Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
te meg öltözz Pitonnak
-
Sirandrish
legenda
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így már értem.
Közben a ph-n....a másikon is rákerestem.
Most már nagyon is értem.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
te lány vagy?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont ma? dologozol ma, vagy ráérsz?
este 6 után -
Sirandrish
legenda
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
azért a következi havi 2k-s Hold? csomagot megveszem, az ad 300 kék kristályt, meg napi 90 vagyis 2700 primogemet
(gondolom ha nem lépek be aznap, akkor az a 90 ugrik, vagy belépésenként adja?) -
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Helli Kopterben nem vagyok erős.
Szóval nem vágom a griffendéles talár submeta vonatkozását.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ad könyveket ami meg kell, "freedom"" vagy mi a francból kell alsó hangon is 10 Razornak
a 2 ,misi se rossz pénza 10 elit kimarad, mert 1. tuti nem tudom megcsinálni, illetve naponta csak 1x lehet leverni, és senki nem lesz arra hajlandó, meg nem is várom el, hogy velem verjen le 2 napon keresztül eliteket. így jártam, következő alakalommal nem veszem meg a második sort, főleg úgy nem, hogy nálad ahogy láttam az 10 dolcsi, én meg HUF-ben fizettem érte majdem 4k-t (mert hülye vagyok, és nem az usa acc-ról játszom)
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
muszaj lesz, mert már csak 6 nap van
az legalább ad valamit, míg a másik adhat! valamit vagy a nagy semmitvisszaad 680 primogemet + 3 bigya ami 480 primogem, vagyis visszajön 1160 primogem, akkor már csak 1840 primogembe fáj a cucc, amiben van 3 láda, meg majd 2 millió pénz
na most ha a farkast, meg a sárkányt nem csinálom meg akkor is bejön 600 a napiból ami 2400, ehhez jön még a gyűjtögetés, meg mondjuk megcsinálom a napi 5 kis bosst, az 675, tehát megvan még 3 szint, egy szint ára 150 vagy is ez 450, és már csak 1390 primogem.
ha megcsinálom a farkast és a sárkányt is az 2x675, sajnos csak egy szint, tehát le lehet menni 1240-re -
wierra
senior tag
Én szeretem Noelle-t; Qiqi és Barbara speckójával megtámogatva és Keqing-gel egy csapatban elég morci tud lenni.
-Más-
Karácsonyra meg lehet lepni az asszonykát (vagy inkább magunkat
) egy kis cosplay-jel.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
a bossok és a domainek vagy mik akkor is számolódnak, ha nem nyitod ki (már a hetibe)
de a héten lejár a pass, és szeretnék mindent szart megcsinálni amit lehet, mert jelenleg 3000 primogem az 50-es szint, és ezen jó lenne kicsit csökkenteni -
Yodamest
veterán
Ha már esetleg rerollolt valaki, letuná írni mi kell hozzá? muszáj új accot létrehoznom? nem lehet valahogyan csak new game-t indítani?
-
Yodamest
veterán
Közben filóztam és arra jutottam, hogy Aether jobban tetszik, meg jobban tudok is vele azonosulni.. szóval jah beszoptam a kezdeti választásomat. (tudom van aki letojná, de nálam ezek sokat számítanak)

Akkor bele kell majd húznom, hogy Barbit ne bukjam majd be, egy hetem van az AR20-at elérni, de elvileg menni fog, az nem olyan sok azért.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy rerollon mondjuk most elgondolkodtam, mert a csaj travelert választottam kezdésnél és nem tetszik annyira, főleg, hogy alig van férfi karakter a játékban, viszont akkor sietnem kell mert Barbarát csak 11-ig lehet megszerezni, AR 20-at addig el kellene újra érnem akkor.
fun a játék szóval akár még hajlandó is lennék újrakezdeni, Jean volt egyedül olyan igazán jó nyitás, de nem érzem nála sem azt, hogy pótolhatatlan lenne.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
looool ne csesssz
ennyit nyitottál már belőle? -
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Farkasleverős videóra gondoltam, de lehet rosszul emlékszem és annak a szemszögéből ment aki a host volt, de most munkából ennek nem fogok tudni utánajárni.
-
Yodamest
veterán
Most olvasom Fischl megszerezhető lesz egy küldisorozat által az 1.1 patchben limitált ideig. Őt bekéne zsebelni, de félek elég tápos és magas szintű csapat kell majd hozzá.

-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
A többi boss az más tészta, mert azokat soloban is orrvérzésig (vagy amíg a resin el nem fogy) lehet farmolni
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én videókban olyat láttam hogy közös leverés után a virágot mindketten kitudták nyitni, szóval lehet hogy működhet a dolog.
Nem tudom a farkas hogy működik, nekem csak tegnap lett elérhető de még nem vertem le (elsőre nemsikerült több próbálkozásra meg nem volt időm).
Ha gondolod délután/estefelé tehetünk egy próbát. -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt már beszéltük
akkor heti 100 farkast is le tudnál ütni
egy idő múlva tömeges lenne a bot accountamúgy majd hozzám is jöhetnél, farkas és sárkány is, bár gondolom előbb a storyban le kéne őket győzzem
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudod. Az kap rewardot, akihez bemész vagy akihez bemennek. Csak plusz izom vagy a csatában meg achik miatt. Van egy két coopos achim pár elitet lekellene gyakni valakivel este. Kinek lenne hozzá kedve?
-
Sirandrish
legenda
Eszembe jutott egy kérdés. Tegnap Jumbozorz kollégával leduoztuk a farkast nála. Kérdésem az lenne hogy ha másnál ütöm le, akkor ki tudom venni a rewardot? Csak mert ugye a farkas pl heti resetes, tehát saját világomban egyszer tudom leütni. Ez "kiskapu" lenne, vagy nem tudom kinyitni?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Es eventet vagy simat?

-
Ventur@
senior tag
Felvettem barátok listára, akiknek az Összefogalalóban meg van adva az UID-juk, szóval ne lepődjenek meg
(m3h4n1k néven fogok megjelenni). -
Sirandrish
legenda
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Genshin Impact (PH)
Ez itt a DC szoba! Aki játszik, az jöjjön fel, és akkor lehet partykat egyeztetni, nem kell egymásra "ugrani" játékon belül! -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja. Wolfot, sarkanyt csak veletek tolok mostantól
-
Jumbozorz
senior tag
Engem erdekelne, de ritkan tudok beszélni max esténként, de akkor sem mindig
-
Sirandrish
legenda
Discord akkor nem érdekel senkit?
-
Sirandrish
legenda
Hát ez marha jó volt

A wolfit kifiléztük mint a nagyok
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyomassuk. Irj csak ráér.
-
Jumbozorz
senior tag
Wl 5os farkashoz van valakinek kedve? Monsjuk egy electro nyilas jól jonne , de barmi jöhet

-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is eventesből esett a Jean

-
Jumbozorz
senior tag
Valahogy kikellene vennem Dilucot wishből
Csak "sima" whisből van esélyem megszerezni? Gondolom az Eventes wishből az új karakterek fognak folyamatosan potyogni nem? -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát 2 egyforma a bónuszok miatt úgyis kell, mert a legrosszabb az a mindegyből egy bónusza. A bossverő csapatom 2 vizes karaktert tartalmaz, az 30% több heal és mivel van 2 gyógyító is a csapatban ez elég sok healt jelent.
Más:
Próbáltam szembe menni a metával és feltuningolni szegény Ambert, érdekelt, hogy lehet-e belőle nem uselesst csinálni. Kapott egy felhúzott komposite bow-t a közeli dps-eléshez, az is felhúzva hogy valami + 50% sebzést adjon ha közelről sebzek vele, kapott fasza artifactokat stb. Aztán jött a tarkónverés, alap támadásokkal alig sebez valamit így is.... szóval jó kísérlet volt de el kell fogadni, hogy vannak karakterek, amik csak max a skilljeik miatt érnek valamit, bármilyen fegyvert kapnak a fizikál sebzésük nem lesz jó... ez monduk elég rossz, jó lett volna ha ez nincs is determinálva. -
törölt tag
Jumbozorz
Elnézést, hogy reggel ignoráltalak, csak a maradék Resin lefogyasztására léptem fel, még mielőtt útnak indultam volna. Ha a mai nap folyamán később kellenék valamihez, nyugodtan szólj. -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is csak azért kérdem, mert egy tutorial oldalon olvastam, hogy emiatt kell mindenképpen 2 egyforma elementálos karakter egy csapatba, mert ezáltal egymás cd-it is csökkentik.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érthető ez is, lényegében ennyire voltam kíváncsi, majd megtapasztalom én is ha odajutok.

Technikai kérdésem is lenne, az, hogy milyen gyorsan tölt vissza az elemental burstom függ attól, hogy milyen elementális effekteket használok? Konkrétan, ha nekem mondjuk Razor-al villámos elementál burstom van, annak a feltöltődése gyorsabb lesz ha Lisával varázsolgatok, mert az is villám vagy ez így tök mindegy lényeg csak a sebzés, ölés és hogy valamilyen elementás skill ellegyen puffogtatva?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Nah jó, azért ne egy Last of Us-hoz hasonlítsuk
Lehet ezt csűrni csavarni egyébként, csak nincs értelme. Mindenbe bele lehet magyarázni hogy ez miért jó, vagy épp rossz így, de az vitán felül áll hogy a resin mennyisége igenis gátló tényező. Ezt el lehet fogadni, vagy lehet rajta füstölögni, csak azt kell megérteni (szerintem) hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkodik. Én ezért mondom hogy simán megértem azokat is akik fanyalognak, és azokat is akik szerint ez így rendben van.
Én elvagyok perpill, de nem vágnám fel az ereimet ha mondjuk lefeleznék a bossok (vagyis a rewardok) resin költségét, így meglenne a lehetőség azoknak akiknek van idejük éppen, de semmire sem lennél rákényszerítve. Szerintem az egy működő dolog lehetne, de persze nem én vagyok a fejlesztő.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát más single playert (pl. last of us) ilyen esetben végigviszel és elkezdesz mással játszani, ennél pedig ha még van időd, akkor félreteszed és játszol mással. Annyi a különbség, hogy ezt másnap megint előveheted 2-3 óra gyönyörért, míg a last of ust lehet soha többé nem veszed elő.
Csinálhatták volna azt is, hogy végtelen a resin, de mondjuk 3-4 óra mire végigverekeded magad a bosshoz vezető úton és lecsapod azt, lásd WoW. Úgy meg az időd fogyna el, mert egy napodba ugyanúgy 3-4 boss férne bele még ha egész nap játszanál is. Mindegy minek nevezzük, itt azt kell látni, hogy a bossok viszonylag hamar leverhetőek, nincs előttük több órás dungeon trash aprítás és emiatt persze, hogy kellett valami limitáló tényező.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért az igazsághoz hozzátartozik hogy ebbe nagyon sok mechanizmus, mondjuk a fejlődés, marhára nem single player játékokban megszokott módon van kialakítva. Mert ugye farmolni kell ezerrel, ami nem feltétlenül baj, viszont a resin korlát miatt lényegében meg vagy fogva, így én megértem a fanyalgókat is.
Mint mondottam én elvagyok..keresek magamnak valamit, vagy segítek valakinek, vagy szimplán nem lépek be és várom a patchet, de azért meglehet érteni mindenkit, ha helyén kezeljük a dolgokat. -
Yodamest
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Igen valszeg ott szakad ketté az elégedetlenkedők és a játékot magasztalók bázisa, hogy mik az elvárások. Én úgy gondolom, nem csak ennél, de más single player játéknál sem várható az el, hogy napi 5-10 óra játékkal hónapokon keresztül kifulladás nélkül tolni lehessen, egy határt kell húzni. Ki van ez találva úgy, hogy egy átlag játékos aki esténként ül csak le elé ne érezze a mesterséges falat és szerintem ez így korrekt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Én elvagyok egyelőre, mert sok kis"boss" (játék szerint bossok) nem igényel resint, és vagy a karakterhez, vagy a talentekhez, vagy a fegyverhez azokat is kell farmolni, szóval azokat is lenyomom ha időm engedi. Ma pl már vagy 8 félét CD-re vágtam

A napiküldiket nem számolom időbe, mert ha nagyon rámegyek max 8-10 perc az egész... -
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de úgy tudom az 1.1-el a resinszám kibővül 160-ra, mellette ha csinálod a napi küldiket is, meg kicsit mászkálsz esetleg, fejleszted a csapatod, bőven kilehet tölteni 2-3 órát... szerintem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Yodamest
üzenetére
Én ma lettem AR40, de a resin hiány béli problémát már ennél jóval korábban is tapasztaltam.
Akárhonnan is nézzük, 120 írtó kevés. Gyakorlatilag 3 boss, ha meg esetleg egy farkas vagy Stormterror is benne van, akkor még kevesebb. Persze ha 1000 lenne naponta, akkor senki se töltené fel primogemből, és nem fizetnének annyit, tehát nyilván direkt van ez így.
-
Jumbozorz
senior tag
Nekem is adja az adventure rész nagyon. Mobokat en sem verem le mindig. Achikat szedem ki most. BP t megvettem lett 2,5 millam hirtelen(mora).
kinek mennyi achievement van meg? Nekem 106 -
Yodamest
veterán

Aki már endgame környékén jár, mit gondoltok a játék körüli vegyes fogadtatásról? A metascore elég beszédes, rengeteg a 0-1 pont, amiatt mert a hardcore játékosok, akik elérték a content végét, már nem tudnak mit csinálni a resin korlátozások miatt. Ez mennyire valós probléma és mennyire csak a napjában 8-10 órát ezzel játszók nyavajgása?Én még nem tartok ott, hogy ezt megítéljem ezért érdekelne a véleményetek. Én így AR 24-en az eddig látottak alapján azt gondolom, hogy aki munka mellett esténként 2-3 órát leül elé + hétvégente mondjuk 4-5 órát, nem fog eljutni arra a pontra, hogy a resinek miatt érezze magát lekorlátozva. Nyilván aki napi 8 órában ezt tolja, az kifut a nyersanyagokból (nincs ideje a resinnek újratermelődni) de ha más játék mércéjével nézzük, azt meg már rég kukázta volna ennyi játékidővel, amit ebbe beletett, szóval nem érzem jogosnak a user scoret. De javítsatok ki ha nem így lenne, várom a véleményeket.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye? Egyszerre jó, néha kicsit fárasztó.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem 150 az ATK-ja
eléretem a 30-as szintet a passben -
KaitouP
nagyúr
Gyerekek ez a Liyue hatalmas... Tegnap csak egy sarkát fedezgettem fel részletesebbsn (összes teleport, ilyenek), de már abba lefáradtam, pláne hogy rengeteg a hegymászás.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
grat, nekem meg végre lett egy használható ijam
-
Sirandrish
legenda
Nah megvan a WL5is. Gyorsan leteszteltem a 2 Resigvinest (őket kell leginkább farmolnom), és simán lemetek

Azt vettem észre hogy leütni nem lett nehezebb őket (gondolom a fejlődés pont ennyit dobott), viszont ők nagyobbat sebeznek. Nem vészes, de azért most már nem lehet ész nélkül nekikrohanni
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Grat. A héten lassan en is elerem.
-
Jumbozorz
senior tag
Akkor lehet megveszem meg gyorsan

-
Jumbozorz
senior tag
Ha megveszem most a BP alját visszamenőleg megkapok mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
ennyit nyitottál már belőle?

Sordoran