Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szép
. Én miküzben várom az AR50-et. Kitaláltam, hogy 0-ról felhúzom Monat, Fischlt, Sucrose-t..mert hülye vagyok
-
Mike
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
csak szólnod kell
-
Sirandrish
legenda
Nah hétfő..új heti. Nincs is jobb mint egy 12 órás éjszakai műszak után nekiesni keményen

-
Jappán
tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Köszönöm! Munka után meg is lesem.
-
jonnyjoker01
veterán
Karakterek szintezésére azt ajánlom hogy azt fejlezd ami bejön. Nagyon sok jó karaktered van, úgyhogy nehéz egy specifikusat ajánlanom
Úgy próbálom összerakni, hogy a mostani szintezett karaktereid legyenek benne főleg:
Felső csapat: Klee | Amber | Lisa | Anemo Traveller
- Klee main DPS-ként (nagyon OP egy karakter rendesen kihúzva, későbbi abyss pályákon is hatalmas előny lesz főleg Sucrose-al párositva)
- Amber a pyro resonance miatt és a cryo regisvine gyengepontjainak könnyebb leszedésére
- Lisa elementál reakciók miatt
- Anemo Traveller crowd control Chamber 2-ben
Megj: Qiqi-t határozottan ajánlom kihúzni második healerként abysshoz, később az electro fatui-k ellen is szuper lesz, ide pedig be lehetne rakni mondjuk Lisa helyett
Alsó csapat: Barbara | Noelle | Fischl | Sucrose
- Barbara: pyro mage shield és regisvine gyengepontjai ellen + heal
- Noelle fő DPS-ként
- Fischl barbarával vizes kombóért support DPS-ként
- Sucrose: crowd control Chamber 2 -benIgy mellékesen olyan csapatot raknék össze ebből, hogy Klee + Qiqi + Sucrose + Beidou. Sucrose-nak mehet a Viridescent Venerer szett elemental mastery és energy recharge-ra fókuszálva és megállithatatlan ez a csapat. Hátránya annyi hogy nehéz felfegyverkezni egyszerre 3 mágust (és hogy 3 hős ezek közül LVL 1 neked
). -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem főleg a Northlander Prototype "esélyekkel" van tele... Megjelenés napja óta játszom, minden héten az összes weekly bosst megcsináltam eddig, és 0 db, azaz NULLA droppolt nekem. (jelenleg AR46 vagyok).
Más: hétvégére ha lenne kedvetek beszervezhetnénk egy kristály farmolási kört. Ahányan összegyűlnénk (max 4
) annyiszor mennénk végig egymás világán azokon a helyeken ahol több kristály van. 15-20 perc és 70-80 kristály/világ. Mindenki felszedheti egymásét egyszerre akár 4-en is, úgyhogy profitálna mindenki ebből. -
Sirandrish
legenda
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Mától otthon vagyok, szóval írj rám ha kell segíteni:)
-
Urzu_7
aktív tag
Üdv fiúk lányok. Lennének ezek a karaktereim és szeretnék Abyss 8. szintre két normális csapatot összehozni mert a jelenlegi karakterekkel már nincs elég sebzésem. Melyek fejlesztésére fókuszáljak leginkább?

Valamint sima játékban is kéne valamin csiszolnom. Pyro és hydro ellen általában elég Barbara és Lisa + Noelle pajzsa. Bár lehet a játékstílusomon kéne változtatni mert jelenleg úgy néz ki a történet, hogy Amberrel 'távolról' lövöm a gyenge pontokat 3k-6k sebzésekkel és ha nem hal meg az ellen akkor váltogatok Barbara és Lisa között. Viszonylag gyorsan halnak így csak azokkal a fránya fatui shieldesekkel van bajom. (Főleg az electro hammer vanguarddal mivel nincs cryo a csapatban és persze WL6-on magasabb szintűek mint én
) -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem majd Boss fightokban kéne segítség, mert 40es karakterekkel értem el a 32es adventure lvl-t és World level3at, esélyem sincsen az 50es Bossok ellen 40es karakterekkel és 20as szintű fegyverekkel, ezek fejlesztéséhez pedig csak tőlük lehet beszerezni az alapanyagot, ami szerintem jó nagy hülyeség a készítők részéről.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Legközelebb hamarabb tessen szólni. Nagyon szívesen segítünk kb barmiben
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ha előbb szólsz biztos segített volna valaki.
Egyébként abban igazad van hogy ha haladni és wish-elni akarsz akkor legalább a napikat meg kell csinálnod rendszeresen, ez nem az a játék ahol elég hétvégén 1-2 órára felnézni.
Persze ha meg csak a napik miatt nézel fel nem lesznek cuccaid a fejlesztéshez szóval kicsit ördögi kör :SMilyen karaktereid vannak?
Hátha kapsz tippet csapatépítésre/felszerelésre. -
Jumbozorz
senior tag
Kell valakinek segíteni meteoritozni? Megyek csak irjatok van most egy Kis időm
-
Komplikato
veterán
Én elengedem a jelenlegi eseményt, nem tudom megcsinálni a jelenlegi csapattal sehogy a közepét sem a meteoritos balhénak, jó karaktert meg talán egyet se sikerűlt akezdetek óta szereznem. Hát most se fogok. Azt hiszem ez a játék olyanoknak való, akik napi szinten tudnak beleőlni annyi időt mint én egy hét alatt.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Nem reagál semmi elemre, illetve de, de csak pajzs formájában.
Ningguang mint már írtam nekem nagyon bejön, elég egyedi a játékstílusa, és egyébként a pajzsgenerálása sem rossz dolog.
Zhonglitől ahogy látom azt várják hogy valami brutál tank lesz(sok HP + pajzs), nekem Xianlingel a lándzsázás nemigazán jött be, szóval nem nagyon érdekel.
Valószínű nyitok majd néhányat mert Razor-hoz és Chongyun-hoz jöhetne 1-2 Constellation meg a pyro csaj is jónak néz ki(mármint a karakter mert amúgy nemsokat tudni róla).
Ha esetleg esik Zhongli sem haragszom, biztos kipróbálom, de valami extrát kell nyújtania hogy beférjen a csapatba. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
AR 45 vagy 50-től pedig van rá esély.

-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak mert gitározik, aha, én is ezt mondanám...
-
törölt tag
Character Banner
"Vago Mundo" Zhongli (Geo) 5*
"Blazing Riff" Xinyan (Pyro) 4*
"Wolf Boy" Razor (Electro) 4*
"Frozen Ardor" Chongyun (Cryo) 4*(megjegyzés: az 1.2-es patch megjelenésekor, "Blazing Riff" Xinyan bekerül a Standard Banner-be).
Weapon Banner
Vortex Vanquisher (Polearm) 5*
The Unforged (Claymore) 5*
Lion's Roar (Sword) 4*
The Bell (Claymore) 4*
Favonius Codex (Catalyst) 4*
Favonius Warbow (Bow) 4*
Dragon's Bane (Polearm) 4*
Daily Login Event
1 nap belépés: Hero's Wit ×3
2 nap belépés: Mystic Enhancement Ore ×6
3 nap belépés: Primogem ×100
4 nap belépés: Mora ×50,000
5 nap belépés: Hero's Wit ×5
6 nap belépés: Mystic Enhancement Ore ×10
7 nap belépés: Primogem ×200
Historia Antiqua Chapter Quest
Követelmények:
* AR 40 (Story Quest Page-en AR 26 után oldható fel)
* 1 db Story Key
* Chapter I: Act III - A New Star Approaches Questek teljesítése
-
Mike
veterán
Kellene ma egy kis segítség olyan 6 után (még jobb lenne 8 után, de ha akkor már senki nem ér rá, akkor 6). Nem bírok el a salvage-vel, kellene még valami 600 pont, és az event holnap hajnalban lekettyen
-
Jumbozorz
senior tag
Na néztem Mona tutorialt, mert tetszik a kari. Es a következő elég erős csapat. Mona, Sucrose, Fischl, Klee. Ugye itt Klee lesz a fő dps. Megnézzük milyen. Fischl es Sucrose, Mona 0rol húzom
es emiatt a második csapatomban lesz mar Barbara, es Chongyun (80asok ugye már ők) most egy par napog hétig elvagyok.Belegondoltam, hogy geo jo valamire? Ugye új Banner Zhongli lesz, de geo reagal valamire értelmesen? Csak pajzs aztán kész. Ami szerintem nem létfontosságú egy suppal vagy kajaval kilehet váltani. Ti mit gondoltok Geo-rol?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Mona nagyon jó support pyro DPS mellé. Vaporized-al és mona ultijával iszonyatos sebzéseket lehet csinálni (persze megfelelő builddel). Nézz utána egy kicsit hogy be jönne-e a játékstílusa, ki tudod-e őt használni.
Fórum inaktivitáshoz: Errefelé artifact farmolás megy ezerrel napi "kötelezők" mellett. Iszonyatosan szerencsétlen vagyok, alig kapok jó substattal rendelkező artifactet, de ha jók akkor meg a main stat szar. Mai legjobb itemem 3 condensed resin futásból: Archaic Petra goblet Crit% CritDMG, ATK% secondaryk, de DEF% main stattal

-
Jumbozorz
senior tag
Monarol mit gondoltok? Mkst húztam ki, de total tanácstalan vagyok..ellezdjem húzni?
tudom nagyrészt csapatfugo, de hátha van valakinek benyomasa róla -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok!
Ma farmolgattam. A héten meg a kötelezőt csináltam. Várom a következő bannert. BP 32-n vagyok. + Várom AR50-et. -
saelin
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Nagyon jó. Cyberpunk melett tuti folytatom mostmár. Az hogy a Ps5 "csak" dupla annyi képkockával tudja futtatni a már most fergetegesen kinéző játékot szerintem bőven jó! Le merem fogadni hogy senki nem gondolta hogy ilyen sikeres lesz a játék. Még engem is meglep a mai napig, hogy free to play létére milyen minőségi darab... És ezt egy kínai fejlesztő brigád hozta el nekünk, ami kb hihetetlennek tűnt ezelőtt. Nekem van egy olyan érzésem hogy a Genshin Impact csak az első ilyen kínai játék ami felveri az állóvizet, és pár éven belül mindenkinek lesznek kedvenc keleti fejlesztői is.

Sirandrish
Majd akkor aggódj ha a reddit is pang.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Szerencsére egyik bossal sincs gondom. A Fatuik komolyabb kihívást jelentenek, főleg mióta Kaeya kikerült a csapatomból

-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor hajrá, geokocka ugyis macerás kicsit, nemtudod folyamatosan sebezni le kell csapkodni az oszlopait, annyira nemszeretem

Jegesvirág Diluccal gondolom megy neked majd pikkpakk azzal nem lesz gondod. -
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Azt én is csinálom. Oceanid farm ment ezerrel. Barbara ment 70-ről 80ra (őt egyelőre nem is akarom tovább, mert nem érzem szükségesnek), Tartagliahoz megvan az alapanyag hogy 90re menjen, és Dilucnak is...már csak AR50 kéne...fél év kb

Addig kiszedem Fischlhöz is, bár már nem sokminden kell neki sem.
Diluc fegyveréhez szintén megvan az alapanyag, és Tartagliáéhoz sem kell sok, szóval elvagyok, de szerintem még max 1-2 hét és minden készel fog állni a húzáshoz AR50en.
Mondjuk ha megvan, akkor Cryo virág lesz ezerrel, mert az kell Kaeyához (ha már reset nincs, nem hagyom parlagon 80on, szóval felhúzom őt is), meg Dionához is kell, szóval vagy 20szor nyakonvágom majd

Meg most hogy mondod lehet Ningguanhoz is elkezdem kiszedni a motyót. Úgy is esett egy 5 csillagos könyv, valakira csak rákéne tenni
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én farmolok ezerrel, Cryo virág - Geo kocka - Vizibigyó szentháromság megy most, aztán fegyóhoz valókat meg artifactokat is kellene.
Illetve maholnap meglesz a BP 30, gondolkodom hogy Ningguangnak kikéne vennem belőle a Solar Pearl-t. Most Twin Nephrite-el tolom és mindentéren előrelépés lenne, nameg az a sok egyéb cucc is amit még ad. -
KaitouP
nagyúr
Nálunk lett végül egy darab PS5 (kettő kellene, 1 nekem 1 páromnak), végül páromnak adtam oda az első gépet, aki nagy örömmel nyomja a 60 fps-el futó, szinte akadásmentes játékot.
Ami ugyan még mindig a PS4-re is elérhető verzió, még nincs dedikáltan PS5-ös, plusz grafikai opciókkal bővített verzió. A játék ennek fényében egyelőre ugyan úgy néz ki mint PS4-en, csak a képkocka több, meg a stabilitás jobb.Game changer dolog nem igazán jött, "Quality of Life" bővítés viszont annál inkább. Barátnőmmel összeszedtük, körülbelül ezekkel bővült a játék:
- Reputation-höz kötött dolgok: Treasure Compass, NRE kit (vagy bag), semi-auto heal kajával, hordozható cooking set, Wind Catcher item, stb.
- Stack-el az AR XP akkor is ha nem csinálod még meg a WL upgrade küldetéstLehet van amit kihagytunk, de a java része kb. ez.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Ma nekifeküdtem az abyssnak és sikerült megcsinálnom az összes achi-t a Floor 12 kivételével

A 8-3 megcsinálása úgy hogy nem engedem hogy megüssenek a legnehezebb dolog volt amivel találkoztam eddig a játékban. Sokat szenvedtem vele de végül meglett

Az egészet csak az Abyss namecard-ért csinálom hogy flexelhessek vele

-
wandor0930
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mondjuk azt nem próbáltam, hogy a 3 nyíl helyett a nyíl+kismadár kombóval csináljam meg. Legutóbb mikor próbáltam Fischllel, az volt a gond, hogy mire a 3 nyilat ellőttem volna, addigra az elsőről le ment az electro jel. Viszont, ha az elsőre ellövöm, majd a másodikra és mielőtt a harmadikra elküldeném, azelőtt az elsőre ráteszem a kismadarat, majd mehet a harmadik, mivel a másodikról addigra még nem tűnik el az electro jel.
Na, ezt jól megvitattam magammal, szóval este meg is nézem, hogy ez megy-e így
. Csak most jutott eszembe, hogy kombózással nem is próbálkoztam, én hülye
. -
Yodamest
veterán
nem mert nem tudsz odáig ellőni (Lisának nagyon kicsit a hatótávja) és nem egy síkban vannak, tehát felette fog ellőni mivel nem lockol rá, muszáj odaugrani hozzá, de simán kivitelezhető, Fischl-el ugrani sem kell, vele valóban végig lehet őket lődözni csak nekem ő nincs meg
-
Mike
veterán
a közepes kristály letolása mennyi kristályt ad? (az amiből Mona ad 4et)
-
Ventur@
senior tag
Tegnap este beszaladtam pár kör meteorra (könyveket tudjak venni) és első körben az a mészárlást, amit csináltunk a co-op csapattal, te jóóóó isten
. Qiqi, Venti, Ning és Diluc (jómagam). 1:28 alatt levertünk mindent, pedig lvl70-es ellenek voltak. Szinte végig ultiban voltak az ellenségek és csak pörögtek a hit számok, meg mindig valamilyen elementál effektben voltak. VGA-m csak úgy pörgött, mint a ringlispíl, szegényt már a végén sajnáltam . Most sem értem hogyan jött össze ilyen hamar (kezdettől ott voltam, tehát nem csak beszálltam valamikor a mókába), mert az utána lévő körben meg 5:30-ig tartott a "szenvedés". Pedig ott is lvl70-es ellenek voltak. Mondjuk a második körben teljesen más ellenfeleket kaptunk.Más: Valaki nem tudja, hogy hogy lehet a képen látható electro puzzle-t megcsinálni? Nem bírok rájönni, hogy ki lenne ide jó. Fischl a nyíllal nem jó, mert mire a 3. oszlopot ellőném, addigra az első megint üresre vált. Ultija megint nem jó, mert nem tud egyik oszlopról a másikra átrepülni a madár. Razor elektro csapása, szintén ugyanaz, mint Fischlnél, ultija meg elfogy mire a 3. lenti oszlophoz érek. Lisaval is próbáltam, de ő sem lett nyerő. Na, most vagy olyan electro karakter kell ide, aki nekem nincs meg és így bukó egyelőre a puzzle (tudom csak ládát ad, de hát na. Kell az is az achihoz
.), vagy a fentebb írtak közül mégis jó valaki, csak én vagyok balfsz
. Nem akarok videót nézni róla, hogy hogyan lehetne, szeretnék erre magamtól rájönni
. Bár egy kis segítséget szívesen veszek
.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Oh, az abyss teljesen más tészta, én ezt open worldhöz írtam. Abyss lényege, hogy olyan hősöket választasz a teamekbe amik képesek az egyes elemental shieldeket leszedni, emellé raksz CC-t és main DPS-t, support DPS-t pedig kisakkozod. Electro az abyssban egyedül superconduct miatt kell(het main DPStől függően) és a Fatui Hydro shieldjének leszedésére. Beidou nagyon rossz választás erre, mert burst abilityje van, egyedül az ultija használható effektíven, de 80 energiás követelmény miatt nem jó választás. Abyssba sokkal jobb helyette Fischl, Lisa, Keqing pl. mert ők nagyon gyorsan tudnak electro effektet generálni.
-
Yodamest
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a baj, hogy ezt figyelgetni nemnagyon tudom, mert legtöbb esetben nem bossfightról van szó, hogy egy ellenfél legyen, hanem körülöttem hemzsegnek, pl. abyssban is és nem tudok csak egyvalakinek a testbeszédére várni, amikor az idő meg pereg.....
Az égő fűvel kapcsolatban szintén, igen az jó trükk én is használtam, de nagyon sok terepen nincs fű, pl. abyss is ilyen, ott ez nem használható. Továbbá borzasztó kellemetlen amikor charge közben lefagyaszt az ellenfél és CD-re kerül a skill és bukóvári az egész... rengeteg kiesett idő, szóval eleve vizes fagyasztós környezetben öngyilkosság használni. (pedig hát pont ott használná az ember...)
Szóval számomra hatalmas lackluster ez a Beidu totál használhatatlan, pedig tényleg akartam használni, fel is van húzva meg minden, még constellationom is van rá, de -1 embernek érzem. Akkor már inkább jöhet Fischl a helyére vagy Jean vagy Benett, szóval minden más jobb nála.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Én nagyon szeretem.
"Ha eltolod, mert várod az ütést, figyeld meg minden ellenfél megáll, senki sem támad, mintha tudnák, hogy nem szabad, nekem folyamatosan ez van, ilyenkor nem támadnak az ellenfelek és csak állok ott egymagam."
Várni az ütést sosem szabad, mivel nagyon kiszámíthatatlanok az open world mobok időzítése, teljesen random."nem tudsz reflexből váltani is meg parryzni is az úgy sok egyszerre, tehát addigra már a pályán kellene lennie"
A counter attack trükkje, hogy az enemy animációkat figyeled. Minden egyes enemy a játékban csinál jellegzetes mozdulatot támadás előtt. Nem akkor kell váltani amikor már csapja a bárdot/kilőtte a nyilakat/ugrik rád, hanem amikor készül a támadásra, pl. felemeli az íjat és becéloz/slime esetén összenyomja magát ugrás előtt/Mitachurl esetén maga mögé emeli a bárdot és készül a csapásra, vagy felhörög és összehúzza a pajzs mögé magát charge előtt stb... Figyeld meg hogy mit csinálnak az enemyk a konkrét attack előtt, a játékban nagyon jól megcsinálták ezt, szinte mindegyik mob egy bizonyos animáció után támad csak.Emellett körülöttem Bennett miatt folyamatosan van égő fű valahol, ha beleállsz a tűzbe beidouval 1-2 sec alatt fel tudod tölteni a counter attackot és szétcsesz mindent. Így szoktam bányászni is, 1x counterattack az összes ércet egy nagy körben kibányássza.
Beidounak a legjobb ha crit% és crit dmg-re fókuszál az ember, mivel a counter attack is critelhető. Nekem 10-20 ezer dmg-et sebez counterattackonként attól függően milyen enemyvel harcolok, ami iszonyatosan jó support DPS-ként pár másodpercenként.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Ugyanezt gondolom én is, az előző BP miatt elmentem 8-3-ig, most meg fogcsikorgatva szedek 1-2 plusz csillagot
9-estől felfele még meg sem próbáltam mert nincs elég karakterem felhúzva, attól függően fogok majd upgradelni hogy milyen karaktereket kapok a közeljövőben.
Mind az event, mind a normál banner közel van 5* pityhez, Zhonglit szeretném meg Qiqi-t és őket felhúzni, de majd meglátjuk mit oszt a játék. -
Yodamest
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Fú egyébként az a Beidou mennyire rossz te jó isten... próbáltam megkedvelni, de egyszerűen nagyon pocsék. Eleve rossz a moveset, összevissza kalimpál, kristályokat is több ütésből szedi ki, mint mondjuk egy Noelle, vicc. De ami a lényeg, hogy a parryzős skillje számomra tök használhatatlan. Ha eltolod, mert várod az ütést, figyeld meg minden ellenfél megáll, senki sem támad, mintha tudnák, hogy nem szabad, nekem folyamatosan ez van, ilyenkor nem támadnak az ellenfelek és csak állok ott egymagam. Lehet mondani, hogy de hát "időzíteni kell vele" csak az meg nem kivitelezhető ha suppként hozod be, mert nem tudsz reflexből váltani is meg parryzni is az úgy sok egyszerre, tehát addigra már a pályán kellene lennie, szóval max csak main DPS-ként lehetne használni, de az meg a pocsék moveset miatt nem opció.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon szép a 12 csillagos BP teljesítése. Nekem esélytelen. Amikor bejött ez a küldi már 8-3-on voltam és nem érzem, hogy összetudok szedni csillagokat

-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Mindjárt AR47-en leszek én is. Az utóbbi időben egy kicsit kevesebbet tudtam játszani a játékkal, mint eddig. (30 -60 perc játikődt jelent/nap). Szerintem napi 1 óra játékkal és kicsit többel hétvégén nem fogod érezni a content hiányát. Én szerintem célközönség vagyok a játéknak, mert nagyon élvezem és nem érzem azt amit az előttem lévők felsoroltak negatívumként.
A hoszabb teveim nekem is a két csapat kidolgozása. Rövidebb cél Zhongli kihúzása, mert nincs geom és nagyon tetszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nah akkor mégis beváltom
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A szezonális BP küldik nem számítanak bele a heti limitbe

A #14-es kommentedhez: én pont ezért szeretem ezt a játékot. Alap content nagyon jó, de kevés, viszont időm se sok játszani, naponta kb 30 perc alatt letudom a "kötelező dolgokat" (resin, commission) és hétvégén játszok egy kicsit többett, amikor megcsinálom a battlepasst és az egyéb heti dolgokat egy kis kristály farmolás mellett.
Ha vége a vizsgáknak akkor viszont teljesen áttérek a Cyberpunk 2077-re és itthagyom a játékot határozatlan időre.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Ning mellé vannak jobb opciók is. A shield egyébként a geo kristályokra is értendő ami minden geo+bármely másik elemental reakció eredménye, ezért könnyen szedhető.
Az álomcsapatom bennett - sucrose - mona - ning lenne: sorrendben: bennett ulti ATK+ -> Sucrose CC -> Mona ulti + thrilling tales 48% atk -> Ning ulti 1 basic attack után Solar Pearl-el (+20% elemental burst damage) = nukleáris támadás. A gond hogy nincs meg mona
Helyette most Beidou van bent, csak a counterattackját használom. Sucrose-on van a thrilling tales, Ning Attackja 3400 ha bennett ultiban áll és megkapta a 48% atk bónuszt is sucrosetól.Zhonglit viszont kihúzom a következő bannerben, őt fogom berakni Beidou helyére, így meg lesz a geo shield miatti atk bónusz is, továbbá kapni fogja az energiát ningtől, amivel az ultiját gyakran lehet majd elsütni hatalmas sebzésért és a petrify-ért.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na akkor azért csak találsz még kihívást

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
7/3 lement a Dionával megspékelt csapattal

-
Sirandrish
legenda
Marha jól el tudnék lenni vele ha lehetne farmolni, ami egy ilyen játék alapja. De sajna vagy 3-4 boss, vagy 4-6 Domain és elfogy a resin. Így sajna se karakterhez, se talentekhez alapanyagot nem lehet farmolni, vagyis csak rettentő korlátozott formában
D3ban még 3-4000 óra után is szerettem farmolni, de ott lehetett...itt nem, ennyi
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát az Oceanid bosson kívül mindegyik boss talán 1-3 perc max, bár még nem mértem. Az Oceanid azért tart tovább mert ott várni kell míg leidézgeti a haverjait. És 40 resin 1 boss...
A napik legtöbbje meg lényegében 1 teleport, 20 sec séta, meg 1 perc harc.
Az Abyssba 7/1 ment már le, de oda majd akkor megyek ha Diona legalább 60as (most 40 vagy 50), mert oda kéne a haeler mindkét csapatba...a DPS már meglenne..
De kíváncsiságból lehet rápróbálok, bár kétlem hogy tudnám tovább csinálni
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó gyorsan tolod akkor azért, én mire a napit lenyomom meg a 160 resint elköltöm azért tuti elmegy több mint 1 óra. Közben bossonként kicsit variálom a csapatot, meg azért csak rohangálni kell ide-oda a küldiknél, szóval simán elmegy vele az idő, ha nem sietek nagyon mert már fekvés van akkor 2 órát is eltudnék pöcsörészni csak ezekkel. Közben meglehet próbálni az abysst is az tudtommal nincs resinhez kötve. Tényleg ott hol jársz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát nem nagyon van mit csinálni. Mármint éppen tudnék bosst farmolni napi 4-5 órát is, és szívesen csinálnám is, de a resin elfogy kb 20 perc alatt maximum. A napik sem tartanak tovább 10-15 percnél, attól függ hogy milyen. 1300+ összeharácsolt láda után már azokat sem nagyon keresem. Majd megnézem ha repuból elérem a Liyue-s 6os szintet....ami nem most lesz, mert eddig Monstadtot csinálgattam

A lényeg a lényeg hogy a napi "feladatimat" gyakorlatilag maximum 30 perc alatt letudom, és annyi.
Nem hagyom abba egyelőre még az tuti, de háttérbe fog szorulni, főleg 3.a után
De ettől még persze rendszeresen leszek itt is és játékban is, és ha tudok szívesen segítek is...bár már mindenki OP, így erre is egyre kevesebb igény van
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
neeee ilyet te nem mondhatsz, kezdesz ráunni?
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Diana nagyon jól passzol egy 2 geos csapatba a shield miatti 15% sebzés miatt. Úgy hogy van egy Noelle, Nianggang, Diana, + valami egyéb karakter, Niangnak kell adni folyamat a shieldeket és brutál sebzése lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Ningguangot majd én is felhúzom amint a 2 mainem 90es lesz. Amúgy is érdekelt, plusz van hozzá egy constellationom, meg 5 csillagos fegyverem is, szóval bizakodó vagyok. Annyi hogy perpill más a prioritás, de tuti sort kerítek rá, ahogy Dionát is meglesem majd...őt secondary healernek szánom, leginkább Abysshoz, de ezek még nagyon távoli tervek
-
Yodamest
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
tök mindegy úgyis legalább 2 csapat kell legyen, mivel teljesen domain meg abyss függő, hogy éppen milyen ellenfél jön, szóval nincs olyan, hogy univerzálisan mindenre egyformán jó összeállítás.
Nálam is úgy lesz, ha Fischl meglesz, hogy lesz egy Chongyun main DPS-es Barbarás, Dianás, jegelős, vizezős shatter csapat és lesz egy Fischl támogatós, Xiangling main DPS csapat, Bennett suppal, szóval az meg tűz-villám lesz, overloaddal végtelen mennyiségben.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oki, még nem nagyon próbálgattam szóval minden jótanács jöhet

Fischl most ugyan meglett de van egy 60as Razor-om aki eddig a dps-em volt, valószínű ő marad elektro vonalon.
Qiqi-Childe-Razor, jég-víz-elektro kombója szerintem jól fog működni.
Ningguang a kérdés, mert tetszik vele a játék. Meglátom mennyire szorul most háttérbe mert dps-nek jó supportnak nemigazán, lehet őt lekéne cserélnem egy tüzes karira(illetve tüzes mindenképp kell szóval lehet felváltva futnak majd). -
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Fishcl-el brutál kombót tudnak, de nélküle is kemény. A vízpecsétje is marha jó, szóval ha épp mással mész bele a csatába, egy ellenfelet akkor is lőjj meg nyillal, mert ha az meghal, egy víz AOE csap fel belőle, ami ráadásul átadja a pecsétet a többi enemyre...kegyetlen, csak tudni kell használni

-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ajánlom is hogy azlegyen

Aztán most indulhat a farmolás, fegyót is húznom kell neki. -
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Grat...brutál jó karakter

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Én miküzben várom az AR50-et. Kitaláltam, hogy 0-ról felhúzom Monat, Fischlt, Sucrose-t..mert hülye vagyok

Köszi a segítséget!
)
Kettő nyilazós karakterem van. Amber a tüzes csaj és egy cryo kislány. Kinek lenne èrdemesebb adni?
tudom nagyrészt csapatfugo, de hátha van valakinek benyomasa róla

Hát még nincs!
Sordoran