- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimG
tag
válasz
#44330240 #10200 üzenetére
Én is nagyon gyúrok egy Kazuha újrázásra. Szintezős, talent és fegyver anyagokat már bespájzoltam, most a 4p VV szettet farmolom, vagy inkább próbálom farmolni. Support Kazunak milyen az ideális sands/goblet/circlet stat elosztása? EM/anemo dmg/critR~D? Fegyvernek Iron Sting-et gondoltam, ezt mekkora refine szintig érdemes felvinni?
-
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #7867 üzenetére
Gratula hozzá, türelmes voltál és egész szépen begyűjtöttél mindent.
Azért 228 wish alatt 4 db 5* nem rossz. A cél amúgy a C2 lett volna, vagy Sara C6?
Nekem is lementek a pörgetések, miután befejeztem az Archon questet. Utóbbiról később írok majd, voltak benne durva, meglepő dolgok, de gondolom a többség még nem tolta le, addig kár elkezdeni kibeszélni
(szigorúan spoiler mellett majd).
A wish-ekkel pedig nagyjából elégedett vagyok, 3x 10 wish ment el, kiesett Raiden Shogun (valahol 80 környékén Ayaka óta, tehát az 50% bejött ismét), és esett Xiangling 1 db (C6 lett), egy Sucrose (C1 lett, azt hittem már van belőle 2-3, hát nagyon nem) és egy Sara. Egyelőre nem pörgetem tovább, kivárom egyrészt Kokomi banner-t, mik lesznek rajta, és majd 2.2 preview-t mi várható. Fegyverére rámennék amúgy bátran, de ha már ingyen kapunk majd egy neki való 4*-ost, akkor kicsit feleslegesnek érzem.
-
Shiro
senior tag
válasz
#44330240 #7388 üzenetére
Raiden
Adatlap (A Burst résznél elcsúszhattak egy sorral) Dióhéjban, ha az Emblem of Severed Fate-et adod neki, akkor a Burst DMG bónusz nagyjából meg fog egyezni az Energy Rechirge-al. Ergo az artifact szempontjából maxos 300% Energy Recharge az KB 300% Burst DMG Bónuszt fog jelenteni. (Megj ebbe bele tartozik Goblet Electro DMG bónusza is) Persze ennek eléréséhez kell egy ER-es polearm, és a Sands main stat-jának is ER-nek kell lennie. Ez 4 csillagos polearm esetében 1300-1400ATK-t jelent A Burst sebzése pedig krit nélkül valahol 18K környékén fog tetőzni, (Megj: Ha a Sands-ba ATK%-ot rakunk ER helyett, akkor a Burst DMG hasonlóan 18K közelében marad. Bár nehezebb lesz feltölteni, viszont az egyéb támadásoknak is lesz némi sebzése.) Whale szint A neki készült polearm esetében ami ER után ad ATK%-t viszont már 2000-2500ATK-val is rendelkezhet (R1-R5) Ez a Burstnél 26K-32K crit nélküli sebzést jelent. Ui.: Szóval ha "DPS"-t akartok akartok, akkor nem árt neki a fegyó Hasonló mint Hu Tao és a Staff of Houma esete. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #7388 üzenetére
Raiden:
Már Ayaka megpróbált főzni nekünk ami nem jött be. Most ha Baal is főzni akar majd nekünk, és még durvábban elrontja az poén lesz. Így berakni a játékba, hogy nem lehet vele főzni azért, látom magam előtt a tsundere Shogun-t.
Aloy:
Ez a játék nagyon anime, ami sokak szemében = rajzfilm, de nem az. Ehhez képest viszont ez az Aloy nagyon rajzfilmes így. Tényleg mintha egy mese világból jött volna ide, eléggé kitűnik. (bizonyára cél is, hogy eltérjen a többiektől, de ennyire, valamint így...?)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #7158 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, késő délután vagy este fogok tudni felmenni, ha online leszel élek a lehetőséggel.
jonnyjoker01: Eddig Venti és Zhongli is nagyon OP volt még supportként is, szóval képzeld el mi lenne ha ilyen szinten main DPS lenne. Ganyu és Hu Tao elbújhatna mellette.
Nekem Hu Tao lesz első triple crown, csak még heti boss nem dobta utolsó material-t (átváltani nem akarom), viszont kérdés hogy Ayaka vagy Raiden Shogun legyen következő. Sőt, lehetne mindkettő akár, de előbb megvárom őket és Yae-t. Yae-nél érzek valamit ami miatt lehet a sztori miatt is kiemelten fontos lesz, így ő a célpontom Raiden Shogun után.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#44330240 #7154 üzenetére
Fú basszus, az az ulti animáció
Szóval folytatódik a trend hogy az archonok supportok. Én örülök neki, mert most Keqing-be kezdtem el nagyon erősen fektetni (most = 2-3 hónapja és még mindig nincs meg egy normális Thundering fury artifact szett
). Akkor megy is neki a triple crown.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #7156 üzenetére
Ez a Kokomi nagyon Mona 2.0 így. Annyi különbség hogy inkább heal/support. Sara mókásnak tűnik, de nem hozott lázba. La Signora boss fight meglepő. Gondolom heti boss lesz, mivel úgy látom az új karakterekhez új talent material lesz ami még nincs benn a játékban. Így Raiden Shogun-hoz se tudom ezt farmolni előre, sebaj. Ez elég kétértelmű, most nevetségesen alacsony vagy nevetségesen magas?
Felhúzom 80+ szintre, és talentjét is fejlesztem aztán meglátom Eula-hoz képest mit tud. Valaki beengedhetne majd este egy kis Sakura Bloom-ot farmolni magához, ha neki nem kell.
2 napos a respawn rajta úgy látom, tegnap lett meg lvl70 de még két ascend hátra van.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #7154 üzenetére
Ez alapján akkor egy burstDPS/support lesz. Eula mellé erős lesz, de Ayaka-nak se rossz (saját karaktereim közül). Az animációk nem rosszak, bár polearm attack animációban még mindig Hu Tao nálam az etalon. A burst pedig nagyon
csöcscsúcs.Még eléggé elején járok Ayaka húzásában, nem tudom mennyire fog beválni main DPS-ként. Mármint maga a karakter tetszik, jó játszani vele, csak a sebzése fog még nőni ugye ahogy húzom felfele. Fischl C6 mellett azért biztos fog aprítani, vele Eula is jó, pedig neki jóval lassabb a támadási sebessége.
-
Shiro
senior tag
válasz
#44330240 #6841 üzenetére
Sajna nagyob nem
A játék tónusa nagyon sötét, ami lehet hozzáad a hangulathoz, de árnyas fák alatt ülve alig láttam az események felét.
Ehhez jön még, hogy a játék közbeni üzenet váltások egész jól kitakarják a karakteremet.
Ultra Grafikán smooth, de a környezet szegényessége okán nem is igényel sok számítást.
A harcrendszer, okés, de semmi extra.
Azt hittem, hogy egy Speer nevü karakter shardjait farmolok, de kiderült, hogy ez az itteni artifact.
A történet pedig, hogy vírus volt, az emberiség megszívta, de azért annyira nem, hogy ne tudna kardozos diáklányokat robotok ellen küldeni. A többi az hangyabetű.Ui: Ha a tutorialban lévő fehéehajú waifu bosst még az elején beadja ingyen játszható karakternek, akkor talán plusz 1 pont.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6731 üzenetére
A Mihoyo olvassa a topikunkat.
Pont múltkor beszéltünk a napi commission-ökről, és lám megcsinálják egész jól.
A Serenitea pot fejlesztés is hasznos, a wayointok kellenek mert sokat kell néha futni árus után. Kertészkedés gyanítom egyszerű lesz: kiválasztod mit akarsz termeszteni, ahhoz kell craftolni ágyást, magokat (pl. kész gyümölcsöt/zöldséget betöröd maggá), aztán vizet hordasz rá és pár nap múlva takarítás.
(ha így lesz, remélem elég Mona-val átfutni rajtuk locsolás gyanánt) De lehet még ennél is egyszerűbb lesz.
xeon forever: Nem néztem utána annyira, de minden mellé jó support lehet, gyanítom Hu Tao se kivétel.
csuzda: Hát ez mocsok nagy mázli. Nem csak sűrűn kapod az 5* karaktereket, de ráadásul elmúlt 3 db kiemelt volt. Kérdés kitart-e ez a mázli, vagy már 180 wish-el számolod következő kiemelt karaktert?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6508 üzenetére
Ayaka továbbra is must have. Sayu már kevésbé érdekel, nem kell még egy anemo healer, így célzottan miatta nem pörgetek majd szerintem. Viszont a gurulása jópofa. Yoimiya érdekes, a célkövetéses charged attack tetszetős, konzolosként like-olom. A burst animáció is nagyon baba. Ha valóban Ayaka lesz első banneren, ő biztos lesz, majd Yoimiya-ra attól függően megyek rá, hogy mennyi primo marad majd, és 1.8-as leakek alapján várható-e már Shogun majd.
Mostani 1.6-os bannerek kimaradnak, gyűjtögetek tovább. Tetszik ez a pot-os companion rendszer. Új set receptekre érdemes rámenni, és lerakni őket karaktereidnek. Ha behívod őket a set-be, akkor kis duma után kapsz 20 primot. Jó üzlet.
Minden set 4 karakterhez illik, és minden karakter 2 set-et kedvel. Ha mindet lerakod az minden meglévő karaktertől 2x20 primogem (plusz az apró, mora és karakterednek megfelelő talent material könyv).
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6462 üzenetére
Ezek nagyon jók többségiben, értékelem az igyekezetüket. A fegyver upgrade mondjuk érthetetlen, ott azért hamar eljut az ember a fegyverek helyett a kristály használathoz, aminek nem kell 20 slot... Ellenben artifact-nál nincs ilyen (ha nem számítjuk a pot-os cuccot), szóval ott kéne inkább több hely. Többi változtatás üdvözítőek mind.
A sebzés és pajzs buff kicsit érthetetlen, így is nagyon erősek már a karakterek ha ki vannak húzva, és a pajzsok is nagyon OP-k. Legalábbis én egyiknél se hiányoltam még többet, inkább alacsonyabb szinten lenne buff csak. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6441 üzenetére
Jó látni, hogy most nem csak én leakelgetek.
Viszont ha nem is leakelek, legalább véleményezek:
Yoimiya-t nem véleményezem, róla leírtam korábban amit gondolok. Kokomi érdekes, catalyst hydro. Mivel megvan Mona így ez elsőre nem dobogtat meg, meglátjuk mi lesz. Shogun lesz akkor (egyelőre) az electro archon neve. Polearm fegyver meglepő, bár nem elvetemült gondolat. Bármi is lesz végül (dps, sub dps vagy support) kell, eddig egy archon se okozott csalódást mint játszható karakter. Külsőre kissé vadabb, gonoszabb kinézetet vártam, így túl kedvesnek tűnik. Sara jobban illene arcra. És ha már Sara, ő és Yae nem sokat mond eddig, talán a Shogun segítői lesznek, de így 3 electro együtt? Nem tudják hogy kettő kell csak a resonance-hoz, több már pazarlás? Sara a bow-al kevésbé mozgat, van Fischl C6-om már, de Yae catalyst-al izgalmas. Meglátjuk, ő lehetne egy support.
Végül Tohma, eh... Megint egy pyro polearm, mert Xiangling és Hu Tao nem elég. Azt reméltem sword lesz végül. Túlságosan nem hoz lázba, inkább akkor Yoimya legyen új pyro karakterem B csapatba. -
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6403 üzenetére
Még egy gondolat a mai bemutatóhoz: igazából én ezt vártam a mihoyo-tól már régóta. Ha már szélesebb körben elérhetővé teszik az új tartalom tesztelését, akkor ne csodálkozzanak rajta, ha kiszivárognak dolgok, és ami fontosabb, ne fenyegessenek, büntessenek érte. Most bemutattak 3 karaktert, akik feltehetőleg (de nincs megerősítve) jönnek 1.7-ben, és a többségnek ennyi elég is. Nem haltak bele, mindenki boldog.
Na és akkor az érkező 1.6-os banner: a Klee banner most már világos, és számomra kimarad. Ez mondjuk eddig se volt kérdés, jellemzően ha az 5* nem kell róla, akkor a 4*-ok se fognak meggyőzni. Fischl már C6, Sucrose pedig bár érdekes, de egyik csapatomnak se tagja. Barbara szintén számomra nem szükséges. Ugyanakkor elég erős banner ez, sokakat így is bevonz. Kazuha is ki fog maradni 99%. Egyedül új 4*-ok tudnak letéríteni a pályáról.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #6407 üzenetére
Én meg még mindig várom azt a karit akire rárakhatnám azt a k*rva Skyward Atlast. Egy van Ningguangon, de még van egy. Ráadásul most jön az új 4 csillagos ami 5refine-el szintén faja lesz, szóval könyvecském lenne, csak karakter nincs hozzá.
Yanfeit meglesném, de épphogy csak kiesett, nulla Constellation, így nem megyek neki.. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6383 üzenetére
Nem gond, igazából én se tudom ezeket most akkor spoileresen kell-e kezelni így vagy nem.
Valaki azt írta ezzel keresztbe tett a leakereknek a mihoyo, de hát nah, lássuk be, ez elég semmitmondó 1-1 kép és pár sor.
Bár sokak biztos eddig jutnak amúgy is mikor utána néznek, külső és stílus, mire jó. Előre farmolás, pontos képesség leírások csak az elhivatotabb játékosoknak kellenek.
-
F34R
nagyúr
válasz
#44330240 #6317 üzenetére
Valamikor korabban, mikor a Survey-t ki akartam tolteni mar gondoltam erre is... valamiert kiamaradt mert nem rendszereztem a mondani valomat.
Ez a Tea Pot nekem nagyon nem tetszik, kar volt szerintem berakni is... En csak nyomtam fel a Trust rankot, ment a Forge, de le se raktam a layoutra oket. valahogy ilyen az ilyeneket nem szeretem. Ott viszont van S - SS es SSS szint is. azt nem vagom ha a Constellation mar csak egy kepesseg, nem pedig maga a karakter akkor miert kell ugyanannyit porgetnem hozza? Mas dolog lehet hulyesegnek hangzik.. de lehetne olyan is a jatekban, ha mar nem szerezted meg az adott 5*-ot, ki lehessen "berelni" pl egy nehez bosshoz vagy domainhez vagy akarmihez amit nem tudok megcsinalni. Heti egyszer fix primoert.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6149 üzenetére
Ezekre kíváncsi leszek. A milyen eszközön játszol dolog kissé furán hangzik, hiszen van aki mobil/PC váltogat. Na meg mobil és mobil valamint pc és pc között is óriási különbségek lehetnek, és van aki több mobilt vagy pc-t használ. (főleg utóbbi lehet, van otthon játszós gamer pc és utazós munka laptop) Ilyen esetben, ha legerősebb gépen tele pakolod a pot-ot, mi lesz ha belépsz egy gyenge mobilról? Na meg a gyenge vassal rendelkező látogatók mit látnak majd?
A Tubby-val való interakció remélem arra megy, hogy nem kell folyton újra szóba elegyedni vele, hanem craft képernyőről vissza mehetsz a bolthoz, majd begyűjtheted a coin-okat. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6064 üzenetére
Jah, az nekem lemaradt, 4* karakterek. Én is inkább Xingqui-t akartam, mivel ő Hu Tao mellé abyss-ban jó lenne erősebb formában. Helyette kaptam 5 db Beidou-t és 2 Xinyan-t. Előbbi így már C5, szóval még egy kéne belőle csak mert legyen meg C6, de nem wish-elek többet.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #6017 üzenetére
Kicsit déjá vu érzésem van, mikor jó két és fél hónapja Hu Tao banner előtt álltam. Érdekes, hogy azóta event banneren nem pörgettem ki 5* karaktert, de azóta nem is volt a játékban új 5* karakter.
Jelen pillanatban van bő 29k primom és 6 fate, szóval Eula szinte már itthon van. Másik csapatban main DPS-nek szánom. Mivel már 73-as pity-nél járok, így lehet pár pörgetéssel meglesz, ha bejön ismét az 50%. Ebben az esetben, bár megfogadtam nem teszek ilyet, de lehet rápörgetek majd weapon banner-re. A fegyvere elég broken-nek tűnik, hátha bejön, de ha a Aquila Favonia esik ki, azt se bánnám. Az mehetne Jean-nak esetleg.Aki esetleg nem tudja még, pörgessen-e rá Eula-ra, és nem ódzkodik a leakektől, kis segítség lehet, mire számíthatunk következő 2 patch-ben:
1.6 leak:Az első banner minden bizonnyal Mondstad legerősebbjének, Klee re-run bannere lesz. Ezt követően pedig egy új 5* karakter, Kazuha érkezik majd június 30-án. Ő egy anemo sword használó lesz. DPS, és Ayaka-hoz (nem véletlenül) hasonló kardforgatási stílussal, az első Inazuma régióból származó játszható karakter.
1.7 leak:Itt még csak egy új 5* karakterről lehet sejteni, mégpedig Yoimiya érkezhet. A külsejéről még nincs információ, de várhatóan egy tini női karakter lesz (lásd Amber vagy Fischl). Egy pyro (már megint, sicc) bow használó lesz, Amber 2.0. Eddigiek alapján egy Ganyu-ba oltott Hu Tao lehet. xeon forever #6026: Ezt kizártnak tartom, mivel akkor mindenki csinálná.
-
Roland861010
veterán
válasz
#44330240 #5905 üzenetére
Röviden és tömören ez egy felső kategóriás készülék már inkább.
Jelenleg a piacon kb. a 3.ik legerősebb mobil processzorral androidos fronton.
Ami miatt kiemelkedő az ár sávjában az a processzor és a kijelző hiszen amoled -120Hz képfrissítés - 340Hz érintés érzékenység.
Nekem 6/128-as variáns van Global verziós.
Kommunikációs téren mindent tud amit kell Wi-Fi 6, NFC, infra, BL 5.1 elég erős GPS fronton is .
Kamera átlagos de ezért nem is szabad csodát várni.
Bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan. -
nonsen5e
veterán
válasz
#44330240 #5838 üzenetére
Köszi. Ilyeneket láttam meg minden, amire igazából kíváncsi voltam az az, hogy kettőjüket ha egy teambe akarom rakni, akkor mik passzolnának hozzá.
Ahogy látom az ajánlott karikában nincsenek egymáshoz.
Le lehet annyira akkor trivializálni a választást, hogy megfogok két random karaktert aki mindkettővel külön-külön good with, és akkor ti lesztek négyen?
Pl. Keqing - Hu Tao - Diona - XingqiuIlletve ezek alapján nekem még az sem válaszolódott meg, hogy akkor mi alapján legyen KQ physical vagy electro.
-
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #5815 üzenetére
Ez a második kör kiábrándító nekem. Ganyu-val biztos easy, de nekem nincs meg.
Végén a két fatui puskás megszenvedtetett, végül kifutottam az eredetileg választott 180 másodpercből, így csak 5k jött össze. Illetve első hullámnál a pyro slime-okkal ugye Hu Tao-val nem mentem semmire, őket Mona-Fischl kombóval intéztem ami idő volt azért. Mindegy, ez van, a 20k meglesz szóval ki nem marad semmi.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #5044 üzenetére
Nah én majd meglátom. Mindkettőre tuti nem megyek majd rá. Mármint Eulara meg Ayakára. Eula mellett talán az szól nekem, hogy arra lenne egy 90es Prototype-m Claymore-m
Itt megjegyzem, még mindig várok olyan karakterre aki könyvet használ...ott rohad az inventorymban a Skyward Atlas -
F34R
nagyúr
válasz
#44330240 #5042 üzenetére
Nekem meg Rosaria, mai normal banneren meg Amber igy mar C2
en 40 nyitasra vagyok az 5* karaktertol.. Childe meg nagyon jo (lenne nekem is
) tetszik hogy lehetsz ijjas es kardos is a kepessegei valtasaval. nem mellesleg high dps kari. Ha mar Abyss hallottatok azt a pletyit hogy lesz egy hasonlo arena de azt mar lehet coopba is tolni?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #4904 üzenetére
A fegyver banner eltér a karakter bannertől két részben:
- Itt 80 wish a fix, tehát hamarabb kapsz 5*-t
- Itt nincs 50-50 majd 100%. Két kiemelt fegyver van, ezek közül az egyik kiesésének esélye 75%, tehát fejenként 37,5%, és ez nem változik. Tehát ha nem kiemelt esik, akkor sincs garancia rá, hogy következő az lesz.
Éppen ezért jóval neccesebb húzni. Ha mindkettő fegyver jó akkor igen, de ha csak egyik kell, az kockázatos.Szerencsére kövi bannerből Rosaria mellett Fischl is jöhet, szóval szívesen pörgetek rá.
Ha kiesne Childe (bár nulláról indulok) se lenne probléma amúgy, de majd Eula banneren fogok 5*-ig menni. Az pedig 50-50% lesz. Utána epdig Ayaka még nagyon messze van, jobban aggódom mi fog közben még jönni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#44330240 #4847 üzenetére
Na hol is kezdjem...
137x húztam Hu Tao-n a következő single pull garantált 4* és még emellett 2 4 csillagosat tudok behúzni a soft pity (76) előtt. Bepróbálkozok mert se Zhongli, se Hu Tao nem jött össze.... No de: Barbara és Fischl van mellette a bannerben. Fischl-t nem bánnám, mert Keqing mellé nem lenne rossz support, sőt. Viszont esküszöm ha Barbara rajta van a banneren mindig őt húzom ki. Már C14 lehetne. Ettől függetlenül bepróbállozok, remélem jön egy Rosaria ebből a 3 esélyből.
Endora kell
Már kezd elegem lenni a gold seelie hangjából, jó lesz a váltás. Aranyosabb is sokkal
Erre nem figyeltem fel a livestreamben de ez nagyon fasza hogy egy teljes Act-ot kapunk a fő sztorihoz. Már hiányzott nagyon Aether és Lumine szála, nagyon kíváncsi vagyok hogy folytatódik a sztori, ez várós nagyon!!!
Marvelous Merchandise pedig jöhet. Mindig jól jön a primogem
A második fele 1.4-nek sokkal jobban tetszik mint ami eddig lefutott. A most futó event kapcsán is lenyugodtam, élvezem ezt a saját kihívást amit felállítottam magamnak (solo hitless extremely hard). Ganyut választottam végül mert Keqing az electro reakciók miatt sebződik, ha az enemy-n rajta van pyro, akkor sima támadáskor sebez az overload. Ningguang az egyedüli DPS karakterem még, de vele meg úgy érzem túl könnyű lenne a jade screen miatt. Ganyu mobilon jó kihívás
Majd ha sikerül, felveszem és felrakom youtube-ra. Már van egy nagyon közeli próbálkozásom, 17/20 és 4/4. Egy íjász viszont lelőtt
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #4414 üzenetére
Előzőleg a Cloud Retainer-ről írták, hogy 1.5-ben érkezik és cyro claymore használó lesz. Még a cyro-t el is fogadtam volna, de a claymore valahogy nem passzol egy kecses madárhoz (igaz human formban irányítanánk). Lehet akkor ezzel volt összemosva az az információ. Kíváncsi leszek rá milyen lesz, bár Chongyun személyében már van egy cyro claymore használóm, de hát nem annyira acélos mint szeretném.
Bár Ayaka lenne a vágyam, de néhány asspektusában Eula is kiemelkedik, és kissé összetörte a szívem, hogy Ayaka-nak van vőlegénye. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
#44330240 #3838 üzenetére
Jesszus mennyivel jobb ez így mint potato grafikával
Iszonyatosan tetszik, semmi túlzott robbangatás vagy ilyesmi, elegánsan tűzzel táncolva csapja ketté a mobokat
Nagyon várós, ha nem húzom ki akkor nagyon szomorú leszek
@wandor0930:
Lvl 1 karakter, lvl 1 talentekkel, artifactok nélkül és lvl1 homával lvl7 hilichurl ellen. Ez csak az animáció leak volt, a leakerek félnek a sebzéstől mert mihoyo eltárolja őket és később visszakereshető hogy ki az aki szivárogtatott, akiket pereskedéssel jutalmaznak
Pont nemrég haladt előre az egyik ilyen ügy, 70 ezer dollár kártérítést követeltek egy Zhongli leakertől.
Többieknek gratula a húzásokért!
Én majd csak akkor próbálkozok vele, ha megkaptam Hu Tao-t, ő most fontosabb számomra mint egy fegyver.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
#44330240 #3838 üzenetére
Háááát, baromi jól néz ki, de...
Nemtudom hogy azt az enemyt ennyire feltápolták vagy mivan, de a sebzése elég gyengusz, még skillel is(persze kihúzva,kifullozva biztos jó lesz).Én fegyóra talán forgatok mégegyet háta meglesz legalább valamelyik 4*os, Tao-t viszont sztem kihagyom.
Nem azért mert nemtetszik hanem mert nem igazán van helye. -
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#44330240 #3326 üzenetére
Huh hála istennek nem állított nehéz döntés elé miHoYo most
Akkor én Xiaot skippelem és várok Hu Taora. Diona és beidou C3 és C4, annyira nem érdekel hogy kihúzzam őket, Xinyan meg alapból nem nagyon érdekel.
Ka-ching 💸 jó lenne, de előbb utóbb úgy is kihúzom standardból, annyira nem izgat. Ningguang C5, C6-ot majd az ingyen 4 csillagosból hozom össze. Bennettnek bőven elég a C1, Barbara pedig már C10 lenne nekem. Érzem ha húznék ezen a banneren csak barbarákat kapnék folyamatosan
Ezért meg sem próbálom
Közben szépen gyűjthetem a primot akkor Hu Tao-ra
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #3326 üzenetére
Kis helyesbítés, hogy a weapon banner-en a Staff of Homa helyett Primordial Jade Winged-Spear lesz a másik 5 csillagos. A Staff of Homa későbbi banner-en jön (két Lithic 4 csillagos is). Fura is lett volna, ha Hu Tao-hoz legjobban illő fegyver már azelőtt kifut, hogy bekerülne a karakter. Bár ez a fegyver még Zhongli-nak is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Fotó állvány eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged