Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem most annyi 4*-os artifactom van, hogy a harmast csak akkor hasznalok, ha otthagyom egy lv1-esen, vagy a szetthez kell. AR34. Az artifaktoknal a pozitivum, hogy nincs szinthatar, es csak a 15-20% xp-t "veszited" ha egy szintezettet raksz egy masikba. Pl maxolt 3* az +12, egy 4*-osba belerakva asszem olyan 9-10 szintet ad neki.
Fegyvernel ott az ascend, ami miatt sokkal jobban kell figyelni, mert rengeteg XP-t lehet bukni.
Roviden: Ha jo 3* -osaid vannak, plusszold fel oket nyugodtan, max belerakod egy 4*-5* -osba.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Azt mondanam hogy erdemes utána nézni melyik hősnek melyik artifact szett a legjobb. Ha megvan ami kell egy adott karakternek, de csak 3 csillagos, fejleszd, mert en AR 43on vagyok, de 4 csillagos szettem egy sincs fullba még. Ha jon az adott 3 csillagos szettbe olyan ami 4 csillagos azt rakd be es a fejlesztett 3 csillagost meg aldozd fel a 4 csillagos fejlesztésére.
-
Yodamest
veterán
artifactokat hogyan éri meg upgradelni? AR25-ön vagyok és eddig csak néhány 4csillagos lila artit húztam, a 3 csillagosokat nem mertem. Azokat megéri? vagy idővel úgyis kukázva lennének és csak 4-eseket húzzak?
-
stuka20
senior tag
Nem olyan nehéz a szöveg, de vajon lehet számítani magyar feliratra a játékban egyszer?
Például a Kurzpel és még 1-2 játék is kapott. Csak kíváncsiságból kérdem. -
Jumbozorz
senior tag
En is várom 1.1et. megpróbálok nem napi 3 órát játszani es talán nem lesz az mint most, hogy igazából farmolok folyamatosan.(ami nem baj, ha tudom, hogy a content bővülni fog).
Huzok most egy farm accountot, ahova betudok majd menni kristályert, meg mas nyersanyagert.
Gondolkozok egy teljesen új csapat felallitasan ( tudom, lehetetlennek hangzik
)- Fischl, Razor, Klee, Sucrose. Most Klee, adneturer (anemo), Barbara, Chongyun. Ha meglenne Diluc, akkor Klee, Diluc, Sucrose, Fischl lenne a csapatom -
Yodamest
veterán
Olyan problémával ti is találkoztatok, hogy a főbb story videóbejátszások alatt totál elmegy a hang? Ez mitől lehet?
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
Pedig nem kapkodtam, és tényleg MINDENT csináltam ami szembejött.
Ha kapna az ember elég EXP-s alapanyagot, akkor azzal is hetekig el lehetne lenni, míg összekisérletezgetsz egy tökéletes (vagy tökéletesebb) csapatot, de ugye ezen a téren meg van kötve a kezünk, szóval az se megy..
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
túlhasználtátok a játékot

-
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Jumbozorz
Nagyjából ugyanazt, amit Sirandrish közölt le. Plusz néhány növény gyűjtése. Resin-t a morás és karakter-fejlesztős "ködre" költöm a hétvégén.
1-2 nap és meglesz az AR45. Addig is próbálom betelíteni az inventory-t. Nem sok kell már.Sirandrish
Hát ha marad a lendületünk, sajnos lesz az 1 hét... -
Sirandrish
legenda
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Én megcsinálom a napikat, meg ha ráérek leütöm azokat a "bossokat" akiknek a dropja kellhet a későbbiekben, és kb ennyi.
A 120 resint pikkpakk eldurrantom kb bármikor, így kb nem maradt semmi.
Várom a 11.-ét, de előre félek hogy néhány nap, esetleg 1-2 hét alatt azt a tartalmat is ki lehet majd filézni..
Meglátjuk.. -
Jumbozorz
senior tag
Ki, mit csinál a játékban?
-
Mike
veterán
nincs dvalinnál coop, azt írják mindenhol
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
11.-i WIshben már új karakterek lesznek. Lesz egy 5 csillagos is.
-
wandor0930
aktív tag
Klee után az újonnan bemutatott karaterek várhatók vajon wishben?
Klee nem volt szimpi így már összegyűlt egy 4-5 wishnyi és nagyon viszekd az ujjam

Na meg jólenne ha jönne egy 5csillagos akiköré építhetem a csapatomat, addig annyira nem akarnám fejlesztgetni őket.
Razor meg Xiangling elég fixnek tűnik, de ha mondjuk jönne egy Diluc nembiztos hogy megtartanám utóbbit.Megy egy íjász is jóvolna...hm miért csak 4 karakter lehet a csapatban
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi a segítséget
holnap is tolhatunk valamit, igy kicsit egyszerűbb fejlődni -
Jumbozorz
senior tag
Két dolog hátha segí, aki még a BP-t csinálja. A napi 10-es bányász küldi teljesül úgy is, ha expedicióval veszed ki a köveket, vagy Liyou-ba megveszed az egyik árustól. A másik, a heti küldetés, amikor 20 Ley line deposit-ot kell csinálni, de ugye ezeket a végén kitudod nyitni 20 resinért. A BP quest számolja a 20-at ha csak teljesíted a küldit, de nem nyitod ki a virágot, így nem kell resint költeni. Annyi, hogy ez egyszer játszható el, azaz 4x naponta.(ez esetleg mehetne Összefoglalóba)
-
Jumbozorz
senior tag
Helyzetjelenés: A 4 karim 80-as a fegyókat húzom most 80-asra. Aztán ráfekszem a Talent-ekre. Aztán Artifactok. Most már nem ér annyi inger. Battle Pass-t kihúztam. A főbb eliteket legyaktam. A probléma az lesz, hogy AR43 fele haladok, de a 90-es szint csak AR50(!)-en nyí lik meg
Amúgy, ha úgy veszem, hogy 5 nap múlva jön az új tartalom, pont elég időt öltem bele, hogy sok ideig ne "unatkozzak"
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
én is csak adv32 vagyok
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze tudom, most konkrétan erre az alkalomra gondoltam mert gépnél lettem volna (amúgy elég rendszertelenül vagyok).
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Lehet ezt kissebb szinten is nyomni.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kár hogy én ehhez kicsi vagyok :S
-
Jumbozorz
senior tag
Aki tud segíteni várom. Beszélni nem tudok asszony mellettem van

-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Appot felraktam
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én psen játszom
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
megy a discord mobilon fülessel? mert úgy lenen az igazi
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom egyre több party alakúl, így tényleg jó lenne használni a Discordot.
Mivel a játékon belül nem lehet ráírni senkire, így érdemes lehet használni.
Aki épp elérhető, az feljön..
Genshin Impact (PH) DC szerver -
Mike
veterán
Én bejelentkezem péntekre, könyvezni
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mit jelent a korábban?
-
Jumbozorz
senior tag
Este 8 körül számíthatok valakire Hydro Wl5-ös bosst ölni? Mondjuk 5x?
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de nem, amúgy jogos felvetés, mert szerintem tök alap kéne legyen, hogy nem vagy örökké hozzákötve a kezdeti választásodhoz, én legalábbis ha az én játékom lenne biztos nem tennék ilyen megkötéseket.
főleg a mai tranzszexuál elfogadós PC világban -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Utána néztem, nem fog jönni ilyen, a story miatt nem tudsz már "menet közben" váltani főhőst és antagonistát, szóval ez tuti permanens.
Mike eddig csak a kezdő 20% discountos wisheket pörgettem el, máshoz még nem nyúltam.
Aliast szerintem sokkal nehezebb csinálni, mert ahhoz egy valós email címed kell legyen, hisz arra kapod a megerősítést, mennyivel egyszerűbb már csak átrakni username belépésre és használni a rendes emailodat. Nem vagyok híve a több email címnek.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szimplán karakterek miatt nem rerolloltam volna és nem is ajánlom, nekem egész egyszerű oka volt: nem tetszett a női protagonista karakter, szóval szimpla nem váltás miatt kellett.
De azért amikor nyitottam a fent mutatott karaktereket első wishből, nagy kő esett le a szívemről, és tök érdekes mennyire más úton kell elindulnom ezúttal, mivel Noellen kívül aki ugye 100% drop rates, minden nyitott hős más, mint az előző accon volt.

-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként úgy van ez a reroll, hogy akár lehet 3 profilod is egyszerre, anélkül, hogy username1-2-3 verziókat kéne használni. Játékon belül bármikor lehet változtatni, hogy mihez akarod linkelni a belépésedet. Az előző csaj protagonistás accom pl. átraktam link via username opcióra, tehát arra felhasználónévvel tudok belépni, erre az új accra pedig email címmel, de van mobile opció is, akkor pedig telefonszámmal és ezek bármikor változtathatóak.
Szóval ha valaki eddig emaillel lépett be mondjuk, de rerollolni akar, nem kell új email fiókot létrehozni emiatt, egyszerűen csak át kell rakni az előző accot username vagy mobile belépésre. Nálam ez nagyon jól jött, mert féltem, hogy buktam az email címemet és nem fogom tudni használni az új (mostmár végleges) accomhoz.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te nyitsz szarul?
Köszi.Infó: Lvl70-ről LVL80-ra 340.000 mora kellett.
-
Sirandrish
legenda
válasz
scyllafren
üzenetére
A mailcím lenne a legkevesebb. A gond az hogy úgyse elégednék meg egy 5 csillagossal, ha már reroll, aztán állandóan kezdeném előlről.

Szerencsére eszembe sem jut, pedig ritka szarul nyitok, de ez van
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rerollhoz nem kell uj emailcim, csak username es jelszo
Csak rakj szamot a username vegere
En hatszor rerolloltam, mire Qiqi-t beadta, azota megint AR31 
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm nektek, majd jelzek , akkor.
-
Yodamest
veterán
én amin nagyon meglepődtem, hogy nem lehet a billentyű/kontroller leosztást változtatni, ilyet még egy játékban sem láttam ezelőtt.... elég hanyag megoldás, mert nekem pl. a 1-2-3-4 karakterváltáshoz baromi kényelmetlen, csomószor mellényomok és nem arra vált akire kéne. Simán átraknám szívem szerint oldalsó egérgombokra, dehát nem lehet....
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Van már kontroller támogatás iOS-on? -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért ránézek, mert WL5ön még ne nyomtam le
-
Jumbozorz
senior tag
Az a csapatom gyengéje és Barbara miatt le kell gyaknom nekem is. Azt hagyom most utoljára(jelenleg klee-t húzom). A repülő madarak miatt, mert nincs ranged karakterem. Ha van valaki, aki effektív lehet WL5-ös Hydrohoz ne tartsa magába. A hét második felében hydrozni szeretnék. Köszi
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az elitek milyen sűrűn respawnolnak?
-
Jumbozorz
senior tag
Ha valakinek kell segitseg 6 utan en is elérhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi.

Sordoran