Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
belső vinyóval használom, igaz csak slimem van, de szerintem a vinyó a proban sem gyorsabb. igen, fél percig tölt. a legviccesebb az volt, amikor be kellett mennem egy épületbe beszélgetni. töltögetés, három mondat, töltögetés

egy kinai szerver? most komolyan kérdezed?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom hogy az internet-e a ludas, vagy az, hogy külső HDD-ről fut, de fél perces töltőképernyők vannak játék közben teleportáláskor, épület be/ki lépésnél. Más, ennél sokkal jobb grafikáju játékoknál nincs ilyen gond, ezért se hiszem, hogy helyileg gáz. Internetem nekem is 30/3-as.
Mike: Tudom én, de ebben az esetben nem látom a kockázatot amitől védeni kell engem.
Lényegében a sony részéről nem engedik, hogy a játék kiadójának szerveréről töltse be az akutális mentésem. Hol a bizalom kiadó és platform tulajdonos között? 
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
a töltőképernyők nem a net sebességétől függenek
ps-en lassú -
Mike
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
eldöntöttem, hogy mivel amúgy is könnyű a játék, azokkal viszem végig akik most vannak
saját kari és a jeges Chongyun kiváló páros alkot, bárkit szétszednek (először jég, aztán szél)
tűz mindig kell, meg távolsági fegyver úgyhogy Amber is marad
Razorért oda voltam, hogy meglegyen, a szellemfarkassal együtt ő a brutalitás
tegnap esett Fischl is, de most ki helyett tegyem be?
Barbara is van, tényleg frankón gyógyít is, de mindig cserélgessem?
vagy csinálok egy második csapatot iskérdéseim:
csapatok között hogy lehet váltogatni?
hogy növelhető a friendship?
a coop-ba az egész csapat megy, vagy csak egy kari? -
törölt tag
Ejj nagy talány nekem ez a játék, olyan fapadosnak és egyszerűecskének érzem ugyanakkor amikor történik is valami egészen szórakoztató.
A futásteljesítménye ps4en grafikához képest mondjuk hagy kívánnivalót maga után.
A switches verzióra kiváncsi leszek ha valóban belevágnak. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nagyon sajnálom, hogy ps4-es mentés nem használható máshol. Pedig úgy lenne igazi, hogy ps4-en tolom komolyan, és ha nincs időm, csak gyors napiznék és ezt-azt elintéznék, akkor mobilon játszanék. De a Sony korlátozás nem engedi.
(legalább ps5-ön, és ha bekötik a giga netet végre nem lesz ilyen tetű lassú a töltőképernyő
) -
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Tipikus....millókat el lehet benne költeni, és ha nincs mázlid, akkor nem is lehet észrevenni

Jók ezek a gyűjtős cuccok, csak nálam sajna nem működik, mert 4 nap meló, 4 nap szabad ahogy dolgozom, és a 4 nap melónál csak aludni járok haza
Mondjuk ez utóbbi nem a játék hibája, meg épp ha nagyon akarom, akkor telón le tudom tolni azt a 4 küldit...viszek magammal egy XO controllert, aztán had menjen
Amúgy ezt a Spiral Abysst hol találom? Még nem találkoztam veleAdv rank 20..ez a bibi

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Havonta 58 wish jöhet össze, ha 10 dollár/euro-t költesz a játékra, és persze gyűjtöd amit tudsz. Ingyen élőként pedig 30 wish jön össze. LINK
Egyik sem olyan nagy eresztés, a napi 1 wish ingyen, +1 ha fizetsz ~7ezret havonta háááát... Tekintve hogy jönnek új hősök és ugyanabból a hősből több is kell a fejlesztéshez, kevés. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Nézegettem a Shopot, de nevetséges. 30 dollárért vehetsz 2x10 Wishnyi cuccot?
Oszt az mi? Ezek után eszembe sem jutna venni..
Pedig ha látnám értelmét, biztos költenék rá egy AAA-nyi összeget legalább, de így? -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oldalakon keresztül lehetne írni mivel lenne jobb, és még nyereségesebb is a játék, amivel a játékosok és a fejlesztők is jól járnának. Ez most ilyen rendszer lett.
Mai napig nem értem amúgy miért erőltetik ezeket a túlárazásokat mobil játékokban. Mármint én többségében olyan vásárlási opciókat látok mindenhol amik nem érik meg, holott fél vagy 1/3 áron 10-20x többen vennék meg. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap olvastam futólag egy cikket, érdemes google-n keresni kicsit. Amik megmaradtak az többek között hogy saját küldetéseket tolni nem tudsz ha rácsatlakozol másra, csak azonos, vagy kisebb world lvl-eshez tudsz belépni, valamint a nyersanyagokat fel tudod előle szedni. (ha rád csatlakozik más akkor vigyzáni kell, hogy elveheti előled a nyersanyagaidat) EXP és a loot viszont jár mindenkinek talán, legalábbis a boss-oknál biztos (feltéve, hogy adott követelményeknek megfelelnek).
Majd aki már gyakorlott benne pontosít, én ezeket olvastam. -
Sirandrish
legenda
Valaki írta hogy a COOP-ban csak a Host halad a progressel.
Ez gondolom elsősorban (vagy csak) a questekre vonatkozik, de minden EXP, minden item megmarad a másiknál is nem?
Vagy ha megcsinálunk egy napiküldit, az nála is megmarad, vagy hogy van ez? -
Hzoltan969
tag
Alig pár xp-re vagyok a 16-os szinttől, ha valaki hasonló szinten jár és van kedve coop-ozni, írjon rám!
-
KaitouP
nagyúr
Én is jövök pár napi terméssel.

Hangosan nevettünk barátnőmmel ezen a jeleneten:
Imádnivaló karakter a kis bélpoklos.

Tegnapi wish:
Lucky.
Remek kari szerintem és aranyos is.Ez még múlt hétről, sikerült Wish-élni Fischl:

Kicsit Amber electro DMG-el, de amúgy nem rossz, bár nem ő a legélesebb kés a fiókomban.
Ezeket csak úgy mert jól néz ki:

Erre még nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán beugrik bárkinek is bármi
: -
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyogyit mindket kepessege, plusz vizez, ami jo elokeszites pl villamhoz, meg elolt tuzeket/tuzes fegyvereket.
-
Sirandrish
legenda
Nah unlockoltam a COOP módot.
Egyfelől jó hogy nem ad meg mindent az első percben, de a COOP mod Adv Lv 16on? Ez gáz
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én csak azért használom main teamben mert cute.
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én csak akkor használom ha kell heal. Utána rakom el.
-
Sirandrish
legenda
Valaki elmagyarázná hogy ez a Barbara mitől olyan kafa? Hogy kéne használnom hogy effektív legyen?
-
saelin
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Lisa.
-
scyllafren
senior tag
Igen, mivel varazslok, ezert auto a legkozelebbi ellenfelre celoznak, nem ugy, mint az ijaszok charged arrowja.
Ezert se szeretem (annyira) Fischl-t, mert ija van, Lisa meg konyv/orb.
Amint lesz egy olyan tuzes karakter, ami vagy charge-a vagy rovid cooldown-os skillje van, egybol cserelem le Ambert is... De sajna meg mindig o a legjobb a faklyagyujtogatasra... -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bennett
Xiangling
Fischl
Barbara/Anemo alapkari...felállás is egy ütős csapat lehet, már a 2 Pyro karakter miatt is (40%-al rövidebb Cryo hatás, +25% ATK mindenkinek).
Beidou
Xiangling
Fischl
Barbara/Anemo alapkari...egy másik opció, amit kipróbálnék, ha meglenne Beidou (2 Electro kari).
-
Sirandrish
legenda
Az én csapatom perpill:
-Xiangling
-Alapkari
-Fischl
-Kaeya
Érdemes lenne valamelyiket cserélni?
Van jelenleg még:
-Ningguang
-Noelle
-Beidou
-Barbara
-Amber
-Lisa
-Bennett -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Eszméletlen. Ezért is gondolkozom, hogy veszek valamit a játékban, hogy támogassam a fejlesztőket, már 25 óra játékidőm benne van, elég rövid idő alatt. Most az a 2k a "legkevesebb".
Attól tartok kicsit, hogy a fejlesztők fordulnak 180 fokot, azon láttán, hogy mennyire is siker a játék és szépen átmegy P2W/paywall cunamiba a játék.
-
Steve1207
veterán
Ez volt már?
-
Over567
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vettem semmit pénzből, Venti bannerből jött elköltöttem annyi Primogemet hogy most kb 2000 van. De mióta esett azóta már nyitogattam, nem tudom....olyan 8-10, szerencsém volt bár inkább valami megtermett waifu esett volna
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem: saját, Amber, Chongyun, Razor
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
autoaim hogy? vagy amikor csak lődözöd?
-
Over567
aktív tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Diluc-Főkari-Barbara-Fischl
De szerintem valami nem jó
-
scyllafren
senior tag
Az en jelenlegi csapatom: Noelle/Lisa/Barbara/Amber. mind lv 40, 40-es fegyverrel es 4-es artifaktokkal.
Noelle a mindenes. Ha elemental ellen megyek, akkor Lisa/Barbara 3-3 sima tamadas, mivel autoaim es kombo
Barbara gyogyito is. Amber meg gyufanak van 
-
Over567
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
AR20-tól oldódik fel sok izgalmasat nem, de csak átfutottam. Skinre nem emlékszem.
-
Over567
aktív tag
Tegnap lettem meg 20 a fő karakterem már 30 körül van de kicsit ugy érzem hogy a fegyverek le vannak maradva és csak neki van még idáig lila fegyója szal inkább abba invesztálok. Viszont 20-on már nő a világszint és picit keményebbek lesznek az ellenfelek ami jó csak a többi karakterem meg picit le van maradva és amikor őket kell használnom bizonyos ellenfelek ellen akkor kapják rendesen. Battlepass is megnyílt ami ua mint az összes játékban kb de nem látok semmi "hűderohadtkomoly" nyereményt a fizetős vs free között.
-
Mike
veterán
Jaja taposabb ellenfeleknél rá kell szokni, hogy vegigporgeted a karakterek elementális támadásait. Én úgy vettem észre hogy a szél pl elég nagyot dob a sebzésen jég vagy elektro után
A nagy melák pajzsosnak meg fel kell gyújtani a pajzsátÉn most vagyok 15, de a karaktereim mind 20asok, csillagozva, egyedül a kék jeges srác nem, mert nincs sárga kövem
-
Tatyla
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy rakod össze ahogy akarod, viszont egy két elementál kombinálásával olyan szintű dps érhető el hogy a nagy pajzsos /baltás enemyk egy pár másodperc alatt elolvadnak
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Ez mit jelent? Aznap esik wishből?
Vagy ezen a napokon ők erősebbek? -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó hát ez nem a Witcher, ahol Geralt meghal mielőtt megissza a healing potiont
-
Over567
aktív tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Ezzel szívtam én is. Játék forumán találtam rá megoldást.
-Belemész böngészőben az emaileddel már létrehozott fiókodba (mivel ezért nem tudsz felteszem kreálni egyet androidon ugyanis bejelentkezni ott nem lehet csak létrehozni
)
-Linkeled a telószámod és egy random felhasználónevet
-Unlinkeled az emailcímed és aztán a telószámod
-Androidon bemész az account linkhez és mostmár az emaileddel tudsz egyet létehozni
-Ha kész, böngészőn belemész az újonnan létrehozott fiókodba és linkeled a telód + létrehozol egy másik felhasználónevet ha akarsz
-Most már tudod majd aktiválni a kódot -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, én is kérdeztem itt, mivel mások lvl15-ön már lvl20-as karakterekkel tolták, nekem meg alig tartották a karakterek az én szintemet. Most lvl15-ön felhúztam őket lvl18-ra, és így kényelmes. lvl20-at elérve úgyis kell különböző itemeket szerezni nekik további szintezéshez.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
A két körmenü gondolom teljesen be fog telni, nekem most lvl15-ön már 3 foglalt a bal oldali 4-esből, a másikon szintén alig van hely. Megoldható igen, de nem érzik prioritásnak. Ráadásul én csata alatt még egyszer se használtam kaját. A kék exp itemeket szerintem használhatod a karakterekre, én gyors rájuk dobtam kb. felét és így nincs gondom már harcok alatt.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen. azt láttam, de Androidon Google account-val léptem be, de az oldalra nincs ilyen lehetőség belépésre...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehetne gyorsgomb, de mivel a játék fut ps4-en és telefonon is, azoknál ez nem lenne praktikus. Nem a legjobb, de menüből megoldható ugye. Ami fura, hogy miért csak kaja van? Más játékoknál a kaja csak harcon kívül használható, és harc közben potikat lehet használni életerő töltésre.
Ebben egyszerűbb ez a játék, de amúgy annyi másban szerteágazó. Nem is tudok még mindent, túl gyorsan és túl sok mindent tol arcomba az elején, később pedig nincs kedvem magamtól felfedezni ezeket.
(#223) Sirandrish: A változatosság jó, mert több elem típus ellen találsz megfelelő karaktert, de járható persze a két azonos elem. Csapatösszeállításnál látod is melyik milyen bónuszt ad. Nekem két hydro van most, és csak a különböző feladványoknál (ahol adott elemet kell használni továbbjutáshoz) kell csapatot váltanom.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként a csapatot úgy érdemes összerakni hogy 4 féle elem legyen benne, vagy nem gond ha mondjuk a 4ből 2 pyro?
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Később lehet bekerül. Eléggé sok update van még előttünk.
-
Sirandrish
legenda
Hát feleslegesnem nem nevezném, hisz 100szor egyszerübb és hát ésszerübb lenne, mint a legnagyobb csata kellős közepén letérdelni a földre majd a tatyóból kivenni egy almát, amit ott majszolsz el, ahol épp meglékelik az agyad

A halat meg ki tudom szedni F-el, de maga a horgászat jó lenne benne
-
saelin
veterán
-
scyllafren
senior tag

-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nemton, simán kocka és kiszedi a halat
Felesleges mert harc közben is tudsz enni a menüből
Én tartalékolok -
Sirandrish
legenda
Nah sikerült elérni az 10es Adventure szintet.
Kérdések...
-Esetleg peca van-e a játékban?
-A kajákat ki lehet rakni valami quickslotra hogy harc közben egyből lehessen nyomni befele?
-Érdemes minden EXP-s cuccot beletolni a karikba, vagy megéri tartalékolni? -
törölt tag
Beváltó kódok
Jutalom: 30 db Primogem és 5 db Character EXP
Követelmény: Adventure Rank 10GENSHIN1006U (Európa)
GENSHIN1006A (Amerika)
GENSHIN1006S (Ázsia)Beváltható itt.
-
Joccc07
addikt
Melyiket érdemes nyitni a 4 közül a wish menüpont alatt?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyi, azért a Fischl-ért (S szintű, tehát legerősebbek közé tartozik) adnám a tegnap nyitott 3db A listás karakterem, főleg mert ebből a 3ból kettő megszerezhető ingyen később.
Fischl-t mindenképpen kezd el húzni és fejleszteni, ő ebben a patchben végig veled marad. Gondolom később ahogy jönnek újabb és újabb frissítések, majd lesznek új, erősebb hősök, ez már csak ilyen. Addig élvezd ki ami most van.
-
Tatyla
őstag
A lányom nyitott telefonon egy 5* kardot én még a belepumpált 40 óra alatt még csak nem is láttam 5* fegyvert
-
Mike
veterán
A 3-ból melyik wish-sel érdemes próbálkozni? Mindegyik ugyanannyiba kerül. Vagy várjak a következő eventre? Meddig tart a mostani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lényegében a sony részéről nem engedik, hogy a játék kiadójának szerveréről töltse be az akutális mentésem. Hol a bizalom kiadó és platform tulajdonos között? 

(legalább ps5-ön, és ha bekötik a giga netet végre nem lesz ilyen tetű lassú a töltőképernyő