megint ott leszünk ahol a part szakad
Ne legyen igazam...
Az új event szerintem egy nagy sz*r...
Végeztem vele, mindet megcsináltam, de szerintem sokkal jobb lenne ha mondjuk messzebbre kellene vinni, viszont teleporton kívül mindent lehetne csinálni. Sokkal jobban kijönne az ügyesség, mert így hogy a füves rész kellős közepén egy láthatatlan pocsoja "állja az utad", meg hogy az égből 1-1 kósza nyílvessző be-be talál, így inkább frusztráló, mintsem szórakoztató. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Régen írtam már ide. ma elérem az AR50-et. Jó lesz, mert semmi kihívás nincsen a világban. (leszámítva az Abyss-t és egy-egy dungeon-t). Remélem jobbak lesznek a droppok.
Megvan az alapanyag Chongyun, Klee, Fischl hármasra, hogy mind fegyót, mind karaktert 80-ról 90-esre felvigyem.
Bennettet még felhúzom valamikor, de az még 50-es. Travellert, elhagytam, sajna az megfog maradni 80-on és Barbara is 80-on marad, mert supportként nem ölök bele sok-sok materialt.
Wishből nem kell semmi. Sima wish-nél elment a pitym fegyóra, szóval ott egy darabig nyugi van.Az aktuális bannerből meg nem kell mégsem Zhongli. Remélem a következőbe jó lesz addig gyűjtöm a primot(most van majdnem 3000)
kinek mi a véleménye az event-vel kapcsolatban? Néha elég idegörlő tud lenni szerintem
. Nem is tetszik annyira, a repülős jobb volt.Ha valakinek kell segítség két ünnep között free vagyok. Nyomathatjuk. Kicsit most én is minimumra vettem (wild rift miatt), meg ninsc új content. Majd az új jeges rész remélem jó lesz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amberen kellene kicsit tuningolni, mert eleg gyengecske, es most csak o van tuzes karakter.
Wish-be dobott valami jobb ijjat, majd azt felfejlesztem neki. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor eddig meg nem igazan tudom mit jelent eros karaktert valasztani... mind1 majd kialakul.

-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Contellation emel a szintjén. Hjaaa hogy "valódi" lv 10...eszembe nem jutott volna

-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van valami talented vagy constellation-öd ami emel a szintjén, ezért is kék a színe.
Szerintem csak "valódi" 10-eshez kell majd.szerk.
balra a "Talent Info" alatt írja is hogy Lv.+3 -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg wish-t sem probaltam

Amber, Lisa, Kaeya, meg ugye a valasztottam egy female character ami eloszor Anemo elemental volt, most meg Geo.. ebbol kettot szeretek hasznalni, es ezek ernek valamit..
Lisa es Kaeya. Diluc nagyon adta, ot jo lenne bezsebelni
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
délen a parton a fagyos
-
F34R
nagyúr
Koszi sracok akkor a sajat tempomban fogok haladni...

Karaktereket milyen surun lehet kapni?
-
Mike
veterán
lesz ma valaki este 6 után akivel lehetne 70-es szinten könyvezni? talán többet ad mint 54-en
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
AR42 vagyok (azért csak ennyi mert egy ideje nem csinállom a napikat mert 1500 xp-t ad) de még egy tonna mellékküldi nincs kész, a városi reputációm is csak 4-es, és a kezdetektől játszom vele napi szinten (igaz nem 5-6 órát)
-
Jappán
tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Így már tiszta a dolog.
-
wandor0930
senior tag
Bosok - Domainek farmolásával.
Erre szükséged lesz mind a karakter mind a fegyverek fejlesztéséhez.
Az elején még nem olyan hangsúlyos, de magasabb szinteken mikor már 10-20 darab kell valamiből amiből 1-2 DB-ot kapsz csak alkalmanként akkor eléggé farmolósba megy át a játék. -
Jappán
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Resin elköltése? Mire? Hogyan?
-
jonnyjoker01
veterán
Pedig az elején pont hogy nagyon lehet repülni AR szintekben felfelé. AR30 az kb 1 hét, AR40 kb 1 hónap, AR50 kb 2-3 hónap között van valahol.
Legtöbb AR-t adó dolgok eleinte a fő sztori küldetések, mellékküldetések és a ládák, aztán a napi commissionok, no meg a resin elköltése után járó 100 ARXP/10 resin (napi max 1800 ARXP).
Én azt javaslom ne is figyelj az Adventure Rank-odra, csak játssz úgy a játékkal ahogy tetszik. Ez egy single player játék, semmi értelme speedrun-olni, élvezd a magad tempójában és csinálj azt amit akarsz. Ha elérsz a tartalom végére akkor vissza fogod sírni ezeket a kezdő napokat, amikor volt mit csinálni
(tapasztalatból, AR 48 vagyok, csak a frissítésekre várok). -
F34R
nagyúr
sracok most kezdtem bele a jatekba... nagyon tetszik foleg az animes beutes miatt.
nagyon nehezen ugrik az adventure szint. most vagyok 15-nel. A sztoriba meg szinte meg sehol. Mennyi orat kell seggelni, hogy erdemben lehessen is haladni? -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Andris, leszel a héten a játékban vmikor a héten? kellene nekem oceánia és cryo, de egyszerűen nem tudom megcsinálni és sajnos kurvasok kell (Barbara, Chongi és Qiqi)
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Összesen nekem olyan 5-6 esett...az összesből összesen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
3 bossal később sem változott a helyzet..
-
csuzda
aktív tag
Ti milyen gyakran szoktatok kapni kovácsnál készíthető fegyverekhez prototípust? Mert nem akarom elhinni, hogy 3. hete nem kaptam semmit...
Azóta vagyok AR45 felett, nagy szükségem lenne egy greatsword prototípusra és nem hogy azt nem kapok, de egyszerűen semmit...
-
Yodamest
veterán
Írtam nekik, a fent leírt módon és külön emailben is aztán majd meglássuk... f2p-ben toltam, nem volt vásárlásom a játékban. Még az a szerencse, hogy nem voltam rákockulva, igazság szerint az uninstallon filóztam épp, de biztonsági szempontból azért csak zavaró, hogy az én fiókomat használja valaki éppen, szóval mindenesetre jó lenne ha megoldódna.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Ezer hála
Szerintetek melyik a "kedvenc" területem? [link] Órákon keresztül szaladgáltam össze-vissza, de egyszerűen nem találom a maradékot...
Majd ha valamikor lesz kedvem, akkor térkép alapján egyesével végig megyek, mert a maradék 3% olyan ládák, melyeket nem mutat az iránytű... Imádni fogom ezt eljátszani a másik területen is
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
a korábbi vásárlások bizonylataival gyönyörűen megfogható kié az acc
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Nincs minden veszve. Vissza tudod szerezni a fiókodat még.
1) Nyisd meg a játékot és csinálj egy új accountot
2) Az új accounton belül válaszd a feedback menüt és a megnyílt weboldalon az "Enter a query" mellett kattints a "+" gombra.
3) Kattints a "History"-ra majd "Contact CS"
4) Címnek írd be hogy "My main account was hacked, please help"
5) Minél több információt írj le az accountodról
- ha vásároltál bármit is, screenshotokat töltsd fel az összes vásárlás bizonyítékról (legfontosabb)
- bármilyen screenshot amit készítettél a játékban ami a karaktereidet vagy inventoryt mutatja
- UID
- Karaktered neve
- eredeti email cím - tedd hozzá hogy megváltoztatták az email címed
- a hackelt fiók karakter neve (új accountban a Friend-s be add hozzá a régi accountodat UID alapján és látod mire változtatta meg a neved a hacker pl)
- A megadott születési dátum leírása
- Account készítésének dátuma és hogy melyik platformon készítetted
- Melyik platform(ok)on játszottál
- legutóbbi Adventure Level amire emlékszel
- Karaktereidről információk, milyen szinten voltak, hanyas constellation, stb...
- Ha megvásároltad a battlepasst melyik fegyvert választottad
- Mennyi primogemed volt kb
- bármi más ami eszedbe jut és specifikus a fiókodhozA ticketet itt tudod megnyitni majd, elvileg nem küldenek emailt arról hogy frissült-e az állapota, pár napba telhet míg válaszolnak. Naponta nézz rá, hogy válaszoltak e.
-
Yodamest
veterán
Érdekes problémám van: pár napja nem léptem be a játékba, viszont most olyat ír ki, hogy az email címem amivel belépnék nem létezik. Minden jól van írva, el is volt mentve, már az fura volt, hogy nem léptetett be automatikusan ahogyan szokott, hanem kérte a jelszót. Érdekes, hogy a régebbi accommal, ami felhasználónév-alapú volt meg betudnék lépni, de azt nem használom már jóideje.... Törölték az email címeket a fiókokból vagy mi a fene? Konkrétan törölve lett a main fiókom.

UI: annyi reményem még van, hogy most DNS kiszolgálót átállítottam a hálózaton, mert baszakszik a digi, és hátha a megváltozott DNS adatok miatt nem látja a játék a hozzá linkelt email címemet. Bár nem tudom ehhez mennyire lehet köze, de csak erre tudok gonolni.
-
Mike
veterán
milyen jó hogy a food deliverybe beleszámít a teleportálás loading time, ezt kaptuk extraként ps4re
-
jonnyjoker01
veterán
Akit érdekel, visszanézheti a livestreamet [itt] . Paimon és a Traveller angol hangjai vezetik a streamet vidám, vicceskedő stílusban (szerintem aranyos, de lehet néhányan idegesítőnek vagy kínosnak találják
). Kicsit részletesebben belemennek a trailerben látott dolgokba. -
Sordoran
Topikgazda
Rajtam múlna, oda adnám mind a hármat egy darab Xinyan-ért.
Közben elkezdődött az ételfutáros event, hát ez nagyobb kihívás mint a repülés. Na jó azért ez se vészes, csak frusztráló, hogy a víz mellé lépve rögtön rajtam az effekt, és előre le kell tesztelni a pályát, amit felesleges körnek érzek.
-
Jappán
tag
Hmmm... Google account--al vagyok a játékban, Mihoyo oldalán is be vagyok jelentkezve , de mikor kiválasztom az europa szervert azt mondja, hogy nincs karakterem azon a szerveren.
Why?
Megzavarodok -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Version 1.2 "The Chalk Prince and the Dragon" Trailer | Genshin Impact - Hivatalos videó
-
Sz_Imre
senior tag
300 Primogems összesen
5KVeIbSxDUU - (100 Primogems and 10 Mystic Enhancement Ore)
G3TQQ6TOQME - (100 Primogems and 5 Hero's Wit)
eATDgIXLD56 - (100 Primogems and 50k Mora)Kód beváltása: https://genshin.mihoyo.com/en/gift
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg is van...
Egy másdik sárga könyv...azért jó mert egyik karakterem sem használ könyvet akinek kéne is..
Megbosszúlta a játék, hogy már alig foglalkozok vele
-
Sz_Imre
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Miért sietnék? Nem értem hogy jött le ez neked
Szimplán csak szeretnék új team compot összerakni abyss-hoz, új karakterekkel játszani, de ez a rendszer amit kitaláltak hogy bizonyos nyersanyag csak bizonyos napokon elérhető átláthatatlanná teszi a fejlesztésüket. Ha nem lenne specifikus napokra limitálva akkor nem kéne ilyet összeállítanom, mert akkor azt farmolhatnék ami épp eszembe jut / amihez kedvem van. Egyszerűen nem tudom fejben tartani hogy melyik napon mire van szükségem. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
van akinek kell ilyen, más meg elvan, majd lesz valahogy, nem siet sehová. mint pl. én
ej ráérünk jövőhéten
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
2 új karaktert és 3 új fegyvert akarok fejleszteni és az elmúlt hetekben nem haladtam vele semmit, mert sosem tudtam mikor kinek mit kell farmolni. Ez leegyszerűsíti a dolgot és hamarabb letudom a játékot a napra, mivel nem kell menüket bújni, keresgélni mi kell, szitkozódni hogy már megint elnéztem egy nappal a domaint, hanem csak csinálom és kész.

-
Jumbozorz
senior tag
Én sokat játszottam mobilon, ahol ez a szintű farmolás az ingyenes játékoknál kéz a kézben jár. Ugye ez cross-platformos és PC-n, PS4-en ez a páros: ingyen-farmolás nem jellemző. ugye ezeknél fizetsz a játékért beleölsz 20 órát és kész. Ezért nem zavar engem a játékmenet, mert mobilosok között(ingyenes) magasan veri a mezőnyt. Ha belerakják a kontroller támogatást telóra, akkor lesz igazán jó a játék.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Utoljára talán 20 éve vettem ennyire komolyan játékot, hogy még jegyzeteket készítettem hozzá

-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
ha nem tudod elhasználni de van kék köved csinalhatsz belőle fegyver kristalyt
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
én úgy nézek rá, hogy telefonos játék elsősorban
ott meg ez teljesen természetes
emlékszem a summoners warban egy ifritet lefarmolni is egy hónap volt, plusz kellett neki vagy 15 képességpont amiből hetente volt egy -
wandor0930
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Persze én is érzem hogy kevés ha az embernek rendesen van ideje játszani.
Én már annak is örülnék ha a condensed resin nem lenne limitálva, mert legalább ha nincs időm játszani átvihetném másik napra.Bár hozzáteszem nekem semmi ehhez hasonló farmolási táblázatom nincsen, én nem veszem ennyire komolyan.
Minden nap igyexem belépni a napi küldiket legalább megcsinálni(primogem
), aztán ha van még időm akkor amihez kedvem van, illetve amit aznap lehet.
Ha nem nagyon van időm én akkor szoktam könyveket farmolni, az gyorsan megvan, gyorsan égeti a resint és tuti jóljön majd. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Hát ezzel az egy hónap farmolási idő csak azért problémás mert van még temérdek más dolog is amire kell a resin.
Itt az én heti farmolásom, nem tudom mikor érek odáig hogy XP kártyákat szerezzek. Remélem 1.2 majd ad egy párat.
@Jumbozorz: Zhongli identitás krízissel harcol. Készítők nem tudták eldönteni mi legyen a fő funkciója és össze vissza kapott mindenféle statot, emellett nerfelték a basic attackját béta óta. Sok mindenre képes de semmit sem csinál kimagaslóan. Akármennyire is imádom a karaktert szomorúan azt kell hogy mondjam hogy skippelhető. (ha fontos neked egy karakter ereje - én továbbra is húzok rajta mert tetszik a karakter és valamennyire működő képessé is tudom tenni ningguang mellett. )
-
Jumbozorz
senior tag
Figyi, akinek van Zhongli mennyire tetszik? Neten elegge csalódottak a játékosok. Mas geo erősebb es van nala sokkal jobb support. Azert kérdezem,mert ha tenyleg nem olyan jo, akkor abbahagyom a wishelgeteset:D

-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mégis valahogy csak sikerült 80as karaktereket elérned. Én pl tegnap 120 ból csináltam kristályt
-
Jappán
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Reménykedtem, hogy van hely ahol esetleg sűrűbben vannak
A lustaságot akkor félre kell tenni és indul a felfedezés. Köszönöm!
-
saelin
veterán
válasz
üzenetére
Számomra még mindig hihetetlen hogy egy free to play anime játék ilyen jól pörög. Redditen több ezer felhasználóval többen követik mint a most megjelenő Cyberpunk-ot. Gondoltam hogy szép és jó játék lesz, de szinte egyértelmű volt számomra hogy sikeres nem lehet, mert túl "weeb" ahhoz.
Nálam a Mihoyo előlépett egy olyan fejlesztőcsapattá akiknek a jövőbeli munkáikat is szívesen fogom látni. Ez a free to play vonal nekik nagyon bejött, de ettől függetlenül szívesen játszanék tőlük egy teljes áras anime AAA játékot is. Megvan hozzá a tehetségük bőven. -
Jappán
tag
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs ötlete arra, hogy hol találni sűrűbben olyan Geo kristályt amivel tudom pimpelni a Geo Statue-t? Van az az oszlopos küldetés amiben 9 oszlopot ki kell nyitni ,hogy a templom elérhető legyen. 7 oszlop megvan , még kettőt kellene nyitni, de rengeteg olyan kristályra van még szükségem hozzá
. Előre is hálás köszönet!
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Ne legyen korlátlan, de a napi 160 kényelmetlenül kevés. Értem én hogy azt akarják hogy hetekig farmolj egy karira, de ez a megoldás nem a legideálisabb..
-
wandor0930
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ennyire korlátoz a Resin mennyiség.
Küldikből meg innen-onnan azért fognak még beeseni XP könyvek szóval azért ez kevesebb lesz.Azért ha korlátlanul tudnál mindent farmolni ez pár nap alatt meglehetne, de hamar ki is fulladna a játék.
-
törölt tag
× While It's Warm Event ×
Napi 3 rendelés időre történő teljesítése Primogemért, különféle nehezítésekkel (ne repülj, ne mássz, ne érjen sebzés, ne fuss, ne érjen elemental hatás)
× Időtartam ×
2020-12-11 04:00:00 – 2020-12-18 03:59:59
× Követelmény ×
Adventure Rank 20
× 1.2 Update Stream ×
1.2-es update stream a Genshin Impact hivatalos YouTube csatornáján
× Időpont ×
2020-12-11 17:00
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
az sok? szerintem nem
mobiljátéknál egy hónap túró -
jonnyjoker01
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Majd felhuzom vagy 60ig, es megnezem kíváncsiságból
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én ezt objektívan mondom, irtó jó a heal-je és emellett két 4*-os fegyvernyi sebzés bónuszt is tud adni és tűz effektet is nagyon gyakran tudja csiholni ha shield leszedésről van szó. Nincs másik karakter aki erre képes.
-
Jumbozorz
senior tag
Ha rányomod a "follow"-t egy karakterre és a 4-es csapatból átváltasz egy másika, a helyére ugrik a follow a választottnak. Ugye, ha ez nincs bekapcsolva, a játék automatikusan pakolja a karaktereket egymás után. Azaz, pl a 4-es csapatból van egy Ambered, de nincs follow bekapcsolva, akkor az karakterváltások után kerülhet az első, második, harmadik, negyedik helyre(összevissza.) ha van follow, akkor az a karakter mindig a választott karakter helyére ugrik.--<uh remélem érthető voltam
-
wierra
senior tag
A karakter menüben a 'follow' opció mire jó?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Minden második karira rá van ütve hogy a "legjobb support"

-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt hiszem utána tud majd rezonalni traveller elektroval. Várom én is.
Akkor Benett elegeti az alapanyagokat:D
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Én Bennett-et ajánlom mindenképp második healearnek. Legjobb support a játékban

@Sirandrish: én is ma lettem 48-as

@kill_switch: de jön Dragonspine. Nem nagy terület de legalább kapunk valamit. Inazuma pedig márciusban jön majd következőként ami elvileg akkora lesz mint Liyue.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Oh nekem ne is mond, nagyon gáz az rng, de ezt elfogadod, ha elinditod a játékot:D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta vagyok AR45 felett, nagy szükségem lenne egy greatsword prototípusra és nem hogy azt nem kapok, de egyszerűen semmit...
Majd ha valamikor lesz kedvem, akkor térkép alapján egyesével végig megyek, mert a maradék 3% olyan ládák, melyeket nem mutat az iránytű... Imádni fogom ezt eljátszani a másik területen is

Megzavarodok
), aztán ha van még időm akkor amihez kedvem van, illetve amit aznap lehet.
. Előre is hálás köszönet! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)