Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
A geo crytsallize + resonance buff nagyon durván megdobta ningguangom sebzését is. Ulti most már 10k+ gemenként (eddig 8k körül volt), ha mindegyik betalál akkor 120k+ total sebzés
. E 17 ezer helyett 24 ezret sebez. Charged attack is ugrott egy pár ezerrel, 12-13 ezer körül van valahol már. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig szerintem a japán hang sokkal jobban illik a játék stílusához mint az élettelen angol.
Legalábbis mikor meghallom a játékot angolul attól falra mászok sokszor. Persze ehhez kell az is, hogy évek óta nézek anime-ket, és megszoktam már. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vannak kis acc-ok amikről átvetted a képeket, vagy hogy jött össze ilyen hamar? Másoknál is látom, hogy már végeztek vele, de nekem eddig minden nap 1x jött össze a set csak. Cserélgetni pedig nem akartam első napokban rögtön, hiszen lehet holnap meg olyanból lesz hiány amit oda adtam másnak, vagy pont abból lett sok amit előző nap hiányoltam.
ui.: Napi Hu Tao videó, ezen szakadtam reggel.
Már csak ezért is kell nekem Qiqi mellé healernek. Bár jogos a felvetés, hogy 50% hp alatt van igazán nagy sebzése Hu Tao-nak, tehát valami soft heal kell mellé, illetve Zhongli pajzs jól jön majd, hogy 50% hp alatt se legyen veszélyben. -
Sirandrish
legenda
Végeztem a fotós eventtel, így majd szívesen küldök képet annak aki kell. Bár egyelőre csak piros maradt, az meg gondolom mindenkinek van, de holnap biztos lesz más is.
-
Mike
veterán
más: Zhongli érezhetően erősebb lett?
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
ilyen alacsony elemental masterynél mennyi az elemental sebzésed?
-
jonnyjoker01
veterán
De itt is az a baj hogy azzal számolsz hogy kb mennyit számít a +20/40% crit chance (tehát crit chance vs crit dmg artifact kerül rá). Ha a blizzard nélkül megvan a +50% crit chance (ami egyáltalán nem lehetetlen, főleg nem olyan fegyverrel aminek az a másodlagos statja) egyértelműen tiporja a wanderer. A fentebb linkelt videóban is ezt láttuk, 60valamennyi % crit damage különbség van a két szett között a circlet miatt, mégis majdnem utoléri sebzésben a blizzardot (28-30 vs 32k).
-
Tegnap kihúztam qiqi-t. Úgy látom support (healer). Érdemes öt használni? Eddig noel volt a healerem. Mondjuk lehetnek ketten is (külön csapatban akár)
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Matematikailag...
Blizzard+Prototype vs Wanderer+Viridescent.
Feltételezzük, hogy fejlővéseket adunk le, tehát az 100% crit a charged lövésre. Ilyesformán a viridescent crit chance-e itt "lényegtelen" A prototype másodlagos statja kb 20% a Blizzard Set2 10% sebzést jelent. (feltételezzük, hogy a serleg cryo damage-t tartalmaz) ez így 30%.
A Wanderer 35%-al növeli a sebzést, tehát ezt a kört megnyerte.Mivel fejlövést adtunk le a prototype további 20%-al növeli a robbanás erejét, ami kb 6000-7000 sebzés töblet. A viridescent passzívja meg átlag 200-at ad hozza.
A következö charged lövésbe már bele számít ez a +20% is.
A viridescent 27%-os crit rate-je valamivel nagyobb, mint a a blizzard 20% ( kivéve, ha esik az eső, mert akkor az 40%)
----
Most nézzük azt az esetet, hogy a wanderer mellé is prototype-ot használunk, ez esetben a koronába crit chance-er kell tenni damage helyett.
Szemben áll 30% crit chance a 20-40% crit chance-el és a 60% crit damage-dzsel. ( Ha nincs más crit damage bónusz, akkor ez a 60% kb 50%-ot jelent.Lövésnél:
Wanderer +35%
Blizzard +10% +50%Robbanásnál:
Wanderer +20% +35% +(90%*0,5) = +135%
Blizzard +20% +10% +(150%*0,4) = + 110%
Blizzard+eső +20% +10% +(150%*0,6) = 150%A robbanás mindkét esetben kb 50% krit eséllyel rendelkezik.
A blizzard krites sebzése kb 30%-al nagyobb.A Burst esetén már nem érvényes a Wanderer 35%-os bónusza. viszont a melt +7% a superconduct +24%
A blizzard meg mindenre 10%-ot ad.
Konklúzió: a prototype a legjobb 4 csillagos bow neki.
-
wandor0930
aktív tag
Neki azért eléggé ki van fullozva, de ja elég ütős.
Viszont ez az új boss most már többedszerre szopat le azzal hogy "túl messze" megyünk és ő inkább visszasétál a helyére és kezdhetem előlröl full HP-ról.
Pedig nem is megyünk messze, meg ha már lentvan egy arénában igazán kihasználhatnánk az egész placcot.
Gyanús hogy van valahol valami bugos rész ahova már többedszerre sikerült elmennem vele. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mondjuk engem nem igazan erdekelne, hogy 28k vagy 30k, ez mar csak ilyen hogy ha mar lehet akkor legyen a jobb alapon rakta be.
-
F34R
nagyúr
Gyerekek, mindenkinek ilyen op Xiao?
[link] remelem csak mero veletlen. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg a Cryro build jobb. [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nyilván nem mindegy hogy mik vannak benne, de ebből a Wandererből pont sikerült egy elég fasza setet összetákolni
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Es az mindenkire jo?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sok mindentől függ a valódi sebzés, de matematikailag a legoptimálisabb ha sikerül artifactokból és a fegyverből magas crit chance-t szerezni és mellé a Wanderer szett, mivel annak a sebzés bónusza totális, nem részleges.
-
wandor0930
aktív tag
Én amit lehetett előre farmoltam neki, csak ez az új bossos item ami nincs meg.
Jelenleg 80as, még 9 db kellene neki, ha a mai napon nem fegyverhez farmolok alapanyagot akkor meglenne 90es.
Szóval ha valaki kicsit előre gondolkozott annak azért nem akkora szopás.Hu-Tao-ra pl már ezt is előre lehet farmolni.
Nekem amugy még mindig bejön Xiao, de arra tényleg figyelni kell hogy hogy áll a HP.
Én most azzal kísérletezem hogy ha rányomom Qiqi E-jét és úgy Xiao Q-ját az sebzésben is egész jó illetve a HP-t is rendberakja. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Őszinte leszek.
Én 3 féle setet raktam össze neki. A cryosat, ezt a wanderert, meg felesbe a cryos és a elemental burstos (nem jut eszembe a neve), és szinte nulla különbséget tapasztaltam...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A cryo set esetén meg nem kell crit chance-re áldozni, mehet minden pofátlanul a crit damage-re.
(Bow: Prototype Crescent)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen jobb abban az esetben ha van elég Crit chance az artifacteken, vagy a fegyver másodlagos statja crit chance. Én valószínűleg megveszem neki a star glitter íjat neki majd ha összegyűlik elég, most elvertem 50-et 10 húzásra, úgy lett meg Ganyu.

-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És az a set szerinted jobb is Ganyunak?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen jo is, azert az osszehasonlito videoban latni hogy tulbecsuli Xiao-t es meg is murdel xD. Hat igen, akarmennyire is OP kell melle egy healer.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Pedig azért még te kaphatnál jobb droppokat ha vinnéd fölfelé a WL-t. WL6 az utolsó ahol fejlődnek az open world ellenségek dropjai is, utána csak a world bossok dropjai fejlődnek. WL8-nál már garantált az 5 csillagos Wanderer vagy Gladiator a world bossok után. Én mindjárt AR 54 vagyok, szerintem 1.3 után össze is jön a WL8. Aztán kezdek csak wanderert farmolni Ganyu-nak, játék megjelenése óta csak szarokat kaptam sajnos így most 4x cryo szettje van.
Shiro: újrajátszás, vagy ismételhető tartalom nekem is hiányzik a játékból de úgy tűnik abba az irányba mennek, hogy csak az eventekre állnak rá. Nekem legjobban egy olyan rendszer tetszene, hogy a ládák bizonyos időközökben bizonyos régiókban respawnolnának, lehetne ez plusz felfedezési tartalom. Gyönyörű a világ amit itt megcsináltak, de ahogy fel van fedezve minden már nem nagyon térünk vissza korábbi területekre.
-
Sordoran
Topikgazda
Az új boss miatt úgyis borul a dolog, nekem Hu Tao-hoz (és akinek megvan Xiao-hoz) is két különböző boss-ból kell 1-1 fajta material. Tehát a pyro-ból kell a drágakő, de a másik material kuka. És jövőben több ilyen lesz (még egy elem hiáynzik a játékból, amihez jön majd boss, de az új zónákat is meg kell pakolni boss-okkal még). A sebesség pedig jah, nem a legjobb, de így van értéke is, nem hip-hop már lvl90 minden azonnal.
Újrajátszást nem értem, mit értesz ez alatt? Minden küldetést megint megcsinálhatsz? Ezért vannak a napik, persze kisebb jutalomért. (az túl szép lenne
) Illetve a dungeon, boss, ley line pedig ugye adnak minden féle anyagot, és ezeknél pont a resin közös valuta, amit vehetsz primogem-ért (nagyon drágán).
Ez egy ingyenes játék, sajnos el kell fogadni ezeket a megkötéseket. Érthető hogy sokakat ez frusztrál, de ennél sokkal durvább is lehetne, van rá példa más játékokban. Én is örülnék ha teljes AAA áron megvehettem volna, és tényleg csak a rászánt idő befolyásolná a haladásomat, és egyedül a kozmetikai cuccok kerülnének valódi pénzbe. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Az úgy oké, csak megoldhatták volna másképpen is.
A lvl90-hez kell 20 boss material, amiből dob 2-őt 3-at, és mire az megvan szerencsés esetben kikraftoltál 3 gemstone-t, amiből kell 6. Megölöd még 7x a boss-t hogy meglegyen a gemstone, de lesz feleslegbe 15 boss materiálod.
Ennél még az is jobb lenne, ha egyesével dobálná őket, vagy esetleg 35-40 kellene belőle.
Ha meg lassítani akarják a játékot, rakják bele az újrajátszást. 160 resinért feloldható lenne egy küldetés sorozat, amiből újra megkapnád a jutalmakat.
Esetleg promogem-ből kevesebbet, vagy semmit, a fejlesztéshez szükséges dolgokból meg valamivel többet dobna.
Pl.: Ha eredetileg kaptál egy küldetésért 40 primogemet és 20.000 morát, akkor az újrajátszásnál legyen 5 primogem és 50.000 mora a jutalom. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Mert lassítani kell az end-game fejlődést. Ha arányosan nőne a drop ahogy léped a szinteket (WL-t), akkor túl hamar érnéd el a maximális szintet, és céltalanná válna a játék. Persze a nyersanyag igény így is nagy, de az később se hiszem hogy csökkenni fog, cserébe a dropot majd megnövelik ha már lvl100 lesz, hogy a lvl90-et előbb elérhesse mindenki.
-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem nem lenne bajom a droppal, ha a játék lehetőséget adna a farmra, de még mindig nevetséges ez a napi 180 resin úgy. hogy 40be kerül egy bossból kiszedni a rewardot.
És akkor amellett még talent könyvek is kellenek amik szintén resinbe vannak, és persze artofactot amik detto..és hát persze az exp-s könyv sincs ingyen. Szóval napi 4et tudsz menni (ingyen), abból amiből ha 30at mennél naponta, akkor is hetekig tartana bármi
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
S most morzsoljunk el egy virtuális könnyet a Xiao tulajdonosokért.

-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezért mondtam úgy, hogy lehet sok lenne a két kezem. :Đ Azért párat adott már a játék, de nem számoltam. Az ujjaim még megvannak szerencsére.
De csinálhatnának már valamit a droppokkal, nem is értem miért nem osztogat több értékes dolgot. Még úgy is sokat kéne farmolni, de legalább az érzés megmaradna... 
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Én ezért nem rohanok előre WL5-ről. Jól megvagyok AR45-el, bár szerintem megint duplát ugranék, de ehhez az kell, hogy szintre tudjak ugrani:
- Fő dps-em legyen lvl90
- Másik 3 kari lvl80
- Artifact-ok fő dps-en fullosak, és mind a 4 karakter legalább megfelelő statokat kapjon belőlük
- Fegyverek fő dps-en lvl90, többieken lvl80
- Talentek mind a 4 karin lvl6
Lényegében ha lesz elég alapanyagom, hogy a fő dps mehessen fegyverestűl lvl90-re, és Hu Tao kiesik és felrántom lvl80-ra (bár őt is lvl90-re szeretném) akkor lépek majd. A jutalom minimálisan lesz jobb, annyit nem ér.
Bár lehet ezzel is vígan ellennék már, de jó nekem itt, egy boss se okoz gondot. Egyik dungeon-t már lvl90-es szinten is ütöttem solo-ban (co-op-ban bezzeg nem ment le
) -
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch
üzenetére
Hát én megjelenés óta tolom, és összesen 2 azaz KETTŐ gemstonet kaptam, szóval ha neked majdnem két kéz kell a megszámolásához, akkor te vagy a legmázlistább csirkefogó..

Kivéve ha egy szerencsétlen asztalos vagy 3 újjal...
-
kill_switch
senior tag
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Én meg a múltkor itt sírtam hogy csak chunkot ad és nem gemstonet

Mondjuk azóta nem is láttam szóval...
-
kill_switch
senior tag
AR52/WL7
Kényeztet a játék ezen a szinten.

Az elmúlt héten a jeges virágot kb 13x vertem le, de ugyanez volt végig a felállás, max 1-2 arany artifact volt pluszban amivel megszánt a játék, de nemhogy gemstone-t, de még egy darab chunk-ot sem adott... Szerencsére többször nem kell nekimennem, Ganyu úton van 90 felé, de nagyon lehangoló bizniszek mennek a drága resin-ért.
Most vissza kellett térnem az electro kockára, hogy meglegyen az utolsó szintlépés Keqing-nek is de szerintem ha meglesz egy darabig pihentetem a boss-okat, mert ez gyalázatos. Pedig elhatároztam magam, hogy minden karakter alól kiszedem a szintlépésért járó wish anyagot, de inkább artifact farm lesz, vagy nem tudom.
-
Sirandrish
legenda
-
Shiro
senior tag
Tippet kérnék 2 db Red Creatures-hez
Ami eddig megvan:
Pyro Gegisvine
Pyro Whooper Flower
Pyro Hilichurl
Pyro Slime
Pyro Abyss Mage
Pyro Gatui Skimisher
Pyro Fatui Agent
Piros RákTudom lehetne fotózni 10 különböző Pyro Slime-ot is, de ha már csináljuk vegyük komolyan.
Egyébként egymás karaktereinek fotózásával működik? -
Sordoran
Topikgazda
Hu Tao idle animation 1
Hu Tao idle animation 2
Még 26 nap
(egyébként elismerésem a Mihoyo-nak, hogy most először látjuk mozgás közben, nagyon tudnak titkolózni) -
Sordoran
Topikgazda
-
wierra
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
F34R
nagyúr
Nalam olyan kepek vannak love, hogy fotoskent tuti ehenhalnek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Igen, utolsó napokon elcseréljük egymás között, hogy mindenkinek meglegyen 7x a set. (erre van BP küldetés) Most az a fontos, hogy minden nap el legyen lőve a 10 kép.
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól értem a fotós küldit, hogy a napi színt kell fotózni és mindig random színeket ad?
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a baj, hogy kikoptak a könyvet használó karakterek a csapataimból.

Ningguangot egy ideig húztam, de elengedtem, Succrose hébe-hóba még beugrik, meg Barbi a második csapatba ha épp nagyon kell, de ennyi. És persze könyvből van forge-oláshoz való alapanyagom is kettő, aminek megint csak sok hasznát fogom venni...
Jó lenne ha ezeket is át lehetne alakítani más fegyverhez való alapanyagra.
Durva, hogy a bejelentkezésekért 10 wish-t fog dobni a játék! Ez idáig a legértékesebb Paimonos cucc.
-
Shiro
senior tag
Mai fotó téma Blue Creatures.
Én utolsónak a Frostarm Lawachurl fotóztam, hát majdnem leestem a székről.
Meglett az utolsó Crimeson Agate. Hogy én mennyit összejárkáltam érte a mapot és Crimeson Wish-ből már lassan egy hónapja ki van maxolva a fa, de hát jó ez így.

-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch
üzenetére
Persze. Aki nem volt külön banneren, az benne van ezekbe a bannerekbe.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Egy... sz-sz-szaros... Skyward Atlast?
Ningguangom irigyen néz rád.
Jó mondjuk a lost prayer jobb neki, de akkor is
Többiek: Most nem jött túl sok új tartalom egyszerre, az egész update során folyamatosan fogják csepegtetni. Jó lesz ez az 1.3 nagyon

Szerk.: jesszus hatalmas ez a kép, inkább belinkelem: [link]
-
wandor0930
aktív tag
Na Xiaoval 70es szintig jutottam, holnap folyatatom a farmolást.
50-es Halbred van egyenlőre neki, illetve egy Gladiators+Berserker szett(Keqing kicsit leszerelve), de már most elég kemény.
90/90el odabaszós lesz a burstje az tuti
Viszont HP-ra tényleg figyelni kell, bár magasabb szinten picit majd csöken a fogyása. -
csuzda
aktív tag
Mindenkit bejelöltem barátnak akit találtam. Ahogy nézem lehet ajándékozni ezeket a képeket és jó lenne ha nem gyűlne fel egy színből egy rakás. Így lehetne cserélgetni
csuzda - 707057564Átalakítós item számomra csalódás... Előbb számoltam, hogy 28 hétre elegendő felesleges cuccom van... Ha 3 naponta lehetne elnyomni, az akkor is majdnem 3 hónap. És hetente összehozok minimum 150 fölöslegeset már a BP miatt is.
Amúgy jelenleg ennyi a frissítés? Pár új küldetés és a fotózós event? Illetve az új szörny és ugyan abból egy boss?
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hú, akkor megnyugodtam, talán van még remény.
Bár már nincs mit költenem, úgyhogy BP meg blessing gyűjtögetés indul.
Na akkor a fotózást kicsit félreértelmeztem, így már okés! Elnyomtam mind a 10-et, adott minden színből legalább egyet, így kitudtam szedni a reward-ot. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Minden banneren külön számolódik a pity. Tehát van most a Xiao (event) banner, van a weapon banner és van a standard banner. Ha a standard-on nyitottál 5 csillagost (itt eshet fegyver is) az nem befolyásolja a Xiao banneres húzást.
Átalakítós itemet nem is néztem, izgi, na majd holnap. Fotós eventnél lődd el mind a 10-et. A piros szín azt jelenti csak, hogy ma piros dolgokat tudsz fotózni, és véletlenszerűen ad színes kártyát. Ha megvan mind az 5 színből 1-1, akkor jár jutalom, akár 7x is. Lődd el mind a 10 képet ma, és ha van minden eltérő színből váltsd be. Ha nincs, akkor tartalékold, és majd barátokkal tudtok cserélni egymással, kinek mi hiányzik. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért ha meggondolnád magad... :Đ (reddit) Ezek szerint Keqing eshet Xiao bannerből is?
Én viszont csúnyán megszívattam magam... volt 25 wishnyi primo + 5 kék wish tartalékba... Gondoltam ellövőm az 5 kéket, hogy biztosabb legyen az arany a Xiao banneren... Erre nem beadja abból az 5 szaros single-ből az 5-öst? És persze nem ám értelmes dolgot, nem... Adott egy szaros Skyward Atlast, ami biztos tök jó, csak nem nekem.

Xiao bannerből persze semmi, egy Diona esett meg egy Xinyan.... Jól gondolom, hogy a pity az fegyverekre is él nem csak karakterekre? Mert ha így van, akkor kb buktam Xiao-t.
Egyébként kicsit kevés megint a tartalom a játékba. Berakott egy új boss-t, megkaptuk az átalakító item-et, ami tök oké, de hogy csak heti egyszer használható az már annyira nem. Pedig jó üzleteket lehet vele csinálni, 150 almából könyveket varázsolt nekem.

Meg itt ez a fotózós event, amit annyira nem értek mi alapján nézi a színeket. Ma ugye piros item-eket kellett volna lőni, hát három tüzes virágra három különböző színt adott és egyik se piros volt. XD Plusz volt egy durván 20 percnyi story, de legalább már volt szó a traveler tesójáról... és mindezért majdnem 8gb-t update-elt a játék?
-
Sordoran
Topikgazda
Xiao és (ami nekem fontosabb) Hu Tao ascend alapanyaga. Igazából erre vártam, heti bossok mellett őt fogom farmolni (mármint 3+7 a BP pass-hoz), van 4 hetem, bőven belefér.
Nekem mikor nem figyeltem és lejött a pajzs, mert arccal tankoltam mindenét, akkor tudta leverni 30% hp-m, amúgy laza volt.
(persze kicsit overgeared vagyok már, simán léphetnél wl6-ra) -
Sordoran
Topikgazda
Ez az új boss tényleg nem vészes. Zhongli pajzzsal simán a pofájába állok Fischl-el és lövöm, közben váltogatok néha. Igazából ennyi, sok a hp-ja, de ha visszavered támadását pajzzsal akkor hamarabb lemegy. 8 darab már meg is van a Juvenile Jade-ből, még 38 kell.
-
wierra
senior tag
Asszem beütött a soft pity.
1x Xiao
2x Xinyan
Én itt most meg is állok.
-
F34R
nagyúr
Nekem mondjuk tetszett amugy Xiao, de lehet csak azert ajultam el tole, mert nincs ilyen eros karakterem. Azt eszrevettem, higy nem art melle egy healer.
Ennwk a geo genyonak, van most tobb variansa, vagy majd kesobb jonnek. Estleg mindig mas elemental akarhanyszor nekiugrok?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha már huzogatsz, legalább vonulj félre
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Akkor nekem jó, értem, nekem ennyi elegendő. Többiek oldják meg ahogy akarják.
jonnyjoker01: Ganyu-ba úgy toltam bele 21 wish-t, hogy végig Hu Tao és Ayaka lebegett lelki szemeim előtt, és nem kellett újabb íjász. Viszont Ganyu nagyon jó
waifu alapanyag éscyro ami nem ártott volna, de most Chongyun bevállt. Zhongli-nál húztam utoljára sokat Xinyan miatt, aki végül nem is lett meg. Albedo-t simán skip-eltem, és most Xiao is menni fog. Esetleg Keqing-nél ingok még majd meg. Viszont nyugalom, március 2-án jön Hu Tao.
-
jonnyjoker01
veterán
Egyébként annyira irritáló ennek a húzásnak a pszicológiája, nem akarom xiaot de van 30 húzásom és viszket a tenyerem hogy húzogassak

Nem tudom hogy fogok kibírni 1-másfél hónapot Hu Taoig.

-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Az természetesen jó, de nem hiszem hogy sok embernek megvan.
Én elsősorban a könnyen elérhetőekre gondoltam, mint ami kovácsolható(abból 2 is
physicalos), esetleg BP-ből kivehető vagy ami a shopban van.
Ezek azok amiknél nem a szerencse dönt.Ha meglett volna elsőre Xiao akkor valószínű bepróbáltam volna azt a lándzsát, de így hogy csak másodikra adta nem kell emiatt aggódnom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Ha fegyverre kezdenék forgatni, akkor biztos hogy Dilucnak szedném ki a Gravet (ha visszahozzák)..
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Melyik fegyverre gondolsz pontosan, ami nem jó? Nekem megvan az 5 csillagos Primodal Jade Winged-Spear, ennek legnagyobb a base ap-ja, és így ezzel lehet a legtöbb hp-t felszedni rá amiből bónusz ap-t kap. DE, ugyanakkor kérdés elérhető-e ez az elméleti maximum magában. Staff of homa az ideális fegyver elvileg, mert bár kisebb a base ap, de a 20% hp miatt ezzel gyakorlatban is elérhető a maximum hp aminek értelme van.
Amennyiben elsőre kiesik Hu Tao (76. wish jön, tehát 15 wish-en belül jöhet 50% eséllyel) lehet a maradékkal bepróbálkozok weapon banner-en rá majd. Bár nem tudom mennyi az esély, ott még egy wish-t se toltam, és 80-ra jön fixen 5 csillagos, amiből 75%-al event weapon esik, amiből kettő van egyszerre mindig, tehát gyakorlatban 37,5%. Kérdés, kell-e nekem ennyire az a fegyver. -
wandor0930
aktív tag
Ha Hu Tao-ra vártok a fegyóra ti is készüljetek, mert neki is konvertálódik a sima támadása elementállá, szóval a physical-os neki sem lesz jó.
Mondjuk neki a healelős burstje miatt lehet megéri az energy rechrge is. -
Sirandrish
legenda
Megnézném Xianglingnek a Ptorotype Grudge-t, de nem látom a kovácsnál..
3 alapanyagom is van hozzá..
Hol tudom lecraftolni?
Megvan..átnevezték Stargliterre...
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Arra a vonatra én is felszállok, bár legfőképp Takahashi Rie miatt várom Who Tao-t, de ahogy olvasom elég jó képességei is lesznek szóval a pitym neki megy. Még elvileg 8 húzás és garantált 5*. (aztán megint bekapok egy fegyvert...)
Amúgy a Character Showcase-t ti hogy látjátok, én publikusra tettem (Nipa), meg lehet nézni így miket használ a karakter?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Xiangling nem jönne be? Neki a Q nagyon jó és hasznos, felpattintod és más karaktert használva is pörög körülötted a három tűz gyűrű.
Amúgy a Hu Tao vonaton mindenkinek van hely.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem bejöne a stilusa, de annyira nem. Keqingről "lebeszéltek" itt, és a második Pyro nagyon kéne. Megvárhatnám Klee-t is, de ő egyszerüen irritál a "lálláláááá"-jával
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is így vagyok vele, egyedül a C6 érdekelne igazán, az nagyon menő, érdekesebb lenne kombózni, de azt sosem szerezném meg. Alapból elég meh a játékstílusa.
Hu Taonak érdekesebb mechanikái vannak és kellene még egy pyro karakter úgyhogy inkább rá fogok gyűjteni most.
-
Sirandrish
legenda
Nézegettem megint a Try-t, és hát 8as Talentekkel, 5 csillagos fegyverrel olyan amilyen, szóval szerintem ő kimarad.
Így is biztos szuper, de értelmes fegyverem nincs hozzá, így ez a banner pihenős nálam...gyűjtögetek még. Lehet felszállok a Hu Tao vonatra, mert kell egy második pyro karakter...legalábbis Abyssba nagyon jól jönne most
-
Jappán
tag
-
Sordoran
Topikgazda
Remélem hamar kifulladnak ezek a képek és posztok itt és fb-n is, mert azért csak-csak felcsillan bennem is ilyenkor a birtoklási vágy.
Anemo-m nekem sincs értelmes, megvan a tökéletes fegyver hozzá (Primodal Jade Winged-Spear) szóval hasítana nálam is.
De erős leszek, ha Ganyu-t megálltam (21 wish-t leszámítva) itt is menni fog. -
slimG
tag
Én is felszállok a Xiao vonatra, sajnos most visszakaptam Ganyu elsőkörös wish árát, 8. multiban csillant csak a narancs. 20 fate és 6*1600primo, de ez van. Úgy voltam, hogy nincs anemo karakterem a traveleren kívül, és Jean esik az sem baj. Akkor következzen a böjtölés Ayaka kisasszonyig =)
Ha valaki szeretne coopban nyomulni, vagy képeket cserélni akkor uid: 701607566. -
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm!

Valami ilyesmikre gondoltam én is. Elmentem ezt a hsz.-t és akkor lassan neki fogok majd ezek alapján farmolni ha a karakter felhúzásokkal kész vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. E 17 ezer helyett 24 ezret sebez. Charged attack is ugrott egy pár ezerrel, 12-13 ezer körül van valahol már.
Legalábbis mikor meghallom a játékot angolul attól falra mászok sokszor. Persze ehhez kell az is, hogy évek óta nézek anime-ket, és megszoktam már.

Már csak ezért is kell nekem Qiqi mellé healernek. Bár jogos a felvetés, hogy 50% hp alatt van igazán nagy sebzése Hu Tao-nak, tehát valami soft heal kell mellé, illetve Zhongli pajzs jól jön majd, hogy 50% hp alatt se legyen veszélyben.

De erős leszek, ha Ganyu-t megálltam (21 wish-t leszámítva) itt is menni fog.