Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #9563 üzenetére
Én meguntam...
Viszont a beleölt idő/eregia miatt már sajnálnám itthagyni. Emellett az új területek érkezésekor mindig el lehet vele lenni, a legújabb terület meg külön nagyon tetszett.
Viszont semmi olyan nem jött az elmúlt egy évben ami annyira alapjaiban változatta volna meg a játékot, hogy most aztán minden új meg más.. -
F34R
nagyúr
válasz
Fuggove valtam.
de talan azt kell hogy mondjam mindig tudsz benne valamit csinalni, annak ellenere hogy azert limitalva van benne par dolog (resin mennyisege, nem minden nap elerheto domainek, 1db weekly boss farmolas a heten (technikailag az osszeset farmolhatod) de pl 2x Childet nem tudom kirabolni. Ha ezek nem lennenek akkor meg az Artifact RNG-t is elneznem nekik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nekem a legfőbb okok az új területek minősége és sztori. Mindkettő egyre jobb szvsz, pl. Enkanomiya, hozzá tartozó questek, puzzle-k megjelenés óta a legjobbak szerintem.
Egyéb okok között az egyre jobb eventek vannak és azokhoz kapcsolódó történetek. A legutóbbi Albedo-s event nagyon jó volt.
A harc is nagyon élvezhető önmagában szerintem, csak sajnálom hogy kevés van belőle. Sokszor megyek Elite mobokat ölni csak azért hogy harcolgassak egy kicsit.
Ezek mellett tetszik az is hogy sok féle dolog van amihez kell nyersanyag, amiket lehet gyűjtögetni kikapcsolódásként.Úgy ambloc úgy érzem hogy ez egy olyan játék amiben én el tudok mélyülni több szempontból. Ha harcolni akarok harcolok, ha kikapcsolódni akarok eventeket csinálom vagy gyűjtögetek, ha sztorizni akarok csinálom a küldiket, ha felfedezni akkor bejárom az új területeket, stb... Sok igényemet kielégíti. Nem tökéletes, vannak nekem is kívánságaim, de szerintem sok mindent jobban csinál mint a legtöbb teljes árú open world játék, csak full ingyen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Jumbozorz #3697 üzenetére
Egyelőre én is beadtam, meguntam, elég volt. Amikor már robotos mechanizmussá válik a játék és semmi új élményt nem ad, cserébe energiát és időt vesz el, na én akkor már tudom, hogy egy darabig legalábbis pihentetnem kell a játékot. Az új banner meg az event se érdekelt már. Sokkal jobban foglalkoztatnak most a "rendes" sztori alapú játékok (például Persona 5 most).
Azért ha valaki megudja hogy "how to get free Primogems 2021", szóljon, folyamatosan nézem a topikot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #3697 üzenetére
Szerintem jól eltalálták a tartalmat a mostani updateben. Rohadt sok minden jött.
Csak kár hogy semmi sem fog bent maradni a játékban hanem ideiglenes az egész. Ez a theater mechanicus event nagyon tetszik pl.
Hogyhogy ilyen sok karaktered 90-es?
Vettél resin refilleket primoért?
Mindenesetre jó pihenést aztán várunk vissza Inazumába
-
Sordoran
addikt
válasz
Jumbozorz #3386 üzenetére
Köszönöm az infót neked és többieknek. Zhongli alapcsapatom része (tényleg, már él a buff neki?), healerem nincs is, pajzs és kite megold mindent.
Talenteknél nekem még a lvl6 sincs meg mindenkinek, és csak másfél hónapja ütöm heti bossokat, így lvl7+ material-ok szűkösek. Azért a lvl10 meggondolandó, a koronákat szűkösek adja a játék.
Urzu_7: Parry hogy működik? Vagy itt Beidou counter attack-jára gondolsz? Megvan a karakter, de nincs felhúzva. Viszont ha sokat számít, akkor berakom csapatba a harchoz csak ezért.
Prototype téma: Én ebből craftoltam Fischl-nek másik íjat, de végül nem használom. Viszont Zhongli-nak polearmot igen. Első pár héten estek, de utóbbi 3 hétben egy se esett nekem...
-
válasz
Jumbozorz #3285 üzenetére
Én is így gondolnám, h vmi animáció (csillogás-villogás) kéne legyen de még nem láttam
Mondjuk kb. sose indítom újra a játékot, mindig csak alszik a ps. Mikor bekapcsolom azért kiírja, h reconnect server azt gondolom ilyenkor újra belép (alig tölt valamit ahhoz képest mintha újraindítottam volna a gépet / játékot azért így csinálom) -
Sordoran
addikt
válasz
Jumbozorz #3226 üzenetére
Ezekkel a healekkel nem vagyok annyira képbe, egy healerem sincs. Első körben nem is tudom így belegondolva, hogy halt meg, mivel volt Jean csapatban. Második körben viszont nem volt healünk, vigyáznom is kellett magamra, de ott a Diluc végig életben maradt. Lehet nem is meghalt, hanem kilépett valahogy dungeon-ből először.
-
Sordoran
addikt
válasz
Jumbozorz #3013 üzenetére
Lehet ezen én se sírnék. Annyira sokat látom a Ganyu húzásokat, hogy csak adnék esélyt a bannernak én is, csak egy 10-es sort. Legjobb Jean, Kequing vagy Qiqi húzás lenne, utána ha Ganyu esne, holt versenyben a semmivel.
Jó lenne ez a Ganyu, de megint íjászt húzni nem túl változatos. Hu Tao fix dropot kockáztatom vele, viszont cyro kell nekem, és Ayaka még messze van. Hétvégén vicces volt régi Ayaka videót nézni ahol még 1.1-es patchben várták, hát az nagyon nem jött be.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #2791 üzenetére
1-2 csillagos attifactok, igen. Egy hét alatt egy 5 csillagos artifactot lehet velük felhúzni 20-asra ha minden nap végig megy rajta az ember, ami jó sok XP, szerintem megéri F2P játékosként végigmenni rajta, artifact farmolás mellett így elég jó tempóban lehet fejleszteni is őket.
Ezt a videót használtam alapul: [link]
Még hozzáraktam egy pár helyet, így néz ki a saját farmolási útvonalam:
Menj rajta végig 1x, jelöld be őket saját térképeden és egy pár nap után már automatikusan fog jönni. Van még pár extra hely ahol újra spawnolnak az artifactek, de nehezen elérhetőek, napi 15 perc így pont jó szerintem. Itt a térképen azt is mutatja ami nem respawnol, azért van ilyen sok amit nem jelöltem meg.
Kis javítás: a 24-es artifact nem respawnol, nem tudom miért jelöltem be. Azt hagyd ki.
-
Sordoran
addikt
válasz
Jumbozorz #2791 üzenetére
Mivel artifactokat csak más artifactok felhasználásával lehet fejleszteni, így kell sajnos farmolni. Tegnap én is elégettem mindent 3 csillagig, 4 csillagosok maradtak, hiszen 5-ösből alig van pár eddig. Így én is kénytelen leszek már farmolni ezt is, hogy mindenkinek maxos legyen. Na meg ugye többségnek 4 csillagos van, ezeket ugye hamar fogom váltani jövőben.
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #2542 üzenetére
Coop társammal szintén felírogatjuk minden vasárnap Excel táblázatba, hogy mi is legyen a következő heti teendő. Általában kiválasztunk 1-2 karaktert és azok szettjeit/ascendjeit/fegyvereit tupírozzuk fel. Kiszámolva, egyebek. Ezzel is csak biztosítjuk magunkat, hogy most, ebben a pillanatban a megfelelő nyersanyagokra költődjék el a resin. Ne pedig az legyen, hogy "mindegy melyik domain, csak ne csorduljon túl a resin".
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #2295 üzenetére
Én majd két ünnep között leszek AR50 kb...ha jön be 1-2 quest (gondolom), akkor azért gyorsabban megy majd.
A napi kötelezőket csinálom már lényegében hetek óta. A Fenyx Risingot tolom minden szabadidőmben, illetve ha azzal végzek,(nem ma lesz) akkor megpörkölöm a Switchet is egy kis Paper Marioval.
Mivel ha minden igaz 23.-án jön az új habzsidőzsi, így attól félek hogy pont durván meg fogja tolni mindenki, így 1-2 héten belül megint ott leszünk ahol a part szakad
Ne legyen igazam...
Az új event szerintem egy nagy sz*r...
Végeztem vele, mindet megcsináltam, de szerintem sokkal jobb lenne ha mondjuk messzebbre kellene vinni, viszont teleporton kívül mindent lehetne csinálni. Sokkal jobban kijönne az ügyesség, mert így hogy a füves rész kellős közepén egy láthatatlan pocsoja "állja az utad", meg hogy az égből 1-1 kósza nyílvessző be-be talál, így inkább frusztráló, mintsem szórakoztató. -
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #2189 üzenetére
Én Bennett-et ajánlom mindenképp második healearnek. Legjobb support a játékban
@Sirandrish: én is ma lettem 48-as
@kill_switch: de jön Dragonspine. Nem nagy terület de legalább kapunk valamit. Inazuma pedig márciusban jön majd következőként ami elvileg akkora lesz mint Liyue.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Jumbozorz #2194 üzenetére
Élvezem én is, nem arról van szó, csak ha már az értelmet nem látom benne, akkor elmegy kicsit a kedvem tőle. Persze a játék sem segít, tegnap végre elpörgettem egy 10-es wisht, amire vagy másfél hetet vártam és egy csöves karaktert sem tudott adni, csak egy 4-es fegyver volt a kukás zsákba, amit az életbe nem fogok használni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #2189 üzenetére
Én ma lettem 48as, de ilyen tempóban még hónapok kellenek az 50hez kb
A Glider event meg valóban jópofa, de szerintem full komolytalan az egész, iszonyat könnyű..a mai másodjára lett meg, mert elsőre valamiért lezuhantam féluton, így gyorsan előlről kezdtem, és meg is lett pillanatok alatt -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #2144 üzenetére
Mindenképp írj ide egy üzenetet amikor készen állsz (vagy dobj egy privátot). Egész nap elérhető leszek, de nem fogok folyamatosan online lenni játékon belül.
Többieknek: akkor vasárnap délutánra még 2 jelentkezőt tudunk fogadni crystal farmolásra, akinek szüksége van rá (mystic enhancement ore alapanyaga, weapon xp upgrade material).
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #2144 üzenetére
Tényleg jópofa,(bár nem egy nagy cucc) és külön piros pont a fejlesztőknek hogy a bronz medálért adják a primogemet. Mondjuk a mai gold első próbára meglett, és lehet ilyen könnyü lesz a többi is, de mindenképp dícséretes hogy a legértékesebb reward lényegében ingyen van.
-
Shiro
senior tag
válasz
Jumbozorz #2099 üzenetére
Működik az: https://www.youtube.com/watch?v=QMT5t5ad-9o
Sikerült is kipróbálnom egy szintén Ipegás kontrollerrel. Kicsit szenvedős volt a beállítás, aztán csak meg kellett fordítani a telefont. Valamiért csak úgy működik, ha a kamerasziget bal oldalt van, a hangerőszabályzó meg felül.
A másik probléma a célzás/kameraforgatás érzékenysége, ami közelharcos karakterrel nem gond, de íjjásszal már egy kicsit macerás. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Jumbozorz #1966 üzenetére
Nem reagál semmi elemre, illetve de, de csak pajzs formájában.
Ningguang mint már írtam nekem nagyon bejön, elég egyedi a játékstílusa, és egyébként a pajzsgenerálása sem rossz dolog.
Zhonglitől ahogy látom azt várják hogy valami brutál tank lesz(sok HP + pajzs), nekem Xianlingel a lándzsázás nemigazán jött be, szóval nem nagyon érdekel.
Valószínű nyitok majd néhányat mert Razor-hoz és Chongyun-hoz jöhetne 1-2 Constellation meg a pyro csaj is jónak néz ki(mármint a karakter mert amúgy nemsokat tudni róla).
Ha esetleg esik Zhongli sem haragszom, biztos kipróbálom, de valami extrát kell nyújtania hogy beférjen a csapatba. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #1962 üzenetére
Mona nagyon jó support pyro DPS mellé. Vaporized-al és mona ultijával iszonyatos sebzéseket lehet csinálni (persze megfelelő builddel). Nézz utána egy kicsit hogy be jönne-e a játékstílusa, ki tudod-e őt használni.
Fórum inaktivitáshoz: Errefelé artifact farmolás megy ezerrel napi "kötelezők" mellett. Iszonyatosan szerencsétlen vagyok, alig kapok jó substattal rendelkező artifactet, de ha jók akkor meg a main stat szar. Mai legjobb itemem 3 condensed resin futásból: Archaic Petra goblet Crit% CritDMG, ATK% secondaryk, de DEF% main stattal
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #1922 üzenetére
Ugyanezt gondolom én is, az előző BP miatt elmentem 8-3-ig, most meg fogcsikorgatva szedek 1-2 plusz csillagot
9-estől felfele még meg sem próbáltam mert nincs elég karakterem felhúzva, attól függően fogok majd upgradelni hogy milyen karaktereket kapok a közeljövőben.
Mind az event, mind a normál banner közel van 5* pityhez, Zhonglit szeretném meg Qiqi-t és őket felhúzni, de majd meglátjuk mit oszt a játék. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #1800 üzenetére
Hát pont olyan mint minden más. Jönnek az ellenfelek, leütöd őket és nyertél. Annyi "csavar" van benne hogy 2 "pakk" között lemész alfába pár secre és ennyi.
Korábban is említettem már hogy játékmechanikailag valamiért nem tudnak többet kihozni belőle. Jópofa hetekig tartó even, de hiába van 3 fázisa ha abból 2 tökéletesen ugyanaz, az első meg "virágszedés az esőben" kategória!
Pont ezért kellene legalább a COOP részét erőltetni, mert bármit is terveznek, ez így nem fog évekig kitartani nekik. Mondjuk én elvagyok vele továbbra is, de már nagyon várom a Dec 3at -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1761 üzenetére
nalam a karakterek lvl60 asc-osak. de a fegyverek csak 50esek
tényleg nem akarjuk ezt plusznak hivni?
tehát van a sima 50es szint és ascendelve lehetne 50+
na szóval csak 50+ fegyverekkel
ettől számomra kényelmetlenül hosszúra nyúltak a harcok egy sima hiilcrifet vagy mi a neve és sokáig kellett püfölni (pedig előtte wl3on pár csapással levágtam, erről beszéltem tegnap: megint kezdhetek gyűjtögetni, és olyan cuccokat amit 60 felett dobnak, szóval craftolni is kell, hogy visszajöjjön az az érzés mint wl3ban) és mivel nyakamon a wl5, ahhoz is kezdhetek gyűjteni. és az a baj, hogy ezt muszáj csinálni. nagyon tetszik a játék, nagyon szép, imádom a zenéket, a karakterek aranyosak, kawaii faktor mindenek felett, de jó lenne ha a szintezést ki lehetne kapcsolni. persze tudom hogy ez nem kivitelezhető...
visszatérve a fegyverekre, 50-ről felhúztam mindet 59re, érezhető a különbség -
Yodamest
veterán
válasz
Jumbozorz #1712 üzenetére
Majd idővel arra leszek inkább kíváncsi, hogy a powercreep jelenség, ami a kártyajátékok rákfenéje jelentkezni fog-e itt is. Az ugyebár annyit tesz, hogy az eladhatóság miatt az újabb hősöknek/lapoknak erősebbnek kell lenniük mint az előzőeknek. Ez viszont nem lenne egészséges, ha így lenne majd.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Jumbozorz #1701 üzenetére
Én 570 körül járok, érdekes nekem amúgy csak 35-öt ad a legnehezebb szintért. Gondolom azért lehet mert magasabb lvl-en vagy.
Nekem Ningguang megy geoból 4-5ször wish-eltem és kellett egy távolsági kari szóval ő lett az. Sokkal változatosabb a játékmenet vele
Igazából a Geo nem gyenge semmi ellen, cserébe nem is erős. Valamint nekem úgytűnik a pajzsokat elégjól lelehet vele szedni. -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1703 üzenetére
mondjuk nálam a geo egy kakukktojás, nem látom különösebben előnyét eddig
és azt hiszem a következő havi talán Hold? akármit már nem veszem meg. nem akarom túljátszani a játékot akkor mit csinálok fél év múlva: mert a történet meg érdekel, szóval kiváncsi vagyok a végkifejletre, de az még 5 nép, 5 terület, 5 város
és ha van egy kis eszük lesz még valami befelyező nagy finálé is, szóval ez legalább 6 nagy frisstés, az eddigi általános tendencia szerint félévente adnak ki egy dlc-t, sűrűbben nem nagyon, tehát ez még 3 év. -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1701 üzenetére
odáig még nem jutotam el. én most Bennettet preferálom Chongi helyett, de nagyobb ellenfelekre Chongi és Razor jobb páros (eddig a pajzsos szőrös dögökkel volt bajom, most Benettel már nincs, plusz baromi gyorsan töltődik az elementális energiája)
Szóval igen, cserélgetni kell, és minden ellenfélre van kényelmes megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged