Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Abszolut egyet ertek veled... Nagyon clunky az egesz karakter, DPS-nek nem igazan mondanam csak supportnak. A Charged attackja cancelelheto, de nem redukal staminat szoval ertelmetlen csinalni. Ha viszont nem szakitod meg az ertelmetlenul hosszu animationt akkor meg alsz mint a l*f*sz. Szerintem az Elemental skillje jopofa, azt supportkent hasznalhato, de kb ennyit tudok a karakter mellett felhozni. Sokmindenki panaszkodik ra. Egyik ismerosom 200 napja gyujtott ra es C3-n is nagyon karcsu szegenyke. C6-on sem kiemelkedo annyira, kozel sem egy ligaban van a tobbiekkel. Egy premium Fischl ha azt nezzuk, hogy offield az egesz karakter. Vartam en is, de egyre jobban eselytelen hogy ki akarom szedni. Nemtudom hol olvastam mar, de egyreszt nagyon igaz hogy kell C2 az 5* hogy igazan hasznalhato legyen. Hoyoverse meglepte Kokomi 2.0-t, sajnos a ket uj artifact leirasai alapjan sem lesz neki jo. Azt lazan elkepzelem hogy mocskosmod meglepi hogy csak kimondottan neki egy Buff karaktert lehoznak. Masra nem lesz jo csak hogy ot buffolja. Mar ezen post megirasa is kicsit felboszit, pedig maga a karakter nincs meg.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Megmondom őszintén én eléggé csalódott vagyok. Most már közel a maximum dmg potenciálnál vagyok amit ki tudok hozni belőle... Lvl 90, 8/8/8, 60/216 crit, R3 Widsith lvl 90, 2000 ATK. Rotáció nagyon kacifántos bármilyen csapatot próbálok összeállítani, nem érzem hogy túl jó synergy lenne bárkivel Raiden-en kívül. Sara és Kokomit próbálnám még ki vele, de nincsenek meg.
Próbált csapataim:
Bennett - XQ/Kazuha - Raiden - YaeA defense horribilisen alacsony, meghal attól is, hogy egy hilichurl rátüsszent open worldben. A dodge-on és a rövid ulti animáción kívül nincs invincibility frame. Ultija után állsz egy helyben egy pár pillanatig és meg tudnak ütni közben. E-je szintén nem iframe-es, lehet amik cancel-ezni azért, de akkor meg nem marad stamina, mert 6x kell elnyomni (3x ulti előtt, 3x ulti után). Papíron tök fun vele játszani, de egyre több eltöltött idő után egyre kevésbé jó móka vele játszani szerintem.
Sebzés a fentebb említett statokkal csak akkor elfogadható, ha pont jó buffot kap Widsithből meg ha Bennett ultijában áll, alapból csak csiklandozza az ellenségeket. Ezzel több probléma is van. Előbbi csak 10 másodpercig aktív 30 sec cooldown-nal, ebből eredően a rotációkra nagyon oda kell figyelni hogy ne cseszd el, különben oda a sebzésed. Másik, Benny: csak akkor aktív a buff hogyha Yae aktívan benne áll. Nem rossz arra, hogyha ultit nyomod el, de csapat összhang szempontjából iszonyatosan béna ez így.
Passzív sebzése: nem is ragozom tovább, szar és kész. Albedo 7-10k-val többet sebez 2 másodpercenként nekem, mint Yae 3 másodpercenként. Ultijára azt hinné az ember hogy jó a számokat látva, nekem kb 200k-t sebez összesen ha a buffok rendben vannak és a csillagok állása megfelelő, de 90 energy cost és az undorító cooldown elég magas. Hu Tao-m 2-3 N2C kombóval sebez ennyit másodpercek alatt, aminek nincs energia követelménye. Itto ultijában az Arataki Kesagiri stackek elsütése is pillanatok alatt többet sebez. E-je önmagában a harmada Yae ultijának. Melt ganyum 6 másodperc alatt 3 lövésből sebez ennyit. És ugye probléma, hogy az electro reakciók nem dobnak sokat a sebzésen.
Egyszerűen közel sem egy ligában van a többi csapatommal, abyssben a 12-esre már nagyon nem elegendő, de 11-3-ig azért végig ment 3 csillagokkal. A kb 10 ezer primogemet meg nagyon nem éri meg nekem hogy overworldben rohangásszak vele, főleg ahogy fedezem fel mennyire körülményes játszani vele.
Primo Geovishap ellen csináltam méréseket meg gyakoroltam rotációkat, kb 40-50%-kal több idő kinyírni mint bármelyik bevált csapatommal (ez akkor ha optimálisan sikerül végigmenni a rotáción, megkapja a buffokat rendesen. Ha elceszek valamit ami nem túl nehéz akkor még több...) .

Szóval jah, ez a mostani véleményem róla. Lehet hogy jövőbeli karakterekkel/több gyakorlással/más team compokban változik a véleményem, de egyenlőre nagyon csalódott vagyok. Az tartja bennem a lelket, hogy a weapon banneren nem az ő fegyverét kaptam, hanem a Jade Cuttert. Így a következő projekt lehet Keqing-re ráállás, buildelése ami lefoglal Sumeru-ig...
-
slimG
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Alapvetően még várok a kqm guide-ra. Felhúztam 90re, talentek 6/6/6, 90es Widsith, 2p TFury, 2p Gladiators, electro goblet és atk% sands. 40/190 crit. Csapat: Eula-Zhongli-Yae-Ganyu(vagy Diona, helyzetfüggő). Sajnos Zhongli pajzsát és Eula sebzését annyira megszoktam, hogy nehéz átváltani róla. Burst sebzésre és supportra használom, a burst sebzése még érzésem szerint karcsú, 3 totem esetén kb 4*28k. Electro supportja Eula számára kicsit jobb mint Raiden. A gameplay az szerintem is fun. Viszont nagyon érzem Kazuha hiányát, 4p VV szépen tudna boostolni. Raiden-Yae-Kazuha trió eléggé aprítósnak tűnik. Amit még próbálgatok az egy Eula-Raiden-Yae-Diona, itt sajnos Diona a szűk keresztmetszet, csak 70es még és nagyon tesco a gearje.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Akkor a masik 1/10 azzal menne el, hogy a slotok kozott nem tudsz effektiven valtani vagy fele karaktert nem tudod hasznalni, meg unblock hasznalhatatlanok egyutt. Meg mindig egy mobiljatek ne akarj veluk kiszurni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
On field teszt:
Nagyon élvezetes vele rohangálni és szétbombázni mindent. Egyenlöre lvl 70 ig jutottam vele, talent lv5-5-5. Igy kell mellé 2 healer, hogy hasznositani tudjam.
Jelenleg Kokomi+Qiqi+Raiden+Yae lett a csapat neki.
Más:
Mostanra sok karakter van és kevésnek tűnik a 4 csapatos menü.
Kb a jatekidom egy tizede azzal telik, milyen csapatot rakjak ossze. Lenne 16 slot es mindenre is be lehetne rendezkedni. -
Sordoran
Topikgazda
Figyelem felhívásnak jó, de azért ne kezdjünk el itt meme-ket posztolni egész nap, főleg ilyen csapdásakat.
Feldobok akkor egy témát így 1 héttel Yae érkezése után: Kinek hogy jött be az új karakter?
Sebzése természetesen lesz még jobb a korlátozott talentek miatt, de eddig nem tűnik rossznak a sebzése. Még csapatán kell alakítanom, így majd 2-3 hét múlva (ha meglesz Kokomi esetleg már) jobb képem lesz róla. Ellenben amit már most is látok, a harc élvezetes vele számomra. Az E-vel szépen lehet suhanni, és akár ráérek harc közben is szedegetni a loot-ot is, a kis róka szobrok tolják nélkülem is a sebzést.
-
xeon forever
addikt
Kazuha+Yae+Ayaka+Ayato ....

Sokan fogunk meg unTkozni. Sok Auto turret.
-
xeon forever
addikt

Ohhh my god.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#10065 kill_switch
Igy mar tenyleg paraszt. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Jól raktad ki?

Ha ez sem, akkor indítsd újra klienst, vagy próbálj megcsinálni egy másikat a három közül. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Nem lehet, hogy a három közül ezt már megcsináltad? Mármint nekem most is megidézte az Ochimushát, a jó alakzatnál holott már rég túl vagyok rajta.
Van egy Arauminál, a toronyba kell bemászni. Illetve Ayaka házától északkeletre az egyik kis sziget alatt. -
vakablak93
őstag
hali, van aki mostnában csinálta a sent sakura tisztítás izé küldetést? (inazumás világküldi)
Folytonosan mintha bugos lenne, korábban a szobor tetején a 3. mosómedve nem jelent meg, most 2 napra rá igen (semmit nem csináltam hogy megjelenjen), de epercben meg ez a bajom: [kép] , levertem az épp aktuális ellenfelet és visszakeresve a gameplayeket most meg kellene jelenjen a maszkos papnő karakter, de nem jelenik meg.....
Mászkáltam ki -be de semmi, pedig szeretném már megcsinálni a küldit végre..... -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Enyem meg mostsincs kesz, pedig mar egy ideje hasznalom
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondom en..
Jaja refinek. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tényleg megvan!

Most már legalább tudom, mik azok a lila kis dobozok...az kell a refine-hoz
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat ha a upgradeled a ladat.. szerintem kiszedted te azt csak annyira erdektelenul nez ki hogy nem vagod az catalyst.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Benne, three realm gateway offering.. 40 napos volt eredetileg most mar harminc akarhany..
Fedezd fel ujra Enkanomiyat kicsit maskepp a masodik quest utan meg harcolhatsz a Bathysmal bossokkal Extra nehezsegi szinteken.. de galad modjara varialta kicsit ezen is. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyugi ez hosszu, es max 1-2 nap alatt letudhato.. Neked mondjuk 16 ora.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Te mirol beszelsz?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Jaj ne már... Gyűjteni akarom a primót, nem elszórni
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Te is The Bellt szeretnéd hasznosítani, ugye?
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem a Burstje maitt kell, végre megcsinálhatom a Shatter Niguangot.
-
kill_switch
senior tag
Ayato spoiler
Azért ez így elég paraszt.
-
Shiro
senior tag
Dodocot nem ajánlanám. Lehet hogy sebzésben jó, de Ninguangal, vagy Yenfeiel ellentétben Yae nem rendelkezik Charged Attack Stamina Cost Reductionnal. Pusz kár elveni Yanfeitől.Az eventes Catalystot, pedig, ha tudod akkor add Monának, mert jelenleg ő az aki legjobban ki tudja használni
-
Shiro
senior tag
No fene még megjelenés előtt pár nappal mondtam itt, hogy kiszámoltam Yae lehetséges sebzését, és hogy milyen rendkívüli értékekre lesz képes. Hát ő... ja, csak elfelejtettem belerakni a képletbe az ellenfelek DEF értékét, ami egy "kicsivel" lefelé módosítja a végeredményt.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/15-mEKXzxNM-X8ecKVOuOg07zXJjK8UGAPQYDsED0d9A/edit?usp=sharing
Persze még így is jónak mondható.
Salyát konklúzióm, hogy majd legyártom neki a Mappa Marét, mivel végeredményben van olyan erős, mint a Soalr Pearl(, vagy a Widshith), s így Ninguangot sem fosztom meg a fegyverétől. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem még akkor is hasznosabb lenne mint Zhongli oda. Persze ha nem farkasok ellen mész, akkor más....akkor Noelle helyére raknám
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem ,
Kipróbálom majd.
Az a baj kis csöves még mert csak 50-es. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
En meg a videot.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Benett is tud ám healelni...
De ha corrosive farkasok ellem mész, akkor felesleges Zhongli, mert az oszlopa nem ér semmit, a sebzése meg elenyésző ahogy látom. És akkor a helyére mehet is Benett, és lesz heal is meg buff is dögivel.. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Noelle nekem a healerem :) mióta C6 és amikor 7-8K critel ütésenként annyira nem rossz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom itt Noelle milyen szerepet tölt be, de egy Benett ultival ennél komolyabb számokat is kapnál..
-
Roland861010
veterán
Amikor nem látom a sebzést !
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most jonnek hydro karakterek, szoval biztos lesz valami hasznalhato neki vagy akar Hu-Taonak is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Én nagyon nem akartam őt, de mostmár nekem is húz a szívem felé
De inkább abban reménykedek hogy lesz majd még hydro karakter aki tud off field fröcskölni. Ugye írtam hogy amíg nincs widsith kihúzva, lost prayer és main dps a yae buildem, Xinqiu mellé berakva így rohadt fun játszani
Csak úgy cikázik az áram mindenki között. De nincs rajta kívül másik karakter akire lecserélhetném, XQ pedig kell Hu Tao mellé abyssba. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Akkor a sukokomont tenyleg ne probald ki.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nehez ügy.

Meanwhile:Ahogy igazabol erzek a jatekkal kapcsolatban
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Xiangling + Hu Tao megissza az összes vizet együtt, abból nem lesz konzisztens vaporize. Egy szituációban raksz csak másik Pyro-t Hu Tao mellé, ami a VV pyro resistance shred anemo karakterrel, hogy tudjál Pyro-t felrakni az ellenségre még mielőtt az XQ+HT vape kombó (vagy Ayaka Q+ HT melt kombó) elkezd szétcseszni mindenkit. Emellett KKomi miatt nem fogod tudni tartani az <50% HP-t a 33% pyro bónuszért és a Homa passzívjáért.
-
slimG
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Köszi. Csak a honey impact béta részlegét szoktam felkeresni szivárgó újdonságokért, ott most Ayato van már bent a fegyverével és a 2 új arti set az arti részlegnél.
Nézem a Rókatündérhez a leírásokat, videókat. Yae+Raiden(vagy Fischl)+Kazu(vagy Sucrose)+Beni(vagy XQ) kb. az általánosan említett kombó. Viszont az egyik videóban említettek egy Yae+Raiden+Eula+Diona(C6) kombót is. Ez utóbbi szerintetek életképes lehet? A 3 waifu pipa, a kis loli meg nálam is C6, szóval össze tudnám rakni. Yae 80/90 és Widsith+2pGlad+2pThundering felszereléssel van, eléggé gyetva állapotban (bár a 35%crate, 160%cdmg) megvan már neki). Diona is tesco 4p Maiden, és csak lvl70/80, Raiden és Eula 90, bár Ei arti részlegét rendbe kellene szednem, mert ERre raktam. -
Sordoran
Topikgazda
Nyugi, nem tudsz annyira befolyásolni.
Healer jó lenne, mert csak Jean van, de ő... csak a Q-val ér valamit, az viszont nagyon jó. Megvárom azért a 2.6 special programot, jön-e Kazuha, és hogy 2.7-ben ki várható. ( )az a hydro bow csaj érdekesnek tűnik, de azért annyira nem szerettem bele hogy már most ráizguljak
-
Sordoran
Topikgazda
Annyit beszélünk már Kokomi-ról, hogy lehet rámegyek majd.
Elgondolkoztam, hogy egy Yae-Raiden-Kokomi-Kazuha csapat elég jópofa lehetne. Kár hogy ebből Kokomi mellett Kazuha is megszerzésre vár, így kell a sok primo és jó szerencse. Tegnap elvertem 70 wish-t fegyver banneren, és igaz nem Yae fegyvere esett, de guide alapján a Skaward Atlas második legjobb neki, szóval ezzel is jó lesz. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez bamulatos teamcomp
#10037 Roland861010
Es meg o solidan kolt.
nem gigawhale chad. -
Roland861010
veterán
Amikor valakinek nem számít a pénz...
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Burst nélkül olyan 1200. Azzal emeg úgy el lehet menni kb 8000-ig.
3hit/2sec + medúza és az Ocean szett passzívjával bőven megvan a 20K DPS.
Kokomi mellé inkább Beidout érdemes, mintsem Hu Taot.
De ha mégis a Vape a cél, akkor a Pyro karakter az Xianling legyen. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
En sem, Xingqui az egyetlen akit erdemes odarakni, egyelore.. Biztos lesznek meg jobb supportok is neki de szerintem o a legjobb. Vagy Beidou Burst ami meg hasznalhato vele. Bennett boven eleg Healnek szerintem is. De valamit meg kell emliteni Kokomi mellett.... az pedig az electro-charged... onfield arra hasznalhato a legjobban.
-
Sordoran
Topikgazda
A HP kezelés miatt nem raknám be, se őt, se semmi healert, kivéve Bennett. De jellemzően őt se kell használnom, ha van Zhongli pajzs akkor nem ütik le, és a Q visszatölt annyi életet ami kell hogy ne legyen túl alacsonyan. Ha minden kötél szakad akkor viszont Bennett Q healel 70%-ra, és onnan Hu Tao E után 49%-on lesz megint, a megfelelő tartományban.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
U drunk bro, again...
szamokkal meg mindig hadilabon allsz, gondold ezt at megegyszer.
Itt mar sokan leirtak mire jo az EM, egyes karaktereken hogy mukodik, de nem veszed tudomasul. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Az ugye megvan, hogy Kokominak az 6K iszonyatosan kevés? Nálam alap esetben 7K és a Vape meg 18K.
Plusz még hozzátenném, hogy az Electro-charged sebez 6K-t (2x3K) és mindössze van rajta 150EM
Minden egyes újabb pont az Elemental Mastery-in egyre kevesebb bónuszt ad az előzőhöz képest.
Van egy olyan mechanika a játékban, hogy Internal Cooldown röviden ICD.
Ez annyit jelent, hogy minden egyes talent csak meghatározott időközönként tud elemi reakciót létrehozni. Ez alap esetben 2,5 másodperc.
Emiatt van az, hogy bár tök jó lenne, de C1 Amber Charged lövése nem fog egyszerre két overload robbanást eredményezni.
Persze vanank karakterek akiknél nincs meg ez a korlátozás, ilyen pl Xianling akinél a Skill és a Burst minden egyes találatnál képes elemi reakcióra. Bár az ő esetében is elég ha pl ráadod a Dragon's Bane-t, meg felöltözteted egy 4pc Crimson Witch szettbe (ATK/ER-Pyro-Crit)
Jó dolog az EM-de mértékkel kel vele bánni és a megfelelő karakteren.
-
xeon forever
addikt
Hutao+Kokomi....
Hutao c1 charged utan kap kicsi viragot az ellen. Kokomi vape undorito dmgt ad... 500+ EM artikkal. Single hit 1200k lenne saccra. Vape dmg 6k.
Mondom csak tesTlgtm.
Main dps melle sztwm jo lehet mid tier gamere EM. C6 sosem lesz semelyik 5*...
(Ahhozeg tul sok rea forditas kellene amiket irtal, hogy jok legyenek a karaktereim, ws nem egyediek)
Kell Jean... Majd -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez netto baromsag. egyszeruen fogadd el hogy egy csomo karakteren nem mukodik az Elemental Mastery. A dedikalt karakterekbol meg nem sok van.
#10025 jonnyjoker01
GG. En sem tudom melyik roleba illene. Artifactom sem nagyon lenne ra, Widsith meg csakcsak, meg Lost Prayer is. Sajat fegyvere eleg kiraly. Jade Cutter nagyon jo fegyver.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
De az EM alapú skálázás nem a csapat EM-ét nézi, hanem csak Yae-ét. Amivel tudnád buffolni Yae EM-ét az pl. C2 Kazuha, Sucrose, Albedo de ők fix EM buffot adnak bizonyos szituációkban, semmi köze sincs a saját EM-ükhöz.
Más: Végül annyira megtetszett Yae a trialban hogy kihúztam. Nyertem a 50/50-t úgyhogy úgy döntöttem húzok fegyver banneren az első pity-ig, mivel mindkét fegyver jól jönne. Jade cutter esett, bőven meg vagyok vele elégedve, nagyon jó lesz Keqing-nek. Yae R3 Widsithet fog majd kapni, de lvl1 a fegyver úgyhogy egyenlőre main DPS-ként a Lost Prayerrel marhulok vele. Nagyon fun karakter, örülök hogy kihúztam
Most lvl 80 6/6/6, nem túl erős hogy megmondjam őszintén, de majd a widsith dob rajta, meg ha normális csapatot építek vele. -
xeon forever
addikt
Szerintem az EM van alabecsulve. Mindenkin
EM van akar 500% dmg is kihozhato.
Ez kiserleti stadiumban van...
Egy dps melle 3 EM karakter akik 10-10-10 talentesek sajat settel sztem utos. Lehet draga mulatsag lesz de kiprobalom. Sehol nem talaltam ilyen videot, de engem erdekel.
Nezd meg kazu max EM settel mennyit adhat EM bonuszt. VV nelkul persze az + bonusz. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
En vegig toltam az elozoeket... Nekem is jon de majd csak ha leszoktam errol a "szarrol". XD
-
vakablak93
őstag
Ha már nyomjátok mással is, esetleg a Tales of Ariset próbálta valaki jó vagy csak annak néz ki? Vagy egyéb anime stílusú rpgt?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tekintve hogy héten jön a Horizon Forbidden West, tegnap kijött a CP2077 next-gen patch, és switch-en is vár az új pokemon, esély sincs rá hogy most függjek rá.
Bakancslistára azért felírtam, lehet 1-2 hét múlva ránézek majd. -
Sirandrish
legenda
Én akartam Yae-t, de a Lost Ark annyira beszippantott, hogy tuti nem lesz egy darabig időm még egy zsák vizi dudvát kiszedni (Kazuhának és Yae-nak is az kell), így Miko kimarad

Apropó...senki se fügött rá a Lost Ark-ra?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
En nem leszolni akartam. ha olvasod akkor a C6 jol kiepietett Fischlt hasonlitottam a trialos karakterhez. Es mint maskor is a trialos artifact settet siman tul lehet szarnyalni + jobb talentekkel mehet akarmeddig. Ne sajnald, nekem is van egy Skyward Atlas top3 Catalystben benne van Yae-nek.
Nem tudom mi ez az EM mania, de rakj ra DEF-es artikat ugy jobban zuz
Csiribi csiribu foxika. -
xeon forever
addikt
-
Sordoran
Topikgazda
Azt se feledjük el, hogy még talentban hátrányban van egy darabig. 6/6/6 a többségnek, és attól függően mi esik új heti boss-ból, lehet ez picit jobb. Számszerűen nem tudom mennyit tesz még hozzá, de csak óvatosan így első héten a véleményekről majd ha sebzés számokat nézzük.
Közben rámentem fegyver bannerre, mondom hátha bejön. Hát lett egy C5 Sucrose és C1 Yanfei, néhány jó 4* fegyver, majd a 7. tízesből jött az arany... Skyward Atlas. Még nem volt meg, és nincs is nagy választékom catalyst-okból, de azért nah. Jobb lett volna ha az egyik kiemelt jön haza.
-
F34R
nagyúr
Ezt sejtettem, irtak tobben is hogy egy C6 Fischl jol kiepitve pariban van vele.. Persze itt Yae meg skalazhato a Constellationokkel stb... Off field egyertelmu hogy jobb az altalad emlitett ket karakter. Viszont en a try es a Quest alkalmaval probaltam csak ki.. Az elemental skillje egyebkent nem rossz, talan Ganyuehoz hasonlitanam elkerulesi manoverkent (itt ugye meg novelheto a totem szama es a sebzes idotartama is mas ) Ami nekem furcsa, hogy a charged attack eleg lassu, de mivel telon toltam napkozben majd csak estefele tudom jobban szemugyre venni. A fizikai sebzest novelte? hat Monat legtobben amugy is buff supportnak hasznaljak igy szerintem az hogy a settet ki tudja hasznalni annyira nem meglepo.
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is kiesett elég hamar.
Jah, hogy ez Keqing C1 lett? Sebaj.
Viccet félretéve, Ganyu után előbb Keqing C1 köszönt be, de mivel 19-re jött így ezt is mázlinak érzem. Ezután 80. lett a következő arany hullócsillag, már fix-en Yae. Mivel 100-ba belefért, így maradt elég sok primom most is. Kazuha kell még, de ő 2.6-ban jöhet leghamarabb, Ayato annyira nem mozgat még. Bár majd meglátjuk élesben milyen is lesz.
Gondolkodok fegyver banneren, megérné rámenni szerintetek? Yae-nek fegyvere nem lenne rossz (bár nem tudom, a BP pass-os Solar Pearl is jónak tűnik neki), ha pedig a Primordal Jade Cutter esne, az is jó lenne erre-arra. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszönöm szépen.

Elsőként húztam ki így illik némi véleményt mondani róla.
Vagyis inkább adok róla egy mechaniaki ismertetőt.Skill.
A rókarúd lerakásánál 4 métert suhan hátra felé, de az irány tetszés szerint módosítható.
Viszont nem egyenértékő a jobb egérgombos dash-sel, ergo nem leszel közben immunis a sebzésre. Jó időzítéssel persze kikerülhetőek vele a Ruin Guard rakétái.
A rókarudak sebzésének tekintetében Yae aktuális statisztikái számítanak.
Ez annyit jelent, hogyha off-screen használod akkor Benett Burstje nem növeli a sebzését.
Jelenleg csak Sara Skillje tudja ez off-screen sebzést növelni.
Ugyan ezen mechanika szerint működik Albedo Skillje is.
Összehasonlításképpen: Oz sebzése Fischl aktiváláskori statisztikái számítanak, magyarán ő off-screen tudja használni Benett Burstjének a buffját.Normal Attack
A többi Catalyst használóhoz képest elég kicsi, mindössze csak 7 méter.
(Mona, Barbara, Lisa 12 méteres hatótávval rendelkezik)
Bár talán egy kicsit gyorsabb a támadási sebessége másodpercenként 1,6 támadás/találatOff-screen DPS-ként (support) Fischl és Beidou jelenleg jobb nála.
A teljes potenciáljának kihasználásához érdemes Main DPS-ként használni. Ez esetben elég jó ingyen sebzéssel rendelkezik. (Nem függ CD-től vagy Energy-től) a kis hatótáv miatt viszont meglehetősen nagy kockázattal rendelkezik. (Hasonlóan Yoimiyához.)------
Egy kicsit félrekanyarodva.
Mona Burstje képes növelni a 4pc Ocean Haued Clam passzívjának sebzését.
Bár pontosan nem tudom hogyan számolja, de képes voltam 28 ezer fölé vinni. (alap esetben 27 ezer a max) -
fpatrik17
senior tag
Ez a legjobb ilyen jellegű oldal szerintem, itt szépen ki vannak fejtve a magyarázatok és konkrét kalkulációkkal is alátámasztják mikor mi és miért a legjobb.
A főoldalról minden más karaktert is meg tudsz nézni.
Xiangling-ot pedig mindenképpen maxold ki. Abyss-ra kötelező karakter!
-
Mike
veterán
Annyit dobálta Xianglinget, hogy meglett a teljes constellációja, de eddig soha nem használtam. Milyen buildot tegyek rá? mire érdemes rámenni? inkább pyro damage legyen, de az elemental burst-ös cucc se hangzik rosszul a Noblesse settel
-
Shiro
senior tag
Purpleperfect.

-
jonnyjoker01
veterán
Basszus teljesen elfelejtettem az Abysst, meg úgy ambloc belépni egész nap
Még első nap elmentem 11-3-ig 27 csillaggal, ma akartam megcsinálni az F12-t az update előtt de teljesen kiment a fejemből mert közben jött egy hatalmas Cyberpunk 2077 patch
Mindegy, -150+90+60 primo, majd a maintenance kompenzál 
-
Shiro
senior tag
Csak meglett időben:

Ha 12-2-ben nem adta volna meg véletlenül a 3 csillagot (előző körben pont az hiányzott), akkor akkor nem is próbálkoztam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, 3 újraindítás után amikor a kövihez mentem már tudtam fojtatni.
Jaja refinek.
De inkább abban reménykedek hogy lesz majd még hydro karakter aki tud off field fröcskölni.