Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
A bountyk a 3 agu ikonon vannak, ugyanaz, mint Paimon ruhajan. Monstadtba a kocsma melletti varoskapunal, Liyuebe meg a adventure guild mogott 2 utcaval.
A requestek kozosek a varosokban, ergo ha egyikbe megcsinalod a heti harmat, a masikba mar nem vehetsz fel egyet se. Az kesobb lesz fontos, hogy ott vedd fel, ahol meg novelni kell varos-szintet.
A bountynal, meg a legalsot vegyetek fel, mert ha nem sikerul, akkor nem szamolja. Ugyanugy harom van, es igaz, nehezebb, de az adja a legtobb rewardot. -
Ventur@
senior tag
Akkor jól éreztem én, hogy növeltek az ellenfelek sebzésén. Megnyugodtam, hogy nem én lettem béna egy nap alatt
.Viszont nyitottam egy 2x10-es wish-t. Egyet az új bannerből és hát csöppet csalódott vagyok: Tartaglia és Diona....hááát pont egyiket sem akartam
. Sebaj, felfedezésre elküldeni jó őket
. Úgy sincs több használható normális íjjam, mert egy van Fischlnél és egy Ambernél...azt kifújt a repertoár. Másik 10-es wish meg elment a Monas bannerre, ott viszont dobott egy Chongyunt, ennek viszont örülök. Csak győzzem felfejleszteni
. Mondjuk így továbbra sincs 4 azonos elementben lévő hősöm és így még mindig nem lesz meg a Fantasztikus négyes achivment
.A másik még, hogy végre lehet a billentyűzet beállításokat variálni, de hát pont azt nem, amit meg szeretnék (Vision-t jó volna a görgőről átrakni, de hát azt meg nem lehet). Jah meg feltoltam mindent grafikában és hát a bloom-on kivűl sok minden nem változott. Mondjuk eddig is high-on volt minden
.Kellett már ez az update, mert untam a farmolást, most már csak rankot kellene lépnem, de még azt nem akarok (AR 35-ön vagyok és már van vagy 45000 xp-m összegyűlve
). -
wandor0930
senior tag
Nemár hogy kivették a fejlesztőkönyves "BOSS"-t...oké megvan csak a könyvben nincs benneTatyla , gratula az szép

-
Jumbozorz
senior tag
Gratulálok mégegyszer mindenkinek. Patch benyomások:
Erősebbek az ellenfelek, jóval. Simán 20 %ot lever egy ütéssel egy level79es lebegő robot. Ilyen nem volt,de nagyon király. A játék laggol eddig nem laggolt, remelem javítják. A játékban osszeszedheto nyersanyagok jobban csollognak, könnyebb őket észrevenni. Tetszik a turbozott virág nyitogato (pénzt ad vagy xpt) meg az új színű mining kristály,weapon material is tetszik. Ha nincs időm a resint elkölteni aznap( ugye már 160 van
yuhu), akkor a fentiekbe belerakom es nem vesz el. A bounty questek is tetszenek nagyon. Új lendületet kapott a játék számomra. Hőst nem nyitok, se fegyot, most mert nem tetszenek. -
Steve1207
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A karaktereknél most egyébként mindenkit mutat már, aki a játékban van? Csak szürke, aki nincs meg, ugye? Annyira nem is hiányos a "készlet", Tartaglia, Klee, Venti, Mona, Fischl, Diluc, Nigguang, Beidou hiányzik csak. Ebből most van egy Fischl quest is, meg ki tudja még mivel vagyok elmaradva

-
Steve1207
veterán
válasz
Ventur@
üzenetére
Szerintem erősebbek, bár úgy érzem most az optimális, nem csak átkaszabol az ember és van értelme játszani és kihívás. Nem is játszottam huzamosabban már vagy 2 hete, mert tudtam mi a kimenetel, küldetés kevés volt a dungeonokba meg nem volt kedvem mászkálni, annyira sablonossá vált. 36-os vagyok épp.
Más: ti hogy tudtok ennyit kívánni? Nyomjátok itt a 10-es kívánságokat, nekem kb hetente van 15, bár nem dungeonozok

-
Sirandrish
legenda
Még szedem a patchet (falusi net power), és erősen gondolkodom hogy wisheljek-e. Nem biztos hogy megérné elverni a pity timeremet, egy nyilas karakterre (nem a kedvenceim)..
Azért majd a testben kipróbálom..bár most csak pár dolgot nézek majd, de majd szombaton nekifekszek mindennek
-
Ventur@
senior tag
Növelték adott WL szinten az ellenfelek erejét, vagy ennyire elfelejtettem játszani egy nap alatt?
Esek-kelek a kedvenc négyesemmel (Diluc lvl60-lvl70 fegyver, Keaya lvl 60-lvl60 fegyver, Fischl lvl60-lvl60 fegyver, Barbara lvl50-lvl60 fegyver. Mindegyiknél 4 csillagos a fegyver, talentek lvl 3-4 között, artifactok szinte mindegyiknél maxosak. Meg úgy aránylag jól vannak összerakva.) és csak arra tudok gondolni, hogy növelték az ellenfelek sebzését jócskán. Nem, nem domainekben, hanem csak simán, open world.
Vagy csak én mesélem be magamnak
?Másik: A kipróbálható 4 karakter közül nekem egyik sem tetszik
. Talán az elektros csaj, amelyik bejött és tetszettek a képességei, de ha a többiek közül valamelyiket kapnám - már ha elkölteném a wish-jeimet
- hát nem lennék túl boldog
. -
Yodamest
veterán
Na elnyitottam mindenemet, voltak még 1 itemes wishek, de azok csak fegyverek voltak, azokról nem is csináltam képet. Alapvetően csalódott lettem volna, a Jean mentette meg a napot, neki nagyon örülök! Többiekből mind dupla vagy tripla, asszem meglesz a fel konstellációzott csapat.
Na csapassuk mostmár! -
Steve1207
veterán
Nem nagyon követtem a játékot manapság, néha a daily cuccokat szedtem be és kész.
1.1-es updateben tényleg nullázódott a BP rank? Annyira nem zavar, csak meglepett.
Másik: PS4-en is be lehet váltani már az ajándék kódokat az opciók - acc - redeem alattJa és kihúztam én is 3 randomból Dionat

-
Yodamest
veterán
Na már szedem a patchet, hamarosan jönnek a roll fotók!
(sírni fogok érzem) -
Mike
veterán
A városi presztízs pontokat hol keressem?
-
Mike
veterán
Hehe, közben kipróbáltam Childie-t, és ez a nyilazgatás nem az én világom. Mire betölt az íj, a nyakamom vannak, az alap lődözés sebzése meg túró
-
Sz_Imre
senior tag
Na az első banner wish-ből, és egész jó lett, megszereztem Keqing és Ningguang igaz ez utóbbi már constellation. Végre nem Barbara vagy Sucrosse constellationt gyűjtőm. Bár igaz hogy ma megkaptuk Barbarát, így nekem már csak 1 const hiányzik.

ui: Kéne hozzá sok cucc hogy felfejlesszem. -
Over567
aktív tag
Phuh ez az 1.1 nekem rendesen elcseszte a teljesítményemet PC-n eddig is néha be akadt de most 3x rosszabb mint volt. Ennek egyáltalán nem örülök, így még az embernek a kedve is elmegy a játéktól. (min-max graf nem számít min vagyok)
-
wandor0930
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Jaja Dionát én is akartam, de így hogy jött Qiqi sajnos ő kimarad a csapatból, nem kell két jegyes kari.
Qiqi meg egy állat az eddigi 20-30 perc alatt, Barbar nem volt szimpi valahogy nem vált be szóval én eddig healer nélkül játszottam és most WL-3 így kicsit nehéz volt, de vele sebezni is lehet meg szinte full HP-n jövök ki a harcokból. Pedig még csak 40es és Ascendelve sincs másodszor mert valami növényt kell gyűjtenem.
Ningguang sem rossz, a növénykeresésben meg bányászatban sokat segít, illetve eddig nem volt se varázsló se íjász a csapatomban szóval a repülő célpontokkal közben volt egy kis gondom, de most az sem probléma.
Viszont hosszútávon valószínű egy íjász fogja váltani. Gondolkodom Dionán mert tetszik, de Razor miatt Fischl-t kellene megszereznem inkább. -
KaitouP
nagyúr
Ööö... Miért is ne lenne szép?
Mintha bárki tehetné arról hogy jót vagy rosszat húz-e. A játék ezen része szerencsejáték, ezt elfogadtad már akkor, amikor nekiálltál játszani, ha nem tetszik, nem kell ezzel a játékkal foglalkozni, azért viszont nem kellene beleállni másba, mert jót húz. Ha bajod van a rendszerrel, a fejlesztőknek/velük szemben fogalmazz meg kritikát. A játék továbbra is free to play, nem pay to win, semmilyen gyakorlati hátrányod nem származik abból, ha nem tudsz kihúzni egy karaktert, ha te erre elköltesz 10K-t és ennek ellenére se sikerül, akkor az - már ne haragudj - de a Te bajod. Nem kötelező költeni a játékra. -
Ventur@
senior tag
A kisebbik oszlop elé rakj le egy geo hordót. Arról fel tudsz mászni az elsőre, repülj át a középsőre, majd ugyanezt csináld meg a második oszlopon (geo hordó az oszlopra és ugorj fel rá). Onnan meg át tudsz repülve ugorni az utolsó oszlopra. Vagy megpróbálhatod, hogy lépcsőszerűen lerakod a két geo hordót a ládás oszlop elé és úgy ugrasz fel rá.
Én az első változatot csináltam, nekem így ment
.Ui: Vagy még onnan a szikláról (ahol van az a kis bokor a képen) is megy, csak tegyél a szikla tetejére egy geo hordót.
Ui2: Ja, már látom megválaszolták
. Nah mindegy, ki nem törlöm már a hszt
. -
stuka20
senior tag
Gnosty hymn nélkül is -tehát ingyen- lehet teljesíteni a bp-t?
-
törölt tag
Eddig 2 db Diona esett 20 nyitásból. Elégedett vagyok, mert csak ő kellett ebből a bannerből. Mármint a többinek is örülnék, de van elég karakter a repertoárban. Lehet, hogy még nyitok 10-et, hátha ad még valami használhatót, de a többi megy félre a Zhongli bannerre.
-
Over567
aktív tag
Szerencsére ha GEO kellett idáig Noelle-el megoldottam mindig de még nem nagyon volt olyan hely ahova nem tudtam feljutni (Kösz Venti
) Egyébként sok jóra nem számítok a wishekkel kapcsolatban. Sok szerencsét mindenkinek. -
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Vannak a "Statue of Seven" oszlopok. Mondstadt környékén a szelesek vannak, Liyoe környékén meg föld. A "fő" kari legyen aktív, amikor megszólítod a tornyot és kijön lehetősgéként, hogy "resonate with geo/anemo" és akkor változik át a karid képessége. Vica-Versa működik. Itt egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=-MFXv1-FQ10&ab_channel=Jonooit
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig de.
-
wierra
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
A csapatösszeállítás nem fix; helyezet és küldetésfüggő. Jellemzően inkább nincs benne Traveller. Egyébként tegnap este kezdtem el felfedezni a 'geozás' szépségeit is.
Nekem az is sok időbe telik, hogy kitaláljam az optimális artifakt-kombókat. Órákat el tudnék vele molyolni...már ha lenne erre ennyi időm.Egyébként nem minden esetben világos, hogy az elementális támadások hogyan, ill. mi alapján skálázódnak...
ATK vagy Elemental Mastery...? -
wierra
senior tag
Kellene egy ki segítség. A lenti képen látható ládához hogy a bánatba tudok feljutni? Közel s távols sincs olyan hely, ahonnan le tudok vitorlázni.

[térkép] -
Yodamest
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Grat ezek nagyon jó nyitások szerintem, főleg azzal az 5* cukival, illetve Dionát én is nagyon szeretnék nyitni.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nyomassátok a wisheket, nekem elég megnézegetni őket itt
Saját nem kell egyelőre. Ez a reputation system nagyon tetszik. Örülök, hogy a játék elment a felfedezés jutalmazása felé mégjobban. Jó fele haladnak szerintem
-
wandor0930
senior tag
Notessék nem ezt vártam, de azért nembánom

Diona így sajnos kispadra kerül valószínűleg pedig nekem ő is tetszik, illetve Childe is szimpi volt azzal a hibrid közel-távol harcos mivoltával, de sebaj így megvan oldva a healer is legalább.
Ningguang vszont kap egy esélyt Traveler helyén.Telón már kaptam egyébként egy pármegás mikropatchet, pc-n meg valamiért nagyon lassan frissít és megszakadozik, de ez lehet inkább szolgáltató hiba.
-
Yodamest
veterán
de csak a jó eredményt szabad ide kitenni, a gagyikat mindenki látja a saját játékán belül is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy lesz 3800 szerintem, hogy 1:1-ben váltják a dollárt euróra, így mi euróban fizetjük ki gyakorlatilag azt a 10 dollárt. Tehát ami amcsi szerveren 10 dolcsi, az európai szerveren 10 euró.
-
Mike
veterán
na Andris, ezért érte meg elszórni úgy 1000 primogemet. azért cserében kaptam legalább arany könyveket
az új cica karakter neve Diona, és cryo
nem tudom mit csináljak vele, az 50es Chongyunt biztos nem cserélem le -
Jumbozorz
senior tag
Jó sok minden változott hála az égnek a frissítéssel. BP-re be is rúháztam. Ami nagyon zavar, hogy AKAD a játék. Telón játszok ugye a frissítés előtt High-on simán futott, most meg a mediummal játszhatatlan. Remélem javítják.
-
törölt tag
-
Jumbozorz
senior tag
5.6 giga az update

-
törölt tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Jumbozorz
Lehetőséget ad arra a játék, hogy variálhasd a szetteket. Ha neked egy adott szettből megvan mind az 5, de a toll statja nem a legjobb; de egy másik szett tolla kedvezőbb értékeket mutat, akkor berakhatod azt helyette és még a 4 részes bónuszod is megmarad.GhostPetya
Egyrészt megmondom őszintén nem is figyeltem az inventory telítettségét (boss-körök járultak hozzá a végeredményhez), aztán meg már kíváncsi voltam, hogy ha már ilyen közel vagyok a limithez, mit csinál a játék. Nem gondoltam volna, hogy túlcsordul. De persze, csattant már a kraftolási. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
üzenetére
Atyaég. Nem tudom mit csinálsz
Nekem 10015 van foglalt. Mit halmozol?
1 csillagos artifactokat?Más: Miért jó, hogy egy artifact 5 részből áll, amikor azért nem ad plusz dolgot, ha mind az 5 artifactom azonos szettből van csak 4 darab. Vagy valamit benézek? Vagy érdemes 4 szettet kimaxolni, majd az 5.-be berakni egy koronát, ami egy szettes effektje van?( elemental res..ilyesmi). Mit gondoltok?
-
Yodamest
veterán
-
törölt tag
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
folytatva: ez annyiban jó, hogy tegyük fel a mostani Klee bannerből nem sikerült Klee-t nyitnod, de kaptál valami más 5* hőst, akkor a következő ilyen kiemelt bannerből 100% hogy ha nyitsz 5*-t az a banner reklámarc hőse lesz. (bár hát teszem hozzá ilyen 5*-okkal kalkulálni már nagyon eszement, meg erre tervezni, de na erre is úgy látszik azért kidolgozták a szabályokat)
-
Mike
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
én is valahogy így értelmeztem. tehát ha nyitok egy 5-öst akkor a promo bannerből biztosan a promo hős lesz az 5-ös, a 90-re garantáltan
de jó lennen ezt valahol hivatalos helyen is olvasni, mert a wiki minden, csak nem azés ha csak a promo bannerből nyitok, akkor meg a második sem a promo hős lesz?
-
Yodamest
veterán
főleg emiatt is jó promó bannert nyitni, mert amit itt is ír minden 10 wishből 1 biztosan 4* lesz, és promó hős bannerben meg valszeg az nem egy item lesz hanem tényleg egy hős.
Amit idézőjelben írtál annyit tesz, hogy gyakorlatilag minden második 5* nyitásod promó hős bannerből biztosan a banner címlapján lévő promó hős lesz.
-
Mike
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
[link] itt a leirás
tehát külön számolja, de beleszámolja az előzőt"Likewise if one pulled a non-promotional 5-star character on banner A, then the next 5-star character on promotional banner B will be guaranteed to be the promotional character." bár ezt agyilag nem fogom.
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
igen ez le van írva, én is valahol a bannerek leírsánál olvastam, tehát a limitált banner alatti nyitásaidat ha nézed, ott nem fogod látni az állandó bannerbéli nyitásaidat és fordítva. Ez 2 külön rendszer, ezért is akarok csak limitáltat nyitni, mert a garantált 5* hőst is bannerenként számolja 90. nyitásra, tehát ha felváltva nyitogatod akkor sokkal később lesz meg az a bizonyos 5* hős.
-
Yodamest
veterán
-
stuka20
senior tag
Mondjuk lehet meg kellett volna nyitás előtt várni az új bp-t, na mindegy. Van még esélyem nyitni/ gyűjtögetni, szóval nem hangolt le. Az a jeges chong akárki srác akit dobott nekem ő elég ba**ó szerintem. Tetszenek a képességei. Bár a karakterek szintezése kicsit lassan halad, ha kevés a könyv vagy az a lap.
Egyébként szimpla ládákból, amiket lehet találni random vagy küldetés vagy amiket az ellenség körbevesz, lehet nyitni nagyobb értékű tárgyakat? pl. 4* felettit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Sebaj, felfedezésre elküldeni jó őket
.
).

. Talán az elektros csaj, amelyik bejött és tetszettek a képességei, de ha a többiek közül valamelyiket kapnám - már ha elkölteném a wish-jeimet
Mintha bárki tehetné arról hogy jót vagy rosszat húz-e. A játék ezen része szerencsejáték, ezt elfogadtad már akkor, amikor nekiálltál játszani, ha nem tetszik, nem kell ezzel a játékkal foglalkozni, azért viszont nem kellene beleállni másba, mert jót húz. Ha bajod van a rendszerrel, a fejlesztőknek/velük szemben fogalmazz meg kritikát. A játék továbbra is free to play, nem pay to win, semmilyen gyakorlati hátrányod nem származik abból, ha nem tudsz kihúzni egy karaktert, ha te erre elköltesz 10K-t és ennek ellenére se sikerül, akkor az - már ne haragudj - de a Te bajod. Nem kötelező költeni a játékra.

Saját nem kell egyelőre. Ez a reputation system nagyon tetszik. Örülök, hogy a játék elment a felfedezés jutalmazása felé mégjobban. Jó fele haladnak szerintem

Sordoran