Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Yoimiya, Benett, Yun Jin és Xinyan.
-----más----
3. officiál Sumeru lék, melyben leendő karatereket és ellenfeleket mutogatnak.
-
Sirandrish
legenda
Lehet már tudni hogy mik lesznek a kövi Banneren?
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Ezen a képen jól látható, hogy 32x volt arany hullócsillag 2020 szeptember óta.

-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Most csak a Cryo karaktereim vannak benne. (később változhat.)
https://enka.network/u/706815785
A Pale Flame szettel nem vagyok túl szerencsés, pedig Eulán kívűl kéne nég pár karakternek. -
emiki6
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Egy enka.network linket dobjatok már, hogy hogy álltok.

Én még kb sehogy. 21 karakter van eddig meg. [hoyolab link]Mindenesetre, akit még nem jelöltem be, mert nincs benne az összefoglalóban, az kérem jelöljön be, hogy mehessek halászni, ha kedvem van és online
744077325Ha jól figyeltem meg, akkor a lila halnál (The catch fő alapanyag) nem spawnol az electro mage, ha más világában megyek oda (hacsak oda nem jön a host is) és a cryo slime-ok se vesznek észre a spot-nál, nem úgy, mint a saját világomban...

-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Jah. Szórakoztató, de kb fél óra mire bárkivel besetupoljuk a teamet. Fearrel néha megyūnk egy boss runt, az jó móka. Kb meg a kiirtjuk teyvatot eszakrol délig mátrix nyomtató san ami buli. Az 3ora nagyjából.
Ezért is várom nagyon a játék végét, amikor az egész mappot be lehet járni. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6
üzenetére
Majd kinövöd te is.
Kisebb szinteken még szenved az ember gyakran egyedül, de ahogy fejlődnek a karaktereid (és ami fontosabb, te magad jobban játszol és jobban építed ki karaktereket) úgy egyedül is megoldasz majd mindent. Idővel a co-op csak szórakoztató lesz, de ha sietsz, haladni akarsz, egyedül gyorsabb.
-
Sirandrish
legenda
-
emiki6
veterán
Ez a coop ez nagyon OP. Egyedül nincs is értelme semmilyen domaint csinálni, ahol lehet coop, annyival kellemesebb. Az event domain achiai és Fischl megszerzése a legproblémásabb műveletnek tűnt az alapján, hogy mi volt a kazuha domainben, de egyrész a többi domain könnyebbnek tűnt, másrészt coopban pikkpakk ledaráltuk random emberekkel.
A random emberekhez becsatlakozás mondjuk elég lelombozó, 80% elutasít vagy nem fogadja el, kéne egy opció, hogy aki nem akar vendéget fogadni, az kikapcsolhassa, hogy megjelenjen a listán (jelenleg csak automatikus elutasítás van asszem).
-
emiki6
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha jó vagy, akkor egy anemoculus is marad.

Az elektro-t nem tudom, Inazumában még 4 alap world quest meg sincs... -
Sirandrish
legenda
válasz
Scarletiel
üzenetére
1 marad...kenyérre kell kenni

-
Scarletiel
őstag
Liyue-ban maxos lett a geo szobor, de maradt egy geoculus-om. Azzal kell valamit kezdeni, vagy bug vagy feature?

-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Csak ne a fő acc-on, ha lehet...
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Az új Raiden skin:
https://www.youtube.com/watch?v=9FluSiisuDs
Ha majd rájönnek arra, hogyan lehet a talenteket módosítani, akkor szerintem simán összerakhatnak belőle egy karaktert.
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Fatui_Electro_Cicin_Mage
Ez Sirndrishnak tuti tetszene.
https://www.youtube.com/watch?v=3LvHZjna7o0
Miko Maid
https://www.youtube.com/watch?v=_KCf-WkaQpc
Electro Xiao
https://www.youtube.com/watch?v=uBMA6xyiYvk
Oké ez gondolom fájt.
A lélek megnyugtatására itt van egy kis Anya.
https://www.youtube.com/watch?v=1VeVq6po-rc
Ezzel a skinnel tuti több mainje lenne, mint ahány regisztrált játékos van.
https://www.youtube.com/watch?v=xuGJqssItEQPyro Archon leak
https://www.youtube.com/watch?v=C_LMLtuL0KkEkusukaribaaa
https://www.youtube.com/watch?v=ZsxMVMbCW7A
ui. Ezek után próbáld elhinni amit egy leak videóban látsz.
-
xeon forever
addikt
https://youtu.be/NbrEREKEgJw
Ez de király! -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Kaawwaaaiiii :nyalcsorgossmiley:
-
emiki6
veterán
Az álmodozó Paimon web event még egy hét. 5 fázisoses napi egyet lehet csinálni. Pár primo megbújik ott is.
Xeon: hoyolab-en a traveller's diary-ben meg lehet nézni amúgy, hogy mennyi F2P primot szedtél össze. Bár az event questjei questnek, a ládái adventure-nek számítanak szerintem, így ha mást nem csináltál, akkor láthatod az eloszlást is. Nekem még az alapcontenttel vegyül.

-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
majdnem 30 napom meg van
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Remelem nem, mert ellege hanyagolom..A szigetet az eventet, a world questet sem, hangoutot plane... szoval van mit csinalnom.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nyári szünet van az Aranyalma Szigeteken, Hoyolabon Paimon álmodozik meg van HoyoQuiz de abba belekerülni nem fogsz, meg senki más se és még az se aki
-
jonnyjoker01
veterán
Van valami event most ami időérzékeny és hamarosan vége?
-
xeon forever
addikt
Kényelmesen kipörgettem ezt az eventet is.
Remélem Klee esik ki a következő 10wishbül, mert ha nem nagyon fogom utálni Ittot, hogy elb@s7_ta a 50/50-m...A végén érdekessé tették ezzel a sumerus utalással. Már nagyon város az új helyszín. -
Shiro
senior tag
Újabb Kmt és Smr teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=R2l9IpLVgXQJaffa kree!
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Hat jah, nincs is annyi szetszorva mint maskor.
-
xeon forever
addikt
Egész menőtt a ládaszám az event végére, de még így sem elég semmire.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Ha már megfő az agyunk, csináljuk már végig, teljesen.
Teljes videó ITT! -
F34R
nagyúr
chasm.exe [link]
-
F34R
nagyúr
Jo akkor sorban 5* : Xiao, Shenhe, Tartaglia, Kokomi, Yae, Venti, Klee, Yoimiya, Ayato, Albedo
Standardbol 5* : Diluc
4*: Kuki Shinobu es Heizou
Nah ezek mind hianyoznak. -
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Remélem is, mert Kazuha c2 eléggé hasznos
-
kill_switch
senior tag
Nyilván nem az a jellemző, hogy 90-re adogassa a karaktereket, de ha számol az ember, akkor úgy jár legjobban, ha mindig a legrosszabbal számol, onnan csak nyerni lehet. Statisztika ide vagy oda, nálam már volt olyan. Sőt, ha nagyon úgy akarnám számolni, akkor vehetném több alkalomnak is, mert többször is kellett 9x 10-es pullt tolni valakire, de ez nem lenne teljesen igaz, mert azt ugye adhatta 82-re is akár, de ott már nem számolgattam vissza, a gombot 9x kellett megnyomnom.

A welkin/BP párost nem tudom mikor kezdtem venni, de biztos nem az elején, mert akkor még volt tartalom és ömlött a reward.
De tény, hogy ezek a karakterek hiányoznak már csak: Albedo, Tartaglia, Hu Tao, Kokomi,
Ez volt az a 6 karakter, akit nem bántam, hogy nincsenek a gyűjteménybe, most már csak 4 maradt.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ebbol kellene valami jol arusitott 4*
-
F34R
nagyúr
Ebben nem csak welkin van. meg nagyon nem igy van nalam atlagban 80 ra jon egy otcsillagos, kb 5-6 szor volt kivetel (Kazuha, Hu Tao, Ganyu, Itto, Yelan; majdnem mind elott standard banneres 5* ) Ha meg nem huzok minden banneren megrosszabb a statisztika. Pokemonvadaszok nem erdekelnek
-
emiki6
veterán
A paimon moe szerint 50/50-et az esetek 50-52%-ában nyerik meg az emberek (kari banneren). Ez amúgy a legszembeötlőbb és meglepőbb adat onnan.
Jobb 50/50-re számítani és kellemesen csalódni, hogyha belekerülsz a többlet 1-2%-ba.
Vicces, hogy nagyobb az esély elsőre kihúzni egy ötöst, mint pl 84-től 90-ig összesen, szóval ja, a 90 erős túlzás.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Oké nehezen kiszámítható, de az a része, hogy akár 180 wish-re is szükséged lehet a kiszemelt ötcsillagoshoz, a gyakorlatban igen csak téves berögződés.
Persze ha azt olvasod, hogy 0,6% esély, 90-nél garantált 5 csillagos és így is csak 50%-eséllyel lesz a kiszemelt, úgy persze könnyű eme rémképet látni, de hosszútávon a valóság ennél jóval kedvezőbb.
A 0,6% a gyakorlatban kb 0,8% környékén van.
A 74. húzásnál 6% az esély. Ezt követően minden húzás esélye további 6%-al növekszik.
Jelenleg kb 150 ezer regisztrált Kazuha és Klee húzásból mindössze csak 5 jutott el a 90-ig.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy messze nagyobb eséllyel kapsz dupla 5 csillagost, minthogy csak egyszer is a 90. húzásig.
Az 50% annyit hogyha elveszted, akkor a következő az garantált. Statisztikailag 3-ból 2 ötcsillagosnak a kiszemeltnek kell lennie.
Ha ehhez hozzá vesszük hogy a legtöbb 5 csillagos a 75. és a 80. húzás között esik, amiből azt lehet mondani, hogy kb 110-120 húzásonként kapsz kiemelt ötcsillagost.
Ha pedig ehhez hozzá veszed, az olyan eseteket is, hogy a 20. húzásra megkaptad Klee-t, az jön ki, hogy hosszabb távon kb. 60 húzás jelent egy 5 csillagost a és minden 90-100 húzás kímélt lesz.
Külön érdekesség, hogyha megveszed a Velkint és a BP-t akkor egy patch alkalmával kb 90-100 húzásra van elegendő primogemet tudsz összegyűjteni.
Az eddigi 16 patch alkalmával 19 kiemelt karakter jelent meg, ami annyit jelent, hogyha kezdettől fogva játszol, és veszed a velkint, BP-t akkor elvileg csak 3 karakternek kellene hiányoznia. Pesze ehhez még hozzá kell tenni, hogy ennyi idő alatt összejön vagy 800 starglitter, ami további 160 húzást jelent.
Persze hozzá kell tenni, hogy 1-2 karakter így is kimarad, és a fegyver bannerről nem beszéltünk.
A fentieket a paimon.moe statisztikáéi alapján írtam, kiegészítve a saját tapasztalataimmal.
Húzásaim 2.0-tól 2.8-ig:
ui. Igen vettem kristályt is. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Rng... 2k wish és 10M wish más mintázatot fog kiadni. Az egyéni tapasztalat és az abból levont következtetések csak hiedelemek, általánosan csak pár csillag az égen. 🤷♀️
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Valszeg ha nem pörgetsz, akkor csak kárba megy a szerencséd.
Mondok mást, lehet kleet 11-edikként kaptad és kazuhát 31-edikként.
A data szerint 1-20 ig jobb oddsok vannak, mint 21-75-ig bármikor, aztán 76 környékén peak-el es 90-ig csökken. Relatív nagy esélyed van, hogy egy 5 csillagos után hamar megint húzol egyet, persze ahhoz mázli kell, ahogy ahhoz meg nagy balszerencse, hogy csak a 90-edikre kapd meg.Én úgy látom, hogy azzal hogy te hamarabb kaptad, azzal más később. Azzal, hogy megnyerted az 50/50-et, azzal más elvesztette. Szóval nem magadtól vetted el a sikert, hanem mástól. Hogyha ez vígasztal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erről jut eszembe, a lottó egy közösségi finanszírozás arra, hogy valakit milliomossá tegyenek.

Nekem a második 10-ben, pityben 33-adikként jött kazuha egy 74-edikként "vesztett" keqing után. Utána még 30-at kellett pörgessek, mire lett egy heizou-m.
-
kill_switch
senior tag
Azért látszik, hogy műküdik a gatcha rendesen... mikor akarok egy karaktert, van, hogy simán rá kell verni 180primo-t, hogy megkapjam... most nem kellett se Kazuhase se Klee... egyik sem volt meg, de nem is hajtottam rájuk... 0-tól indultam, 50-50 előtt... Heizou-t akartam, hogy kipróbáljam... 20-ból ki is esett. Tetszett, jó vele játszani, mondom akkor jöhet még pár constellation, az sose rossz, baj nem lehet, messze még az 5 csillag... következő 20-ból 0 Heizou, jött Kazuha... Na mondom jól van, nyilván most kapok early win-t, de legalább meg lett ő is (pokémon hozzáállás működik azért). Gondoltam átmegyek a Klee bannerre, nehogy már most mákoljak be még egy közeli win-t és megint Kazuha jöjjön, mert c1 végképp nem kell belőle. Klee banner, 20 pull, Klee jött, Heizou-nak meg továbbra sem esett constellation... Szóval 0-ról indulva 60 pullból 2x is beadott egy 5 csillagost, ráadásul mindkettő banner karakter.
Asszem most minden szerencse elillant a francba, lenulláztam magam.
De legalább most van pár új karakter akivel lehet foglalkozni. -
emiki6
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Mar eleve hogy csak nokre korlatozod, rengeteg jo male karakter van. Legtobb jo noi karakter pedig gatcha banneres.. de ha copni akarsz hajra
-
emiki6
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Átolvastam a kqm guideot [link] , Shiro jót írt.
Ganyu, Jean, Mona és Rosaria jött ki a guideból, de Shenhe is jó kell legyen, csak gondolom le van maradva a guide.
Shenhe guide: [link]Hatékony meltet hölgyekből nem hiszem, hogy össze lehet rakni, csak kompromisszumosat. Valami xinyan-os / tankfei-es lehet meg a legnőiesebb, de oda kell egy kazuha, esetleg sucrose teríteni a pyrot. Negyediknek meg valaki aki jó resonance-et ad (cryo vagy pyro talán?).
Én ventit és sucrose-t is ki nem állhatom, azért szereztem egy kazuhát, de xinyan is iritál...
Ganyut amúgy be lehet tenni Ayaka mögé/mellé is, egy monát kell még hozzácsapni (vagy kokomi,bár nekem ő nem szimpi), meg még valakit, mondjuk Shenhét, vagy talán Jeant.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
[link] pl..
-
slimG
tag
3.0 pletyka:
állítólag átdolgozzák a hydro resonance-t és +healing% helyett +25% maxHP lesz. Hu Tao még betegebb lesz, Yelan és XQ helye betonbiztos lesz akkor vele. HT-Yelan-XQ-Kazuha már most is táp. -
Shiro
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem vagy egy könnyű eset.

Pár nem túl fiatal lány quartett:Morgana (freeze): Ganyu, Mona, Jean, Shenhe. Elég szépen körbe buffolják egymást.
Az alvó tengeri sárkány felébredt és még nem itta maga a kávéját team: Kokomi, Yelan, Beidou, Sara.
Frozen Thorn.: Rosaroa, Yun Jin, Shinobu, Sara. (Remélem Yun Jin és Shinobu még határeset)
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Olyat is lattam aki C0 karakterrel csinalta
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Mondjuk ugy ahogy lesoloznak egy abysst.
Azon beszoktam sirni
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Jatsz ugy mint a Kinaiak
likeapro -
F34R
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor neked sosem lesz jo csapatod... Abysst gyurod? Mi az hogy elbactad a primot? volt ketszazezer es a seggere vagtal?
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Shieldnek még Tankfei (shieldre és healingre optimalizált C4 Yanfei) lehet opció és vele pyrot is lehet aplikálni, bár jó kérdés, hogy mennyire működne jól. Freeze teambe meg nem feltétlen kell shield, csak heal.
Régóta agyalok, hogy hogyan lehetne Bennet és XQ nélkül kompetens csapatot építeni. A meta szerint az egyik jó opció Eula, mert ő nem igazán tudja kihasználni azt a két karaktert. Bár az Ayaka/Shenhe/Mona/Kazuha csapat is jónak tűnik.
Scarletiel: A Morgana team-ben van egy ganyu meg egy mona, de cserébe van egy diona és venti is... Sok sikert egy jó Ganyu main hölgy team kialakításához, kelleni fog.
-
Scarletiel
őstag
Az a baj, hogy valami heal forrás kellene, amúgy Noelle nekem nem tetszik, igazából Barbara is menni fog a levesbe amint lesz helyette más. 3 dolgot nem bírok a játékban:
1. Pasi karakterek
2. Chibi karakterek
3. 14 évesnek kinéző karakterek.
Szóval igen problémás nekem partyt kreálni tudom. Én is ezért lőttem el az összes primot első accounton, mert jajj hátha dob valami értelmeset. Diona vagy 4x esett, Sayu vagy ki a búbánat vagy 3x Rosaria meg a legvégén gondolom kegyeletből.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Ha nem kell a Heal akkor support Mona Noblesse vagy Tenacity settel es Dragon catalystal.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Yelan
de minek freeze team mikor van Melt is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vakablak93
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
"vizes koreai gyermek"
, " juhé még egy kolbász a csapatba jeee......" 
És én még azt hittem én utálom a fiú karaktereket
Geo papa helyére esetleg Noelle? Nyilván nem ér fel Zhonglival de ha minden áron csajt akarsz akkor ő az és Geo Shielder mint az öreg.
Én pl őt használom mert más nincs, és elvagyok vele, elég jól véd azért a kis padavan.
A hülyegyerek helyére passz, én is dobnám ki a fenébe ha lenne más.
-
Scarletiel
őstag
Igen azt tudom, hogy Benett meg a vizes koreai gyermek jók mellé, de nekem igazából csaj osztag kellene, vagyis az lenne az ideális, még a hatékonyság feláldozásával is. Xiangling-et én is olvastam, meg meg is volt a másik accounton. De még van két hely csak csajoknak
Ezért utáltam mikor Diluc jött ki első 5 star-nak, mert mindenki mondta milyen mákos vagyok én meg azt éreztem, hogy " juhé még egy kolbász a csapatba jeee......
"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kisebb szinteken még szenved az ember gyakran egyedül, de ahogy fejlődnek a karaktereid (és ami fontosabb, te magad jobban játszol és jobban építed ki karaktereket) úgy egyedül is megoldasz majd mindent. Idővel a co-op csak szórakoztató lesz, de ha sietsz, haladni akarsz, egyedül gyorsabb.
Én azért kipróbálom azt a scriptet amit linkeltem.
Remélem Klee esik ki a következő 10wishbül, mert ha nem nagyon fogom utálni Ittot, hogy elb@s7_ta a 50/50-m...