- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Ventur@ #2411 üzenetére
Nemlesz
Nálam is Razor(lv80/80) helyére jön.Az ne zavarjon meg hogy ő van a banner képen, nincs semmi bónusz a nyitására.
Most meg mindenki kapott egy halom wishrevalót úgyhogy lehet pörgetni.
Igaz a 20as szintért alapból még nem jár, ascendelni is kell, de ott még nincsenek nagy követelmények. -
wandor0930
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Ventur@ #1719 üzenetére
Nem is gyűjtögetném, de sajnos a talentokhoz és a karakterek ascendeléshez kellet a nyersanyag és így vele együtt nőtt az adv xp..
Mert már átléptem volna, de nem voltak erősek a karaktereim, mintsem szívassam magamat nehéz ellenfelek ellen.
Most tartok ott, hogy 60-as a karaktereim és 2 híján nem tudtam ascendelni... -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Ventur@ #1717 üzenetére
Nálam ilyen probléma nincsen hála (telekom optika) egyébként. Max 70-80ms szokott felugrálni, mikor szerintem terhelteb a szerver. Kerestem szerver státuszt, de nem igazán találtam. Mindezt PC-n.
Más:
World level 4 szinten hányasok lvl a mobok és a boss-ok? Mert jelenleg AR35 vagyok, és most vannak átlagosan 60-as szinten a karaktereim és már 55ezer adv xp összegyűjtöttem már.
Oka: mert még nem éreztem erősnek a karaktereimet. -
Steve1207
veterán
válasz
Ventur@ #1385 üzenetére
Szerintem erősebbek, bár úgy érzem most az optimális, nem csak átkaszabol az ember és van értelme játszani és kihívás. Nem is játszottam huzamosabban már vagy 2 hete, mert tudtam mi a kimenetel, küldetés kevés volt a dungeonokba meg nem volt kedvem mászkálni, annyira sablonossá vált. 36-os vagyok épp.
Más: ti hogy tudtok ennyit kívánni? Nyomjátok itt a 10-es kívánságokat, nekem kb hetente van 15, bár nem dungeonozok
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a farmolás 30-35ös AR felett kb minden amit tehetsz. Rengetek kell mindenből, de a resin meg a cooldownok miatt napokig/hetekig tart majd minden. Még elvagyok, mert szeretem ezt a részt is a játékokban, de remélem majd ezen alakítanak valamit, mert nem volna rossz még 1-2 lehetőség/tennivaló
-
KaitouP
nagyúr
Nem néztem a videót. Most azt mondod, hogy minden nap máshol lesz megtalálható Liyue-ben, de tegnap Monstadt-ban volt.
Nekem már rég bejárható Liyue ugyan, de annyi teendő van még Monstadt-ban, hogy nem mentem el oda. Úgy érzem, akkor éppen esedékes lesz, bár azokkal meg kibaszás, akiknek nem opció még oda elmenni. Túl sok cuccot nem ad a csóka amúgy, oké, az event nem nagy erőfeszítés, ezekkel a nyersanyagokkal amit kér, meg már amúgy is dugig vagyok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah már majdnem megörültem hogy megtudom hogy a ládák hogy respawnolnak erre..
"All chests respawn. Common chests are more commonly seen to respawn. The higher rarity chests take longer to respawn. Most common chests do not respawn at the exact location. Higher tier chests respawn on the exact location (need more verification). The exact timing is unknown....."
Köszi -
KaitouP
nagyúr
Kettőt húztam, mert ennyire volt elég Primogemem (3000+), és hogy csak egy emotioniconnal fejezzem ki az eredményt:
Noelle-t és Sucrose-t húztam ki, de már mindkettő megvan régóta, így csak fejleszteni tudtam 1-1 Constellation-t náluk. Most gyűjtögethetem megint a Primo-t... Ilyenkor utálom az egész gacha marhaságot.
A bájos kis Sucrose, akit kihúztál, nagyon édes és hasznos karakter, gratulálok hozzá!
Az én csapatom állandó tagja, a Forbidden Creation - Isomer 75 / Type II képessége nagyon tud sebezni, ha szinte bármilyen másik elemental-al kapcsolatba lép (legyen az másik karakter által, vagy időjárási tényező miatt), pláne ha az enemy weak rá. Hasonló, de kissé gyengébb attack a Astable Anemohypostasis Creation - 6308, az kicsit löki is az enemy-t a Wind Spirit irányába. Normal attack sem rossz, de arra azért van jobb karakter is, pl. Noelle egy erős Claymore-al.
-
törölt tag
Ha az interaktív térképen, a "Markers" fül alatt bekapcsolod az anemo/geoculusokat és rákattintasz valamelyikre, a mellette megjelenő kommentszekcióban tudsz informálódni. Nekem itt-ott azért segített (és fogtam a fejem, hogy könnyebb volt a megoldás, mint gondoltam).
Valamelyiknél szükség lehet pl Kaeya fagyasztására vagy a Geo főszereplő skilljére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest